標題: Dup得足滿!! [打印本頁]

作者: KING101    時間: 2008-2-25 17:44     標題: Dup得足滿!!

本來想搵小曼,但係反o左牌.卒之過o左佐敦WF洗樓,去到8樓N2覺得啱心水.入o左閘.佢叫GiGi,中女,微波,算瘦但PatPat好肉.幾好傾,無待浴,自己沖涼.跟住上骨床,GiGi非常夠力,可以話充滿力量. 佢成日問我痛吾痛,大吾大力得滯.我梗係話吾會啦!!(不過第日都有D痛)DupDup吓佢喺我腋下係咁鍊,同問我有無Dup過呢度??我話無同問番呢度叫o羊??佢話淋巴o羅.o我!! 鍊手o個陣,手臂條筋好似彈吓彈吓咁.(吾知咁形容啱吾啱)幾過癮.而Rpp係無,不過吾緊要啦都Dup足瘾!!(第一次覺得無Rpp同待浴都無問題)Parttwo就都係o個d,無o羊特別.臨走前佢話3月加閘後會搬走.另加3個過年前簡報,香檳b7d2sandy
身材不高,小肥.有事後待浴
partone無力,可以不理
Rpp無
parttwo OK啦!但有車
香檳aF室慧慧
中女,身材高,熟女feel.無待浴
partone只可以話,應該鏈嘅都有鏈,但無力,抓癢都大力過佢
Rpp幾好,有蟻咬Feel.無推油
parttwo無突別 唉!Dup完好似無Dup過
香檳b8b7GiGi無全套
身材高,手長腳長,青春氣色但食煙.
Dup得夠力,穴位準吾準我就吾識,但Dup完幾舒服全身有好輕嘅感覺
Rpp幾Ok
作者: 麥迪文    時間: 2008-2-25 18:04

Thanks King King! 小曼 today 應該係 last day!
作者: littlehorse    時間: 2008-2-25 20:25

thx! 很久沒有USB REPORT!!
作者: 大波迷    時間: 2008-2-25 21:25

好耐未遇過好滿意既USB喇
作者: peninsula    時間: 2008-2-25 22:03

引用:
原帖由 KING101 於 2008-2-25 17:44 發表
本來想搵小曼,但係反o左牌.卒之過o左佐敦WF洗樓,去到8樓N2覺得啱心水.入o左...
Seems just average.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0