標題: 新興亞洲 [打印本頁]

作者: COO    時間: 2008-1-9 11:59     標題: 新興亞洲

早個禮拜同個 friend 上新興亞洲 (第一次去)。因為有事,所以坐左約 1個鐘多 d 就要走。

其間冇乜驚喜。唔知係咪我唔熟架步呢?

有冇明登指引,因為我想了解多d才再上去。
作者: 中國基金    時間: 2008-1-9 14:25

trust me, no need go second time, all girl s almost over 30 and you said correct no surprise but chop.
作者: COO    時間: 2008-1-11 14:55

Thanks.  I remember the gal that I had was around 26. And my friend's was about the same age.

Anyways, mame gave me a call a couple days ago to visit the NC but I did not have time.

I may try one more time to explore the ladies there next week.
作者: 小俠    時間: 2008-1-11 22:47

前幾晚去晚舞, 坐鰲X part 女, 都唔係好得. 呢個場應該無乜 local 女.
作者: foresthill    時間: 2008-1-12 10:36

看你想要什麽.十八九歲的真的很少,二十三四的陀地有時會有,最多是二十尾三十頭的陀北.這婼瑼漪O服務,認真係乜都得.所以間唔中都有一去的價值.尤其當你在其他場被陀地妹玩到謝的時候,不妨到這兒避一避,確有recharge的功効.
作者: COO    時間: 2008-1-15 14:52

有幾激呢, CHIng?

有冇好野介紹?
作者: foresthill    時間: 2008-1-15 16:24

變態行為我唔知,但一般大衆想做的都大致可以.當然你要同媽咪老豆講:"我今日要乜都得嘅女."

不過流動性很大,好多女都坐唔返第二次,所以要撞彩數和投資時間.其實其他場都有這情况. 可以試介枱,另外細賢都很老實,票數無乜作大.
作者: COO    時間: 2008-1-30 15:51

終於都再探新興亞洲。

同媽咪講:去肥。介左條北妹入黎。真係一 d 都唔肥 (除左胸前兩舊肉)

個樣都叫靚,尚算青春,約25歲。腰幼,34D波。

一坐低就挨過黎。雖然係北妹,但係廣東話都幾正。

Part time 喎…黎做原因有 3:1) 唔夠錢使, 2) 搵刺激,3) 同條仔頂頸

佢話成個場媽咪都知佢唔係木魚。

有 d 寸,不過可以接受,因為我比佢重寸得多。

幾好玩,有反應。不過嫌佢生手。玩到佢好 high,叫馬上去開房。

都唔知佢係咩野魚囉?

成晚坐左差不多 3粒鐘,$860 埋單。囡囡小費:$300

初初唔比電話我時,我算數唔再問。最後,咪自動提供,重約我第二日出去 happy (因為佢 day-off)。

整體計,新興亞洲都會再上既。睇下有冇其他好野
作者: F/Ry    時間: 2008-1-31 10:34

引用:
原帖由 COO 於 2008-1-30 15:51 發表
終於都再探新興亞洲。

同媽咪講:去肥。介左條北妹入黎。真係一 d 都唔肥 (除左胸前兩舊肉)

Part tim ...
THX...............
作者: t68    時間: 2008-1-31 16:05

釘Q report, 恭喜冇食扒
作者: kcad70    時間: 2008-2-3 19:45

感謝分享,  多謝指教
作者: cho    時間: 2008-2-8 03:30

呢個場難得有好野食,你遇到都算好運!
作者: 月夜    時間: 2008-2-12 12:20

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-1-15 08:24 發表
變態行為我唔知,但一般大衆想做的都大致可以.當然你要同媽咪老豆講:"我今日要乜都得嘅女."

不過流動性很大,好多女都坐唔返第二次,所以要撞彩數和投資時間.其實其他場都有這情况.  ...
我聽COO兄所講都係初五去左一次WOR
所得資料如下

坐左2件,一金一木, 都係陀地25才以下
場內收費勁貴, $360/HR (10:30PM), 2個鍾埋單成$1400
女的質素幾得, 我件木仲好大波添, 陀地少見
作者: t68    時間: 2008-2-12 13:48

引用:
原帖由 月夜 於 2008-2-12 12:20 發表

我聽COO兄所講都係初五去左一次WOR
所得資料如下

坐左2件,一金一木, 都係陀地25才以下
場內收費勁貴, $360/HR (10:30PM), 2個鍾埋單成$1400
女的質素幾得, 我件木仲好大波添, 陀地少見
嘩,旺角場幾時開始收到咁X貴嫁

作者: COO    時間: 2008-2-13 13:33

晚上$360/ hr應該差不多啦。埋單 $1,400?2個鍾喎…小費點計?
作者: 月夜    時間: 2008-2-13 23:36

引用:
原帖由 COO 於 2008-2-13 05:33 發表
晚上$360/ hr應該差不多啦。埋單 $1,400?2個鍾喎…小費點計?
我帶左條女出街...個街鐘又500幾啦...
咩nuts、人頭又一百幾十
作者: blowsiu    時間: 2008-2-15 01:15

咁粉貴???????????????????
作者: auriga00    時間: 2008-2-15 16:44

引用:
原帖由 blowsiu 於 2008-2-15 01:15 發表
咁粉貴???????????????????
唔係嘛,咁都算貴?兩個檯鐘加兩個街鐘依個價錢都算合理。

尤其過年時間,有好多唔休息既場都會講明全部計大鐘,話晒都係假期嘛
作者: COO    時間: 2008-2-16 12:29

引用:
原帖由 月夜 於 2008-2-13 23:36 發表

我帶左條女出街...個街鐘又500幾啦...
咩nuts、人頭又一百幾十
CHing,條女隧道費收多少?出去有冇限玩幾多Q?按每 Q 計定點?
作者: 月夜    時間: 2008-2-16 13:06

引用:
原帖由 COO 於 2008-2-16 04:29 發表

CHing,條女隧道費收多少?出去有冇限玩幾多Q?按每 Q 計定點?
我俾左五百,玩兩個鐘, 我相信係按Q計的....
作者: auriga00    時間: 2008-2-16 13:23

引用:
原帖由 COO 於 2008-2-16 12:29 發表

全港九夜總會一向都係按Q計架
作者: COO    時間: 2008-2-22 15:59

$500 兩個鐘。

我同有 d 女就唔計時間和 Q 數。有時係時鐘酒店玩到咁尚下,大家便會加多個鐘,唔計幾多 Q。一般都係 2Q便收兵,唔玩咁盡。

收費冇變,都係 5舊,開心友誼價。
作者: Nacol001    時間: 2008-2-27 05:49

引用:
原帖由 COO 於 2008-1-30 15:51 發表
終於都再探新興亞洲。

Part tim ...
Thank you for your report.
It is informative and useful material founded.

Nacol
作者: COO    時間: 2008-2-27 12:42

唔知佢會按 Q 計錢定點,我打算遲 d call 佢出黎玩。

試下床上效果和反應。
作者: andycig    時間: 2008-3-7 09:21

I have neve seen any young local to this nc for past few years.  You better drop your heart and go to 4/f to try your luck!
作者: 九九    時間: 2008-3-7 10:34

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-2-16 05:23 發表

全港九夜總會一向都係按Q計架
係呀~~~~咁真係唔知喎~~~~~
作者: 月夜    時間: 2008-3-15 14:20

引用:
原帖由 cho 於 2008-2-7 19:30 發表
呢個場難得有好野食,你遇到都算好運!
我又再去多左次, 今次2點幾先入場, 到4點半走, 埋單800幾
坐左4條女

connie(陀): 聰明, 態度良好, 但樣較差

QUBIE(陀): 唔飲得, 枚屎,  COOL, 外形可接受

HAPPY(陀北): 嫩口, 純, 但身形肥胖, 食得肥膩先好(媽咪表示佢選客出街, WELL, 妳咁講我咁聽啦)

瑤瑤(陀北): 後生中女, 嬌小玲瓏, 熱情, 由於佢已貓左一半SO即刻帶佢出街KO佢, 過程非常有一夜情FEEL甚至有D難以控制, 總之頗為痛快。出街公價

小小提供, 以供各師兄參考
作者: auriga00    時間: 2008-3-16 01:42

引用:
原帖由 月夜 於 2008-3-15 14:20 發表
瑤瑤(陀北): 後生中女, 嬌小玲瓏, 熱情, 由於佢已貓左一半SO即刻帶佢出街KO佢, 過程非常有一夜情FEEL甚至有D難以控制, 總之頗為痛快。出街公價
呢個囡囡猜得飲得搞得,確係好野黎
作者: COO    時間: 2008-3-17 13:42

C Hing,其實呢個場係咪 1-2-3?

我上個星期原先去試其他女,點知當時唔多夠女,媽咪帶上次 sales 妹入黎,焗住坐多鑊。BJ,冇ML,收我 $300。

唔知價錢是否 OK?
作者: BenBen1    時間: 2008-4-6 22:10

Connie 好在純正陀地,乜枚都識,不過都幾快醉
作者: 細摩    時間: 2008-4-7 10:39

引用:
原帖由 COO 於 2008-3-17 13:42 發表
C Hing,其實呢個場係咪 1-2-3?

我上個星期原先去試其他女,點知當時唔多夠女,媽咪帶上次 sales 妹入黎,焗住坐多鑊。BJ,冇ML,收我 $300。

唔知價錢是否 OK?
數年前又收一二三, 今年重一二三??

其實去馬公價已去到 五喇, 當然 好多師兄可能斗零都唔駛比
作者: 汪汪    時間: 2008-4-17 15:41

剛剛前晚去完,真的十分失望。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0