標題: 建议版主置顶精选HIGH场部长电话 [打印本頁]

作者: playboy7788    時間: 2007-8-11 16:03     標題: 建议版主置顶精选HIGH场部长电话

方便大家志友浏览前往。可以设置权限方可查询。唔知版主同大家认为如何咧?
作者: Butt    時間: 2007-8-11 17:00

引用:
原帖由 playboy7788 於 2007-8-11 16:03 發表

方便大家志友浏览前往。可以设置权限方可查询。唔知版主同大家认为如何咧?
不版不容許任何鼓吹濫藥的討論,understand?
作者: brasco    時間: 2007-8-11 19:33

作者: doghon    時間: 2007-8-11 21:47

就算高級場, 部长电话都唔應該咁樣貼出來啊.
作者: 求其    時間: 2007-8-12 00:21

引用:
原帖由 playboy7788 於 2007-8-11 16:03 發表
这里是救国战士经验交流地,而不是X鸡介绍区,所以我们是不容许版友把相关点话或有形联络方式列出的!
作者: brasco    時間: 2007-8-12 00:25

作者: Shadyl    時間: 2007-8-12 02:34

濫藥就真係唔好啦, 害人害己
作者: coke818    時間: 2007-8-13 01:43

濫藥冇咩好處哩!何必哩!佢唔會令更勁哩!
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2007-8-13 10:02

朋友,想死快d仲有好多方法,唔一定要high野o既
作者: hongkonger    時間: 2007-8-13 10:26

引用:
公安哥哥, 唔好玩我地啦
作者: colorbhk    時間: 2007-8-13 10:29

引用:
MUD 撚係 high 場

响山上果d (位置好高), high class 果d, 定一去就 high 嘢, 還是一去就 high 撚硬嘢果d

真係唔撚明

年青人講嘢要清清楚楚, 求其俾料你, 你就high 撚硬嘢
作者: 7-siu    時間: 2007-8-13 12:12

對付這些thread,最好是不理不彩,讓它慢慢沈下去,永不超生!
作者: joenip    時間: 2007-9-1 18:41

唔知有冇師兄可以介紹正既一條龍 high 撚硬 場~~超感激..

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0