標題: [疑難] 關於一樓一的問題 [打印本頁]

作者: 歡~    時間: 2007-8-5 00:16     標題: 關於一樓一的問題

如題~其實而家既一樓一安唔安全???
141定其他邊個比較安全D???
跟住小弟仲想問下邊到D一樓一抵玩兼好玩???
其實小弟有個愚蠢問題
就係如果上到門冇果回事(即係其實係普通住客咁咪好瘀????)
唔知有冇師兄們咁諗呢???
請D師兄們幫手出下主意
拜託哂!!!!
作者: ee1234    時間: 2007-8-5 01:47

你可以上141 睇, 見arm 樣arm servise arm 價錢咪抄底地址
去到通常隔離左右都係一樓一, 開門見唔arm 樣(因為141 大多有格仔)
咪講聲唔好意思, 再睇睇先,
arm 就入得ga na
通常完事先比錢, 入去可以問好價先, 費事爭吵

我去好多, 但又未試過唔安全
一來一樓一唔係犯法, 二來係女女自己生意, 冇人操控/睇場
所以可以幾放心,
作者: 歡~    時間: 2007-8-5 01:59

哦!!原來係咁.....多謝ee1234師兄解答~~
但係點解成日都上網睇d人話141成日都掃既????
之後又開返........我驚佢掃完之後個囡囡唔再係到做轉左地方而我上去拍門變左有第二d住客租左黎住
到時就真係瘀~~~~
師兄我想問下呢你都去開141推介果d???
係咪你上到去拍門前都會見到門口有個囡囡既名既招牌架???(即係有識別)
(其實小弟冇咩野驚最驚拍完門開門果下人地唔係一樓一就真係好瘀)
小弟問題多多唔好見怪~~~
作者: 歡~    時間: 2007-8-6 05:19

仲有冇師兄可提供資料比小弟呀!?
小弟好想要多d關於一樓一既資料呀!!!
作者: emptywallet    時間: 2007-8-11 17:05

傻人,去到門口,佢地有晒 label ,一睇就知係有女,唔會有搞錯鵅A
但行入門口前記住一定問清楚價錢,但通常唔會講佢包乜,都係仆野囉。
141 就自己睇啦,抄多幾個,唔好諗住 d 相一定一樣,去到多數唔一樣,就算同一個人,
都好大分別,攝影技術搭夠嘛,唔係點吸引d 客!但如果你唔琚A絕對唔需要覺得唔好意思,
見到佢個樣或身栽你認意唔合意,咪講聲唔好意思,行人!無事的。
掃就更加唔會!有錢比就一定無事。佢地都係正正經經做生意隉C
作者: 歡~    時間: 2007-8-13 03:32

唔通D價錢會同個網會有出入???
閣下試過上到去條女唔同左人???

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0