標題: 珠海$338空中飛人套餐 [打印本頁]

作者: Beta仔    時間: 2007-9-5 00:49     標題: 珠海$338空中飛人套餐

珠海$338空中飛人套餐

日期:2005年7月25日星期一
地點:珠海xx桑拿

早幾日晌珠海女友屋企無無聊聊,襯佢去左返工,即刻落街打的去唐家,平時坐深圳去珠海既大巴都成日經過呢間桑拿,估唔到由夏灣去要咁鬼遠,坐左成半個鐘先到。

下午時份無乜客,先入去更衣室沖個涼先,嘩地方好舊,牆邊仲發晒霉,換完衫去浴室,成個地方陰陰暗暗,唔多開胃,快快手沖完涼入休息室,咁岩見到經理,我話朋友介紹呢道有空中飛人玩,佢聽完就非常落力咁sell,普通房價錢只係108+200,貴賓房要168+300 ($168唔知有無記錯),我見第一次黎,試下普通房先啦,佢話可以帶幾個入黎比我揀,於是即刻入房研究下...

入房之後過左一陣,經理晌房門叫左3件女入黎,3個排好隊再一齊打招呼,幾好禮貌喎,3個身材都幾高,不過第一個後生D又靚D,一於mark 第一個,經理再同佢講一定要做足空中飛人既服務呀,跟住就走左,我見女女背住經理有D咀藐藐,真抵死。

而家剩底我地兩個,跟住點呢,佢話先光豬訓晌床上,跟住就見佢係袋度拎D架生出黎,排好陣之後就開始作法...

第一招,冰火環遊世界,我先趴晌床度,佢就不停飲冰水再用咀不停咁係我背上走...不過佢咀既時候俾佢D牙刮度,感覺有D痛...

第二招,腳底按摩,不過係用咀,又係係咁俾佢咀晒成隻腳,連腳趾都唔放過...

第三招,全身BM,女女用雙乳幫我按背

第四招,毒龍鑽,乜咁快出呢招!? 見佢好小心咁幫我菊花消毒,再一口鑽落去,但係佢好求其,所以無乜feel...

第五招,唔知乜名,反過身訓係度,見佢拎左支筆型按摩器係細佬附近按穴位

第六招,唔知乜野龍吐珠,女女放粒膠波係我身上,再同我BM...

第七招,啤酒BJ,終於有我最愛既BJ,女女技術唔錯...都係雪雪聲...

第八招,可樂BJ,feel唔到有乜唔同

第九招,牛奶BJ,呢次好次有D滑滑既感覺

第十招,倒立BJ,女女先做69姿勢,再用後腳撐上牆邊,變成倒立,再吹左十幾下,咁吹法又幾特別喎...hee...

第十一招,空中BJ,終於有空中動作啦,女女用腳綁住鐵架,再伸個頭落黎吹...

第十二招,日式假狗,女女拎隻假細佬出黎,震下震下,叫我幫手插佢,令我即時諗起4仔個D情景,咁大個仔都未用過假狗插人,又幾過引喎,不過就只有佢high,我就無乜feel...

第十三招,又唔知乜名,女女噴左D唔知乜野係我細佬度,佢話可以催情喎...

第十四招,自選招式,佢問我想點做野,我話女上男下啦,跟住就俾佢係我上面勁坐蓮,同東北女女玩呢招真係特別投入...

第十五招,空中X人,女女雙手綁上條帶度,再突出個小妹妹俾我入,不過佢身高同我差太遠,所以我要彎低身黎入,唔多就位,搞到我大脾好累...

第十六招,倒立ML,女女身體靠牆倒立,再突出個小妹妹,但係始終唔多就位,做唔到...

第十七招,最後衝刺,都係做傳教士最實際,搞多20分鐘左右就得左...

出左之後原來已經超晒鐘,所以急急腳出返去沖涼埋單,呢度唔使俾cash女女,又唔使講價錢,只要簽單就得,唔使拗數...

晌reception放低338就走人,門口見到有個巴士站,今次試下坐巴士出拱北,盛惠3大元,又有冷氣,都幾舒服。咁就完成我今次既偷食之旅啦...
作者: 7-siu    時間: 2007-9-5 00:54

好報告!實在,精彩重有軟,硬件齊全。
作者: spybag    時間: 2007-9-5 01:05

多謝兩年前報告
作者: 7-siu    時間: 2007-9-5 01:07

原來我做了儍佬!多謝師兄!
作者: wt29    時間: 2007-9-5 02:05

Beta,
講講現在如何好喎!
作者: Beta仔    時間: 2007-9-5 02:40

有無人近排去過? 唔知褶左未? hee....

P.S. 原本我想試下"BLOG"呢個分唇...點知post左出去主版添....
作者: omanc    時間: 2007-9-5 03:30

thanks for sharing,..
作者: jzhang5595134    時間: 2007-9-5 05:49

Good report

Good fun

Let's us know your new expereinecs
作者: peninsula    時間: 2007-9-5 10:23

引用:
原帖由 Beta仔 於 2007-9-5 00:49 發表
珠海$338空中飛人套餐
地點:珠海xx桑拿 ...
Where? Any hints?
作者: role    時間: 2007-9-5 11:27

作者: lgrlw007    時間: 2007-9-5 11:44

兄弟记性比较好哦
作者: sandero1    時間: 2007-9-5 21:08

兩年前唔知褶左未..........
作者: peninsula    時間: 2007-9-5 21:57

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-9-5 11:44 發表
兄弟记性比较好哦

作者: avvcd    時間: 2007-9-5 23:50

good!
thank you very much!
作者: namtihs    時間: 2007-9-7 00:29

Old news is exciting!!!
作者: whatido2002    時間: 2007-9-19 20:17

就是唐家影剧院那边了。最近还有阿,而且中秋、国庆期间还有优惠。
作者: dggogo    時間: 2007-9-19 20:54

空中飛人,好似沒有了好久
作者: peninsula    時間: 2007-9-20 13:22

引用:
原帖由 dggogo 於 2007-9-19 20:54 發表
空中飛人,好似沒有了好久
How do you know?
作者: icheng609    時間: 2007-9-20 14:16

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-20 13:22 發表

How do you know?
\

空中飛人是我最响往的招式!
作者: peninsula    時間: 2007-9-20 15:38

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-20 14:16 發表
空中飛人是我最响往的招式!
Have treid @6 times in ZH. Can be dangerous!
作者: jjchan218    時間: 2007-9-20 16:46

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-20 07:38 發表

Have treid @6 times in ZH. Can be dangerous!
You mean the danger of KO or physical danger of the game?
作者: peninsula    時間: 2007-9-20 17:47

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-9-20 16:46 發表
You mean the danger of KO or physical danger of the game?
Physical danger if the girl is not properly trained!
作者: jjchan218    時間: 2007-9-20 19:04

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-20 09:47 發表

Physical danger if the girl is not properly trained!
Oh, I see.
The play is exciting and interesting in the first few times.
However, should the counter part is NOT PROPERLY TRAINED, this will make you NEVER PLAY AGAIN!!!!!!
作者: macau998    時間: 2007-9-21 12:57

nice, got to try!!
作者: peninsula    時間: 2007-9-21 12:58

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-9-20 19:04 發表
Oh, I see.
The play is exciting and interesting in the first few times.
However, should the counter part is NOT PROPERLY TRAINED, this will make you NEVER PLAY AGAIN!!!!!!
Exactly so I pass these days!
作者: adidasbbq    時間: 2007-9-26 08:28

多謝分享。。。
CA有得玩。。398。。。
免房費。。
作者: 飛鴻    時間: 2007-9-26 11:38

珠海間間都係咁上下,Beta仔使乜咁遠去到X龍? 迎賓路香X 268套餐tim,一樣有空飛

Beta, long time no see ....
作者: 冤魂不散    時間: 2007-9-26 15:31

引用:
原帖由 飛鴻 於 2007-9-26 11:38 發表
珠海間間都係咁上下,Beta仔使乜咁遠去到X龍? 迎賓路香X 268套餐tim,一樣有空飛

Beta, long time no see ....  
乜聚x都係咁平???
以為要好貴添!!!
但我係早兩星期問過...
x江打折都要308 o番???
作者: jetup    時間: 2007-9-27 13:11

多謝報告,應該係聚x的桑拿吧.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0