標題: [原創] 新旺黑仔之行 [打印本頁]

作者: kumonogram    時間: 2007-9-28 01:45     標題: 新旺黑仔之行

今日4點到上去新旺,黎左第一個女女都ok,但係都係睇多幾個好d
但係第二個女女等左我成7,8分鐘先入黎,但係唔係咁掂
我唔想再等咁耐就要返之前個女女
入黎之後佢好熱情咁摸我細路,我都不咁示弱搓佢波波
跟住沖涼,例牌野...BM..啜link...水中蕭
出到去有毒龍鑽,BM,BJ
佢鑽個下要讚,好正
到佢bj到一半個時突然d燈閃左一下
我以為跳制,但係佢同我講話可能查牌,個下真係咩mood都無曬
最後查完id,填左份好似問卷咁既野之後再比低$100比呀唔知咩姐就走人
作者: dettori    時間: 2007-9-28 05:53

你個條女係幾號呀,幾age到?
作者: kumonogram    時間: 2007-10-2 01:48

大概26-29到啦
作者: 彼得仔    時間: 2007-10-11 18:58

引用:
原帖由 kumonogram 於 2007-9-28 01:45 發表
今日4點到上去新旺,黎左第一個女女都ok,但係都係睇多幾個好d
入黎之後佢好熱情咁摸我細路,我都不咁示弱搓佢波波 ...
去多幾次做左熟客,可以過另一間賓館做,大D同乾淨D,又安全矛差人查,依家實唔比你,驚中蛇
作者: peninsula    時間: 2007-10-11 18:59

引用:
原帖由 kumonogram 於 2007-9-28 01:45 發表
$100 only?
作者: 彼得仔    時間: 2007-10-11 19:07

引用:
88返左黎,夠放,36大波,兩次矛詐型,吹功一流有毒龍鑽,中女少少,我極力推介
作者: peninsula    時間: 2007-10-11 19:20

引用:
原帖由 彼得仔 於 2007-10-11 19:07 發表
88返左黎,夠放,36大波,兩次矛詐型,吹功一流有毒龍鑽,中女少少,我極力推介
2 times in 45 minutes? Can explode in mouth?
作者: 初哥仔    時間: 2007-10-11 23:31

果份叫<<叫雞form>>冇野既放心la,我2年前都填過一次之後問我做亞sir朋友佢話冇野做個樣交差記錄只係普通查牌,但如果係有名乜乜行動就有可能捉你返差館要你做証人甘你就麻煩.
作者: 彼得仔    時間: 2007-10-12 03:21

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-10-11 19:20 發表

2 times in 45 minutes? Can explode in mouth?
yes, you  can
作者: kumonogram    時間: 2007-10-13 03:12

上個禮拜上左#18
樣80分,後生
真水,同我bjo個時仲係咁眼淫淫望住我,好正
我有時間一定再上
作者: 彼得仔    時間: 2007-10-14 13:46

引用:
原帖由 kumonogram 於 2007-10-13 03:12 發表
上個禮拜上左#18
樣80分,後生
真水,同我bjo個時仲係咁眼淫淫望住我,好正
我有時間一定再上
你一定要試埋#88,also good attitude & big ball

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0