標題: [原創] X海Y灘 - 開大之旅 [打印本頁]

作者: drydrydry    時間: 2008-1-9 17:53     標題: X海Y灘 - 開大之旅

唔知係唔係年紀大 (去玩鵀~紀) ,個人有D懶,唔想去咁遠玩, 所以近近地去左X海Y灘 (Z州酒店,近文錦渡).

呢個場D評語好壞參半,聽講話唔開大會黑面,不過我一心開大,所以無所謂.  酒店場,卡拉OK D 女一般 (因為一齊搭電梯), 入到去桑拿, Locker 地方好暗, 並唔太新 (因為網上話新裝修,所以有D期望), }涼地方OK, 二十格左右.

休息室唔大,我連坐都費事,直接上房,爬樓梯左轉右轉終於到房.房細,比香港馬Lam好小小. 十九經理巡例問有冇相熟技師,我又巡例開網上D好靚技師儭厭X,以為佢實話冇, 點知佢話有一個係到,咁就拿拿聲啦師傅.

入到去,女係索,不過扁咀,唔通佢有神奇透視眼睇穿我性能力只屬一般,餵佢唔飽?  非也,佢話就快落班,約左Friend切蛋糕...我心諗就算我Keep往佢, service都有限公司啦,所以放生,叫佢玩得開心D. (因為冇上到,懶得disclose佢number幫佢賣廣告)

十九經理返黎,仲叫左幾個技師我揀,有個不停笑,心口對野不斷咁震,搞到我心都亂晒. 就你啦 "%)號" ,起碼都有笑容,個樣OK啦.  報鐘.  佢係咁兒按下,吹下水,直至上到扯旗山就問造乜野式.  我話狗仔式佢就猛咁笑,之後佢去咻璈苭|寶, 返黎就解甲上馬.  造完愛做的事後,清潔好,又係咁兒按下,吹下水, 結果又行番去扯旗山. 因為SZ唔同DG, D 女只做一Q, 所以問佢梅開二度點計.  佢話隨意, 我就話我今日冇乜錢係身, 最多比多一舊水, 點知未講完佢已經含左落黎.

最後埋單460,另外係房到比左100條女.  前台比左80贈券下次用.  總體黎講,我覺得個場都OK,近近地都可以一試.

作者: JUNJUNYY    時間: 2008-1-9 19:02

THANKS  FOR  SHARING !!!!!
作者: jzhang5595134    時間: 2008-1-10 02:22

hmm, good experience...

Thnaks for shaing
作者: icheng609    時間: 2008-1-10 08:57

Is "ML" service available from all girls...............? 3P available?
作者: lennon864    時間: 2008-1-10 09:23

thx for share.................
作者: wing18    時間: 2008-1-10 11:26

thanks for sharing
作者: akihiko    時間: 2008-1-10 16:13

thanks for your kindly sharing..
作者: dw78    時間: 2008-1-11 10:33

引用:
原帖由 drydrydry 於 2008-1-9 17:53 發表
唔知係唔係年紀大 (去玩鵀~紀) ,個人有D懶,唔想去咁遠玩, 所以近近地去左X海Y灘 (Z州酒店,近文錦渡).

呢個場D評語好壞參半,聽講話唔開大會黑面,不過我一心開大,所以無所謂.  酒店場,卡拉OK D 女一般 (因為一齊 ...
Agreed.  The place is acceptable and good for brothers who do not want to spend time travelling to Dong Guan area.  Percentage of pork chop are higher than DG and the girls are generally 5 years older!
作者: 求其    時間: 2008-1-11 14:06

引用:
原帖由 dw78 於 2008-1-11 10:33 發表

Agreed.  The place is acceptable and good for brothers who do not want to spend time travelling to Dong Guan area.  Percentage of pork chop are higher than DG and the girls are generally 5 years  ...
呢间场大就大了,但就嫌卫生情况不太理想,特别是那些毛巾...
作者: JM168    時間: 2008-1-11 14:19

Very good report, thx!!!!!!!!
作者: watermonster    時間: 2008-1-12 13:03     標題: 回復 #2 JUNJUNYY 的帖子

THANKS REPORT...
作者: mobydick    時間: 2008-1-22 05:20

thanks for sharing
作者: 浴衣    時間: 2008-1-22 08:46

都唔錯吖∼CHING玩落都算盡興∼
作者: alex111    時間: 2008-1-22 16:18

wroth to try try
作者: cableseadog    時間: 2008-1-23 05:15

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0