推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

CA朱古力廠沒有想象中好玩

首先多謝"焦器勃勃"兄比左個媽咪電話我,
一路睇咁多CA報告...好想去見識下...
於是星期六約左3個Fd上CA...搭羅湖大巴6點去到...黑仔...一落車即落大雨...好耐先上到的士...去到沙X酒店,拿拿聲食飯...入廠...6點幾,7點...樓下己無乜女...PK咁早就無晒女?唔係嘛
啊!原來入晒去開會過左陣D女由會議室出黎...已經有好多兄弟系門口等緊...D女一出門口已經比人搶我地唔係咁熟睇定D先...琳住仲有好多...點知落到大廳,D客仲多過D女 D女坐晒係度...前排個D可以睇清楚D,不過多數係扒...後排個D有台遮住睇唔清楚...睇中一條,又話唔方便...其他師兄又係咁...比D囡講句唔方便彈翻轉頭女彈客都比較少見...但尼度都見唔少個
要自己拉都係有D怕醜...搵個媽咪幫手...都已經無乜好野啦!個媽咪推介一個...話好玩得...樣一般...都叫有波...是但啦!
入到K房玩,D女都無好似D報告咁玩得咁癲好含蓄,媽咪講到天花龍鳳,又話D女唔使教,上到房有桑拿咁服務...玩到一半大家都差唔多脫光啦!四條女之中我o個個身材都算最好我D fd個D樣同身材都一般...一個勝在夠嫩口,但無波...一個普普通通...一個有幾層"士卑太"睇見都
大家林住先上房試下D女得唔得先,一陣再落過黎,唔想走黎走去,所以就訂樓上房!D房真係唔係好得!沖涼地方好細,好難同女一齊仲非常窄水都要自己煲先有得飲...
唔緊要醉翁之意不在酒,條女無樣都有身材...而且聽聞尼間服務好好
點知佢同快餐女無乜分別...吹一陣就話做...做既時候好多野都唔得,唔比打車輪,算!尼好多女都唔得,摸細妹又唔得!(尼樣用手插就好多女都未必得,但就咁摸都唔得)算!連錫下對波都比...佢唔係唔比,而係我一錫就即刻好大力咁抱實我唔比我郁!全程只能小西,機乎乜都唔可以做...咁樣個媽咪都可以話係桑拿式服務好懷疑個媽咪知唔知桑拿式服務係點
本來想叫佢走,但咁夜D女都無晒啦,於是落翻去唱K,事後問翻D fd佢地乜環境,佢地都係一般...但都比我好...起碼肯吹...比錫比摸...但就無D所謂桑拿服務,事後同媽咪投訴反...玩到1點幾2點...埋單900幾1000,上房...尼次條女識做D,吹左好耐,但依然剩係可吊西...唔比摸唔比錫之後訓覺!條女6幾7點話要走...做多Q放佢走
出黎玩咁多次剩係試過快餐女會咁...K女我都好少見咁差既服務!仲要係一直以服務取勝既K場
訓到11點幾走,兩個FD先走...另一個FD留低倍我...一場黎到試下SN先走但太早Sn部未上班,行陣食個飯,之後去左後面個間花園會所,仲早洗個腳先...個FD昨晚用力過度,決定正骨...我就琴晚唔夠盡興,決定玩埋Sn先... o岩o岩尼間做緊優惠免房費...一於試下...囡分A,B牌400,500由於太早D女都未反齊工...女比較少,400個D黎左三輪...我要求其實唔高但全部扒到真係食唔落...睇500...都係高D...樣都係一般...搵左個比較好笑容既!
要桑拿式服務當然要去桑拿...同尋晚o個個比真係天壤之別口爆一次做一次,事候比多100佢...反正免房費
整體上朱古力廠無乜特別!
所謂海鮮制服又剩係睇倒個腰肚位
又要同人爭同人壁...客多扒又多...
或者我唔識玩啦...唔識簡女啦...同媽咪唔熟啦...種種原因
費話多左D...希望各巴打唔好見怪

相關搜索目錄: 酒店

看来这次师兄是没有很好的感觉哦!下次再去试试吧

Too high expection sometimes might lead to disappointment............. Though I have never been to the Factory, I think it should be quite a good place for man!

too much good stories makes you expect a lot, ehh

這裡經常有c兄出CA包膠好處多不勝數
可惜自己去到時
服務就差強人意
可能要多繳學費及往返交通時間
累積經驗後才可以有美妙的回報

神州綻放嬌媚
    狂牛長醉溫柔鄉

Thank you for the report. It is good to have some +ve and some -ve reports.

其實,有好多C兄唔俾contact其他人,
都係介意,如有人去過唔好玩,會覺得放料唔够正確全面......
所以咪好多人唔講甘多囉...

事實上,出黎玩,開唔開心係好靠嫖運嫁...
都要自己摸索出黎0既地方.好玩D....
希望C兄下次玩得開心D啦....

今次唔得﹐下次試試其他場﹐CA桑拿幾OK

H MAN C HING,
一個地方好不好玩真的要取決很多方面。嫖運確實是重要。。要碰到你喜歡的她又對你有好感才好玩的。。我碰到好的可是我又花心。。換了又不怎樣。。
不過可以說廠的規矩是比較好的﹐比很多其他廠。。還未遇過一早要一早走的。。但也不能保證在廠就一定好玩的。。希望你下次玩得開心啦。。

要多向七少/伞兄他们学习才行的

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 10:59 發表
H MAN C HING,
一個地方好不好玩真的要取決很多方面。嫖運確實是重要。。要碰到你喜歡的她又對你有好感才好玩的。。我碰到好的可是我又花心。。換了又不怎樣。。
不過可以說廠的規矩是比較好的﹐比很多其他廠。 ...
海兄,你真係花心都嘔啦.抱住兩件係房玩已經想住下次食邊個上次係房你叫另一個肥妹仔得唔得的.

咁我賭運同嫖運都係一般般...

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-8-28 11:03 發表
睇報告,佢地係熟客...又咁多人去...D媽咪應該會好識做...

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-28 11:11 發表
咁我賭運同嫖運都係一般般...
甘又係,我上次同一個朋友去.....
我一晚就執左三件(5)...每個都好好態度....
不過,我朋友就搞D得一件...但你又麻麻地滿意.......(但佢果晚贏波...)
出黎玩真係好靠運...

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-27 08:13 PM 發表

睇報告,佢地係熟客...又咁多人去...D媽咪應該會好識做...
哩間廠d女个个媽咪都帶得,位位都係客,d女唔理架,我第一次去,
乜人都唔識,都好好招呼,不過d女就真係幾.....

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-8-28 11:03 發表
他们都是常客,你向他们了解准没错的

深表同感
你比我幸運,有朋友一齊玩,有商有量分擔費用
一條洲,只有sauna
其實,全深汌,東莞...已經開了那么多k場,sauna......邊樹有那么多好女呀
不過,大廠應有廠規,態度應該比街女好d掛
食唔到好,好似吾想走食多2次,結果消費不菲又有殘念回億...
下次又聰明d

等我做完D工作,今晚給你一個你失敗的原因!是你沒有從各師兄的開心報告中,找出開心的原砉素!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 11:09 發表

海兄,你真係花心都嘔啦.抱住兩件係房玩已經想住下次食邊個上次係房你叫另一個肥妹仔得唔得的.
BT 兄﹐
那個身材變了樣﹐ 七少也檢查過﹐證實。
那晚高妹好。禮拜天已翻去吃了。。但太嫩。。什麼都不懂。。應該先給你培訓才吃。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-28 11:29 發表

甘又係,我上次同一個朋友去.....
我一晚就執左三件(5)...每個都好好態度....
不過,我朋友就搞D得一件...但你又麻麻地滿意.......(但佢果晚贏波...)
出黎玩真係好靠運...
賭運我唔mind,我唔多賭,間中玩下...有嫖運好D
三件快餐帥兄財運似乎更佳...
真係冇你咁好命水...

好吾好玩就好難定義,都系個人觀感!

這裡最重要系玩氣氛和女女脾氣好!但好難選到好女..........嘻嘻

當然熟客會有好處!..........留女先!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-28 11:40 發表
等我做完D工作,今晚給你一個你失敗的原因!是你沒有從各師兄的開心報告中,找出開心的原砉素!
等7兄指教!

引用:
原帖由 doctork 於 2007-8-28 11:38 發表
深表同感
你比我幸運,有朋友一齊玩,有商有量分擔費用
一條洲,只有sauna
其實,全深汌,東莞...已經開了那么多k場,sauna......邊樹有那么多好女呀
不過,大廠應有廠規,態度應該比街女好d掛 ...
我本來都一條友,格硬拉D fd同我去見識下...講晒點好玩!
點知去到出乎意料之外...而家要佢地再去CA,佢地興趣應該不大!
得我一個,我都唔會K場,最多SN...
比街女係好D...至少條女早走都經我同意...唔同街女話走就走咁冇家教...錢都唔要咁...不過出到聲話要早走...格硬留都沒引...

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 11:41 發表

BT 兄﹐
那個身材變了樣﹐ 七少也檢查過﹐證實。
那晚高妹好。禮拜天已翻去吃了。。但太嫩。。什麼都不懂。。應該先給你培訓才吃。。
海兄邊個高妹呀,你唔係星期天走咗了嗎.是否係香港又回頭返上廠呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。