標題: 金寶城K壓 [打印本頁]

作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-6 12:51     標題: 金寶城K壓

上星期又上左金寶城, 試左一位囡囡!!

微乳, 後生 (22years old only!) 有心機, 有真水!!

幾好!!

番試之選!!

報告稍後奉上!!  
作者: peninsula    時間: 2007-8-6 13:05

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-6 12:51 發表
微乳, 後生 (22years old only!) 有心機, 有真水!!
幾好!!
番試之選!!
報告稍後奉上!!  
Waiting and pls advise the cost.
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-6 13:07

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-8-6 13:05 發表

Waiting and pls advise the cost.
一位囡囡 --- 500有找 (包括房$$)

for double fly , 800 有找(包括房$$)!!
作者: peninsula    時間: 2007-8-6 13:12

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-6 13:07 發表
一位囡囡 --- 500有找 (包括房$$)
for double fly , 800 有找(包括房$$)!!
I see. Was service same as in 春秋?
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-6 13:26

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-8-6 13:12 發表

I see. Was service same as in 春秋?
almost the same!
但係先係k房選妃, 岩心水先出街!!
同埋囡囡比較後生!!

雖然要成500, 不過都抵既!!
作者: peninsula    時間: 2007-8-6 14:48

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-6 13:26 發表
almost the same!
但係先係k房選妃, 岩心水先出街!!
同埋囡囡比較後生!!
雖然要成500, 不過都抵既!!
出街 means going up to the motel room?
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-7 00:22

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-8-6 14:48 發表

出街 means going up to the motel room?
absolutely!  
作者: Oskar    時間: 2007-8-7 18:12

K 壓我上過一次咁大把咋,好似係...多佳麗
俾佢tum 左玩 1.5鐘(雖然我覺得其實無咁耐...), $5xx,招呼都幾好既,仲有水床玩,不個 d 女都係中 d,所以之後都無去
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-8 08:04     標題: 回復 #8 Oskar 的帖子

佐敦果間??

之前都有去過幾次!
不過都係得一至兩位後生囡囡!!

真係反而中囡囡多!!
同埋佢地既主任都幾串
作者: fukao    時間: 2007-8-8 12:27

其實K壓係點玩法, 唔係好似要插飛仔既咩...
座得愈耐就愈貴...小弟都係聽返黎自己未試過...
各路大大可否清晰指引一下小弟
thanks a lot
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-8 13:43

引用:
原帖由 fukao 於 2007-8-8 12:27 發表
其實K壓係點玩法, 唔係好似要插飛仔既咩...
座得愈耐就愈貴...小弟都係聽返黎自己未試過...
各路大大可否清晰指引一下小弟
thanks a lot
果D應該係夜總會,
k壓係去到果一個場, 入到房, 睇囡囡, 岩既就即刻出街, 有下文,,,,,,,,,,,,,,
作者: kelvin625    時間: 2007-8-8 14:18

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-8 13:43 發表

果D應該係夜總會,
k壓係去到果一個場, 入到房, 睇囡囡, 岩既就即刻出街, 有下文,,,,,,,,,,,,,,
請問點睇法,, 主任一個一個帶入房, 定係???
作者: 360    時間: 2007-8-8 15:29

引用:
原帖由 kelvin625 於 2007-8-8 14:18 發表

請問點睇法,, 主任一個一個帶入房, 定係???
I want to know too.

Where is it ?
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-8 15:33

引用:
原帖由 360 於 2007-8-8 15:29 發表

I want to know too.

Where is it ?
旺角, 數字網有地址
作者: 69professor    時間: 2007-8-8 17:00

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-6 12:51 發表

幾好!!

番試之選!!

報告稍後奉上!!  
Await for your report and wonder who is that gal?  'cos I ate one also aged 22 today!

作者: fukao    時間: 2007-8-8 17:35

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-8 13:43 發表

果D應該係夜總會,
咁是否出街前係場度要比晒錢(連囡囡)先走...
是否上時鐘?但我又完全唔熟路...
定係佢有地方?
搞完只係比小費就ok?
如果出左街搞完之後想黎多劑又點計?
5百幾是否全晚總消費?
thanks, 對不起c兄麻煩到你... =_=

作者: Oskar    時間: 2007-8-8 23:17

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-8 08:04 發表
佐敦果間??

之前都有去過幾次!
不過都係得一至兩位後生囡囡!!

真係反而中囡囡多!!
同埋佢地既主任都幾串
係太子的,就係三川附近~
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-9 12:14

引用:
原帖由 Oskar 於 2007-8-8 23:17 發表

係太子的,就係三川附近~
咁佐敦果間應該係金佳麗了!!
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-9 12:19

引用:
原帖由 fukao 於 2007-8-8 17:35 發表

咁是否出街前係場度要比晒錢(連囡囡)先走...
是否上時鐘?但我又完全唔熟路...
定係佢有地方?
搞完只係比小費就ok?
5百幾是否全晚總消費?
thanks, 對不起c兄麻煩到你 ...
咁是否出街前係場度要比晒錢(連囡囡)先走?
多數都係!!

是否上時鐘?但我又完全唔熟路
係, 上時鍾, 通常就係間場上一兩層就有架啦!! 囡囡會帶你上去

搞完只係比小費就ok?
唔駛架!! 不過你要俾既就隨你啦!! 但係入到時鍾酒店要俾房$$$

一來要睇你既能力, 二來要睇下囡囡俾唔俾你, 三來要睇仲有冇時間

5百幾是否全晚總消費?
mark 一位囡囡, 而你只係上左一次, 大約係咁多啦!!

仲有冇問題呀??
去完記得出番個報告大家睇睇啦!!
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-9 12:30

引用:
原帖由 69professor 於 2007-8-8 17:00 發表

Await for your report and wonder who is that gal?  'cos I ate one also aged 22 today!
不如你講俾我聽先啦!!  
作者: fukao    時間: 2007-8-9 15:09

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-9 12:19 發表

多數都係!!

係, 上時鍾, 通常就係間場上一兩層就有架啦!! 囡囡會帶你上去

搞完只係比小費就ok?
唔駛架!! 不過你要俾既就隨你啦!! 但係入到時鍾酒店要俾房$$$

一來要睇你既能力, 二來要睇下囡囡俾唔俾你, 三來要睇仲有冇時間

5百幾是否全晚總消費?
mark 一位囡囡, 而你只係上左一次, 大約係咁多啦!!

仲有冇問題呀??
去完記得出番個報告大家睇睇啦!!
多謝你既回覆, 而且相當詳盡
不過還有一點想清楚少少, 上文中你所指既時間係點計法?
另外可否提供有關或類似場所既地址?
ps.如果我真的上去, 我一定會出包交!!

作者: messenger    時間: 2007-8-9 18:22

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-9 12:19 發表

多數都係!!

搞完只係比小費就ok?
唔駛架!! 不過你要俾既就隨 ...
你依家的確老馬識途喇!
作者: messenger    時間: 2007-8-9 18:41

引用:
原帖由 fukao 於 2007-8-9 15:09 發表

多謝你既回覆, 而且相當詳盡
不過還有一點想清楚少少, 上文中你所指既時間係點計法?
另外可否提供有關或類似場所既地址?
ps.如果我真的上去, 我一定會出包交!!
係下面K房唔會計時間
逐位囡囡入來坐
大概5分鐘左右媽咪會入來叫囡囡先出去
然後問你啱唔啱?
唔啱便再帶另一位入來,坐到你啱為止
依間場好在於要求睇多幾轉都唔會見黑面
如果啱的話便會收$390
亦要讚佢地....俾五百會找番一張一百和一個十蚊硬幣
我次次都只取回一百蚊,但佢地次次都塞埋個十蚊俾我
跟住你所揀啱的佳麗便手拖手地帶你上房
通常行兩層樓到樓上時鐘酒店,俾低一百蚊
便入房HAPPY,這時才開始計時45分鐘
加鐘可加半鐘$200或多一鐘$390,唔駛再俾房租錢
就算你做完一個落番K房再揀女再上房
都唔駛再俾房租錢!
起雙飛: $660 + $100房租

作者: peninsula    時間: 2007-8-9 22:10

引用:
原帖由 messenger 於 2007-8-9 18:41 發表
如果 ...
Good info. Thanks.
作者: s-pimp    時間: 2007-8-10 15:26

AY 生...快d上報告la.   I havent been to this place for 3 yrs...just want to know are they worth for me to re-visit.  
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-11 10:46

引用:
原帖由 messenger 於 2007-8-9 18:22 發表

你依家的確老馬識途喇!
好多都係多謝你, 信差兄介紹先有好野食咋!!

多謝哂!!!  
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-11 10:58

引用:
原帖由 messenger 於 2007-8-9 18:41 發表

如果啱的話便會收$390
亦要讚佢地....俾五百會找番一張一百和一個十蚊硬幣
我次次都只取回一百蚊,但佢地次次都塞埋個十蚊俾我
以上呢幾個 point 真係抵讚, 我都覺得佢地呢一樣做野方法唔錯!!
同埋起碼唔會黑面!!

初初去果一個場, 第一次彈左3次先岩, 佢地都冇黑面, 真係唔錯!!

唔似佐敦某一場, 彈兩次就有主任入黎, 話自己係呢一個係撈徧門, 你彈幾次會唔係太好咁, 不知所謂!!
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-11 11:07

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-10 15:26 發表
AY 生...快d上報告la.   I havent been to this place for 3 yrs...just want to know are they worth for me to re-visit.  
等我想多一陣先!!  
作者: 遊王    時間: 2007-8-11 11:16

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-11 11:07 發表

等我想多一陣先!!  
AY兄,唔好咁啦, 心急呀~~~
作者: tank_lai    時間: 2007-8-11 15:05

想試下.........
作者: fukao    時間: 2007-8-11 16:15

大大, 能否提供有關地址...thanks a lot
作者: littleoldman    時間: 2007-8-12 10:34

乜師兄講既同 le 條完全相反 ?
http://www15.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4393636
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-13 03:26

引用:
原帖由 littleoldman 於 2007-8-12 10:34 發表
乜師兄講既同 le 條完全相反 ?
http://www15.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4393636
人人既標準係唔同既!!

我鍾意飲咖啡, 可能你唔喜歡!!

同埋, 做功課都好緊要架!!
我有朋友之前上過去, 試左, 覺得好就即刻打俾我, 咁我又試下啦!!

估唔到都唔差wow..........

不過, 小弟其實都開始冇乜心寫報告lu............
好多時, 去左某一個場, 試左好野都冇乜心機寫!!  
作者: AkiraYuki    時間: 2007-8-13 03:30

引用:
原帖由 遊王 於 2007-8-11 11:16 發表

AY兄,唔好咁啦, 心急呀~~~
多謝支持!!  

不過, 真係要想一想先!!

有興趣可到小弟既 blog 睇住, 頂住癮先!!  

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0