標題: 佐敦桑.....口拿 [打印本頁]

作者: 久陽武士    時間: 2008-1-2 03:55     標題: 佐敦桑.....口拿

今日賭完馬,輸撚到得六斤幾野,但又鳩震震,又冇帶咭,所以去左老廟過D個一梗叫佐敦桑拿試試,下面寫300孖鐘,又睇下點先,上樓一入到門口,心諗少本經營,算啦,沖涼水唔多熱,算啦,入到房黑撚過細路仔時D黑房,都算啦,細個都試得多!但係條女一入黎,唔撚可以算羅!淨係由出面D燈光見撚到佢個身型做到我兩個,佢條褲一邊布夠我做成條褲!起初我以為阿姐搞清潔,問問先!阿姐:我未做按摩架!... 我都未講完我想耩,阿姐就話我知!你幾多匙呀?我小那星!起身即彈叫經理來!小喇叭又係做收銀同更衣室帶我入房個條撚樣,佢即問係咪條女唔合心水呀!我睇佢E句對白一日起碼講幾廿次,唔係客多講得多,係佢冇野做念得多講得多,等入到房好似係D客要求高姐!自已安樂D,唔洗佢呀媽受哂!算啦你成個影帝咁!唔難為你啦!我走....幾多....100....我比....鬼叫你係弱勢社群咩!
作者: 白貓兒    時間: 2008-1-2 06:54

淨桑無癮, 間場有個#78喎.
作者: hkcdhl    時間: 2008-1-2 14:49

作者: 冤魂不散    時間: 2008-1-2 22:03

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-2 06:54 發表
淨桑無癮, 間場有個#78喎.
絕對超班
作者: 久陽武士    時間: 2008-1-3 06:52

怕黑
作者: mikepig    時間: 2008-1-4 00:38

我以前去過,完全唔得,想比多次機會都冇,記得有一次我去(個場奰藿珥囍n講),個更衣仔做埋水吧,問我做邊個,我話你介紹啦,唔好肥。入到房等,跟住條女入薄A見到條女樣唔太好身型有D肥,算數照做,(其實我平時好少彈D女鵅A心諗最多下次唔隉A)part1手骨冇浀n講,都唔想講,part2我話起機得啦,起髐@次非常唔舒服嚝驉A條女洗完手返薄A坐鶷臚G張床上,同我講炵弘鷵薄A完全冇諗過同我K骨,都算,沖涼換衫走,換完衫我連更衣$20蚊都唔比,麙孎韟蟡J重好意思開口叫我比貼士,我冇理佢走出去埋單,收銀係第二個男人,(實際價錢我唔記得)我見到張單價錢寫(例如)$528,麙孎韟蟡J就走出襄雃$548,(好明顯係收返$20蚊貼士),條收銀就話收$548,人生路不熟,好!我照比,冇同佢嘈,我心諗$20蚊當跌!!!以後請我都唔!(都有幾年前翵ヾA記憶猶新)
作者: 冤魂不散    時間: 2008-1-4 18:14

引用:
原帖由 mikepig 於 2008-1-4 00:38 發表
(都有幾年前翵ヾA記憶猶新)  
幾年前起機好似唔係咁價錢...
同埋好似唔係男人收錢???
作者: peninsula    時間: 2008-1-4 22:28

引用:
原帖由 mikepig 於 2008-1-4 00:38 發表
我以前去過,完全唔得,想比多次機會都冇,記得有一次我去(個場鮋環境唔好我 ...
Seems can black-list.
作者: 冤魂不散    時間: 2008-1-5 14:22

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-4 22:28 發表

Seems can black-list.
我每次上去之前都要book定78...
如果唔係就唔知可以做邊件
所以你地唔去都係件好事
作者: peninsula    時間: 2008-1-5 14:40

引用:
原帖由 冤魂不散 於 2008-1-5 14:22 發表
我每次上去之前都要book定78...
如果唔係就唔知可以做邊件
所以你地唔去都係件好事
Is she the only good one there?
作者: 冤魂不散    時間: 2008-1-5 17:29

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-5 14:40 發表

Is she the only good one there?
上面咪有人講o左...
係最好一件.
不過我有Friend都係唔鍾意...
因為係...泰妹
作者: 冤魂不散    時間: 2008-1-5 17:30

78番6點...
有時就唔到時間...
都試過一件...
5仔.
一般喇
作者: Promise    時間: 2008-1-5 17:36

Thank you for your warning to this sauna.
作者: mikepig    時間: 2008-1-6 18:56

引用:
原帖由 冤魂不散 於 2008-1-4 18:14 發表

幾年前起機好似唔係咁價錢...
同埋好似唔係男人收錢???
實際價錢我唔記得啦,只係一個例如價錢,但係收錢鶩茪@定係男人,我寫出薔u係想同大家分享我試過咁翵き﹛A冇其他意思,由於係幾年前翵ヾA可能宜家冇掛!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0