標題: 七少新玩場 [打印本頁]

作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 11:50     標題: 七少新玩場

因為朱古力廠的帖子太多被"求其"訓戚!為有發掘新天地,自強不息。

這個絕不是新開的場,是老場,但近來重新裝修,所以還有新,舊房之分。新房因為一定要 DJ ,小費$200,所以比舊房貴一點,但硬件很好。回音(高頻音)我沒遇到過。

走廊不很闊但因為燈多,所以很 Cyber feel.
廁所也很干靜。透明玻璃洗手盆。地下無水漬。

工衣是"美少女戰士 Sailor Moon"的水手裝,但只是 barely cover the breasts.露出小"盲"腰,一條短到不可再短的裙!

內裡只穿茶包。坐台定後, DJ 便會給囡囡們一個膠袋,囡囡們便會連茶包也除下的了!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 11:53

廁所和天花
作者: def_lo    時間: 2007-9-27 11:57

硬件一流, 熱切期待7siu更詳盡的軟件測試報告!
作者: Kullman    時間: 2007-9-27 11:59

七少師兄:
有冇水手裝囡囡相?
謝謝

作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 11:59

多些師兄回帖,我才貼出玩時的相!最頂癮的是 NUDE LAP DANCE.

BT 差點走火,我就差點就插了入去,(環保) !!!!!怕怕!
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 12:16

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:59 發表
多些師兄回帖,我才貼出玩時的相!最頂癮的是 NUDE LAP DANCE.

BT 差點走火,我就差點就插了入去,(環保) !!!!!怕怕!
積極支持.....
幾時帶我去....

(不過都係講下啫..我俾人軟禁左响孤島,唔知幾時可以重見天日)..
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 12:17

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:59 發表

積極支持.....
幾時帶我去....

(不過都係講下啫..我俾人軟禁左响孤島,唔知幾時可以重見天日)..
作者: hoi    時間: 2007-9-27 12:20

期待 .... PHOTOS
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 12:26

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-27 12:17 發表

積極支持.....
幾時帶我去....

(不過都係講下..我俾人軟禁左鄔t島,唔知幾時可以重見天日)..
你雙腳重踏祖國,就可以去喇!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 12:28

囡囡的水手 "Sailor Moon" 工衣!
作者: 老江湖    時間: 2007-9-27 12:29

好似幾好玩咁窩, 唔該C Hing將地址同mamie名PM俾我  tks~
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 12:39

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 12:26 發表

你雙腳重踏祖國,就可以去喇!
多谢你甘俾面....
不過話時話...佢地D..lap dance似唔似在台灣酒店女跳果D?
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 12:53     標題: 回復 #12 simonkok 的帖子

全身光豬,在你大腿上兩個波在你眼前擺來擺去,毛毛在你細佬上磨。你的手在她身上忒意游摩!爽!
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 12:58

新場硬件幾好,囡囡質素表面睇都唔錯喎

「NUDE LAP DANCE」係Dancer跳定囡囡跳o架
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 13:02

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 12:53 發表
全身光豬,在你大腿上兩個波在你眼前擺來擺去,毛毛在你細佬上磨。你的手在她身上忒意游摩!爽!

實在係引死人喇....點解我都無辦法玩...
唯有....睇住你報告..打住飛滋先...
作者: cheetah    時間: 2007-9-27 13:05

CHing,是否裝修後變口左成個大橙的那一問呀?
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 13:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 12:53 發表

容乜易走火o架

第三類危險物品接觸……易燃、惹火,危險、危險

小心工業安全呀
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 13:17

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 12:58 發表
新場硬件幾好,囡囡質素表面睇都唔錯喎

「NUDE LAP DANCE」係Dancer跳定囡囡跳o架
是自己簡的囡囡跳!
作者: btpower    時間: 2007-9-27 13:22

引用:
現在想起都硬晒:bird:這種挑逗比做愛更難受"忍住不要走火的感受"
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 13:26

這是我的"祥哥個女"小艾!她的嗓子很好,老豆是廣西南寧,老媽是四川達州,所以白話,四川都會說。

她是唸幼師的,所以會音樂,唱歌很好聽!身材也不錯啞!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 13:27

漏了貼相!
作者: 0912    時間: 2007-9-27 13:30

引用:
曄~ 好精和彩的活動呵

大大 幾時會再有團去, 帶埋我去 可以嗎?!

這個星期我與友結伴到"大朗", 亦也介紹他注冊這裡 ~ 稍後將由他發"包膠"

作者: simonkok    時間: 2007-9-27 13:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:17 發表

是自己簡的囡囡跳!
甘就台灣果D差唔多啦....
不過佢地仲會跳舞中途玩changing partner添....
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 13:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:26 發表
這是我的"祥哥個女"小艾!她的嗓子很好,老豆是廣西南寧,老媽是四川達州,所以白話,四川都會說。

她是唸幼師的,所以會音樂,唱歌很好聽!身材也不錯啞!
被其哥BAN都要講

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

唔怪得simonkok師兄話要「睇住你報告..打飛滋」啦
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 13:42

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 13:40 發表

被其哥BAN都要講

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

唔怪得simonkok師兄話要「睇住你報告..打飛滋」啦
係吖..我已經打了兩粒飛滋啦....
你唔好周圍同人講...

其實我哩邊真係好悶...
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 13:49

所以話,都唔明 D 師兄為什麼一定要問人拿了場的地址,媽咪的電話才去玩!發掘新天地的滿足感仲高喇!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 13:53

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-27 13:40 發表

甘就台灣果D差唔多啦....
不過佢地仲會跳舞中途玩changing partner添....
因為只得五分鐘,自己條女都未摩完,仲邊處得閒去換 partner 呀!
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 13:59

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:53 發表

因為只得五分鐘,自己條女都未摩完,仲邊處得閒去換 partner 呀!
哦明白...在台灣果D...平均每個鐘頭跳一次...每次跳兩隻至三隻歌.....
我覺得CA都有好多台灣廠佬...
佢地應該幾受落甘0既法...
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 14:03

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-27 13:59 發表

哦明白...在台灣果D...平均每個鐘頭跳一次...每次跳兩隻至三隻歌.....
我覺得CA都有好多台灣廠佬...
佢地應該幾受落甘0既法...
只要我做出業續,我就可以要求加料玩意!

I am trying to increase our negotiation power, but before this I have to show my power.
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 14:14

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 14:03 發表

I am trying to increase our negotiation power, but before this I have to show my power.
小心詞句呀,七少師兄。

被人話係【AD】就唔好啦。

話時話,係咪「褲」字頭果間呀?
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 14:29

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 14:03 發表

祗要我在香港的話..我非常樂意一齊去開發D新玩法...
希望有甘0既機會.....
作者: Haidada    時間: 2007-9-27 14:42

引用:

媽咪﹐DJ 及各 MM 個個都話你插左入去﹐ 都指證你已違規。再去都吳知比吳比你入場呢。。
作者: doctork    時間: 2007-9-27 15:02

Thankyou your report
引用:
內裡只穿茶包。坐台定後, DJ 便會給囡囡們一個膠袋,囡囡們便會連茶包也除下的了

茶包--------好有想像空問,究竟糸也耒呀,
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 15:08

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 14:14 發表

小心詞句呀,七少師兄。

被人話係【AD】就唔好啦。

話時話,係咪「褲」字頭果間呀?
不是那間!那間是公務才去的,囡囡好似公主一樣,是你要去招呼她們的!把能!
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 15:09

張凳擺床尾咁怪

係咪另有用途o架

唔通係 : 等囡囡卜係到,然後做體操用
作者: icheng609    時間: 2007-9-27 15:11

引用:
原帖由 doctork 於 2007-9-27 15:02 發表

茶包-------- = T Back!
作者: hongkonger    時間: 2007-9-27 15:11

金xx 嗎?

d女女唔錯的
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 15:12

引用:
原帖由 doctork 於 2007-9-27 15:02 發表

你是超級會員哪!這麼簡單的術語也不知?証明你睇報告睇得小!罰你多溫書,把過去三個月的報告看一遍再說吧!

茶包 = Tea Bag = T-Back = 丁 字褲
作者: hongkonger    時間: 2007-9-27 15:24

我前排一班人去常平玩
個個囡囡都要解甲
我深入 inspect 玩個 friend 條囡時

嚇! 佢下身有兩個水泡

我立刻沖入toliet 洗手
洗到皮都薄左幾 cm
然後出來, 同個 friend 講, 佢就叫個囡囡走

是晚我了無性趣, 只好回酒店自已打飛機

所以, 我唔再叫囡囡玩光豬
費事正常囡囡在無衣物保護下, 被有病囡囡傳染
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 15:41

最安全是"不要去玩!"是不是?
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 15:45

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 15:41 發表
最安全是"不要去玩!"是不是?
唔係,係切o左佢,

等你想都無得想
作者: doctork    時間: 2007-9-27 15:45

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 07:12 發表

你是超級會員哪!這麼簡單的術語也不知?証明你睇報告睇得小!罰你多溫書,把過去三個月的報告看一遍再說吧!

茶包 = Tea Bag = T-Back = 丁 字褲
sorry sorry sir

i  read your report every day

作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 15:50

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 15:45 發表

唔係,係切o左佢,

等你想都無得想
咪以為"太監"就無性欲先得格!歷史上,太監搶女人多的是呢!
作者: berlin    時間: 2007-9-27 15:58

一樣是在長安嗎??
真想也換個新地方嘗試
作者: 惡魔少年1號    時間: 2007-9-27 15:58

星期六一於同你地盡情顛番晚,
每次同你地玩都幾開心.....

作者: simonkok    時間: 2007-9-27 16:49

引用:
原帖由 berlin 於 2007-9-27 15:58 發表
一樣是在長安嗎??
真想也換個新地方嘗試
師兄..你甘有創意...
不如你去探下險...
番黎..出番份報告俾我地睇下.......
作者: gdnwoo    時間: 2007-9-27 17:03

7-siu ,very good report,you are hk superman in big 6 , waiting you pm  for the detail .
作者: 求其    時間: 2007-9-27 17:12

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:50 發表
因為朱古力廠的帖子太多被"求其"訓戚!為有發掘新天地,自強不息。

這個絕不是新開的場,是老場,但近來重新裝修,所以還有新,舊房之分。新房因為一定要 DJ ,小費$200,所以比舊房貴一點,但硬件很 ...
我点算訓戚你呢? 我訓戚人通常用"小求其的!
甘都好呀,益了你又去到好场,点报答我先?
作者: K場之狼    時間: 2007-9-27 19:39

我呢排都試左d新場(自己未去過),不過唔去好過去
作者: DingDong    時間: 2007-9-27 20:14

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:50 發表

這個絕不是新開的場,是老場,但近來重新裝修,所以還有新,舊房之分。新房因為一定要 DJ ,小費$200,所以比舊房貴一點,但硬件很 ...
7少都到我主場玩啦呵呵。你講既都好正確。比多少少訂新房好好多!舊房既音響真係差到不得之了。前個禮拜我PM左幾個師兄想一齊去玩可惜只有兩個師兄回覆吾得閒。Anyway,我個人覺得這場既女女既"開放度"未有廠女甘好。最特別就係你講既naked dance比較可取。哈哈哈。

希望師兄們低調少少,我地仲想玩耐D。
作者: colorbhk    時間: 2007-9-27 20:35

引用:

從經濟學上來說:

Buyer Power

There are two types of buyer power. The first is related to the customer’s price sensitivity. If each brand of a product is similar to all the others, then the buyer will base the purchase decision mainly on price. This will increase the competitive rivalry, resulting in lower prices, and lower profitability.

The other type of buyer power relates to negotiating power. Larger buyers tend to have more leverage with the firm, and can negotiate lower prices. When there are many small buyers of a product, all other things remaining equal, the company supplying the product will have higher prices and higher margins. Conversely, if a company sells to a few large buyers, those buyers will have significant leverage to negotiate better pricing.

Some factors affecting buyer power are:

* Size of buyer – larger buyers will have more power over suppliers.

* Number of buyers – when there are a small number of buyers, they will tend to have more power over suppliers. The Department of Defense is an example of a single buyer with a lot of power over suppliers.

* Purchase quantity – When a customer purchases a large quantity of a suppliers output, it will exercise more power over the supplier.

你老哥個Purchase quantity 點計都令你有bargaining power

作者: colorbhk    時間: 2007-9-27 20:39

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-27 17:12 發表

叫 7少幫你吹.................噓一下個forum  
作者: 9NgDap8    時間: 2007-9-27 21:24

any chance to PM me the details? i.e. the full name, location, contact person to reserve room etc etc ....many thanks in advance
作者: s-pimp    時間: 2007-9-27 22:35

"......希望師兄們低調少少,我地仲想玩耐D......"

100% agree !!
作者: Essie    時間: 2007-9-27 22:58

Nice pics of MM....nice tits wor!!!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 23:03

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-27 17:12 發表

你要來的話,我請飲酒!反正朱古力廠的老媽送的幾支芝華士還未飲!但是在"Sailor Moon" 飲囉!

Color, 其哥是不要升我們幫他吹......噓的!有"射"自然香!哈哈!
作者: seafood40342    時間: 2007-9-27 23:16

大佬確係"近"!!!!!!!!!!!!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 23:23

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 15:09 發表
張凳擺床尾咁怪

係咪另有用途o架

唔通係 : 等囡囡卜係到,然後做體操用
那是虎門"褲浪"酒店房內的沙發來的,我是習慣入房後,和囡囡除了外衣,只穿內衣,一起坐在沙發上一邊看電視,一邊聊天,增進感情和調情的!而且,第一炮在沙發上做也別有風味的啊!
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 23:25

引用:
原帖由 seafood40342 於 2007-9-27 23:16 發表
大佬確係"近"!!!!!!!!!!!!
衰仔,好耐無和我一起玩了!什麼時候一起玩?
作者: march29    時間: 2007-9-27 23:27

作者: PPS167    時間: 2007-9-27 23:33

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 03:53 發表
廁所和天花
7 SIU 大佬,睇相我仲估係 皇崗東方X泉對面o個間 x皇朝.原來響DG o個邊, 咁我就好少機會去.點都好期待更精彩既包膠
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 23:37

引用:
原帖由 PPS167 於 2007-9-27 23:33 發表

7 SIU 大佬,睇相我仲估係 皇崗東方X泉對面o個間 x皇朝.原來響DG o個邊, 咁我就好少機會去.點都好期待更精彩既包膠
我又估多次,係咪V仔 ?
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 23:42

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 23:37 發表

我又估多次,係咪V仔 ?
你的意思是"煩仔"?不是吧!我無去常平很久了!

但明天要去橋頭見客!
作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 23:55

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 23:42 發表

你的意思是"煩仔"?不是吧!我無去常平很久了!

但明天要去橋頭見客!
唔係"煩仔",

係上沙V字頭個間,

全名唔記得囉。
作者: 7-siu    時間: 2007-9-28 00:00

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 23:55 發表

唔係"煩仔",

係上沙V字頭個間,

全名唔記得囉。
"哇希"?也不是!你年紀大喇!唔好估太多,傷身的!我 PM 給你吧!
作者: ComeOn    時間: 2007-9-28 00:18

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-28 00:00 發表

"哇希"?也不是!你年紀大喇!唔好估太多,傷身的!我 PM 給你吧!
多謝賜教。

有機會先同大家鈙一鈙。
作者: jtse1011    時間: 2007-9-28 00:18

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-28 00:00 發表

Very nice reportand you are super, please PM me the name and address
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2007-9-28 01:05

呵呵..咁好玩我又要去,返正我都係香港自彈自唱"寂寞難耐"....
作者: ck363    時間: 2007-9-28 01:45

引用:

支持你,可否PM給我,下月15日可能上去.
作者: ericwong4362    時間: 2007-9-28 02:02

引用:
原帖由 ck363 於 2007-9-28 01:45 發表

支持你,可否PM給我,下月15日可能上去.
I want so, pls send it to me....
作者: simonkok    時間: 2007-9-28 02:24

唉。。。問人攞料師兄。。。你地有無D好報告交換一下。。。。?
作者: jyim    時間: 2007-9-28 02:56

great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: role    時間: 2007-9-28 10:47

作者: 仲夏夜    時間: 2007-9-28 10:53

睇装修,应该系甘自尊吧?
作者: FKU    時間: 2007-9-28 11:11

長安沙頭棪s店隔離既xx明珠係咪?http://i232.photobucket.com/albums/ee60/25fuckyou/backgirl1.jpg
作者: m91007864    時間: 2007-9-28 11:36

thx...................
作者: lomo    時間: 2007-9-28 15:12

Save this for me when I get back to my homeland. Don't screw all of them. Leave some for your brothers.
作者: hoihoiball    時間: 2007-9-28 16:39

>_<好吸引 , 好想參與其中!!!!! 水手工衣 >_<
作者: ture    時間: 2007-9-28 18:06

作者: c0179614    時間: 2007-9-28 19:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:27 發表
漏了貼相!
brother,  They are so good to let you to take picture.  Those girls at Macau do not let you to take photo.

Wher is the sauna?  Is it at Tong Kwun?  Wher is it?

How much to play at this place?
作者: imhotep    時間: 2007-9-28 20:57

水手 "Sailor Moon" 工衣..................
七少.........PM name
作者: cwscws    時間: 2007-9-28 21:01

look so happy wor
作者: CP仔    時間: 2007-9-28 22:21

7少,又有新地方玩,好似幾好o甘喎~
現在班fd個個都唔肯去工廠,話人多,都唔知幾時先見到你.......
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2007-9-28 22:30

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-9-28 22:21 發表
7少,又有新地方玩,好似幾好o甘喎~
現在班fd個個都唔肯去工廠,話人多,都唔知幾時先見到你.......
師兄冇錯呀,而家工廠真係棍多過西,唉....想搵食唔易呀
作者: kevink8888    時間: 2007-9-28 22:31

7-siu 師兄可否PM一下給我, 會用報告回報, 謝謝。
作者: K場之狼    時間: 2007-9-29 00:15

引用:
原帖由 DingDong 於 2007-9-27 20:14 發表

7少都到我主場玩啦呵呵。你講既都好正確。比多少少訂新房好好多!舊房既音響真係差到不得之了。前個禮拜我PM左幾個師兄想一齊去玩可惜只有兩個師兄回覆吾得閒。Anyway,我個人覺得這場既女女既"開放度&q ...

希望師兄們低調少少,我地仲想玩耐D。
贊成低調

作者: 679394    時間: 2007-9-29 19:16

一定系貴到仆街, 不過又一定豪到仆街...
作者: lgrlw007    時間: 2007-9-30 07:29

引用:
原帖由 679394 於 2007-9-29 19:16 發表
一定系貴到仆街, 不過又一定豪到仆街...
最好是价格不贵量又足了的,我们喜欢
作者: bonh    時間: 2007-9-30 12:09

look look sin
作者: jianghao11    時間: 2007-9-30 14:22

PIC 图片打开的太慢了,急!
作者: simonkok    時間: 2007-10-2 10:17

引用:

如果D囡囡跳到好似佢甘:

http://www.youtube.com/watch?v=SSfjkjjbv7w

可能齋睇都出左兩次貨!!
作者: 惡魔少年1號    時間: 2007-10-2 13:01

呢個場除左用"超正"來形容之外我已經諗唔到點去形容!
作者: s-pimp    時間: 2007-10-2 16:07

100% agree with you, I give this place the following score.

滿意度 *****
高興度 *****
驚訝度 ****

作者: Cyberman    時間: 2007-10-2 17:10     標題: 回復 #1 7-siu 的帖子

作者: 流浪的人    時間: 2007-10-2 17:50

c hing我都想知係邊到同邊個場喎,同消費多少,煩請pm
作者: 7-siu    時間: 2007-10-2 18:14

未得閒寫報告。先出住 D 俾大家睇睇。要打飛芝就留力,因為今晚出"勁"料!

有鮑汁粉絲!
作者: 7-siu    時間: 2007-10-2 18:48

很放的囡囡!點玩都得!
作者: 7-siu    時間: 2007-10-2 19:05

星期六去這個場的,當天14個兄弟去!共點了3打半啤酒,買一送一,共七打,媽咪送一打,即共八打!

買單共$1,700 + $200 DJ =$1,900,每人$140

附圖:大海兄的一招"抱圓歸一"!
作者: CP仔    時間: 2007-10-2 19:38

低調低調~
不要變工廠2號
作者: DrTea    時間: 2007-10-2 19:44

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-2 19:38 發表
低調低調~ 不要變工廠2號
Bro CP仔, 你都未必有空去喇 ! 你有女神就冇兄弟喇 !

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0