標題: [建議] 前列腺按摩 [打印本頁]

作者: billgoboy    時間: 2008-1-14 10:53     標題: 前列腺按摩

作者: 求其    時間: 2008-1-14 15:25

引用:
原帖由 billgoboy 於 2008-1-14 10:53 發表
這里很多ching都提过在SN等地方做"前列腺按摩", 但我在医院里做过其实真正的前列腺按摩,不但沒有快感,还很痛呢! 以下文章是在網上找到的:

前列腺快感指男性在前列腺受 ...
在深圳可找到的前列腺按摩,大抵是按你个袋,不经意的触碰一下你条野,引你多给小费做进一步的升空服务...跟医学上的前列腺治疗,可以说是风马牛吧
作者: icheng609    時間: 2008-1-14 15:35

曾在本地某埸試過一次前列腺按摩 --- 完事后真係成個下體鬆哂!
作者: 天使之施    時間: 2008-1-14 17:44

正式中醫前列腺按摩按完後基本係只有痛,按摩中途都吾會點舒服,有反應都會喺幾秒鐘後痛到冇晒反應!

不過聽醫師話,按完三五日後就會好想做,小弟弟精神百倍咁話!
作者: 呀明    時間: 2008-1-14 20:03

THANK YOU C HING~
作者: 197    時間: 2008-1-15 01:27

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-1-14 17:44 發表
正式中醫前列腺按摩按完後基本係只有痛,按摩中途都吾會點舒服,有反應都會喺幾秒鐘後痛到冇晒反應!

我唔駛按都日日想做呀!
作者: jzhang5595134    時間: 2008-1-15 02:27

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-1-14 17:44 發表

Really?

Where to find such services?
作者: billgoboy    時間: 2008-1-15 08:28

作者: billgoboy    時間: 2008-1-15 08:30

作者: billgoboy    時間: 2008-1-15 08:32

作者: hongkongmember    時間: 2008-1-15 11:10

it's too bad this hospital is located at 大 連, if it's located in SZ or DG, I would like to try anyway
作者: 天使之施    時間: 2008-1-15 17:18

引用:
原帖由 jzhang5595134 於 2008-1-15 02:27 發表

Really?

Where to find such services?
大型小小嘅桑拿場有正式中醫推拿嘅都有呀,講明係前列腺保養,不過基本只有男中醫師做0架咋,有女醫師肯做都會係年幾大嘅,吾介意可以試下,我就一定搵女醫師按,亦完全吾會有雜念,見到位咁成熟極品女醫師(婆婆級),除非係有另類喜好,吾係正常都吾會有雜念,手法亦係非常到位,小弟弟除外,袋袋間中會掂到,整體畀我感覺真係治療,完全冇去桑拿感覺,耐不耐整返次當畀細佬回回氣都好0架。
作者: billgoboy    時間: 2008-1-15 17:22

作者: Happy_1973    時間: 2008-1-15 17:29

作者: 天使之施    時間: 2008-1-15 17:31

引用:
原帖由 billgoboy 於 2008-1-15 17:22 發表
原帖由 天使之施 於 2008-1-15 17:18 發表

大型小小嘅桑拿場有正式中醫推拿嘅都有呀,講明係前列腺保養,不過基本只有男中醫師做0?[/quote

在大陆?
係呀!

大場一般都有!
作者: siuming1234    時間: 2008-1-15 17:40

如果對身體好,去試吓都無妨。因為大多數的男仕去到中年,前列腺唔多唔少都有問題;這問題現在也開始有年輕化。如深圳有這些正宗前列腺按摩,我也很想試試。
作者: colorbhk    時間: 2008-1-16 11:50

引用:
原帖由 billgoboy 於 2008-1-15 17:22 發表
原帖由 天使之施 於 2008-1-15 17:18 發表

大型小小嘅桑拿場有正式中醫推拿嘅都有呀,講明係前列腺保養,不過基本只有男中醫師做0?[/quote

在大陆?
男中醫師做
作者: peninsula    時間: 2008-1-16 21:44

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-14 15:35 發表
曾在本地某埸試過一次前列腺按摩 --- 完事后真係成個下體鬆哂!
Just gimmick la. Pay $100 more for HJ!
作者: fly5930    時間: 2008-1-16 22:51

咦!!這招還沒聽過@@~~
下次去找找看有沒有這種場子= =
作者: 天使之施    時間: 2008-1-16 23:20

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-1-16 11:50 發表

男中醫師做
同嗰啲邪骨前列腺吾同架,正宗中醫。

不過我知深圳有基佬場,真係由男技師推油出火。
作者: parleur    時間: 2008-1-23 22:27

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-14 07:35 發表
in HK? can u pm me the details? thnx a lot
作者: joechu121    時間: 2008-1-24 18:21

資料真有用, 感謝大大的分享
作者: josefip    時間: 2008-1-25 21:45

好極,出出火也好!這樣才算是好的前列線按摩!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0