標題: [原創] [報告] 有儀 - 新發現. [打印本頁]

作者: mcmug    時間: 2007-11-19 01:43     標題: [報告] 有儀 - 新發現.

呢間場. 去左大半年. 一向以正規見稱. 咁耐都無乜聽過有 "鬼鼠" 的.

點知. 同一老闆的 "龍宮城" 摺埋之後就有所改變. 是關原先係 "龍宮" 那邊捉開鼠的那一班技師.
原來好多都因利乘便的過左去 "友誼" 呢度....

原先都唔好覺. 但近來見到好多客人都會有一 D "現金" 上房的,. 心諗... 唔係掛. 幾時變成咁架?

後來找相熟技師一問. 佢定都話係呀., 成日係技師房聽到有部份 "技師" 成日講電話叫 D 客人記得帶 "射精".....

嘩, 當膛嚇一跳.., 原來, 佢地講緊 "現金" 的國語呀.... 听到我耳到歪左.... "射精" 喎.......

好啦. 講番 REPORT 先... 小弟不知幾經試探. 每次都找不同囡囡上鐘. 後來才發現到一 D 蛛絲馬積........
通常只有女賓在推油時. 技師才會在窗上蓋上毛巾.... 但近來多左男賓都會咁做. 話 D 男賓唔鍾意. 要私穩喎.

咁當然啦. 唔想自己何 B 仔爆光嘛...... 幾經辛苦.... 先至找到一個可以 "水" 就任你揪. 捉鼠就唔該額外收的.
號碼就不便公開了... 免得人家出事.... 但呢位囡囡, 又後生. 相頭都過得下. 睇電腦時以為好靚女架....

佢個幾下突別消雲的 "摩打手" 真係死都俾佢搞翻生..... 幾過一輪上山下海的游走後. 最後搞到盒紙巾無左大半盒. 所以. 各位 BROTHER 千萬唔好用 D 紙巾抺嘴呀....... 大堂個 D 就應該例外... 聽個囡囡講. 公司捉得很緊.
所以都唔係成日會做... 熟人咪 OK 囉... 但係小費唔該 "射精" 喎.... 千萬別留台給捉到正麻煩!

我諗. 以後再去. 都會有一段時間 MARK 實呢位囡囡... 不過佢點鐘都真係唔小. 成日係電腦都見佢唔得閑. 鬼咩.... 生得一個消雲手..... 兩個小時就任游走..... 真係唔得你死.
作者: Kingcwk    時間: 2007-11-19 11:35

又多O左老鼠???

不過冇辦法, D 技師都想賺多D小費,

都係公平交易!!
作者: john_1    時間: 2007-11-20 10:39

went last week. Tried ^). Notheing happened.
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-11-20 22:11

記得小弟 N 年前 去 Karaoke  ( 我D 普通話 真係 ... )

D 歌唔咁聽, 叫女女 Cancel 首歌 : 取消......取消.........

女女 話我 好壞.....好壞.....好壞.....好壞.....

我問點解

佢話我點解叫佢係 K房裡面叫佢 吹蕭......吹蕭.........

作者: 7-siu    時間: 2007-11-20 22:40

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-11-20 22:11 發表
記得小弟 N 年前 去 Karaoke  ( 我D 普通話 真係 ... )

D 歌唔咁聽, 叫女女 Cancel 首歌 : 取消......取消.........

女女 話我 好壞.....好壞.....好壞.....好壞.....

我問點解 :wondering ...
I regrete that I learn Putonhua, your experience is worth to repeat again intentionally.
作者: DrTea    時間: 2007-11-20 22:40

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-11-20 22:11 發表

Bro 焦器勃勃, I'm also a new comer of 普通話 and I'd a Joke too !

One MM just seat besides me and my first question is : What's your name ? Her answer is "再見", then I tell her go if you don't want to play with me. However, she cried suddenly !  Do you know what's her name ?
作者: mcmug    時間: 2007-11-20 23:29

引用:
原帖由 john_1 於 2007-11-20 10:39 發表
went last week. Tried ^). Notheing happened.
呢個未試過. 其實係好難的. 我玩左咁耐. 聽咁多師兄講過. 現在才第一次撞到.

重要. 呢個囡囡. 同我都按左好多次. 都係近來先得佢會咁做. 看來不熟. 她們真的不敢亂來.
我估生客真係都唔使諗. 囡囡怕出事掛!
作者: mcmug    時間: 2007-11-20 23:30

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2007-11-19 11:35 發表
又多O左老鼠???

不過冇辦法, D 技師都想賺多D小費,

都係公平交易!!
聽咁多師兄講. 一路都好似有 D.. 只係呢個場有的 . 都真係幾鬼鼠..... 好難找?
作者: mcmug    時間: 2007-11-20 23:30

引用:

佢真係即場同你吹. 咁咪.......
作者: mcmug    時間: 2007-11-20 23:32

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-20 22:40 發表

Bro 焦器勃勃, I'm also a new comer of 普通話 and I'd a Joke too !

One MM just seat besides me and my first question is : What's your name ? Her answer is "再見", then I tell her go ...
估左五分鐘. 都係估唔到?
作者: Kingcwk    時間: 2007-11-21 01:25

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-20 14:40 發表

One MM just seat besides me and my first question is : What's your name ? Her answer is "再見", then I tell her go ...
Is it "JOYCE"??
作者: DrTea    時間: 2007-11-21 10:20

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2007-11-21 01:25 發表

Is it "JOYCE"??
It should be a Chinese name !
作者: peninsula    時間: 2007-11-21 12:13

引用:
原帖由 mcmug 於 2007-11-19 01:43 發表
呢間場. 去左大半年. 一向以正規見稱. 咁耐都無乜聽過有 "鬼鼠" 的..
What is number?

Rat plane, right?
作者: fairview    時間: 2007-11-21 13:33

i tried 龍宮城鬼鼠机before, but no need to tip extra.
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-11-21 18:33

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-21 10:20 發表

It should be a Chinese name !
比多D 提示啦 ??
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-11-21 18:44

引用:
原帖由 mcmug 於 2007-11-20 23:30 發表

佢真係即場同你吹. 咁咪.......

咁咪...

咁咪...咁咪...

咁咪...咁咪...咁咪...

咁咪...咁咪...咁咪...咁咪...

女女咁咪 話番 酒店房先 "取消" 囉 !!!

作者: mcmug    時間: 2007-11-21 21:54

引用:
原帖由 fairview 於 2007-11-21 13:33 發表
i tried 龍宮城鬼鼠机before, but no need to tip extra.
好可能係同一個人. 或者同一班人.
作者: 28802688    時間: 2007-11-21 22:26

作者: surrender2    時間: 2007-11-22 00:49

very  very  very  good
作者: mcmug    時間: 2007-11-23 00:25

引用:
原帖由 surrender2 於 2007-11-22 00:49 發表
very  very  very  good
試左啦?              ?
作者: 體內爆漿    時間: 2007-11-23 18:07

引用:
原帖由 mcmug 於 2007-11-19 01:43 發表
呢間場. 去左大半年. 一向以正規見稱. 咁耐都無乜聽過有 "鬼鼠" 的.

點知. 同一老闆的 "龍宮城" 摺埋之後就有所改變. 是關原先係 "龍宮" 那邊捉開鼠的那一班技師.
原來好多都因 ...
好耐之前已經係變成咁,無法子...生活迫人就要cap水,靠份工點夠?多謝你份射精報告
作者: larusso    時間: 2007-11-23 22:07

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-11-23 18:07 發表

好耐之前已經係變成咁,無法子...生活迫人就要cap水,靠份工點夠?多謝你份射精報告
聽師兄講. 好似唔止一個喎? 我咁耐都只係撞到一個, 難度還有其它?
作者: joko6967    時間: 2007-11-25 10:26

good good 多謝
作者: takuyawing    時間: 2007-11-25 12:21

鬼鼠機都幾過引呀........
作者: Kingcwk    時間: 2007-11-25 22:41

引用:
原帖由 larusso 於 2007-11-23 14:07 發表

聽師兄講. 好似唔止一個喎? 我咁耐都只係撞到一個, 難度還有其它?
去試下個d由龍宮城過o黍既技師,

應該容易中d(資料由技師提供).

作者: DrTea    時間: 2007-11-27 01:50

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-11-21 18:33 發表

比多D 提示啦 ??
Her surname is !
作者: 焦器勃勃    時間: 2007-11-27 11:34

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-27 01:50 發表

Her surname is 趙 !

趙園 (完)??

趙園鬆 ??

趙肺 ??

趙硬 ??

趙9理 ??

趙硬理 ??

.............開估啦!!

作者: cf168    時間: 2007-11-27 14:48

趙 在 建
趙 釆 毡
作者: DrTea    時間: 2007-11-27 19:43

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-11-27 11:34 發表

趙園 (完)?? ; 趙園鬆 ?? ; 趙肺 ?? ; 趙硬 ?? ; 趙9理 ?? ; 趙硬理 ?? ; .............開估啦!!  
Bro 焦器勃勃, only two words and sounds like "再見" !
作者: def_lo    時間: 2007-11-27 19:50

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-27 19:43 發表

Bro 焦器勃勃, only two words and sounds like "再見" !
一定係趙燕?! 咁樣似女名
作者: fabregas04    時間: 2007-11-27 21:19

正就正,邪就邪;鬼鼠机系刺激,但又要带现金,又吾系个个BG肯做,"摭摭寅寅"好辛苦姐
作者: larusso    時間: 2007-11-28 04:12

引用:
原帖由 fabregas04 於 2007-11-27 21:19 發表
正就正,邪就邪;鬼鼠机系刺激,但又要带现金,又吾系个个BG肯做,"摭摭寅寅"好辛苦姐
我都係咁話!
作者: xiaoniao04    時間: 2007-11-28 07:36

C HING,
其实本人有时都觉得你们有一点奇怪,你们身在HK,又有141,又有邪骨,正所谓全套或者打飞机,可以自由发挥。
为什么到骨场打飞机,能说道什么什么天大的新鲜喜讯
如果北上或是去(噢)门,简直是皇帝的享受。
打飞机
作者: DrTea    時間: 2007-11-28 10:46

引用:
原帖由 xiaoniao04 於 2007-11-28 07:36 發表
C HING,其实本人有时都觉得你们有一点奇怪,你们身在HK,又有141,又有邪骨,正所谓全套或者打飞机,可以自由发挥。为什么到骨场 ...
Bro Xiaoniao04, you've a lot of friends (male & female) and maybe you got marriaged.  You also goto CP+2 for FUN ?!
作者: yankumi    時間: 2007-11-28 17:18

真係正場男賓推油都唔比遮毛巾啦下話
大陸講私隱??..唔好玩啦
係個場唔想得失客人o者
真係當正骨係邪骨玩咩
況且最近有中小型正骨場(當然有老鼠捉)已經有公安趁過年前巡場搵錢
遮毛巾真係要小心d
作者: xiaoniao04    時間: 2007-11-29 08:56

Hi Brother Drtea,
Thanks for your reply.
Yes you right, I have a lot of friends like you and other brothers.
Regarding +2, I been there two weeks ago, unfortunately either my
friend and I couldn't find any good MM although we were there at
6:00pm. Thats why I was wondering why they are so busy, otherwise, it should be some kind of Ad. only.
Although most of the MM and MAMI were from (Forest) however MM's
quality were poor. Because we have a lot of choice in CP, I won't go
there again shortly.
作者: smbs06    時間: 2007-11-29 12:22

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-28 10:46 發表

Bro Xiaoniao04, you've a lot of friends (male & female) and maybe you got marriaged.  You also goto CP+2 for FUN ?!
博士:
請恕小弟才疏學淺。你對樓上這位師兄的回應跟鬼鼠機這THREAD有何關係呢﹖還請博士指點迷津。
作者: xiaoniao04    時間: 2007-11-30 01:36

smbs06
中級會員
請恕小弟才疏學淺。你對樓上這位師兄的回應跟鬼鼠機這THREAD有何關係呢﹖還請博士指點迷津。  

2007-11-29 04:22 #37

smbs06 C-Hing,
这个地方本来就是给志同道合的各位C-HING 尽情发表内心的喜与悲,有好东西大家分享,有危险或不如意大家提点。
如果你认为小弟的回应得罪了阁下,那可能阁下有感而发。
如果版主认为在这不能发挥个人意见,那已经失去论FORUM的意义。
SMBS06 C-HING, 本人与DRTEA从不认识,更加没有认何关系。
阁下这一问,又有何问题呢,本人也想SMBS06 C-HING指點迷津。
作者: smbs06    時間: 2007-11-30 08:39

[quote]原帖由 xiaoniao04 於 2007-11-30 01:36 發表
smbs06
中級會員
請恕小弟才疏學淺。你對樓上這位師兄的回應跟鬼鼠機這THREAD有何關係呢﹖還請博士指點迷津。(quote)  

XIAONIAO兄可能誤會了。在下以上是專情請教茶博士在回應閣下對鬼鼠機的議題時所問關於閣下是否交游廣闊及曾否到CP+2之事而使在下困惑。講得白一些就是我覺得DR TEA 對你的回應有點九唔搭八。對於你的發表則小弟未曾有難明或不解之處。
作者: xiaoniao04    時間: 2007-11-30 09:43

smbs06 C-HING,
啊!真是一场误会。
小弟移民美国多年,中文水平退步,至有所误会,望SMBM06 多多见谅。
因为美国,那里有你们那么多脂多彩呢,骨场的,95%是老女,飞机费又贵,没办法啦。所以有感而发回应一下。
作者: rachmanninov    時間: 2007-12-1 10:23

thank for the info...good stuff
作者: mcmug    時間: 2007-12-1 23:07

近排再去找呢位囡囡.... 但係都 MARK 佢唔到. 因佢點鐘太多啦!

唔知因為乜野關係. 個電話都改 Q 埋. 好彩還在這兒工作. 最怕過年後又走人個隻.

有無邊位師兄試過. 有佢個新電話呀?
作者: DrTea    時間: 2007-12-4 01:06

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-11-21 12:13 發表

What is number? Rat plane, right?
Bro Peninsula, you're not interesting on Rat Plane ! Right or Not ?
作者: DrTea    時間: 2007-12-4 01:14

引用:
原帖由 smbs06 於 2007-11-30 08:39 發表

XIAONIAO兄可能誤會了。在下以上是專 ...
Bro Smbs06, this issue is talking about "Rat Plane".  However, Bro Xiaoniao replied for another issue and he also explained afterwards too !
If you think I'm "九唔答八", just ignore my post at all !
作者: DrTea    時間: 2007-12-4 01:16

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 19:50 發表

一定係趙燕?! 咁樣似女名
The correct answer is "趙靜" !

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0