標題: 埋門一刻無套,去唔去? (徇七少要求, 呃分之作) [打印本頁]

作者: 一棍鎮神州    時間: 2007-11-6 16:53     標題: 埋門一刻無套,去唔去? (徇七少要求, 呃分之作)

各位, 發表下, 臨門之時, 突然發現無套, 點算?
(特別鳴謝七少俾條橋我呃分)
作者: 7-siu    時間: 2007-11-6 17:02     標題: 回復 #1 一棍鎮神州 的帖子

噤都要借位入我一棍?你都鎮了神州啦!仲要鎮我周周?5555555

我都試過類似情況,死就死喇!都要插的了。
作者: chris4296    時間: 2007-11-6 17:05

brother safe sex , pls don't do it again
作者: 求其    時間: 2007-11-6 17:08

引用:
原帖由 一棍鎮神州 於 2007-11-6 16:53 發表
当版主无到?甘大声说呃分!!!
作者: hongkonger    時間: 2007-11-6 17:09

引用:
原帖由 一棍鎮神州 於 2007-11-6 16:53 發表
實情可能係, 個湖北俠女可能同個溫州佬無做七年, 因為.....

如果突然發現無套
根據嫖娼手冊
嫖客應該先叫停
然後用人民幣包裹小弟弟才做

作者: Haidada    時間: 2007-11-6 17:14

停﹐停﹐停。。。。。
作者: Avater    時間: 2007-11-6 17:17

作者: 求其    時間: 2007-11-6 17:21

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-11-6 17:09 發表

實情可能係, 個湖北俠女可能同個溫州佬無做七年, 因為.....

如果突然發現無套
根據嫖娼手冊
嫖客應該先叫停
然後用人民幣包裹小弟弟才做
唔驶甘复杂!一个原则:同你可以唔戴,同第个一样可以唔戴!哈哈!
作者: hongkonger    時間: 2007-11-6 17:25

引用:
原帖由 求其 於 2007-11-6 17:21 發表

唔驶甘复杂!一个原则:同你可以唔戴,同第个一样可以唔戴!哈哈!
Q: 你最喜歡聽見的謊話

A: 對女人  --> 我們今天大減價
    對男人  --> 我好少和男人做, 而且只跟你不戴套
作者: 7-siu    時間: 2007-11-6 18:34

看來,到現在為止,我是唯一的一個會考慮上馬的啊!
作者: ComeOn    時間: 2007-11-6 19:13

無得講

根據工業安全守則:

無戴安全帽者,一律不得進入地盤
作者: simonkok    時間: 2007-11-6 19:19

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-6 18:34 發表
我揀左第三。。。雖然甘0既情形好少。。但都有試過。。。
作者: btpower    時間: 2007-11-6 20:10

好難唔入,入咗先諗點死啦.哈哈哈!
作者: btpower    時間: 2007-11-6 20:14

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-11-6 19:13 發表
無得講

根據工業安全守則:

我連平安咭和進入密閉場地的許可證都沒有所以只可以去盤絲洞
作者: GuoJing    時間: 2007-11-6 20:48

我很理解甚么叫懸崖勒馬 , 因為我有兩次如此经驗
作者: ComeOn    時間: 2007-11-6 21:21

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-6 20:14 發表

我連平安咭和進入密閉場地的許可證都沒有所以只可以去盤絲洞
老實招來,

有無借酒行兇,

未經許可,

擅自闖入私家重地先。

定好像一棍鎮神州師兄那樣,

事先經業主同意。
作者: btpower    時間: 2007-11-6 21:34

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-11-6 21:21 發表

老實招來,

有無借酒行兇,

未經許可,

擅自闖入私家重地先。

定好像一棍鎮神州師兄那樣,

事先經業主同意。
通常有問架不過業主把口說不准進入,但隻手又捉住小弟在門口徘徊
作者: s-pimp    時間: 2007-11-6 21:36

why take risk  口爆 lor  
作者: btpower    時間: 2007-11-6 21:44

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-11-6 21:36 發表
我現在就是講梗口爆囉
作者: btpower    時間: 2007-11-6 21:50

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-11-6 21:36 發表
你嘔完未呀
作者: s-pimp    時間: 2007-11-6 21:54

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-6 09:50 PM 發表

你嘔完未呀
almost done   
作者: fengliu    時間: 2007-11-6 22:19

我都選#3
吾用DOMDOM好睇當時情況
作者: 7-siu    時間: 2007-11-6 22:20

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-11-6 21:54 發表

almost done   
Almost Done? How about your report of 琴操?
作者: s-pimp    時間: 2007-11-6 22:25

pls do a search and u will see it
hint: it has been out since last friday

作者: 7-siu    時間: 2007-11-6 22:30

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-11-6 22:25 發表
pls do a search and u will see it
hint: it has been out since last friday
死仔!叫個電腦白癡去search?PM 條 llnk 給我喇!
作者: s-pimp    時間: 2007-11-6 22:32

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-6 10:30 PM 發表

死仔!叫個電腦白癡去search?PM 條 llnk 給我喇!
   pls check you pm   
作者: DrTea    時間: 2007-11-6 23:04

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-6 20:10 發表
好難唔入,入咗先諗點死啦.哈哈哈!
I done it without condom for 6 people in my life (upto now).  2 in HK, 2 in CP & 2 in CA
作者: icheng609    時間: 2007-11-7 08:25

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-6 23:04 發表

I done it without condom for 6 people in my life (upto now).  2 in HK, 2 in CP & 2 in CA
You are too brave la.......... please tell us where and whop you have visited..........
作者: btpower    時間: 2007-11-7 08:54

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-6 23:04 發表

Dr.Tea, you are hero
作者: peninsula    時間: 2007-11-7 08:56

引用:
Are you OK? But too risky MAN!
作者: Haidada    時間: 2007-11-7 11:30

AActually I did twice without, both were with Mami. That was why I did not go back to the Mami again.
作者: 一棍鎮神州    時間: 2007-11-7 11:48

多謝大家踴躍投票,
照目前走勢, 2同3最多人選擇,
到底係上面個頭向下面個頭低頭?
抑或係下面個頭向上面個頭低頭呢?
真係叮噹馬頭!
問心, 我自己都係會選第3個, 第1個真係好危險.
作者: DrTea    時間: 2007-11-7 14:41

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-11-7 08:56 發表

Are you OK? But too risky MAN!
In HK, two of them is my girlfriends/spouse that I can't use condom !
作者: 體內爆漿    時間: 2007-11-7 18:37

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-6 17:02 發表
噤都要借位入我一棍?你都鎮了神州啦!仲要鎮我周周?5555555

我都試過類似情況,死就死喇!都要插的了。
由北上果日開始,一早已置生死於道外,打真軍视作等閒,但宜家d女...我就真係唔敢試喇
作者: 0912    時間: 2007-11-7 19:58

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-11-7 18:37 發表

由北上果日開始,一早已置生死於道外,打真軍视作等閒,但宜家d女...我就真係唔敢試喇
但你會過0黎 敲我房門借套 ~
作者: gats    時間: 2007-11-7 19:58

logically, I would stop, but I'm not sure if I can.  thinking with small head
作者: Rayjeam    時間: 2007-11-7 20:20

如果是自己女友当然去盡,,,但路边野花都系杀下制费事开心完先話怕中招
作者: d36    時間: 2007-11-7 21:52

在此一刻一定要理智,免德日後有排驚!!
作者: DrTea    時間: 2007-11-7 22:09

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-7 08:54 發表

Dr.Tea, you are hero
Bro btpower, you must know which 2 gals in CA !
作者: btpower    時間: 2007-11-7 22:21

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-7 22:09 發表

Bro btpower, you must know which 2 gals in CA !
是呀:我知道是邊兩名女子
作者: ben7    時間: 2007-11-7 23:08

依家問我,一定話唔去架,但,真係俾件鬼火你,有時好難講

諗下諗下,真係人一生,可以唔帶套的,真的沒幾個,唉
作者: 浴衣    時間: 2007-11-8 10:55

私傢菜就另當別論~唔係就咪搞~
作者: wasui    時間: 2007-11-9 14:04

套套還是要隨身攜帶的啦..
家花野花都好用~
作者: 67529    時間: 2007-11-10 05:08

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-11-6 19:13 發表
無得講

根據工業安全守則:

嘩 你驚!好心你唔好上去玩啦!
作者: 7-siu    時間: 2007-11-12 13:23

引用:
原帖由 67529 於 2007-11-10 05:08 發表

上去玩,未必一定不要套!如果上去玩,要套就是等於驚。這是什麼道理?
作者: 老江湖    時間: 2007-11-12 13:49

隨身戴定3款套  安全又有情趣  
作者: pmipp    時間: 2007-11-12 17:44

ho dangerous woo. no way
作者: ComeOn    時間: 2007-11-12 17:57

引用:
原帖由 67529 於 2007-11-10 05:08 發表

帶套、唔代表你驚。

唔帶套、亦唔代表你勇敢。

其實帶套,唔單只保護你自已,

亦可保護囡囡免受交叉感染。

如果你以這種「打死罷就」心態上去玩,

我只可講句:「祝你好運」。
作者: popo123123    時間: 2007-11-12 17:59

引用:
不理  3 x 7 等于 21  上了再說,,有性病除外
作者: rckb    時間: 2007-11-13 23:36

No no dom dom no way
作者: hotdogdog    時間: 2007-11-15 14:42

有幾多人可以懸崖勒馬丫,除非明顯覺得mm有病,如果唔系果個moment一定爆左先腍後下
作者: anuas    時間: 2007-11-15 14:48

我通常要求口爆。

唔肯的就酒店士仔代買,趁機吹多陣 ...
作者: BBQ_GUTS    時間: 2007-11-16 18:37

咪制......no fuxk
作者: parkers96    時間: 2007-12-3 20:07

Bare back? No way.  Better prepare
作者: zheat    時間: 2007-12-7 16:46

depending on the type of girls.. but i will prefer safer..
作者: fairview    時間: 2007-12-13 19:06

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-6 10:34 發表
This is easier not to start!  really difficult in the middle of actions
作者: Hancon    時間: 2007-12-14 21:27

depends on the quality of the gal...if she is really good and hot....gogogo..
作者: yuting2003    時間: 2007-12-15 07:25

NO...
It is not good
I want play more not just once
作者: hokatung    時間: 2008-1-19 20:09

"better safe than sorry"...... but talk is cheap (I am talking about myself)

A lot of times, the lower part of the body controls the upper part
作者: sl886    時間: 2008-1-20 14:32

For working girls, condom is a must.  They will bring condoms because this is a part of their job.  If they have no condoms, they are out.  So, this is not my problem.  
For QQ girls, I always bring condoms when I meet them.  I use condom because it can prevent sexual disease and getting baby.  Therefore, up to now I haven't faced the challenge of 埋門一刻無套.  Nevertheless, if it does happen to me, I think I will reject.  It is because if that girl allows you to fuck her today, she will let you in on another day.  No hurry!  Play safe!
作者: blue178    時間: 2008-1-21 00:37

一定唔入曬。

不過唔入曬即代表可以入小小、我和要好囡囡洗白白時好多時都入小小、不過我两都会收手因轉頭会再黎真。

SO,有好多酒店都有準備套的、咪找个D囉!
作者: sl886    時間: 2008-1-21 14:48

引用:
原帖由 blue178 於 2008-1-20 16:37 發表
一定唔入曬。

不過唔入曬即代表可以入小小、我和要好囡囡洗白白時好多時都入小小、不過我两都会收手因轉頭会再黎真。

SO,有好多酒店都有準備套的、咪找个D囉!
c hing,
唔入曬就即係入左, 你心理上安慰緊自己咋!!!
作者: peanuts    時間: 2008-2-22 16:57

作者: 東虫    時間: 2008-3-10 07:18

Nooooooooooo
作者: coke818    時間: 2008-3-10 15:59

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 11:45 發表
星期六(3月1日) 零辰兩點到” 褲浪” ,約了廣州飯合,她六點從廣州下班便去了拿房,洗淨白白等我了。因為去客戶的春茗,所以這麼晚才到!見到飯合,談了一會就上馬,因為有深厚感情,所以很合拍!滿足 ... 她的叫床聲很大,很野!把我攪到連袋都無上。中出!
七少親身示範,強弩在弦,欲罷不能,連帶雨褸的時間也沒有哩!
作者: terry0258    時間: 2008-3-11 10:55

睇清楚, 聞清楚......
作者: icheng609    時間: 2008-3-11 11:00

引用:
原帖由 coke818 於 2008-3-10 15:59 發表

七少親身示範,強弩在弦,欲罷不能,連帶雨褸的時間也沒有哩!
但咁夠𦍑, 好易產生意外。
作者: 陸小鳳6688    時間: 2008-3-16 17:17

引用:
好難講喎, 睇下咩女先啦, 住家菜, OL又唔同講法
作者: kismyass    時間: 2008-3-22 03:25

. 好難講喎, 睇下咩女先啦, 住家菜, OL又唔同講法
作者: hongkonger    時間: 2008-3-27 13:43

引用:
原帖由 kismyass 於 2008-3-22 03:25 發表
. 好難講喎, 睇下咩女先啦, 住家菜, OL又唔同講法
好似呢位人兄呃分哦
作者: 小淫柴    時間: 2008-3-27 23:43

為左自己ge健康,我唔會去,以後仲有大把機會~~~~~~~~~
作者: mikechen830    時間: 2008-4-12 07:24

睇女水準lor...極品既話真系可能會燒壞腦照去
作者: mrichboss    時間: 2008-4-16 10:04

don't risk your life for 15 minutes of pleasure
作者: lx8000    時間: 2008-4-17 15:03

一定唔去!

谢过有两次同皇室的红牌(唔系同一人)爆房毋套,到最後都只系"机机"了事,可惜!
作者: pluginking    時間: 2008-5-2 16:29

please! don't go!
作者: cokinden    時間: 2008-5-4 16:23

Safety first.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0