標題: [原創] 樂巢酒吧 [打印本頁]

作者: roadpeople    時間: 2007-10-24 03:06     標題: 樂巢酒吧

有冇c-hing可以交流下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗。

上星期我去左寶x南路樂巢酒吧, 有DJ打碟, 冇live band, 11點後有兩個dancers妹妹幾靚女

promoters有靚有扒, 唔使小費, 果盤花生免費, 但啤酒25蚊支細樽裝頗貴(要請埋promoters飲), 果晚叫左成打, 無得送又無打折。同三個promoters響大廳玩骰盅, 客戶經理vicky又埋黎玩,vicky妹妹仔好可愛, 即刻抄左佢牌 全場只得一間VIP房, 佢話無minimum charge, 不過我得一個人無得玩。

有無c-hing試過同promoter有下文? 深圳有冇d好玩既酒吧介紹下?

作者: jzhang5595134    時間: 2007-10-24 08:42

noted, thanks

Very much
作者: roadpeople    時間: 2007-10-24 14:10

有冇c-hing去過夜未央, 好似較大及較多promoters?
深圳邊d有promoters既酒吧好玩d? (唔係仁k)
請各位c-hing教教路
作者: 求其    時間: 2007-10-24 16:17

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-24 03:06 發表
有冇c-hing可以交流下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗。

上星期我去左寶x南路樂巢酒吧, 有DJ打碟, 冇live band, 11點後有兩個dancers妹妹幾靚女

promoters有靚有扒, 唔使小費, 果盤花生免費, 但啤 ...
知唔知道边个叫“陈楚生”?
作者: 7-siu    時間: 2007-10-24 17:33     標題: 回復 #4 求其 的帖子

"陳港生"我就認識一個!嘻!
作者: kevink8888    時間: 2007-10-24 17:48

It seems that 陈楚生 is the 冠军 of 湖南衛視-2007快樂男生选秀比赛, just like 2006超級女生 last year.
作者: DingDong    時間: 2007-10-24 22:37

距個首"有沒有人告訴你"都幾好聽,雖然有D老土。
作者: 求其    時間: 2007-10-25 16:41

引用:
原帖由 DingDong 於 2007-10-24 22:37 發表
距個首"有沒有人告訴你"都幾好聽,雖然有D老土。
他先前是深圳某吧的驻场歌手!佢去湖南参赛,听说都是他老板帮他的!(一件在福天芳X酒楼的啤酒妹告诉我的,她在那吧做兼职)
作者: colorbhk    時間: 2007-10-25 18:21

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-24 17:33 發表
"陳港生"我就認識一個!嘻!
你識邊個, 放貴利, 開的士定 gay 果個
作者: mangojack    時間: 2007-10-25 18:43

我早排在網識了條東北女,在深圳住,在香港吃過一次飯。上兩星期五再約她在深圳見面,她帶了我去一間pub 叫 In Club我覺得好Q貴定^min charge $380,兩個人局住叫了支之華士$500,但裡面就幾多美女, OL...都有的外籍人去,原來老闆是條老外.不過消費就好像高了的!!!
作者: DingDong    時間: 2007-10-25 19:17

引用:
原帖由 求其 於 2007-10-25 16:41 發表

他先前是深圳某吧的驻场歌手!佢去湖南参赛,听说都是他老板帮他的!(一件在福天芳X酒楼的啤酒妹告诉我的,她在那吧做兼职)
甘距老板都对距吾错咯,系深圳的确少有。
作者: roadpeople    時間: 2007-10-26 05:17

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-10-25 18:43 發表
我早排在網識了條東北女,在深圳住,在香港吃過一次飯。上兩星期五再約她在深圳見面,她帶了我去一間pub 叫 In Club我覺得好Q貴定^min charge $380,兩個人局住叫了支之華士$500,但裡面就幾多美女, OL...都有的外籍人 ...
C-HING IN CLUB在那裡? 有冇LIVE BAND, K房, 舞池? 是否DISCO?
MINIMUM CHARGE 380好貴是否假日才有MINIMUN ?
作者: mangojack    時間: 2007-10-26 13:50

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-26 05:17 發表

C-HING IN CLUB在那裡? 有冇LIVE BAND, K房, 舞池? 是否DISCO?
MINIMUM CHARGE 380好貴是否假日才有MINIMUN ?
我那天去是Friday night,有舞池,好像Disco,是條女call manage 定^的.不過manager 送果盤,Soda water...在人民南路光華廣場5樓
作者: roadpeople    時間: 2007-10-26 21:00     標題: 再訪樂巢可愛vicky經理

前日再訪樂巢酒吧, 第二次去招呼好好多, 今次冇點promoters玩, 只想搵得意妹客戶經理vicky, vicky成晚陪住我傾計, 佢natural high 自己同自己跳舞(之前飲大左) 。
vicky
我飲左兩杯tequlia一杯gin tonic, bar tender 仲送左3杯shooter比我, 生果果仁全免, 飲左六杯埋單你估幾錢? 只收我一杯錢-----20人仔 (上次第一次黎叫左一打啤酒每支25人仔 , 同客戶經理+3個promoter玩骰盅, 冇折冇得送啤酒成三舊水, 今次算係補番啦。)
間場好細得一間VIP唱K房(無minimum charge), 大堂三張大sofa, 十台八台高臺(最憎高台高椅), 鋼管小舞池在星期五六日有三個靚女dancers妹妹表演, dj打碟。

間場無野攪, 客人女唔多且都係成班人來, 想FOC一定冇運行, 同promoters有冇下文唔清楚(多數無, 請其他蒲吧既c-hing提點下)。位置ok, 深圳萬象X深X中路北行5-7分鐘左右(地鐵大劇院站), 星期五六全爆及萬聖節一定要搵vicky訂台。

作者: ccgogogo    時間: 2007-10-28 17:07

個樣幾得呀, 支持有相報告
可唔可以pm經理手機比我, 訂台有冇打折?
謝謝ching有用資料
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-30 03:14

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-10-25 18:43 發表
我早排在網識了條東北女,在深圳住,在香港吃過一次飯。上兩星期五再約她在深圳見面,她帶了我去一間pub 叫 In Club我覺得好Q貴定^min charge $380,兩個人局住叫了支之華士$500,但裡面就幾多美女, OL...都有的外籍人 ...
系In Bar呀师兄,果度好多团体聚会,即系男A女免果d呢..
一般既女都ok,颇易上手,有无下文就睇下你自已罗..不过都系呃饮呃食多..
深圳d 酒吧我都几熟,仲有无野问?
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-30 03:18

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-24 03:06 發表

promoters有靚有扒, 唔使小費, 果盤花生免費, 但啤 ...
果度就未试过,好多间我都执过..
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-30 03:21

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-26 05:17 發表

系金光华广场,无live band,系disco,有k房,都属于贵...min. charge每日都有!
作者: ericwong4362    時間: 2007-10-30 03:25

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-26 21:00 發表
前日再訪樂巢酒吧, 第二次去招呼好好多, 今次冇點promoters玩, 只想搵得意妹客戶經理vicky, vicky成晚陪住我傾計, 佢natural high 自己同自己跳舞(之前飲大左) 。
http://i224.photobucket.com/albums ...
想沟距呀?卖广告?
等我快过你先,我沟厘d女好有计架...

作者: roadpeople    時間: 2007-10-30 19:52

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-30 03:14 發表

系In Bar呀师兄,果度好多团体聚会,即系男A女免果d呢..
一般既女都ok,颇易上手,有无下文就睇下你自已罗..不过都系呃饮呃食多..
深圳d 酒吧我都几熟,仲有&# ...
有冇c-hing可SHARE下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗?

THANKS
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-4 13:24

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-30 19:52 發表

有冇c-hing可SHARE下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗?

THANKS
禁系咪叫我写呀?如果你回下我,今晚就写啦!
作者: roadpeople    時間: 2007-11-4 15:13

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-4 13:24 發表

禁系咪叫我写呀?如果你回下我,今晚就写啦!
ERIC C-HING酒吧專家-請教下路, 不如整篇"深圳酒吧FOC及最易上營銷妹/拳手大全" , 等我地D新仔唔使盲摸摸、即使有得睇都唔知點食
至重要有地址, 同幾錢銷費
記得開新帖
THX橋VERY乜

作者: ericwong4362    時間: 2007-11-4 22:19

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-4 15:13 發表

ERIC C-HING酒吧專家-請教下路, 不如整篇"深圳酒吧FOC及最易上營銷妹/拳手大全" , 等我地D新仔唔使盲摸摸、即使有得睇都唔知點食
至重要有地 ...
唔好禁扬,其实沟女要讲个form既!至於边度的女易沟同埋边d女可以foc就要睇环境罗?即系话果的场系乜野人帮趁多d...的拳手人工又系几高都好有关系,不如你话我听你玩开既消费大概几多,锺意的乜野女,同埋可以在一星期内去几多次....比我知,我帮你set up一套form啦!
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-6 17:30

引用:

尋晚上過去,你件vicky都鰜蛂A個子唔高,其實全部都唔高先琚I
叫鬙b打喜力,每支三條洁A都幾貴下,送果個生果盤肉酸到唔恨,睇見都唔想食。晚上十一點,入面小貓三兩隻,得兩^鬼佬客!播d音樂又係嘛嘛…不過咁,如果師兄諗住溝下女儭隉A呢d場就非常容易得手勒,只要去多兩三次,再擺下門都無乜走雞,包有洐飽A無乜難度…

作者: roadpeople    時間: 2007-11-7 01:41

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-6 17:30 發表

尋晚上過去,你件vicky都鰜蛂A個子唔高,其實全部都唔高先琚I
叫鬙b打喜力,每支三條洁A都幾貴下,送果個生果盤肉酸到唔恨,睇見都唔想食。晚上十一點,入面小貓三兩隻,得兩^鬼佬客!播d音樂又係嘛嘛…不 ...
個場係睇生果報按圖索騏, 其實都冇乜驚喜, 有無邊間場d囡索, 不論拳手或客人?
thanks
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-7 13:19

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-7 01:41 發表

個場係睇生果報按圖索騏, 其實都冇乜驚喜, 有無邊間場d囡索, 不論拳手或客人?
thanks
去樂宴啦!的女都唔錯,不過班女現實d...
作者: roadpeople    時間: 2007-11-11 15:24

樂宴收費如何?
果度d"女"c-hing是指客定拳手?點現實法?
一般同拳手玩, 有冇比小費?
thx
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-11 16:18

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-11 15:24 發表
樂宴收費如何?
果度d"女"c-hing是指客定拳手?點現實法?
一般同拳手玩, 有冇比小費?
thx
禽晚先去完,啤酒35一支,威士忌套餐480,一般价钱啦!
D女嘛,客又有拳手又有,因为好多果d网上聚会系果度搞,d搞手会温d靓女黎充撑场面,都有唔少好野。而且距地都有哂心理准备系黎比仔沟,上手就容易得多,最怕就系遇见的几条女黎自已玩果只,呢类就难落手d...
d拳手就唔使讲啦,你唔理距,距都扑过黎啦!睇中边件就埋去倾下,玩下,猜下,绝对唔使怕丑!最紧要唔好禁喉禽,玩番两杯,手手脚脚一定摸得到,其它就当然睇你功力啦!小费就梗系唔好比啦!点解呢?因为距地一来唔会问你罗,二来我地明摆沟女阵,要与众不同先得架嘛,成日用钱去大人地,同班大陆佬无分别!
无论客或拳手都知道我地去做乜,距地要温既系乜?就系一d平时少见d既品种,例如一d有气质又有货既男人,所以我地要扮下野,首先就系风度,要把囗讲出黎无钱,系打工既,表现出黎就大方D,唔好计较太多…
过两招比你:首先要尽量同d服务员熟d,要距地识得你叫乜哥,最简单方法就系袋定几张十元纸币,一晚比几个,距地好快就识得你,同你唱几句,好过你自已吹一百句!第二招就系当d拳手叫你买酒,你就同距讲无所谓,多多都可以,不过要距陪你饮哂先准走,否则无下次…可以表现你既大方,又表示重视距既存在,更可避免d斋温着数既女…
作者: choi61188    時間: 2007-11-11 21:29

thanks a lot, thanks
作者: !!!!    時間: 2007-11-11 23:12

thx...will check it out next time
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-12 03:02

引用:
原帖由 !!!! 於 2007-11-11 23:12 發表
thx...will check it out next time
check边间?乐宴定乐巢?
作者: 0912    時間: 2007-11-12 05:44

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-11 16:18 發表:

禽晚先去完,啤酒35一支,威士忌套餐480,一般价钱啦!

D女嘛嘛,客又有拳手又有,因为好多果d网上聚会系果度搞,d搞手会温d靓女黎充撑场面,都有唔少好野。
而且距地都有哂心理准备系黎比仔沟,上手就容易得多,最怕就系遇见的几条女黎自已玩果只,呢类就难落手d...

D拳手就唔使讲啦,你唔理距,距都扑过黎啦!睇中边件就埋去倾下,玩下,猜下,绝对唔使怕丑!
 最紧要唔好禁喉禽,玩番两杯,手手脚脚一定摸得到,其它就当然睇你功力啦!小费就梗系唔好比啦!
 点解呢?因为距地一来唔会问你罗,二来我地明摆沟女阵,要与众不同先得架嘛,成日用钱去大人地,
 同班大陆佬无分别! 无论客或拳手都知道我地去做乜,距地要温既系乜?就系一d平时少见d既品种,
 例如一d有气质又有货既男人,所以我地要扮下野,首先就系风度,要把囗讲出黎无钱,系打工既,
 表现出黎就大方D,唔好计较太多…

过两招比你:首先要尽量同d服务员熟d,要距地识得你叫乜哥,最简单方法就系袋定几张十元纸币,一晚比几个,
距地好快就识得你,同你唱几句,好过你自已吹一百句!第二招就系当d拳手叫你买酒,你就同距讲无所谓,
多多都可以,不过要距陪你饮哂先准走,否则无下次…可以表现你既大方,又表示重视距既存在,
更可避免d專搵着数既女…

C hing 大大. 我都有興趣,一起提點我這個初哥呀

之前曾拜讀過某雜誌,介紹深圳友誼路 那間 波X街酒吧~
說什麼多營銷Dancer,到現在我還是弄不清楚是什麼一回事?!
相約友人到臨一探,大廳有 live band 有短裙熱衭打扮的Dancer 勁歌熱舞!
叫了四枝啤酒之後,完全再沒有人理會及招呼我們?!
跟早輪去人民南路那間金色X代 經歴不一樣,人地一見你入場 即有女主任理來招呼~ 共你暢飲猜妹!!

作者: cm2000    時間: 2007-11-12 14:25     標題: 有興趣

Thank you 大大.

I will check out the In-Club next time.
I really like to play with the promoters.
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-12 14:54

引用:
原帖由 0912 於 2007-11-12 05:44 發表

說什麼多營銷Dancer,到現在我還是弄不清楚是什麼一回事?!
相約友人到臨一探,大廳有 liv ...
有幾多dancer及promoter都無用!你都無同佢地訂^,點會show你魽K由其d細駼ar,果d妹妹仔大部份入世未深,都唔識自已去溝d優質客人(好似我咁..),所以當你]去試新場黈伬埭N先去門口(未入場前通常有d姿客)的女度打聽鵅A奏f一兩個電話,然後就行遠d先訂^,你識做,佢]自然都識做…咁就算玩新場都會開心D…其餘牁穔M就睇表現啦!我鴭v旨係:每果場只會選擇一個目標上,千萬唔好一開始就花心,一般兩三次就得手…咁上下都埋唔到身儭隉A就幫條女引進競爭對手,即係借d意向第二條女表示好感,基於夜場遊戲規則,第一件女一定唔衰得,就算佢唔鍾意你,都死抓住你唔放,跟住咪掂囉?
金色時X唔係人民南路,金色年X都唔係…你講緊邊間?
時代係夜總會大場,一般係睇下表演,溝下d吧女或者開K房搵mm…
年代係local打工仔去鵀h,價錢平好多,大量打工妹,較為土d,去到唔好亂溝女,成日打交,開K房都ok鵅K

作者: roadpeople    時間: 2007-11-12 19:17

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-12 14:54 發表

有幾多dancer及promoter都無用!你都無同佢地訂^,點會show你魽K由其d細駼ar,果d妹妹仔大部份入世未深,都唔識自已去溝d優質客人(好似我咁..),所以當你]去試新場黈伬埭N先去門口(未入場前通常有 ...
C-Hing 果然係高手
陰莖....欽敬

得手是否指foc? 有冇邊間場d拳手開放d, 即晚放工可食?

thx

作者: roadpeople    時間: 2007-11-12 19:23

引用:
原帖由 0912 於 2007-11-12 05:44 發表

相約友人到臨一探,大廳有 liv ...
坐落要同waiter或主任/經理講要幾個女仔/拳手同你玩, 有先至叫半打/一打啤酒或者開茲綠,唔係成晚齋坐食白果
作者: 0912    時間: 2007-11-12 20:28

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-12 14:54 發表:

金色時X唔係人民南路,金色年X都唔係…你講緊邊間?
時代係夜總會大場,一般係睇下表演,溝下d吧女或者開K房搵mm…
年代係local打工仔去鵀h,價錢平好多,大量打工妹,較為土d,去到唔好亂溝女,成日打交,開K房都ok鵅Kforum
佢張入場卷 係寫住 人民南路3005號深房廣場六樓的 ~
成日打交 也略有所聞,所以也不敢妄然行動!!
果 d 所謂 營銷Dancer 是指 注場拳手嗎?!

作者: 0912    時間: 2007-11-14 01:28

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-12 19:23 發表:

坐落要同 waiter或主任/ 經理講要幾個女仔/ 拳手同你玩,
有先至叫半打/ 一打啤酒或者開茲綠, 唔係成晚齋坐食白果
又係道理喎~
你地會幾時約埋去飲野,帶理我去見識學野呀!

作者: ericwong4362    時間: 2007-11-14 22:21

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-12 19:17 發表

C-Hing 果然係高手
陰莖....欽敬

得手是否指foc? 有冇邊間場d拳手開放d, 即晚放工可食?

thx
得手既意思梗系FOC喇!但系我就习惯送番多少野比距,当做分手费罗…
即晚食既话真系有d难度,我就未试过,因为相方边都会有介心,我谂就算得都未必系好事,可能会问你罗钱,禁就失去沟女既意义,同叫鸡无分别!不过呢,d细场既女就一定容易d…好似嘉宾路果间QQ bar,深南路果间CD bar禁,d  promoter及dancer都好容易入局,最多捧三次场就ok…
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-14 22:51

引用:
原帖由 0912 於 2007-11-12 20:28 發表

佢張入場卷 係寫住 人民南路3005號深房廣場六樓的 ~
成日打交 也略有所聞,所以也不敢妄然行動!!
果 d 所謂 營銷Dancer 是指 注場拳手嗎?!
你讲果间系金色时代,入囗系格离街,要买消费券,平日$30,六日就$50,可以用黎买酒等消费,入面主打系K房温女,大厅就有一班陪酒主任,距地有消费任务,每个月要做到两万几三万既消费先至有粮出,如果先call距地订台就更合距地心,威d嘛…但系如果比距地同你开单买酒,果价钱会收贵d既,一般啤酒贵几蚊,洋酒就贵百几蚊…果度d吧女都系一样,主要都系陪你饮酒,价钱又系贵d,分别系吧女要坐系吧台度sell,d主任就周围走sell,唔准埋吧台…两者性质一样,都可以话系拳手。由於距地人工几高,有六七千,但系为左完成任务都比较好似受沟,其实就唔容易沟,距地仲衰过d小姐,满囗大话,又爱钱,又爱面,又爱礼物,要沟呢d女上床真系要花唔少精神,时间,金钱,心思!如果你是但少样都唔掂,你谂过啦!
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-14 22:55

引用:
原帖由 0912 於 2007-11-14 01:28 發表

又係道理喎~
你地會幾時約埋去飲野,帶理我去見識學野呀!
去玩一定无问题,几时既晚上都可以,不过要去罗湖区,主场嘛!pm比我啦!
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-17 23:09

引用:
原帖由 cm2000 於 2007-11-12 14:25 發表
Thank you 大大.

I will check out the In-Club next time.
I really like to play with the promoters.
in club其实都好好玩!d女质数真系几高!
作者: ericwong4362    時間: 2007-11-18 20:34

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-12 19:23 發表

坐落要同waiter或主任/經理講要幾個女仔/拳手同你玩, 有先至叫半打/一打啤酒或者開茲綠,唔係成晚齋坐食白果
几时一齐去玩下,交流下先有进步!
作者: ericwong4362    時間: 2007-12-1 16:18

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-17 23:09 發表

in club其实都好好玩!d女质数真系几高!
最近多數去樂宴,有無人有興趣?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0