標題: 沉痛悼念一大班網友 [打印本頁]

作者: Free2Go    時間: 2007-8-14 15:29     標題: 沉痛悼念一大班網友

沉痛悼念一大班網友

我一上蟈N見到咁既情形....真係令人心酸.....
作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-14 16:50

作者: DLCF    時間: 2007-8-14 16:54

作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-14 17:21

作者: DLCF    時間: 2007-8-14 17:23

作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-14 18:20

作者: DLCF    時間: 2007-8-14 18:37

作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-14 18:40

作者: Free2Go    時間: 2007-8-14 19:02

引用:
原帖由 DLCF 於 2007-8-14 18:37 發表

你性巴
九唔搭八.....你唔好再破壞尼度既寧靜氣氛啦....
作者: GK    時間: 2007-8-14 22:13

作者: 周五一次郎    時間: 2007-8-14 22:29

引用:
原帖由 潮爆阿叔 於 2007-8-14 16:50 發表

xocatII 管理員 219.77. 07-8-14 15:16 Crazybb1 禁止 新手上路 / 禁止發言  initate unnecessary arguments  
xocatII 管理員 219.77. 07-8-14 15:12 lu 禁止 超高級用戶組 / 禁止發言  initiate unnecessary ...
發生甚麽事?
爲何這麽多人被Banned?有些還是版主呢?????

Xocat 大地震還是清洗老餅???
作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-14 22:32

作者: LB_    時間: 2007-8-15 00:03

作者: 表弟    時間: 2007-8-15 00:32

烈士記念碑?
都幾型wor
作者: fachai    時間: 2007-8-15 01:13

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-14 15:29 發表
沉痛悼念一大班網友

我一上蟈N見到咁既情形....真係令人心酸.....

作者: staytune    時間: 2007-8-15 03:57

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-14 15:29 發表
沉痛悼念一大班網友

我一上鈬就見到咁既情形....真係令人心酸.....
多謝肥肚膏.................

作者: uknowzip    時間: 2007-8-15 06:30

It's a dark day... to the ones who I know and the ones who I don't know... your voices will be heard... and justice will be served... someday... staytune

[youtube]QJ78jKkREpI[/youtube]
作者: SIG    時間: 2007-8-15 07:30

IN MEMORY OF OUR FALLEN COMRADES WHO SACRIFICED IN THE 814 INCIDENT.

SALUTE !!!
作者: GK    時間: 2007-8-15 09:31

作者: Pisagut    時間: 2007-8-15 09:59

裝定俾自己, 亦都裝俾其他人先
作者: 萬寧    時間: 2007-8-15 12:37

插支 lunch 比大家同自己先 .....多謝你呀....32G

作者: 珠公主    時間: 2007-8-15 13:04

各位好朋友, 我來上香也.......安息啦!!

放心, 今個月你地應該5會餓親o架, 好多人會係街上香俾你地!!
作者: Sax    時間: 2007-8-15 13:27

沉 痛 悼 念 八 一 四 19 壯 士

你們的犧牲,充份反映管理層的不濟,不仁不義,不分青紅皂白!

你們一直以來的貢獻,永遠長存網友心中。有幸認識你們,是我的福氣!

作者: 我係fuk    時間: 2007-8-15 13:36

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-15 13:27 發表
沉 痛 悼 念 八 一 四 16 壯 士

你們一直以來的貢獻,永遠長存網友心中。有幸認識你們,是 ...
你漏左我呀,fuk
作者: Sax    時間: 2007-8-15 13:45

引用:
原帖由 我係fuk 於 2007-8-15 13:36 發表

你漏左我呀,fuk
你無頭像嘛,咪嬲,補番  
作者: OrangeFai    時間: 2007-8-15 13:48

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-15 13:45 發表

你無頭像嘛,咪嬲,補番  
可能要寫埋生平....
作者: 萬寧    時間: 2007-8-15 13:55

引用:

你們一直以來的貢獻,永遠長存網友心中。有幸認識你 ...
多謝 Sax 爸 .........感動中
作者: 貝蒂    時間: 2007-8-15 14:15

引用:

各位戰友..開餐

作者: OrangeFai    時間: 2007-8-15 14:17

陣亡者生平:

crazybb ( "死"前身份:元老級會員 )

註冊日期: 2001-7-26
上次訪問: 隱身模式  
最後發表: 2007-8-14 13:54
頁面訪問量: 7320
升級剩餘時間 8 小時

--------------------------------------------------------------------------------

暱稱: 無  
用戶組: 禁止發言  
發帖數級別: 超級大貴賓  
體力: 643  
平均每日發帖: 3.61 帖子
精華帖: 0 帖子

--------------------------------------------------------------------------------

自我介紹: 天生萬物以養人
人無一德以報天
殺殺殺殺殺殺殺  
嗜好: 殺人   

==========================================
tyco ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2002-2-25
上次訪問: 2007-8-14 15:13
最後發表: 2007-8-13 22:22
頁面訪問量: 2870
升級剩餘時間 2 小時

擴展用戶組: cannon

體力: 716  
平均每日發帖: 4.14 帖子

自我介紹:   
嗜好:   

==========================================
帶子洪郎 ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2002-4-17
最後發表: 2007-8-14 14:43
頁面訪問量: 6940
升級剩餘時間 17 小時

發帖數級別: 極品高級貴賓  
體力: 1872  
平均每日發帖: 7.14 帖子

生日: 1960-12-31
自我介紹: 唔屌你你以為自己好撚型

嗜好: 專打大佬

apeapeape ( "死"前身份:元老級會員 + 無解釋而被解僱的版主 )

註冊日期: 2002-10-26
上次訪問: 2007-8-14 22:54
最後發表: 2007-8-14 01:51
頁面訪問量: 16322
升級剩餘時間 5 小時

發帖數級別: 極品高級大貴賓  
體力: 7204  
平均每日發帖: 13 帖子
精華帖: 1 帖子

生日: 1982-04-12
自我介紹:   
嗜好:   

fuk ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )
註冊日期: 2001-11-6
最後發表: 2007-8-13 18:34
頁面訪問量: 33510
升級剩餘時間 6 小時

發帖數級別: 超級貴賓  
體力: 4536  
平均每日發帖: 1.92 帖子

自我介紹:   
嗜好:   

Peter123 ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2002-4-3
最後發表: 2007-8-14 16:22
頁面訪問量: 12304
升級剩餘時間 2 小時

擴展用戶組: sauna

體力: 5204  
平均每日發帖: 1.67 帖子

自我介紹:   
嗜好:   

mtr613 ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2003-2-19
最後發表: 2007-8-15 08:48
頁面訪問量: 56513
升級剩餘時間 7 小時

體力: 9843  
平均每日發帖: 8.85 帖子

生日: 1983-10-01
自我介紹:   
嗜好:

oldgun ( "死"前身份:元老級會員)

註冊日期: 2003-4-25
上次訪問: 2007-8-15 10:49
最後發表: 2007-8-14 10:37
頁面訪問量: 36906
升級剩餘時間 15 小時

體力: 7738  
平均每日發帖: 5.32 帖子

生日: 1900-01-22
自我介紹:   
嗜好:   

To be continue . . . . . .

作者: 出火仔    時間: 2007-8-15 14:24

咁樣排埋一齊原來都令人感覺到好唔舒服…
作者: OrangeFai    時間: 2007-8-15 14:36

※京子※ ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2002-10-28
最後發表: 2007-8-13 14:29
頁面訪問量: 62501
升級剩餘時間 1 小時

發帖數級別: 終極勁超級極品高級大貴賓  
體力: 18137  
平均每日發帖: 28.39 帖子

生日: 09-20
自我介紹: 無無聊聊..清清閒閒..一個人~~  
嗜好: 上網吹水

gtc ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2003-5-17
最後發表: 2007-8-14 15:27
頁面訪問量: 15240

體力: 4144  
平均每日發帖: 1.95 帖子

生日: 2060-04-04
自我介紹: 我自行我道  
嗜好: 旅行

炮艇工兵 ( "死"前身份:元老級會員 + moderator )

註冊日期: 2003-7-9
最後發表: 2007-8-14 00:33
頁面訪問量: 48887
升級剩餘時間 1 小時

體力: 16309  
平均每日發帖: 10.95 帖子
精華帖: 2 帖子

自我介紹:   
嗜好:   

6769 ( "死"前身份:元老級會員 )

註冊日期: 2003-7-29
上次訪問: 2007-8-15 10:51
最後發表: 2007-8-14 15:56
頁面訪問量: 16001
升級剩餘時間 18 小時

體力: 6275  
平均每日發帖: 5.26 帖子

生日: 03-18
自我介紹:   
嗜好:   

Big Rock ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2003-11-27
上次訪問: 2007-8-14 15:30
最後發表: 2007-8-13 18:55
頁面訪問量: 65731
升級剩餘時間 6 小時

體力: 7188  
平均每日發帖: 5.37 帖子

自我介紹:   
嗜好:   

芝華士女朋友kay ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )

註冊日期: 2004-3-7
最後發表: 2007-8-14 14:57
頁面訪問量: 59512
升級剩餘時間 13 小時

發帖數級別: 超級極品高級大貴賓  
體力: 22022  
平均每日發帖: 19.63 帖子
精華帖: 6 帖子

生日: 10-07
自我介紹: 開心係咁過, 唔開心又係咁過, 點解唔開開心心咁過呢~  
嗜好:

goldenbaby ( "死"前身份:元老級會員 )

註冊日期: 2004-6-23
最後發表: 2007-8-14 01:17
頁面訪問量: 65341
升級剩餘時間 19 小時

體力: 7332  
平均每日發帖: 12.31 帖子

自我介紹:   
嗜好:   

brasco ( "死"前身份:元老級會員 )

註冊日期: 2004-7-22
最後發表: 2007-8-13 02:28
頁面訪問量: 115736
升級剩餘時間 20 小時

發帖數級別: 終極勁超級極品高級大貴賓  
體力: 18290  
平均每日發帖: 50.63 帖子

生日: 00-00
自我介紹: 我好似係難忍  
嗜好: 行行企企,食飯幾味!!  

messenger ( "死"前身份:元老級會員 )

註冊日期: 2004-10-14
最後發表: 2007-8-14 10:55
頁面訪問量: 39130

發帖數級別: 極品貴賓  
體力: 8365  
平均每日發帖: 10.14 帖子
精華帖: 2 帖子

生日: 08-30
自我介紹: 信差房房主  
嗜好: 派信

屈臣氏 ( "死"前身份:元老級會員 )

註冊日期: 2006-4-7
上次訪問: 2007-8-14 10:31
最後發表: 2007-8-14 14:11
頁面訪問量: 98806
升級剩餘時間 3 小時

體力: 26752  
平均每日發帖: 33.88 帖子
精華帖: 4 帖子

生日: 1900-10-22
自我介紹:   
嗜好:

lu ( "死"前身份:超級會員/元老級會員+版主分身 )lu

註冊日期: 2006-8-12
最後發表: 2007-8-14 10:11
頁面訪問量: 630
升級剩餘時間 8 小時

發帖數級別: 超級會員  
體力: 1038  
平均每日發帖: 0.63 帖子

生日: 07-01
自我介紹: lu is simply allure! ^.<  
嗜好: fencing & photography

作者: OrangeFai    時間: 2007-8-15 14:46

唔知下一批有無我份?!
作者: Free2Go    時間: 2007-8-15 15:42

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-14 22:13 發表
整支香比自己先
welcome back GK....
作者: Free2Go    時間: 2007-8-15 15:44

引用:
原帖由 staytune 於 2007-8-15 03:57 發表

多謝肥肚膏.................

唔好咁講啦.....我為你]引以為傲.......
作者: Free2Go    時間: 2007-8-15 15:45

引用:
原帖由 Pisagut 於 2007-8-15 09:59 發表
http://attachments3.tim ...
俾我架......
作者: Free2Go    時間: 2007-8-15 15:45

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-15 12:37 發表
插支 lunch 比大家同自己先 .....多謝你呀....32G

....食多支啦...
作者: 休谷客    時間: 2007-8-15 15:51

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-15 14:36 發表
※京子※ ( "死"前身份:元老級會員 + 版主 )
註冊日期: 2002-10-28
上次訪問: 隱 ...
可唔可以唔用個 "死" 字呀, 好難聽!  
作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-15 15:52

作者: Free2Go    時間: 2007-8-15 15:54

引用:

各位戰死既網友.....我想講句"你]好勇敢".....令我起一段童年時既往事.....在我中學年代.....有一名女學生俾老師罰抄.....咁其他friend既同學會幫手抄埋一份.....減輕她既功課.....我相信大家都試過.....但當時我無幫手.....咁令到她唔喜歡我......到現在我還記得佢既眼神......

你]今次既壯舉.....我無份做死士.....真係對唔住啦.....
作者: Free2Go    時間: 2007-8-15 15:58

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 15:51 發表

可唔可以唔用個 "死" 字呀, 好難聽!  
唔好意思呀休兄......我反而覺得個 "死" 字用得好喎......因為佢]唔係人死.....而係心死......有些網友可能唔會再返薨O度玩啦.......
作者: 休谷客    時間: 2007-8-15 16:02

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-15 15:58 發表

唔好意思呀休兄......我反而覺得個 "死" 字用得好喎......因為佢]唔係人死.....而係心死......有些網友可能唔會再返薨O度玩啦.......
同聲一哭................
作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-15 16:27

作者: 萬寧    時間: 2007-8-15 16:40

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-15 15:54 發表

我無份做死士.....真係對唔住啦.....
傻佬 x 100
作者: GK    時間: 2007-8-15 17:43

作者: GK    時間: 2007-8-15 17:43

作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-15 18:04

作者: 槍叔    時間: 2007-8-15 20:08

作者: 潮爆阿叔    時間: 2007-8-15 20:09

作者: 太公    時間: 2007-8-15 21:01

多謝sax既車頭相~~

多謝橙輝既短述生平~~

作者: fighterplane    時間: 2007-8-15 22:41

恭喜屈兄翻生,
不知其他人要等到幾時.
作者: 癲巴    時間: 2007-8-16 01:27

作者: LB_    時間: 2007-8-16 02:07

作者: Sax    時間: 2007-8-16 05:44

引用:
原帖由 太公 於 2007-8-15 21:01 發表
多謝sax既車頭相~~

多謝橙輝既短述生平~~

作者: Sax    時間: 2007-8-16 05:46

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-15 22:41 發表
恭喜屈兄翻生,
不知其他人要等到幾時.
生多幾個,但死鴽韟h   

815 又有新冤魂,好多仲係初生,這個七月真太猛  
作者: Sax    時間: 2007-8-16 05:47

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-15 17:43 發表

正~~~ 有齊晒生於日期, 車頭相....

作者: Sax    時間: 2007-8-16 05:49

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-16 01:27 發表
陰公囉, 俾隻癲婆咬住, 都5記得髐W香添!!

小心餓親   
作者: Sax    時間: 2007-8-16 05:54

引用:
原帖由 LB_ 於 2007-8-16 02:07 發表
just realised my previous 頭像 was very 賤格

哈哈 )) )) ))
投過胎靚仔左   
作者: 車_長    時間: 2007-8-16 10:26

作者: 癲巴    時間: 2007-8-16 11:51

作者: 表弟    時間: 2007-8-16 12:03

有無人可以計下...
呢班壯士d post 加埋係 xocat forum 幾多個巴仙呀!!!!
作者: 表弟    時間: 2007-8-16 12:04

好似欠loksiu wor....
作者: 斷背山    時間: 2007-8-16 15:17

陣亡網友之發貼總數佔本論壇全部帖子的 10.08%

........................
作者: DLCF2    時間: 2007-8-16 15:23

作者: DLCF2    時間: 2007-8-16 15:25

作者: Free2Go    時間: 2007-8-16 15:27

引用:
原帖由 DLCF2 於 2007-8-16 15:23 發表

原帖由 DLCF 於 2007-8-16 13:08 發表
上星期看了亞州週刊有以下一段話:
你只可以暫時矇蔽部份人民\
你也只可以永遠矇蔽部份人民
但你永遠不能矇蔽所有人民!
臨終遺言.....
作者: DLCF2    時間: 2007-8-16 15:53

作者: Free2Go    時間: 2007-8-16 16:25

引用:
原帖由 DLCF2 於 2007-8-16 15:53 發表

NO THIS IS 訓話!
you are right... I see dead people......
作者: KFC123    時間: 2007-8-16 17:13

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-16 16:25 發表

you are right... I see dead people......
NEW GHOST COMING !
作者: Free2Go    時間: 2007-8-16 17:18

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-16 17:13 發表

NEW GHOST COMING !
.....ah....who are you?.....
作者: KFC123    時間: 2007-8-16 17:39

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-16 17:18 發表

.....ah....who are you?.....
THINK...THINK....
作者: 癲巴    時間: 2007-8-16 20:52

作者: OrangeFai    時間: 2007-8-16 21:03

暫時太公、messenger、屈臣氏已經獲得解禁.
作者: GK    時間: 2007-8-16 21:36

作者: 萬寧    時間: 2007-8-16 22:13

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 21:03 發表
暫時太公、messenger、屈臣氏已經獲得解禁.
被 ban 都唔係首次既事咯,你會誤以為我為鱄 id 而忍辱負重咩?
「屈臣氏」既復效,都只係為鱄姦{談判桌上,尼個 id 我係唔會再用啦
作者: 白貓兒    時間: 2007-8-16 22:30

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-16 22:13 發表

被 ban 都唔係首次既事咯,你會誤以為我為鱄 id 而忍辱負重咩?
「屈臣氏」既復效,都只係為鱄姦{談判桌上,尼個 id 我係唔會再用啦
點談判?  
作者: GK    時間: 2007-8-16 23:26

作者: OrangeFai    時間: 2007-8-16 23:28

引用:

你同我講做乜喎....我係負責報導下架咋...
作者: Pisagut    時間: 2007-8-17 00:25

路過............
作者: anakin    時間: 2007-8-17 02:04

引用:

原來係你,我仲周圍揾添!
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 11:00

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-16 22:30 發表

點談判?  
又係side 氣 .....只識答 "sorry"
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 11:03

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-16 23:26 發表

做人要有d骨氣佢而家皇恩浩蕩呀
睇下戲好過啦
上支香先
要 say sorry 先 unban 喎!! 唔係阿休同 xocat 求情
我真係睬 xocat 有味
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 11:06

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:28 發表

你同我講做乜喎....我係負責報導下架咋...

負責報導, 就加 "報導" 兩個字嘛
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 11:07

引用:
原帖由 anakin 於 2007-8-17 02:04 發表

原來係你,我仲周圍揾添!
師兄搵我有事??
作者: GK    時間: 2007-8-17 11:30

作者: Free2Go    時間: 2007-8-17 12:50

真係上少黎一日...睇少一日劇集都唔得呀....
作者: KFC123    時間: 2007-8-17 13:47

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 11:30 發表

求情? oh...sorry! 芝琪我好小求人
anyway, 有味就去沖涼dup骨囉
SGH !你估有錢搵 MOR ?男兒膝下有黃金!就算係我老細我都小
爆佢LA!SAY SORRY...WOW, NO WAY !:bird:
作者: Free2Go    時間: 2007-8-17 14:02

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-17 13:47 發表

SGH !你估有錢搵 MOR ?男兒膝下有黃金!就算係我老細我都小
爆佢LA!SAY SORRY...WOW, NO WAY !:bird:
你係咪 Peter123 呀....
我係咪好耐無上黎呢?....乜野say sorry呀.....可否詳談....邊個同邊個講呀........我搵唔到
作者: GK    時間: 2007-8-17 14:07

作者: GK    時間: 2007-8-17 14:08

作者: KFC123    時間: 2007-8-17 14:16

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-17 14:02 發表

你係咪 Peter123 呀....
我係咪好耐無上黎呢?....乜野say sorry呀.....可否詳談....邊個同邊個講呀........我搵唔到
你冇溫習LA !
BATMAN 話要同佢SAY SORRY 至可以返來!
作者: KFC123    時間: 2007-8-17 14:16

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 14:07 發表

有人say過sorry咩? who?
SORRY I DON'T KNOW !
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 14:48

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 14:07 發表

有人say過sorry咩? who?
有, 不過唔係我, 我剩係咁啫.....
作者: GK    時間: 2007-8-17 15:07

作者: KFC123    時間: 2007-8-17 15:20

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 15:07 發表

哦, 咁有d人好無辜既, say sorry係佢重視個會員身份囉. 又或者佢覺得佢真係錯囉...
你隻中指同我張相邊隻長d呀
我都正番張
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 16:45

引用:

你隻中指同我張相邊隻長d呀
嘿!佢條鈴羊呀.......
作者: KFC123    時間: 2007-8-17 17:13

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-17 16:45 發表

嘿!佢條鈴羊呀.......
WOW....SO BIG !
作者: KFC123    時間: 2007-8-17 17:38

引用:
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
陣亡..............
作者: Free2Go    時間: 2007-8-17 19:43

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-17 17:38 發表

陣亡..............
又多一隻.....
作者: 萬寧    時間: 2007-8-17 22:27

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-17 19:43 發表

又多一隻.....
肥吐膏, 睇怕開定個 list, 日日加上去都重得啦
作者: fighterplane    時間: 2007-8-17 22:31

陣亡烈士記念碑, 還是
反中亂黨黑名單?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0