標題: [原創] CA 康X休閑中心 (遲來的報告) [打印本頁]

作者: fenggong    時間: 2007-8-30 10:48     標題: CA 康X休閑中心 (遲來的報告)

之前係度睇咗好多CA sauna report, 決定去闖一闖, 首先收集所需資料 (交通, 目的地, ...)

八月中的一個星期日, 有空, 訓醒就起行. 行程如下 :

1.        先到羅湖搭大巴($35)去長安總站落車 (唔知係咪所謂金三角), 真係啱啱好一個小時喎, 落車後好多的士佬叫住, 我無理, 行出大路睇下咩環境先. 行行下睇到長安酒店就過去睇下(之前有C兄話有7人車返皇崗), confirm咗D時間, 就出發去目的地
2.        搭的士話去康X, 佢話收$20, 我話唔係睇錶咩, 佢話無所謂, 差不多, 咁就去啦
3.        去到康X, 都要$17.X, 就比$20比佢
4.        Walk-in ,有個男部長帶上一樓, 係走廊聽到D music, 但係唔記得咗有C兄話有show睇, 無問到, 入房揀女, 睇咗兩round, 有A同B牌 (400/600), 當時得早班返工,所以女就少D, 部長話6,7點中班返埋工就好D, 早知就遲D先去啦
5.        最後, 就揀咗個相頭ok, 但係微ball 女女, 開工
6.        一開始就上套係床邊吹, 跟住就去沖涼, 佢都好細心 (比起E+ CP 就好好多)
7.        沖完就上床做D 指定動作, 有幾招差點比佢KO, 又成個妹妹”by”係你面前, 跟住又玩埋部歡樂椅, 就係咁係上面出埋
8.        休息咗陣, 吹下水, 原來佢18都未夠, 佢唔比影相, 我就偷偷影咗兩張
9.        最後, 夠鐘走人, 好似19X定18X (第一次, 無booking), 比返張coupon下次用, 唔駛比房費, 但係到E+都未有機會用
10.        搭返taxi 去長安酒店坐7人車返皇崗, 好似50分鐘返到

我去果間叫康X休閑中心, 唔知同其他C兄講 “CA康X国际会所” 有無分別 ?

另外,多謝 “lung1210” C兄 比咗 “怡X酒店” D資料. 希望一兩個星期內再去闖一闖!!

報告完畢, 謝謝!!
作者: berlin    時間: 2007-8-30 10:55

MM好像長的不錯
感謝提供
作者: jzhang5595134    時間: 2007-8-30 11:24

Thank you for the great info
作者: icheng609    時間: 2007-8-30 11:33

Your information is helpful........ thanks.
作者: raylui    時間: 2007-8-30 11:37

thanks for sharing
作者: yifu    時間: 2007-8-30 11:39

謝謝報告!請問康X休閑中心係咪起長安國際附近呢?
作者: fenggong    時間: 2007-8-30 11:45

引用:
原帖由 yifu 於 2007-8-30 11:39 發表
我都唔係好清楚, 佢係振安路上
作者: H_man    時間: 2007-8-30 12:33

引用:
都行幾遠...近集安多D
作者: lgrlw007    時間: 2007-8-30 13:34

引用:
在振安路乌沙路段,离国际酒店很远
作者: role    時間: 2007-8-30 14:16

作者: bigblow    時間: 2007-8-31 00:43

Thanks for your report! Great!!
作者: hkzhou    時間: 2007-8-31 04:38

報告好詳盡兼有相睇 ~ 一定支持啦
作者: lung1210    時間: 2007-8-31 16:49

正, 玩到好野, 真開心, 聽聞 "以冬" 今個星期推出護士服, 有興趣的 Bro 就試一試啦
作者: peninsula    時間: 2007-8-31 16:58

引用:
原帖由 fenggong 於 2007-8-30 10:48 發表
之前係度睇咗好多CA sauna report, 決定去闖一闖, 首先收集所需資料 (交通, 目的地, ...)..
Great report and photos. It is still a bit far if going from SZ.
作者: thz-u    時間: 2007-9-2 03:48

information相當實用!!!
thanks a lot
作者: lgrlw007    時間: 2007-9-2 08:44

引用:
原帖由 lung1210 於 2007-8-31 16:49 發表
正, 玩到好野, 真開心, 聽聞 "以冬" 今個星期推出護士服, 有興趣的 Bro 就試一試啦
你先去看看,回来报告好点
作者: 平常    時間: 2007-9-2 10:43

身形相當靚,有機會我都會去玩下,講起黎我都係大鄉里一條,除左CP之外,其它地方都未去過乜滯!
作者: toonia168    時間: 2007-9-3 02:22

推荐去大郎的 业X大酒店 试下 服务态度相当不错 。`
作者: tangjack    時間: 2007-9-3 03:53

多謝師兄既報告!!!!
作者: jason_bbq    時間: 2007-9-15 15:43

good!!!!!!!!!1
作者: lgrlw007    時間: 2007-9-15 16:00

说好了还要有行动的
作者: neozp    時間: 2007-9-17 17:42

这个报告不错,有时间过去看看环境了.
作者: sz_wolf    時間: 2007-9-17 19:13

谢谢楼主的报告,要是照片更清晰一点就更爽了!
作者: Rockstan    時間: 2007-9-20 12:55

Thanks for  your useful information.
作者: Rockstan    時間: 2007-9-20 13:02

Good report and nice picture.
thank for sharing these info
作者: adidasbbq    時間: 2007-9-24 16:58

好野。。。。so good
作者: abcdkny    時間: 2007-9-28 00:46

thanks for sharing
作者: hkabc98765    時間: 2007-9-28 21:52

thanks a lots for your info.......

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0