標題: [原創] [2007] 今時今日的-大郎震!! [打印本頁]

作者: 0912    時間: 2007-10-9 09:58     標題: [2007] 今時今日的-大郎震!!

在下自九四年 已在那裡野遊, 果時一班好友住在騰王角!
假期星期六好多時 都找不到女伴, 我地會包架車到其他鎮鄉 找回來~

己有四年沒到過,近日看到雜誌網訊 也提及這裡!
所以決定 再重遊這裡~

九月中 中秋前夕, 與友 爆漿 於羅湖商業城乖車出發 ~

不知 是否下班時侯, 要成兩粒鐘時間到達

感覺完全給我 面目全飛, 摟宇建設林立 廣場食市各樣的裝修 也很富麗堂皇!!

但人流.................... 像是好稀疏 市面好瀟條, 是仍在 開發中 嗎 ?!

食過晚飯, 尋找歡樂好去處! 打聽下 原來就在歌劇摟上, 摟上兩層也是 夜總會!!

開左間細房[低消 800]。 伴坐的有 400、600、800 質數價格之分, 但話唔出街 ~ 沒所謂 反正已有計劃下場!!

選了 400的伴坐,叫了有 3打啤酒多~ 期間 有幾個經理 入來派咭片 兼打庄猜玖 招乎我地! 

12點多 埋單 承惠 一千元左右[檯面消費]

帶着半醉意適狀態下, 到了這個 天X桑拿!!

房租應是 160 [應沒記錯,當時好醉 ] 其他價格的 交由 爆漿 回應補充 吧!!

記得自己選擇的是 400! 頭 40分鍾在浴室裡替我淨身起機 ~ 說是 不另收費

睡在那張所謂的水床, 她用天賦的身軀塗上皂液 擦在我身上 然為再灑水潔淨!! 又口含一淡的暖水 吸啜我的全身!!

期間還要我跪著趴下, 那時我在那裡的搖望過去 ~ 見她確是用心的招乎小弟! 而此刻也忍耐不住 的給她一發致敬!!

抹身之後再搬到床上, 此時她才去報鐘!! 然後又再一輪的服待招式 ~

我完全不用動勞的享受, 生機又再次擁現!

完事後 已是四點多, 睡到  11點多 就給 爆漿 叫醒 ~ 說他肚仔餓 要揾吃!!

吃過午點 便完成了這次行程, 回港做節也

P.S: 特別鳴謝 tutu0 C hing 借出部份相片 ~
  http://forum.timway.com/f/thread-123913-1-3.html

作者: ComeOn    時間: 2007-10-9 10:35

引用:
原帖由 0912 於 2007-10-9 09:58 發表
     開左間細房[低消 800]。 伴坐的有 400、600、800 質數價格之分, 但話唔出街 ~ 沒所謂 反正已有計劃下場!!

選了 400的伴坐,叫了有 3打啤酒多~ 期間 有幾個經理 入來派咭片 兼打庄猜枚 招乎我地! 

12點多 埋單 承惠 一千元左右[檯面消費]  ...
4、6、8淨坐,又不出街,消費很貴喔

睇個門面更加是銷金窩

我地呢D窮鬼只好望門輕嘆
作者: 0912    時間: 2007-10-9 10:52

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-9 10:35 發表

睇個門面更加是銷金窩

果度好似係得佢一所娛樂場所, 所以係會貴 d ~

假以時日 果度開多幾間, 可能價格會有所調整!

作者: ComeOn    時間: 2007-10-9 11:16

引用:
原帖由 0912 於 2007-10-9 10:52 發表

果度好似係得佢一所娛樂場所, 所以係會貴 d ~

假以時日 果度開多幾間, 可能價格會有所調整!
雖然只去過DL SN,事實該處SN亦可比美CA、CP等DG ISO服務。

但經過時發現應該還有很多K場的。

又:該歌劇院都好豪,是否還有大型表演的

作者: 0912    時間: 2007-10-9 11:27

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-9 11:16 發表

雖然只去過DL SN,事實該處SN 亦可比美 CA、CP等 DG  ISO服務。

但經過時發現應該還有很多K場的。

又:該歌劇院都好豪,是否還有大型表演的

大型表演?!

沒為意, 只見入場費 百多二百元~ 不看也罷!

作者: role    時間: 2007-10-9 11:55

作者: jzhang5595134    時間: 2007-10-9 14:55

any photo of the MG?
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-9 15:42

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-9 10:35 發表

睇個門面更加是銷金窩

其實果度d女分兩種:黑祺袍就300,500,800~紅祺袍d女就300,800,1000~但好明顯質素係有分別既(黑袍d女唔得)當日如果有4丁友好會好玩d,最低消費兩丁友要880房錢,唔係800
作者: icheng609    時間: 2007-10-9 15:44

大朗的外商俱樂部实在是不錯的, 不知現在有否改变?
作者: ComeOn    時間: 2007-10-9 16:11

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-9 15:42 發表

其實果度d女分兩種:黑祺袍就300,500,800~紅祺袍d女就300,800,1000~但好明顯質素係有分別既(黑袍d女唔得)當日如果有4丁友好會好玩d,最低消費兩丁友要880房錢,唔係800
啊,清楚。

如果是這個制度,那出唔出街應該只是個別囡囡意願。

咁3、5、8, 3、8、10都合理

兩個人最低消費都9舊,加埋DJ及其他,

難怪要1000多才出可門口。
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-9 16:16

引用:
假期星期六好多時 都找不到女伴, 我地會包架車到其他鎮鄉 找回來~

所以決定 再重遊這裡~

九 ...
天x歌劇3,4樓要間房最低消費係880唔係800(你飲大左記錯喇)其實果晚我都想立件女去啅,但我覺得800~1000唔值...呢一part算ok,但收費偏貴,可能因為果區仲未完全開發,到第時百花齊放,相信比得上常P
         埋單後去左果個咩復康中心(當時我心諗...唔通醫鳩硬?)如0912所講,D女就分400,500,800,初時由個女經理細心介紹,而每一轉入房睇女都只限3人,所以400都睇左成4,5轉,但D女又真係好好禮貌,後尾我見個女經理開始黑黑地面,我都唔好意思...轉左睇500~睇到第2轉...算,唔好再等,立左件高廋cup手波既,玩左40mins波地(好正!條女背住我坐上黎果時我差d想一棍塞入去)free time,完後佢打電話覆台後.就來個冰火先(2hrs內可任扑,雖然可以同你玩好多野,由於時間闡係,不建議玩房內玩具)條女好健談又好品,叫得又淫,有機會一定再去啅佢

作者: 0912    時間: 2007-10-9 18:52

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-9 16:16 發表
   天x歌劇 3,4樓 要間房最低消費係880唔係800(你飲大左 記錯喇 )其實果晚我都想立件女去啅, 但我覺得800~1000唔值...呢一part算ok, 但收費偏貴,可能因為果區仲未完全開發,到第時百花齊放,相信比得上 常 P
         埋單後去左果個咩 復康中心(當時我心諗...唔通醫鳩硬 )如 0912所講, D女就分 400,500,800, 初時由個女經理 細心介紹, 而每一轉入房睇女 都只限3人, 所以 400都睇左成 4, 5轉, 但D女 又真係好好禮貌, 後尾我見個 女經理開始 黑黑地面, 我都唔好意思... 轉左睇500~ 睇到第2轉...算, 唔好再等, 立左件高廋cup手波既, 玩左 40mins波地(好正! 條女背住我坐上黎果時 我差d 想一棍塞入去)free time, 完後佢打電話覆台後. 就來個冰火先(2hrs內 可任扑, 雖然可以同你玩好多野, 由於時間闡係, 不建議玩房內玩具)條女好健談又好品, 叫得 又淫, 有機會一定再去啅佢 

都係相差 無幾姐

哈哈, 張咭片寫住係 天X康复中心!!

作者: hoi    時間: 2007-10-9 20:02

seems very giood .... how much for overnight ???
作者: simonkok    時間: 2007-10-9 20:30

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-9 16:11 發表

啊,清楚。

如果是這個制度,那出唔出街應該只是個別囡囡意願。

咁3、5、8, 3、8、10都合理

兩個人最低消費都9舊,加埋DJ及其他,

難怪要1000多才出可門口。
大朗都好似係甘。。。好多囡囡只坐平枱。。。
大朗帝豪酒店間K。。都係甘。。。。
作者: Essie    時間: 2007-10-10 01:21

Good report with lot of pics!!! Any pics of your mm?
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-10 01:41

伴坐的有 400、600、800 質數價格之分, 但話唔出街too expensive, I never heard before ! are you sure ?
作者: sam932601    時間: 2007-10-10 01:47

唔係掛,齋坐都4 6 8?咁出街點計?消費好高o番
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-10 01:55

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-10 01:47 發表
there are not SZ.GZ.SH.BJ,only a sucker place...at lease I don't know where !
作者: 0912    時間: 2007-10-10 02:49

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-10 01:41 發表
伴坐的有 400、600、800 質數價格之分, 但話唔出街 too expensive, I never heard before ! are you sure ?
引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-10 01:55 發表

there are not SZ.GZ.SH.BJ,only a sucker place...at lease I don't know where !
唔識英門 講乜
作者: 0912    時間: 2007-10-10 02:51

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-10 01:47 發表
係佢話唔包出街 ~

而且我也沒想過出街, 所以沒再跟他細問下去!!

其實在香港 跳 Part 晚舞, 消費也差不多呢 !!

作者: sands_monster    時間: 2007-10-10 10:56     標題: 回復 #1 0912 的帖子

brother how to go from ZhuHoi??How much !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: REI    時間: 2007-10-10 11:08

多謝師兄的長盡報告!!!!!!

大郎震..聽得多 .看相個場好!!!!

旦.. 400,600,800 只坐 聽到都怕怕...
作者: halohk    時間: 2007-10-10 12:20

thanks for sharing!!
作者: picco    時間: 2007-10-10 16:26

作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-10 18:40

引用:
唉...話左係3,8,1000~即係300陪坐~800一Q~1000過夜咯...如果淨坐點解價錢有分別先?我估計D女係有D野至話唔出街,唔係點會講咁多野我聽呢?
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-10 18:46

引用:
原帖由 0912 於 2007-10-10 02:51 發表

係佢話唔包出街 ~

而且我也沒想過出街, 所以沒再跟他細問下去!!

其實在香港 跳 Part 晚舞, 消費也差不多呢 !!

你唔記得我地兩丁友上到去時,果度D人好似有哂介心咁,好似驚我地係D咩人咁...得兩條友落呢D地方玩係窄D,下次多D人去我話實會唔同哂態度,唔出街?即場都得添呀分分鐘
作者: hkzhou    時間: 2007-10-10 22:18

多謝詳盡大郎報告,有機會去試下 Sauna
作者: 0912    時間: 2007-10-11 11:00

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-10 18:46 發表

你唔記得 我地兩丁友 上到去時, 果度D人 好似有哂 介心咁, 好似驚我地 係D咩人咁...
得兩條友 落呢D地方玩 係窄D, 下次多D人去 我話實會 唔同哂態度, 唔出街? 即場都得添呀 分分鐘
都係 你細心 d
作者: 0912    時間: 2007-10-11 21:38

引用:
原帖由 REI 於 2007-10-10 11:08 發表
多謝師兄的長盡報告!!!!!!

大郎震..聽得多 .看相個場好!!!!

旦.. 400,600,800 只坐 聽到都怕怕...
淨係去試下桑拿囉
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-13 19:27

引用:
原帖由 0912 於 2007-10-11 11:00 發表

都係 你細心 d
仲好講...飲到咁大,我又唔熟架部,出門口果時有咩事比人圍都走唔郁呀...

不過坐我果件高妹我都幾like~下次mark佢出街睇佢去唔去先?你會學

出奇蛋咁樣,一次過滿足哂我3個願望既呵
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-10-13 20:27

引用:

所以決定 再重遊這裡~
大郎震!

==>小弟記得初初出道時時去 大郎震 豪X酒店 & Sauna 夜遊, 係當時佢D Sauna 服務真係 , 不過唔知 闊別 N 年 Close 左未 ??

==> 睇番閣下的 Report , 2007年  大郎震 的 Photo , Hardware 真係 verygood: , 但佢D 消費就

作者: 0912    時間: 2007-10-14 04:34

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-10-13 20:27 發表

大郎震!

==>小弟記得初初出道時時去 大郎震 豪X酒店 & Sauna 夜遊, 係當時佢D Sauna 服務真係 , 不過唔知 闊別 N 年 Close 左未 ??

==> 睇番閣下的 Report , 2007年  大 ...
果時只去過 文苑的Sauna ~
作者: joko6967    時間: 2007-10-14 11:05

good good 感謝分享 -----!
作者: 0912    時間: 2007-10-17 14:33

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-13 19:27 發表

仲好講...飲到咁大, 我又唔熟架部, 出門口果時有咩事比人圍都走唔郁呀...

不過坐我果件高妹 我都幾like ~下次mark佢出街 睇佢去唔去先 ?

你會學出奇蛋咁樣,一次過滿足哂我3個願望既呵
就下星期去 CP度 滿足你
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-17 18:27

引用:
原帖由 0912 於 2007-10-17 14:33 發表

就下星期去 CP度 滿足你
呢次唔去小燕子果度,你有乜好介詔先?最緊要d女要玩得夠放
作者: 0912    時間: 2007-10-17 20:34

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-17 18:27 發表

呢次唔去小燕子果度,你有乜好介詔先?最緊要d女要玩得夠放
果度 好似你熟過我喎
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-20 13:44

引用:
原帖由 0912 於 2007-10-17 20:34 發表

果度 好似你熟過我喎
前日打過比佢,問下咩環境?佢話有為數都幾多下新女黎左,去睇下先都無妨,唔對路就閃去第2度選美囉~ok?
作者: pakpakseng    時間: 2007-10-20 23:02

DL sauna is really really good
作者: 0912    時間: 2007-10-22 21:21

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-20 13:44 發表

前日打過比佢,問下咩環境?佢話有為數都幾多下新女黎左,去睇下先都無妨,唔對路就閃去第2度選美囉~ ok?
見步行步
作者: hong_mok    時間: 2007-10-22 23:06

want to go now...haha
作者: dw78    時間: 2007-10-23 01:03

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-10-10 22:18 發表
多謝詳盡大郎報告,有機會去試下 Sauna
我去过桑拿,硬件真的是一流。软件过得去,但是数量好像不足,可能那天去的晚。
一定会再去的!
作者: 體內爆漿    時間: 2007-10-23 23:08

引用:
原帖由 dw78 於 2007-10-23 01:03 發表

我去过桑拿,硬件真的是一流。软件过得去,但是数量好像不足,可能那天去的晚。
一定会再去的!
大郎既內部發展其實只係屬於起步型,仲未成熟,依我睇過埋新年會好玩好多
作者: 0912    時間: 2007-11-1 18:59

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-23 23:08 發表

大郎既內部發展其實只係屬於起步型,仲未成熟,依我睇過埋新年會好玩好多
一齊去果度過年咯
作者: pakpakseng    時間: 2007-11-1 23:39

i try sauna ...very good
作者: 體內爆漿    時間: 2007-11-7 18:19

引用:
原帖由 0912 於 2007-11-1 18:59 發表

一齊去果度過年咯
過埋年先去,新年上去九成無野玩,我領得野多
作者: surrender2    時間: 2007-11-8 00:52

Thanks for the report
作者: ufo-k    時間: 2007-11-18 15:42

爆醬叫醒!?
很幸福呢.....

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0