標題: 皇室假期水療 [打印本頁]

作者: Doer    時間: 2007-9-27 12:48     標題: 皇室假期水療

係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野!

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩到邊個地步,真係無咩idea,亦無咩所謂,不過,我的想法是,技師都係做生意,對比得起錢的客人,就算係鹹濕少少,容忍程度都會高dd.

坐羅湖口岸的接待車,去到,果然氣派豪華,更衣室沖涼區浸池真的很好環境,沒得說!值得一去再去!人,應該懂得享受下!

上到休息室,都費時坐底,問下接待個waitress有甚麼服務項目推薦?想要環境好一點的,初頭他推薦的甚麼按摩甚麼推油都唔係太有興趣,跟住有個經理過來sell,介紹的Spa套餐,最平都600幾,至2000幾都有,我見水療房間環境真的不錯,於是選擇了一個890的,於是馬上得到很好的招待,直上5樓的Spa樓層

(sorry, lunch time, 待續)

作者: ComeOn    時間: 2007-9-27 13:04

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 12:48 發表
係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野!

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩 ...
抱著隨緣的心態,有時可能更有驚喜

擔定凳仔、聽故仔先
作者: jetup    時間: 2007-9-27 13:10

多謝分享,有機會要試下.
作者: 0912    時間: 2007-9-27 13:40

引用:

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩 ...
做 Spa 的技師只有幾個,亦覺得只有一個較為標清的[已有一輪沒去,不知有多少新血 ]!
作者: simonkok    時間: 2007-9-27 14:02

SPA有驚喜嗎?...期待進一步資料......
作者: cf168    時間: 2007-9-27 14:34

expecting part 2
作者: billchan    時間: 2007-9-27 15:02

引用:
係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野 ......   
   嘻嘻,阿標舉手舉腳舉 X 支持 Doer 兄的講法,因為阿標的心態也是一樣,去玩,就是希望能夠試灝S別野!能滿足自已好奇心的,儘管花錢費時,到頭來也未必一定愜意,但總不算無聊 ......  

去皇室假期試下豪華水療(Spa), 阿標從未諗過,因為我連皇室假期都未去過,現在有機會先看 Doer 兄的第一身經驗,再貝w會否去親歷其境,早茈鞭,真是諗諗都開心,謝謝 Doer 兄!
作者: Rayjeam    時間: 2007-9-27 15:05

引用:

Deor 兄点解每次你去玩都是豪华围????真系好似蔡生甘...我们去泰国四天1288元,蔡生去泰国四天就耍28888元.....真系好happy 呵...救国蔡生你真係当之无愧...
作者: Doer    時間: 2007-9-27 15:15

好繼續下集!

上到5樓Spa樓層,安排一間應該係"印尼房" (5樓有8間Spa房,全部都好靚,分別係埃及,泰國,法國,南非,印尼,日本,印度,土耳其),房間環境真係好靚,有成千幾呎,有浴缸,紅外線照燈,按摩床等等,而露台玻璃窗打開更可以通往外面的室內大游泳池,喜歡的話,可以出去游泳

我點的890套餐有浸池,磨砂,紅外線燈,推油,面部護膚等等.進來一個四川姑娘,20歲左右,幾靚! 笑容好,有禮貌!

890蚊的套餐是2小時15分鐘的,整個過程,小姑娘(號碼好像是302)都用非常溫柔體貼的手法服侍我,由於要浸池,所以我僅穿一條他們給的紙底褲;無論磨砂定推油,手勢好輕好溫柔;推pat pat大腿時,有掃袋邊甚至好幾次有模模個袋袋添.....

小姑娘穿黑色t-shirt and 長褲,當她令到我舒服時,大腿,屁股,胸都讓我摸過了,不過只可以很禮貌的在衣服外面摸,其他的,推開我了

沒有了,就只有咁多,更進一步相信暫時未有可能,已經拿了她的phone number,準備快將去再找她

我們的部分對話:
我:我以前在泰國也做過spa,不過你們這裡的環境更好!
女:阿,泰國我也沒有去過呢
我:很值得去,挺好玩的
女:是嗎?
我:不過,你知道在泰國做spa跟在這裡有個分別嗎?
女:是甚麼呢?
我:在泰國Divana做spa,他們只會給你一條魚網狀的內褲,基本上跟沒穿一樣的,而且,在泰國的spa技師心目中,人的身體不會讓他們尷尬,做spa這一行我覺得應該是這樣的;不過,我也明白中國文化跟他們不一樣,我們還是比較傳統的,哈哈!
女:哦,哈哈,是的,不過我也同意他們的看法,只是我們還是有點保守

我:(當她掃袋袋時) 阿,你讓我太舒服了
女:很舒服嗎?
我:是的,你知道做spa最美妙的甚麼嗎?
女:是甚麼呢?
我:我覺得,好的spa的過程,是讓你的身體很敏感,甚至有點.....性衝動的,而又不是色情的
女:哈哈,是嗎?.........恩,我想是因為身體敏感起來吧!
我:對阿,我很多時候,做完spa之後,都想做愛的,哈哈!
作者: cat362436cat    時間: 2007-9-27 15:32

師兄:報告非常精彩!
技術問題:(1) 穿紙底褲去浸池?唔明白!
                (2)小費多少?
作者: billchan    時間: 2007-9-27 15:37

嘻嘻,2小時15分鐘的套餐,包括了浸池,磨砂,紅外線燈,推油,面部護膚等等,好像時間緊逼一點!是嗎?之後要否另簽小費,若有,簽多少呢?

我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa,是全程剝光豬的,單人如是,男女雙人也如是!
作者: Doer    時間: 2007-9-27 15:44

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 07:37 發表
  嘻嘻,2小時15分鐘的套餐,包括了浸池,磨砂,紅外線燈,推油,面部護膚等等,好像時間緊逼一點!是嗎?之後要否另簽小費,若有,簽多少呢?

我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa, ...
哈哈,對的,其實,為了享受更久的推油,我cancel了某些項目,好好享受小姑娘的手法,其實,在這麼好的環境下,好好享受二人世界,已經很好

小費我簽了100,這個場規定,spa技師不能直接在客人面前看著簽小費,技師做完野,客人簽個名字就離開,服務員會拿著單子進來問是否簽小費,這個做法非常好,如果我覺得某技師唔掂,我就可以完全唔尷尬咁一個仙都唔簽
作者: Doer    時間: 2007-9-27 15:45

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 07:37 發表

我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa, ...
"我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa,是全程剝光豬的,單人如是,男女雙人也如是!  "

這樣才合理嗎!Spa即係沖涼,邊有人著衫沖涼?
作者: 7-siu    時間: 2007-9-27 15:47

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2007-9-27 15:32 發表
                (2)小費多少?
著紙底褲浸池我也試過!

前一陫,"喂男"有食死皮魚仔,浸在大池中,魚仔會把你身上的死皮吃掉。第一次沒穿紙底褲。被魚仔口交,在我小七小的頭上食野。被咬得一點點痛!最後都要著番條紙底褲!
作者: billchan    時間: 2007-9-27 15:54

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 15:47 發表

前一陫,"喂男"有食死皮魚仔,浸在大池中,魚仔會把你身上的死皮吃掉。第一次沒穿紙底褲。被魚仔口交,在我小七小的頭上食野。被咬得一點點痛!最後都要著番條紙底 ...
  我早前也在東方雅典付 $38 大元扮光豬浸落池俾土耳其魚仔吻咬!      俾左錢我梗係反覆地浸番咁上下耐啦! 嘻嘻,請魚仔食腸,其實都幾過癮!  
作者: Doer    時間: 2007-9-27 16:02

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2007-9-27 07:32 發表
                (2)小費多少?
紙底褲,就梗係唔係一遇水即溶的紙啦!

小費,無硬性規定,主要看你是否還想再找同一條女而希望留下好點印象,我簽了100
作者: Doer    時間: 2007-9-27 16:03

有充足budget的話,呢間絕對值得去!!]

不過,我再次強調,呢間係正骨場,希望大家唔好抱著邪骨心態去,一男一女共處一室,做甚麼當然都可以,但都要睇大家意願,但望所有香港男人去大陸玩,都唔好再做衰香港男人個朵,用我們的品,去讓以後d女見到我地都仲有份喜愛,豈不更好?

作者: 求其    時間: 2007-9-27 17:06

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 16:03 發表

不過,我再次強調,呢間係正骨場,希望大家唔好抱著邪骨心態去,一男一女共處一室,做甚麼當然都可以,但都要睇大家意願,但望所有香港男人去大陸玩,都唔好再做 ...
早排去了玩过夜,第二天早上走的时后见到有两个XX式,想试下时,佢地话要中午(另一式要两点后)才有技师,唔知呢两味系咪邪邪地的呢?
作者: 求其    時間: 2007-9-27 17:09

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 15:54 發表

我早前也在東方雅典付 $38 大元扮光豬浸落池俾土耳其魚仔吻咬!      俾左錢我梗係反覆地浸番咁上下耐啦! 嘻嘻,請魚仔食腸,其實都幾過癮!  
地X海好像收28元而已,不过间场大就大了,HARDWARE失修果下死嘛!
作者: Doer    時間: 2007-9-27 17:21

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-27 09:06 發表

早排去了玩过夜,第二天早上走的时后见到有两个XX式,想试下时,佢地话要中午(另一式要两点后)才有技师,唔知呢两味系咪邪邪地的呢?
係咪"東方魅力"(rmb228)同"皇室御用"(rmb268)?

兩個都係香薰推油,係,呢兩個係好受歡迎的項目,而做呢兩個項目的技師亦常常full的,假期好難試到

基本上,在這間場,所有項目都非常正規,能否玩到邪邪地就看自己功力了,不過,推油項目在一間相對較隱閉的房間內,加上推油時候的身體接觸,相信邪邪地機會點都大些
作者: Doer    時間: 2007-9-27 17:23

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 07:02 發表

嘻嘻,阿標舉手舉腳舉 X 支持 Doer 兄的講法,因為阿標的心態也是一樣,去玩,就是希望能夠試灝S別野!能滿足自已好奇心的,儘管花錢費時,到頭來也未必一定愜意,但總不算無聊 ......   ...
玩得開心,係所有人的夢想;需要賺錢儲錢多d,就繼續努力,有上進心,唔怨天尤人,就一定會成功;賺到的,唔駛出去,賺黎做乜?
作者: Doer    時間: 2007-9-27 17:28

引用:
原帖由 Rayjeam 於 2007-9-27 07:05 發表

Deor 兄点解每次你去玩都是豪华围????真系好似蔡生甘...我们去泰国四天1288元,蔡生去泰国四天就耍28888元.....真系好happy 呵...救国蔡生你真係当之 ...
是嗎?不是啊,扺玩價錢便宜的,小弟都有興趣架!

不過,我常常覺得,呢個世界,價錢便宜的東西,有兩個問題:
1. 件東西有問題,價錢太平,根本唔合理,這樣的產品/服務,點會好?
2. 便宜的東西一定多人爭,茶樓假日早上的特價點心,一出來就被人搶曬;特價機票特價甚麼甚麼的,一定早就無曬,要享受好野而又怕同人爭,你只有用更高的代價去換取

每次上一樓一見到人排隊,我都一定唔會排,無法,性格使然
作者: netken2003    時間: 2007-9-27 20:23

做過幾次御式後,都有諗過試下六百幾果個 spa 架…我諗最大分別應該是浸池及豪華的房間吧。

御式有件中女都搵過件兩次,相頭尚可, 不過佢都按得幾敏感同舒服架。

收到咁貴,梗有摸少少腰同大脾啦,不過就要好君子,兼要扮不經意;始終,呢個仍然係一個好正經既場(大致上)!
作者: billchan    時間: 2007-9-27 20:34

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 15:44 發表

哈哈,對的,其實,為了享受更久的推油,我cancel了某些項目,好好享受小姑娘的手法 ...
   控制大局,好! cancel 了某些項目,但又私下加了某些項目!
作者: larusso    時間: 2007-9-27 21:42

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 16:03 發表

不過,我再次強調,呢間係正骨場,希望大家唔好抱著邪骨心態去,一男一女共處一室,做甚麼當然都可以,但都要睇大家意願,但望所有香港男人去大陸玩,都唔好再做 ...
我絕對絕對支持你的做法. 真係唔好再搞到我們香港男人, 係上面的女性面前. 只係得番個 "賤男" 型像啦!

唔係上面 D 女仔有偏見. 真係太多太多呢類故事啦. 十日十夜講唔完. 搞到好似大家騙來騙去咁! 無謂啦
作者: ericwong4362    時間: 2007-9-27 22:03

引用:

師兄,600-2000,好撚貴啫?仲無嘢搞..你真係富貴嘞!
作者: role    時間: 2007-9-27 22:34

作者: Doer    時間: 2007-9-27 22:44

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-27 14:03 發表

師兄,600-2000,好撚貴啫?仲無嘢搞..你真係富貴嘞!
多謝比面!!!
作者: Essie    時間: 2007-9-27 22:56

Too expensive for me la...
作者: march29    時間: 2007-9-27 23:14

作者: billchan    時間: 2007-9-28 00:13

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 17:21 發表

係咪"東方魅力"(rmb228)同"皇室御用"(rmb268)?

兩個都係香薰推油,係,呢兩個係好受歡迎的項目,而做呢兩個項目的技師亦常常full的,假期好難試到 ......
  每當去到呢類正經大場,打開菜單 , 就即時有茫茫然不知葫蘆裡賣珍蘆熒P覺!   其實錢使多一百幾十,甚至一時興起如 Doer 兄般花費多點,嚐嚐新牬”泵n奇也是好的經驗,但偏偏從各式服務的名稱上就很難了解各項服務的分別!   

例如上引的"東方魅力"(rmb228)同"皇室御用"(rmb268),會有什洶ㄕP呢? 總不成次次都自以為是地覺得貴 rmb40 就會好 d d!
作者: Doer    時間: 2007-9-28 00:23

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 16:13 發表

每當去到呢類正經大場,打開菜單 , 就即時有茫茫然不知葫蘆裡賣珍蘆熒P覺!   其實錢使多一百幾十,甚至一時興起如 Doer 兄般花費多點,嚐嚐新牬”泵n奇也是好的經驗,但偏偏從各 ...
既然唔知,咪叫個貴40的囉
作者: billchan    時間: 2007-9-28 00:42

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-28 00:23 發表

既然唔知,咪叫個貴40的囉
   最弊價錢會一級一級上,但求追求卓越,學你咁追到九百,仍二千在望,不知伊于胡底?
作者: billchan    時間: 2007-9-28 01:00

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-28 00:42 發表

最弊價錢會一級一級上,但求追求卓越,學你咁追到九百,仍二千在望,不知伊于胡底?
  二千... 梗係好正好正既     ~~~~ 唔幫襯單單想像下都幾過癮  , 可以打三次,慳 番六千!
作者: ericwong4362    時間: 2007-9-28 02:19

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 22:44 發表

多謝比面!!!
you are richman, I am a poor guy...woo, unfair...I want to be YOU...
作者: simonkok    時間: 2007-9-28 02:32

大陸0既SPA從未試過。。。睇黎要搵番個機會試下。。。
作者: giovanni    時間: 2007-9-28 03:07

作者: netken2003    時間: 2007-9-28 06:58

引用:
原帖由 giovanni 於 2007-9-27 19:07 發表
有個大堂技工告訴我,曾經有個客人居然以爲水療有侍浴,結果搞到個水療技師嚇到走出來.....
御式果邊,一樣有潮州怒漢非禮女技師,一個逃了出嚟後,另一個技師都要去補上。

潮州佬強逼第二個技師起機,又話要打佢,又話唔俾小費,仲講勁多粗口…

第二個進去之技師,以後的那個客人便是我。我咪講多啲笑氹番佢囉。不過聽完呢個個案我有兩個反應:

1. 慶幸滋事者唔係香港人,否則都幾無 face.

2. 呢類按摩勁多邪骨手法,的確容易引人誤會。
作者: Doer    時間: 2007-9-28 07:15

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-27 18:19 發表

you are richman, I am a poor guy...woo, unfair...I want to be YOU...
What I spent is only Rmb1000, not 100,000, not 1 million. Don't underestimate yourself too much.

This is not the amount, this is the value that drives us.
作者: Doer    時間: 2007-9-28 07:17

引用:
原帖由 giovanni 於 2007-9-27 19:07 發表
有個大堂技工告訴我,曾經有個客人居然以爲水療有侍浴,結果搞到個水療技師嚇到走出來.....
香港人之所以讓大陸女仔覺得比較文明,比較有素質,就係因為我地都仲算有sense,所以,我們千萬不要好學唔學,連自己有價值的地方都放棄
作者: simonkok    時間: 2007-9-28 07:40

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-28 07:17 發表

香港人之所以讓大陸女仔覺得比較文明,比較有素質,就係因為我地都仲算有sense,所以,我們千萬不要好學唔學,連自己有價值的地方都放棄
哈哈。。
哩D就係香港男人0既核心價值囉。。。
作者: peninsula    時間: 2007-9-28 08:48

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-28 07:15 發表
What I spent is only Rmb1000, not 100,000, not 1 million. Don't underestimate yourself too much.
This is not the amount, this is the value that drives us.
You have HIGH values then!
作者: icheng609    時間: 2007-9-28 08:56

As a matter of fact, this place is ranked first in SZ with respect to the hardware (decoration and setting-up). It is no harm going there for relaxation occasionally if affordable.
作者: peninsula    時間: 2007-9-28 09:03

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-28 08:56 發表
As a matter of fact, this place is ranked first in SZ with respect to the hardware (decoration and setting-up). It is no harm going there for relaxation occasionally if affordable.
I prefer the other one (SZ TPY).
作者: Jack-a-Lent    時間: 2007-9-28 09:42

引用:

Doer 大哥,看到你的報告,讓小人物感慨萬分,心情久久不能平伏,當年小人物為追一水療的四川當紅女,在此留下不少腳毛和銀兩,所有房都試過。當年六佰幾還有100贈券,當時由另一邊搭電梯直上,不用正門入,和當時的部長SUKI, 苗苗都很熟,現在此兩部長走的走,嫁人的嫁人了,唉! 為溝此四川女,小人物用了不少心血,最後才能得到她的香吻,四川女的吻技一流,每一次由四川女為我做水療都 "特別特別舒服",果種環境,果種感覺,讓小人物一生難忘,之後知四川女要嫁人了,小人物才有遠走上海和上海女大學生的故事,我找上海女大學生的另一原因是她的長相和此四川女有80%相似,你說此四川女的魅力大不大,現在四川女已有一女兒了,据說嫁一有錢港人,在此祝福她了!
作者: icheng609    時間: 2007-9-28 09:44

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-9-28 09:42 發表

Doer 大哥,看到你的報告,讓小人物感慨萬分,心情五]都很熟,現在此兩部長走的走,嫁人的嫁人了,唉! 為溝此四川女,小人物用了不少心血,最後才能得到她的香吻,四川女的吻技一流,每一次由四川女為我做水 ...
What a love story........... there are so many "Pretty Woman" stories going on everyday in SZ........
作者: simonkok    時間: 2007-9-28 11:24

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-9-28 09:42 發表

Doer 大哥,看到你的報告,讓小人物感慨萬分,心情五]都很熟,現在此兩部長走的走,嫁人的嫁人了,唉! 為溝此四川女,小人物用了不少心血,最後才能得到她的香吻,四川女的吻技一流,每一次由四川女為我做水 ...
在美好回憶就好喇...起碼好過傷心的.....
作者: m91007864    時間: 2007-9-28 11:30

good....................
作者: cat362436cat    時間: 2007-9-28 12:03

有情有義!
真正香港人精神!
作者: Doer    時間: 2007-9-28 12:16

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-9-28 01:42 發表

曾經相愛,一生無憾!愛人幸福,自己心足!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2007-9-28 12:19

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-28 09:44 發表

What a love story........... there are so many "retty Woman" stories going on everyday in SZ........
We do the same story everyday, sometime sad, sometime smile,  But maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful.
作者: Jack-a-Lent    時間: 2007-9-28 12:24

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-28 11:24 發表

在美好回憶就好喇...起碼好過傷心的.....
有美好的回憶,但四川女嫁人了,上海女又嫁人了,唉! 往事如煙如夢,
何時才有一夫多妻制
作者: Jack-a-Lent    時間: 2007-9-28 12:29

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-28 12:16 發表

曾經相愛,一生無憾!愛人幸福,自己心足!
對放我這MBA (MARRIED BUT AVAILABLE)來說,天生一多情種,所愛過的女人都還箄幸福吧,自已就仍未心足
作者: Doer    時間: 2007-9-28 13:02

小弟開始身痕了.......,決定今日下午蛇王再去!

不過,這些年來,都未沉過,只留精,不留情,女之嘛.....
作者: jjchan218    時間: 2007-9-28 13:40

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-27 14:03 發表

600-2000,好撚貴啫?仲無嘢搞..你真係富貴嘞!
If you can afford,why not try it!!!!
Enjoy your life and you won't regret.
作者: Oldman    時間: 2007-9-28 13:50

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-9-28 12:24 發表

有美好的回憶,但四川女嫁人了,上海女又嫁人了,唉! 往事如煙如夢,
何時才有一夫多妻制
no problem wor !

there are still so many other provinces !
作者: Oldman    時間: 2007-9-28 13:51

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-28 13:02 發表

let us wait and see !
作者: billchan    時間: 2007-9-28 15:16

引用:

....當年小人物為追一水療的四川當紅女,在此留下不少腳毛和銀兩.......果種感覺,讓小人物一生難忘,之後知四川女要嫁人了,小人物才有遠走上海和上海女大學生的故事,我找上海女大學生的另一原因是她的長相和此四川女有80%相似,你說此四川女的魅力大不大,現在四川女已有一女兒了,据說嫁一有錢港人,在此祝福她了!   
   請問這個「當年的故事」大約發生在邊一年呀?
作者: garylock    時間: 2007-9-28 15:19     標題: 回復 #45 Jack-a-Lent 的帖子

Yes, similar experience to spend a lot of time and money there.  During crazy times, I went there 3 times a week and mark the same girl and finally dated her out successfully through dinner at Shangri-la hotel and have her back to my hotel room after finishing a bottle of red wine together.  Since then i still visit her on and off until she quitted and went back to her home town at Dalian.
作者: Asia888    時間: 2007-9-28 16:47

Very good report, thanks! I total agree with Doer Hing!
作者: Kingcwk    時間: 2007-9-28 17:08

引用:

真係好貴, 如果俾我,

一係去泰國,

一係去CP.

作者: ture    時間: 2007-9-28 18:25

人一世物一世,有時都要放鬆吓、享受吓。
作者: c0179614    時間: 2007-9-28 19:36

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 15:15 發表
好繼續下集!

上到5樓Spa樓層,安排一間應該係"印尼房" (5樓有8間Spa房,全部都好靚,分別係埃及,泰國,法國,南非,印尼,日本,印度,土耳其),房間環境真係好靚,有成千幾呎,有浴缸,紅外線照燈 ...
is it real?  she let you to touch her body, I have heard that this is a real suan.  They will not let you to do this.
作者: Doer    時間: 2007-9-28 23:18

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-9-28 11:36 發表

is it real?  she let you to touch her body, I have heard that this is a real suan.  They will not let you to do this.
Yes, you are right, do only the good thing and be a good man!!!
作者: Doer    時間: 2007-9-29 00:09

引用:
原帖由 ture 於 2007-9-28 10:25 發表
人一世物一世,有時都要放鬆吓、享受吓。
舉曬所有可以舉的肢體贊成!!
作者: ericwong4362    時間: 2007-9-29 00:39

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-29 00:09 發表

舉曬所有可以舉的肢體贊成!!
rich brother, you let me totally lost my confident, you need to take care the unforture person something like me....however, you burn my heart !
earn money to get what you can get....!
作者: netken2003    時間: 2007-9-29 06:12

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-28 16:39 發表

rich brother, you let me totally lost my confident, you need to take care the unforture person something like me....however, you burn my heart !
earn money to get what you can get....!
真係唔駛 "lose yr confident" 咁嚴重。 今朝 unforturnate 的,難保他朝不會變成 fortunate.
人既有三衰,也會有六旺的。

年半前我才發了個訊息俾此場的一個技工,說我以後都不會去這個又貴又無凳坐的把鬼地方。
當時去過數次,都無做過全身按摩,就係因為覺得太貴。

依家,則間唔中都會去做下推油 relax 下。
作者: 飛仔明    時間: 2007-9-29 09:24

引用:
原帖由 Doer 於 28/9/2007 13:02 發表

This time you also 只留精, didn't you ?
作者: Jack-a-Lent    時間: 2007-9-29 11:17

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-28 15:16 發表

請問這個「當年的故事」大約發生在邊一年呀?
標哥: 你都識此女,大約二年前,此四川女仍當紅女,追求者不少,吾通你都......嘿嘿
作者: billchan    時間: 2007-9-29 23:15

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-9-29 11:17 發表

標哥: 你都識此女,大約二年前,此四川女仍當紅女,追求者不少,吾通你都......嘿嘿
   我都話無去過此場,嘻嘻,一定唔關我事,無我份!

明日星期日,黃金週前夕,兼且香港無馬跑,但我得閒,想上去M間硬件好 d 既場攤抖番半日,唔知深圳 d 大場逼唔逼人呢? 有無巴打知道呢? 有無好介紹呢?      
作者: ericwong4362    時間: 2007-9-30 00:30

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-9-29 06:12 發表

真係唔駛 "lose yr confident" 咁嚴重。 今朝 unforturnate 的,難保他朝不會變成 fortunate.
人既有三衰,也會有六旺的。

年半前我才發了個訊息俾此場的一個技工,說我以後都不會去這個又貴又 ...
brother netken, that say you become rich in recent year, is that right ? any good and near way to be a richman like yours ? Can you tell me ? I want too....
作者: glucerna    時間: 2007-9-30 00:52

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-29 08:15 AM 發表

我都話無去過此場,嘻嘻,一定唔關我事,無我份!

明日星期日,黃金週前夕,兼且香港無馬跑,但我得閒,想上去蹾間硬件好 d 既場攤抖番半日,唔知深圳 d 大場逼唔逼人呢? 有 ...
今日皇室唔算逼人,我食完鈑及dup完骨,3次返非吸烟區都有位(通常爆先),
晚上10点走仲大把位,明日我諗差唔多............
作者: dberg0510    時間: 2007-9-30 08:39

作者: billchan    時間: 2007-9-30 11:08

引用:
原帖由 glucerna 於 2007-9-30 00:52 發表
..... 唔算逼人,我食完鈑及dup完骨,3次返非吸蝪炡ㄕ釵(通常爆先),
晚上10簳咱礞j把位,明日我諗差唔多............
   謝謝實G資料,阿標坐言起行,袋好 rmb,而家立即出發!

正是:

笑笑離家今晚回,

香陰無噯賓無吹。

囡囡相見不相識,

笑問鹹蟲何處來?

作者: tw17    時間: 2007-9-30 12:07

作者: tw17    時間: 2007-9-30 12:08

作者: netken2003    時間: 2007-10-1 00:31

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-29 16:30 發表

brother netken, that say you become rich in recent year, is that right ? any good and near way to be a richman like yours ? Can you tell me ? I want too....
There was no good way for me.

In the past, I used to borrow money to play, and didn't go to work at all.

Now I work 11-14hrs a day and play only when time is available.

It is not about how rich you get, it is about how much $ you can save if you spend most of your time working hard. And then when time is available, you can afford paying a few hundred extra for comfort & enjoyment.

In the past, I have encountered so many brothers saying they only go to airport that cost under $188. Provided that you too are going to Fu Yung, so Brother ericwong4362, you are also considered to be quite rich already in their eyes !
作者: billchan    時間: 2007-10-1 01:43

引用:
原帖由 glucerna 於 2007-9-30 00:52 發表

.....唔算逼人,我食完鈑及dup完骨,3次返非吸蝪炡ㄕ釵(通常爆先),
晚上10簳咱礞j把位,明日我諗差唔多............
    阿標證實 glucerna 兄預測正確,今日交通便捷,過關通暢,某大場內,有房有位有師父等客人,阿標完全唔使浪費時間去等!

不過阿標場內衹見,陰盛陽衰,群雌粥粥,三五成墟! 亦有很多一家大小齊來者,扶老攜幼,公公婆婆,子賢孫孝,難得地身處骨場休息室,卻可以放聲閒話家常,傳遞分嚐生果飲品,公開表演老吾老幼吾幼樂聚天倫,一時間蔚為奇觀!

呢度骨場黎架,真是我的媽呀!  

好彩阿標真的媽不在現場 ... 在香港!

嘻嘻,最奇怪的事是:假日天倫大場,竟然亦有溫馨之制,結果阿標急急逃離大堂休息室,躲進小樓成一統,管它冬夏與春秋, 呵呵!  
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-1 02:23

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-10-1 00:31 發表

There was no good way for me.

In the past, I used to borrow money to play, and didn't go to work at all.

Now I work 11-14hrs a day and play only when time is available.

It is not abo ...
acturly, spence 2000 bud for fucking a girl, I will...( may be one time for a month), however, just for massage ? too expensive for me...!
I will spence for that if i can earn more than 30 k per month.....but too far..

作者: giovanni    時間: 2007-10-1 03:59

作者: netken2003    時間: 2007-10-1 04:45

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-30 18:23 發表

acturly, spence 2000 bud for fucking a girl, I will...( may be one time for a month), however, just for massage ? too expensive for me...!
I will spence for that if i can earn more than 30 k per ...
Well, that really comes down to everyone's different views on the value of different activities.

For myself, I wouldn't mind checking out at least once, the massage package of six hundred something, (with tips, under 800), only if there are left over $ at the end of the month.

In HK, that kind of money is only good for sitting 2 hrs in HK NC, doing absolutely nothing (HK Gals has no service of any kind usually).  Spending that $ in a spa instead, to me, is already an upgrade of the value.

作者: Doer    時間: 2007-10-1 13:42

引用:
原帖由 giovanni 於 2007-9-30 19:59 發表

出手打技師呢家野,皇室肯定有啦。

至於非禮技師,當然有香港人份啦,只不過不是在皇室而已。曾幾何時,皇崗某場流傳着一個叫白頭佬的故事......

還有,這小費究竟所謂何事?搞到那麼老奉!小費從 ...
絕對同意,文明不文明,跟地域無關係,美國佬好文明?西方一定文明過東方?品既野,有就有,無就無。

至於女人應該不文明,要治.......哈哈,小弟尚未達到如此高手境界,萬望指教!
作者: Doer    時間: 2007-10-1 13:46

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-9-30 18:23 發表

I will spence for that if i can earn more than 30 k per ...
咁咪比心機囉,30K唔應該係一個遙不可及的數目,有志者事竟成。

其實,玩女又好,食又好,住又好,有能力的話,咪對自己好d囉,但唔代表食12蚊一盒燒臘飯就一定唔開心,做人能夠自足最緊要,如果唔係大把人一樣要日日妒嫉那些花幾百萬玩明星玩model玩AV女優的?
作者: giovanni    時間: 2007-10-1 15:57

作者: ericwong4362    時間: 2007-10-1 17:05

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-10-1 04:45 發表

Well, that really comes down to everyone's different views on the value of different activities.

For myself, I wouldn't mind checking out at least once, the massage package of six hundred s ...
Brother, so, I perfer Macau more than HK when i want to go sn or nc ! However, I need to work in SZ, at lease 4 days stay at SZ. You know that it is a much boring live in SZ, So, spence money and play ....that's why I can't aford there ! any cheaper way to promote yo me ?
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-1 17:12

引用:
原帖由 Doer 於 2007-10-1 13:46 發表

咁咪比心機囉,30K唔應該係一個遙不可及的數目,有志者事竟成。

其實,玩女又好,食又好,住又好,有能力的話,咪對自己好d囉,但唔代表食12蚊一盒燒臘飯就一定唔開心,做人能夠自足最緊要,如果唔係大把人 ...
acturly, my salary can be sufficient for my normal living, however, brother's post let me a little bit hard feeling (unreasonable price for my butget !)
作者: lion9    時間: 2007-10-1 18:09

多謝分享~~~~~~~~
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-1 18:12

引用:
原帖由 lion9 於 2007-10-1 18:09 發表
多謝分享~~~~~~~~
brother , are you cheating for post point ?
作者: wong8818    時間: 2007-10-3 00:26

有機會要試下,多謝分享.
作者: bigpotato    時間: 2007-10-3 16:16

good report !!!!!!!!!
作者: jzhang5595134    時間: 2007-10-4 09:45

thanks for sharing
作者: philiplo2046    時間: 2007-10-6 23:40

多謝分享,有機會要試下.報告非常精彩!
作者: adidasbbq    時間: 2007-10-7 12:33

我又唔夠分睇唔到啊。555555555
help
作者: q00oman    時間: 2007-10-9 00:20

呢間場的確唔錯~~~~香港人唔會慳果少少要d cheap野
作者: fatboyboy    時間: 2007-10-9 08:59

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 22:44 發表

多謝比面!!!
Dear Bro Doer,

How do you compare the BG for Spa verus for those Royal massage package?

Thanks
作者: Doer    時間: 2007-10-9 11:08

引用:
原帖由 fatboyboy 於 2007-10-9 00:59 發表

Dear Bro Doer,

How do you compare the BG for Spa verus for those Royal massage package?

Thanks
Sorry I have never tried the massage package, the first time I tried this spa I selected the spa package as it is famous of this.
作者: Doer    時間: 2007-10-9 11:11

引用:
原帖由 q00oman 於 2007-10-8 16:20 發表
呢間場的確唔錯~~~~香港人唔會慳果少少要d cheap野
我最近兩次的經驗是.........只要花多d錢,無野係無可能.........特別係水療房呢d完全私人,完全密閉的空間

當然,千萬千萬唔好搞錯,呢間仍然係間百分百的正場,呢點並無改變,大家千萬別搞錯,對任何人都必須有品!

總之,在大陸,場,有正邪之分,人...........人邊有架?
作者: poxyki    時間: 2007-10-9 11:32

Thanks for sharing!!!!!!!!!!!!!!!i want to go
作者: billchan    時間: 2007-10-9 11:50

引用:
原帖由 Doer 於 2007-10-9 11:11 發表

我最近兩次的經驗是.........只要花多d錢,無野係無可能.........特別係水療房呢d完全私人,完全密閉的空間

當然,千萬千萬唔好搞錯,呢間仍然係間百分百的正場,呢點並無改變,大家千萬別搞錯,對任何人都都必須有品!

總之,在大陸,場,有正邪之分,人...........人邊有架?  
   Doer 兄字字珠璣   ,此中有真意,教小弟心領神會,謝謝!    
作者: 太空貓    時間: 2007-10-9 12:56

引用:
原帖由 Doer 於 2007-10-9 11:11 發表

當然,千萬千萬唔好搞錯,呢間仍然係間百分百的正場,呢點並無改變,大家千萬別搞錯,對任何人都 ...
師兄金句, 我絕對同意, 囡囡按得咁辛苦都係為錢.
如各下不是太醜, 有點風度, 再加多點誠意$ . 囡囡一定受你玩.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0