標題: [檔案] 福田區介紹 - 5草野有得捐山窿 [打印本頁]

作者: sam932601    時間: 2007-10-8 03:40     標題: 福田區介紹 - 5草野有得捐山窿

先聲明,小弟介紹呢個地方只適合有戀母情意結的兄弟去,否則勿到,免得罵我一通

地方:皇岗的4 cows square
時間:晚上10時至凌晨
環境:附近民房,無甚可言
服務:做完即走,無甚服務
收費:平通深圳,一次5草野

一般每晚都有十來個熟到唔熟的熟女在附近,只要你坐低或經過,她們都會吹口哨引起你注意,覺得可以就跟佢地行,唔駛跟得太近,保持少許距離吧,她們一般都是自己租地方住,步行5分鐘左右會到,原則上一入去就係除衫做,唔會話同你沖涼咁好,但收費勝在平,每次只係5草野,如要求吹則加1-2條

注意:大部份都係媽媽級,但近來有幾個20左右的小妹加入戰團,收費一樣,所以都幾搶手

再三聲明,大多為over 30或近40的媽媽級,年青那幾個小妹不是天天來,睇運氣了,提供以上地方純為一個資訊性,除非無money又谷上腦極需要,又或者你有戀母情意結,否則都係咪去好
作者: hkzhou    時間: 2007-10-8 03:57

5草野 唔係掛 人肉何價
作者: k100    時間: 2007-10-8 03:58

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-8 03:40 發表
先聲明,小弟介紹呢個地方只適合有戀母情意結的兄弟去,否則勿到,免得罵我一通

收費:平通深圳,:saujai ...
哈哈! ! 咁過引,去開果頭,睇下都好㗎!
作者: sam932601    時間: 2007-10-8 04:05

千真萬確,大部份熟女級,ching我怕你睇完食唔落飯o番,哈哈
作者: icheng609    時間: 2007-10-8 08:48

very similar to those whores in SSP street?
作者: peninsula    時間: 2007-10-8 09:37

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-8 03:40 發表
In and out??
作者: 求其    時間: 2007-10-8 11:26

引用:

50蚊一Q?来个40-50岁的给你,也很正常!
你这条THREAD,令我想起很久前有个朋友告诉我,在内地一D农村周边,5元找到一件女做一Q了...唉,人肉何价!
作者: 沒有陰毛    時間: 2007-10-8 12:57

作者: 779394    時間: 2007-10-8 13:22

全部叫哂入房11P都係5舊!
作者: ComeOn    時間: 2007-10-8 14:52

引用:
原帖由 779394 於 2007-10-8 13:22 發表
全部叫哂入房11P都係5舊!
俾11個老母級睇住,我怕起唔到Q

小弟寧願比5舊1Q算啦

貴精不貴多
作者: 779394    時間: 2007-10-8 15:03

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-8 02:52 PM 發表

俾11個老母級睇住,我怕起唔到Q

小弟寧願比5舊1Q算啦

貴精不貴多
哈哈!係呀!
作者: 天使之施    時間: 2007-10-8 19:44

我覺得吾安全而且吾知有冇性病~
諗下後生女點解要收五草野做一Q?
正常去深圳最差嗰個開大場做都五只賺五十一Q啦?
四五十歲就吾奇,香港阿婆級收三十一Q都聽聞有~
作者: march29    時間: 2007-10-8 20:15

作者: Mitropoulos    時間: 2007-10-8 21:53

thanks for sharing
but i will not try it
作者: sam932601    時間: 2007-10-8 22:14

引用:
原帖由 沒有陰毛 於 2007-10-8 12:57 發表
嘩! 有冇雙飛玩呢 ? 十草加房租都冇兩舊 , 真是叫多件玩三后一王都得
哈哈,講真,我上次經過真係有個熟女lau我玩雙飛,仲話一舊水保証玩得開心添,不過我見到佢個尊容就真係鳩都縮啦,邊位cing試完話我知好唔好玩啦,我上次試o個個係年青的,病就無乜,佢話唔係成日出黎做,只係唔夠錢駛時去客串o下
作者: q00oman    時間: 2007-10-9 00:29

有冇咁平吖~?~?~?~
作者: jzhang5595134    時間: 2007-10-9 03:03

thanks for shareing, will check it out
作者: matuperccw    時間: 2007-10-9 12:45

50蚊一Q, very mother cheap.
作者: sam932601    時間: 2007-10-9 16:40

引用:
原帖由 q00oman 於 2007-10-9 00:29 發表
有冇咁平吖~?~?~?~
就係有咁平,只不過欠缺服務o者,下次去sn遇見d囡囡服務唔好可以介紹佢地去兼職,哈哈
作者: vinsing    時間: 2007-10-9 23:21

有的驚,驚俾人捉黃腳雞,或者老笠!
作者: kobeymw    時間: 2007-10-9 23:56

5草一Q,平得不能想象啊!
作者: Essie    時間: 2007-10-10 01:11

$50 per q...so cheap and wonder how those mm look like!!!
作者: sam932601    時間: 2007-10-10 01:30

哈哈,咁你就自己想像啦,或者可以去廣場睇下o既,睇下又唔收錢,不過睇完食唔落飯唔好怪我,有一兩件真係超極品黎....
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-10 01:35

引用:
原帖由 k100 於 2007-10-8 03:58 發表

哈哈! ! 咁過引,去開果頭,睇下都好㗎!
yes, I want to visit !
brother, can you pm the address detailly to me ? thanks

作者: sam932601    時間: 2007-10-10 02:22

ching, pm已發,祝探險成功
作者: alex3d    時間: 2007-10-18 17:52

咁平你都唔咁上啦, 平嘢無好嘢嗎!
作者: pnspns    時間: 2007-10-18 22:47

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-10 02:22 發表
i need pm too...
作者: ronstoneage    時間: 2007-10-21 03:50

奇趣錄...............
作者: jssf    時間: 2007-10-21 18:54

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-10 02:22 發表
i need pm too 地方
作者: coco198761    時間: 2007-10-22 01:12

唉.......人肉何价!
作者: ty909    時間: 2007-10-22 11:20

我本人最怕就系巢皮既,摸落一D意思都无!!!
作者: orat    時間: 2007-11-17 02:57

我就是住在付近,確實經常經過會嘹你,但我就一次都未去過,唔知係唔係咁平~
作者: jssf    時間: 2007-11-17 21:44

引用:
原帖由 orat 於 2007-11-17 02:57 發表
我就是住在付近,確實經常經過會嘹你,但我就一次都未去過,唔知係唔係咁平~
where???廣場
作者: jssf    時間: 2007-11-17 21:49

皇岗的4 cows square,係邊度係呀
作者: orat    時間: 2007-11-18 13:33

四條牛係的士司機都識,就係牌坊直入...
其實果D中女多是在愛家百貨個廣場和噴水池付近嗢食
作者: pp1979120    時間: 2007-11-18 22:17

平嘢無好嘢,
作者: sam932601    時間: 2007-11-19 00:23

引用:
原帖由 orat 於 2007-11-17 02:57 發表
有幾個唔巢皮架,不過唔係成日係度
作者: orat    時間: 2007-11-19 09:50

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-11-19 00:23 發表

有幾個唔巢皮架,不過唔係成日係度
巢皮唔巢皮唔重要(50蚊重想點~)
我最驚係捉黃腳雞
作者: john_1    時間: 2007-11-19 10:48

only available at night?
作者: icheng609    時間: 2007-11-19 11:31

Too dangerous la........... yellow legged chicken case bor!
作者: cwscws    時間: 2007-11-23 21:55

no bathing? so dirty
作者: miu060502    時間: 2007-11-23 22:04     標題: 30@

somewhere in dg and some of them are just 1X to 2X <25

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0