標題: 熟女和(成年)幼齒的不同享受 [打印本頁]

作者: 7-siu    時間: 2008-2-26 19:26     標題: 熟女和(成年)幼齒的不同享受

星期五,我,大海和攵飛男去了長安一間很多客的K場。他們都是吃幼齒,我就因為那裡的囡囡都沒有完全返齊工。數量只是平常的一半。沒有什麼好的貨,突然見到一個熟女,看來有25-26歲了,但皮膚還是很好,有波有蘿。!好,就你吧。反正,要了她坐,還可以另有好的,可以再要!

但最後也是只在她

因為大海未到,攵飛男便坐四個囡,其中一個坐在外圍的,眼看應該無運行的,便想坐我台。我就向她說,你不是坐我台的,坐開點吧

這些不說了,說大海的囡吧!他第二朝向我們說他的囡囡新鮮但不懂做野

反過來說,我的熟女雖然是28歲,(後來知的)但皮膚只是覺得22-23歲,她是剛剛和老公離婚的

回去做事前,在房內,我給她看了陳灌A和陳小姐的咬蛋,叫她等陣跟住做。她果然學得快,做到十足!她自己也很享受

最後,我老馬也給她入了三球

作者: 7-siu    時間: 2008-2-26 19:44     標題: 幼齒篇

星期六,一大班人去了常平BTPower 的主場。

大海以前上了一件幼齒,19歲,很新鮮,但什麼也不懂。

星期日的事後報告,雖然肉地好,大波,西窄但無水,大海說:好像姦屍一樣。一點也不好玩。

以後也不會再找她了。還說對我的熟女有興趣呢!
作者: japjap    時間: 2008-2-26 21:43

是的, 當日朱古力廠雙飛男大哥生日 party 時, 我負責在 laptop 抽陳冠X的相, 不知道飯盒在旁邊一路看一路學習學習... 返到房時佢有樣學樣...爽 仲話剛才睇到下面濕左咁誇張..  強烈建議 BOBO 一輯相列入培訓必修科, 出廠前要經嗎咪驗證及發出 ISO9000 證書, 方可畢業見客

多謝陳冠X  
作者: 求其    時間: 2008-2-26 21:46

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-26 19:26 發表
星期五,我,大海和飛男去了長安一間很多客的K場。他們都是吃幼齒,我就因為那裡的囡囡都沒有完全返齊工。數量只是平常的一半。沒有什麼好的貨,突然見到一個熟女,看來有25-26歲了,但皮膚還是很好,有波有蘿 ...
为正版风,请冠A兄讲清楚,你食果D幼齒,是成年的幼齒好窝,免得引弟兄们去犯法,食了果D未成年的幼齒呀
作者: lomo    時間: 2008-2-26 23:04

Obviously the real pleasure is in the young but 姣, 這些不是沒有可能性, 但需要MM本人愛好色情。She needs to like it enough to persue the feel and have a boyfriend who can teach her or patient enough to match her enthusiasm. Young boys are often to quick to spill their juice to make it last so the girls just know ti lie there and do nothing because it would be over in 30 seconds. It therefore, take a few years in the business for them to discover the pleasure. By that time, they are too old to be picked.

I agree with 7Siu, alternate thethe choices. play but know the limitations of each. Just like picking for looks or boobs. that, I know 7Siu's preference. Haha

作者: 7-siu    時間: 2008-2-26 23:21     標題: 回復 #5 lomo 的帖子

HaHa, I also know your choice of preference ! As you are also a typical MAN, so your choiceis also Boobs.
作者: 7-siu    時間: 2008-2-26 23:30

引用:
原帖由 求其 於 2008-2-26 21:46 發表

为正版风,请冠A兄讲清楚,你食果D幼齒,是成年的幼齒好窝,免得引弟兄们去犯法,食了果D未成年的幼齒呀
Adjusted ! Thank you for your advise.
作者: panda1212    時間: 2008-2-27 00:17

good report,thx s lot!
作者: jamebone    時間: 2008-2-27 02:51

作者: jamebone    時間: 2008-2-27 02:51

作者: jamebone    時間: 2008-2-27 02:53

作者: jamebone    時間: 2008-2-27 02:54

作者: imhotep    時間: 2008-2-27 03:35

長安一間很多客的K場 = 朱古力廠
作者: mobydick    時間: 2008-2-27 05:52

Nice report.. Thanks for sharing..
作者: def_lo    時間: 2008-2-27 09:11

引用:
原帖由 jamebone 於 2008-2-27 02:51 發表

兄台一連三個如此這般的回應, 似乎有點那個, 且有點兒令人討厭的感覺!!!!!
作者: Jester    時間: 2008-2-27 11:53

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-26 11:26 發表
星期五,我,大海和攵飛男去了長安一間很多客的K場。他們都是吃幼齒,我就因為那裡的囡囡都沒有完全返齊工。數量只是平常的一半。沒有什麼好的貨,突然見到一個熟女,看來有25-26歲了,但皮膚還是很好,有 ...
在香港就地正法場玩才被逼坐熟女. 熟女比較好口, 是優點.
作者: QQCK    時間: 2008-2-27 12:15

THX 4 SHARING !
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 12:31

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-26 19:44 發表
星期六,一大班人去了常平BTPower 的主場。
大海以前上了一件幼齒,19歲,很新鮮,但什麼也不懂。
星期日的事後報告,雖然肉地好,大波,西窄但無水,大海說:好像姦屍一樣。一點也不好玩。
以後也不會再 ...
請讓我更正一點水的問題。。。是有水的。。
這女女總共上了三次了。。第一次水不多﹐ 所以覺得特別緊。。
第二次已經水多些了。。
第三次就是這次也是有水的。。
只是真的不懂性。。就躺在那邊讓你搞。
不會再找她了。。
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 12:36

引用:
原帖由 japjap 於 2008-2-26 21:43 發表
是的, 當日朱古力廠雙飛男大哥生日 party 時, 我負責在 laptop 抽陳冠X的相, 不知道飯盒在旁邊一路看一路學習學習... 返到房時佢有樣學樣...爽 仲話剛才睇到下面濕左咁誇張..  強烈建議 BOBO 一輯相列入培訓必 ...
陳灌A原來也做了有教育意義的事。。
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 12:48     標題: 回復 #2 7-siu 的帖子

”還說對我的熟女有興趣呢“ -- 太熟的可能吃不下。。拍豬家姐應該剛好。。
作者: 7-siu    時間: 2008-2-27 13:45

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 12:48 發表
”還說對我的熟女有興趣呢“ -- 太熟的可能吃不下。。拍豬家姐應該剛好。。
"拍豬"家姐又怎算熟女呢?才19歲啊,不過還是沒有什麼技巧的!但可能比你常平那個好多了!
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 14:12

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-27 13:45 發表

"拍豬"家姐又怎算熟女呢?才19歲啊,不過還是沒有什麼技巧的!但可能比你常平那個好多了!
一于下次上她。。不知她會不會介意你在不好意思。。
作者: 7-siu    時間: 2008-2-27 14:25

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 14:12 發表

一于下次上她。。不知她會不會介意你在不好意思。。
她曾經說過不喜歡我把她介紹給其他人,所以最好在我不在時,你才上她!
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 14:37

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-27 14:25 發表

她曾經說過不喜歡我把她介紹給其他人,所以最好在我不在時,你才上她!
我就是這個意思。。等你不在時好了。。

也是同一句話我第三次上瑤瑤的。。她說陪我了就不會陪我的朋友了。。

覺得這種女的有點意思。。看楊洋就不一樣了。。我。BT。榮。。
作者: 求其    時間: 2008-2-27 14:41

引用:
原帖由 jamebone 於 2008-2-27 02:54 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
恶意灌水,罚停一周
作者: 779394    時間: 2008-2-27 15:29

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-26 07:26 PM 發表
星期五,我,大海和攵飛男去了長安一間很多客的K場。他們都是吃幼齒,我就因為那裡的囡囡都沒有完全返齊工。數量只是平常的一半。沒有什麼好的貨,突然見到一個熟女,看來有25-26歲了,但皮膚還是很好,有 ...
多謝報告!睇到9硬添!
作者: t68    時間: 2008-2-27 15:30

Thx for great report
作者: btpower    時間: 2008-2-27 16:55

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 14:37 發表

我就是這個意思。。等你不在時好了。。

也是同一句話我第三次上瑤瑤的。。她說陪我了就不會陪我的朋友了。。

覺得這種女的有點意思。。看楊洋就不一樣了。。我。BT。榮。。
大海,你禁很容易受女騙的上次你不在的時候,我坐了她,她都預備跟我過夜,不過後來我見到我的至愛大波妹出現我就給二佰她走.女真係信唔過
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 17:02

引用:
原帖由 btpower 於 2008-2-27 16:55 發表

大海,你禁很容易受女騙的上次你不在的時候,我坐了她,她都預備跟我過夜,不過後來我見到我的至愛大波妹出現我就給二佰她走.女真係信唔過
系甘就好了。。我正想換女又有D吳好意思。。而家由你澄清了我就無幻想喇。。上次就好講了嗎。。登我上次岸九九又塭她。。

不過都多謝晒你喇。。
作者: zeal_paladin    時間: 2008-2-27 17:21

The photos of Edison seem to be very useful
作者: 7-siu    時間: 2008-2-27 17:26

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 17:02 發表

系甘就好了。。我正想換女又有D吳好意思。。而家由你澄清了我就無幻想喇。。上次就好講了嗎。。登我上次岸九九又塭她。。

不過都多謝晒你喇。。
系啞!以後有囡要飛的話,就你俾肉金,我幫你上。上完就可以有借口飛喇!好兄弟,為你做上山下海我都去!何況你俾錢我叫雞?!
作者: Haidada    時間: 2008-2-27 17:29

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-27 17:26 發表

系啞!以後有囡要飛的話,就你俾肉金,我幫你上。上完就可以有借口飛喇!好兄弟,為你做上山下海我都去!何況你俾錢我叫雞?!
果然是飛女絕橋。。
你有需要時也請找我。。
作者: 7-siu    時間: 2008-2-27 17:55

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 17:29 發表

果然是飛女絕橋。。
你有需要時也請找我。。
我無這個需要,因為我是出名的"負心漢",飛女都是明刀明槍的!
作者: 求其    時間: 2008-2-27 18:41

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-27 17:55 發表

我無這個需要,因為我是出名的"負心漢",飛女都是明刀明槍的!
飞"夜之女"真的可以很萧洒,但飞"老正"嘛,飞得几个个心真的会很不舒服的!
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-27 19:07     標題: 回復 #24 Haidada 的帖子

大海哥......BT哥.....我排左隊尾囉.....
(惡魔少年4號)

CP之行.....被人KO左....失禮哂.....
都係幫惡魔少年1號之過....佢叫哂救命....接佢捧應付個"色"魔....
反過來叫返惡魔少年1號幫拖....佢唔7理我....下次都係唔好做好人...一於八點前攪掂果條垃圾....

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-27 19:11     標題: 回復 #28 btpower 的帖子

BT兄.....原來我同你係咁有緣......緣於這些女人身上.....
作者: btpower    時間: 2008-2-27 22:18

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-27 19:11 發表
BT兄.....原來我同你係咁有緣......緣於這些女人身上.....
係呀,你想食個件少肥大波妹,我今個星期五去食啦.你排定隊啦
作者: peninsula    時間: 2008-2-27 22:20

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-26 19:26 發表
星期五,我,大海和攵飛男去了長安一間很多客的K場。他們都是吃幼齒,我就因...
Can't see too clearly but seems skin is dark/not so nice.
作者: 7-siu    時間: 2008-2-27 23:29

引用:
原帖由 求其 於 2008-2-27 18:41 發表

飞"夜之女"真的可以很萧洒,但飞"老正"嘛,飞得几个个心真的会很不舒服的!
女是不用飛的!從第一次開始就告訴她,你是很花心的,見一個,愛一個,但從來不扔一個,所以有幾個女朋友。每個女人都有一種naive thinking, she think she would be the last one, last woman in your life. They always want to take this 挑戰!

你As times goes by, they feel sick of being only 1 of the many, and she finally realized that she can not change you, then, it is time she leave you by her own will.

Therefore, never have the need to "get rid of girls" !
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-27 23:35     標題: 回復 #37 btpower 的帖子

...........無計.........你主場..........你咁早又行....唔夠你快......又要排你隊尾....
你食完出返個包膠先....等我參詳一下......哈.....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-27 23:36     標題: 回復 #39 7-siu 的帖子

7少....呢條計好似得喎....我要學下野先得....
作者: 惡魔少年1號    時間: 2008-2-28 00:05

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-27 19:07 發表
(惡魔少年4號)

都係幫惡魔少年1號之過....佢叫哂救命....接佢捧應付個"色"魔....
反過來叫返惡魔少年1號幫拖....佢 ...
我一向抬棺材都自己抬,
唔駛人幫...

作者: 惡魔少年1號    時間: 2008-2-28 00:07

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-27 23:35 發表
...........無計.........你主場..........你咁早又行....唔夠你快......又要排你隊尾....
你食完出返個包膠先....等我參詳一下......哈.....
好彩同你地唔爭食....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-28 00:10

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2008-2-28 00:05 發表

我一向抬棺材都自己抬,
唔駛人幫...
有你呢句就得啦....下次送你一程........踩多兩腳....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-28 00:14

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2008-2-28 00:07 發表

你都唔識食....梗係啦....果d排骨....留返俾你啦....慢慢嘆....小心啃親喎....
作者: s-pimp    時間: 2008-2-28 00:24

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2008-2-28 12:07 AM 發表

無計....我地唔喜歡食麵 同 Wendy's D 漢堡包   
作者: wt29    時間: 2008-2-28 02:22

好報告, 特別是那句...不是坐我台的, 坐開點吧!...非常有勁力!
作者: Avater    時間: 2008-2-28 10:45

作者: 7-siu    時間: 2008-2-28 10:56

引用:
原帖由 wt29 於 2008-2-28 02:22 發表
好報告, 特別是那句...不是坐我台的, 坐開點吧!...非常有勁力!
沈肥肥都話本來鄭大秋是做好老公,就只是在愛情方面太過優游寡斷!所以男人是要話一就一,話二就二!
作者: Haidada    時間: 2008-2-28 11:36

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-27 19:07 發表
(惡魔少年4號)
反過來叫返惡魔少年1號幫拖....佢 ...
玩得放才開心嘛。。看你回氣也很快。。後生可畏噢。。
作者: 惡魔少年1號    時間: 2008-2-28 11:38

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-28 00:10 發表

有你呢句就得啦....下次送你一程........踩多兩腳....
好....歡迎
作者: 惡魔少年1號    時間: 2008-2-28 11:40

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-28 00:14 發表

你都唔識食....梗係啦....果d排骨....留返俾你啦....慢慢嘆....小心啃親喎....
大家既口味唔同姐...蘿白青菜各有所愛!
作者: 惡魔少年1號    時間: 2008-2-28 11:41

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-2-28 00:24 發表

無計....我地唔喜歡食麵 同 Wendy's D 漢堡包   
你係"西人"...你都應該鍾意食公仔面&漢堡包....
作者: Haidada    時間: 2008-2-28 11:44

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-28 10:56 發表

沈肥肥都話本來鄭大秋是做好老公,就只是在愛情方面太過優游寡斷!所以男人是要話一就一,話二就二!
仲要話三就三。。話四就四 ( 號 )。。
作者: Haidada    時間: 2008-2-28 11:46

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2008-2-28 11:38 發表

好....歡迎
又有一番惡抖了。。看會不會八點未到就劈低几個。。
作者: Haidada    時間: 2008-2-28 11:49

引用:
原帖由 btpower 於 2008-2-27 22:18 發表

係呀,你想食個件少肥大波妹,我今個星期五去食啦.你排定隊啦
吳系話去食蓮子糖水嗎﹖﹖
作者: 7-siu    時間: 2008-2-28 12:55

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-28 11:49 發表

吳系話去食蓮子糖水嗎﹖﹖
系啊!如果去食蓮子糖水,我就唔訂"褲浪"星期六哪!我還約了雙飛男和JapJap 星期六中午在"苦門"飲茶添!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-2-28 13:18

引用:
七少的何B是很開心, 囡囡連希哥的絕招都用上了.
何時讓小人物一起見識下
作者: 冰可    時間: 2008-2-28 15:05

幼齒我中意                       
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-2-28 21:41

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-28 11:36 發表

玩得放才開心嘛。。看你回氣也很快。。後生可畏噢。。
出得黎玩....最緊要係開心....so要玩放d先得....
哈....我仲係初學階段呀...
都唔及你"金槍人"咁厲害...真係要解開呢個金槍不倒之迷....
作者: 7-siu    時間: 2008-2-28 23:07

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-2-28 21:41 發表

出得黎玩....最緊要係開心....so要玩放d先得....
哈....我仲係初學階段呀...
都唔及你"金槍人"咁厲害...真係要解開呢個金槍不倒之迷....
The reason is exercise !!!! you know he has 4 sessions of exercise in gym and by walking in a week.
作者: 9088    時間: 2008-2-29 10:53

我都是最愛幼齿,熟女必怕怕
作者: Haidada    時間: 2008-2-29 11:05

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-28 23:07 發表

The reason is exercise !!!! you know he has 4 sessions of exercise in gym and by walking in a week.
Yes!! let me promote again..
exercise is the best thing..keep you strong..and most important..good appetite...
作者: s-pimp    時間: 2008-2-29 12:31

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-29 11:05 AM 發表

Yes!! let me promote again..
exercise is the best thing..keep you strong..and most important..good appetite...
you meant Sex exercise or physical exercise?
作者: KMY89    時間: 2008-2-29 12:37

(成年)的幼齒 = 淫蕩的淑女 ?
作者: 7-siu    時間: 2008-2-29 13:03

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-2-29 12:37 發表
(成年)的幼齒 = 淫蕩的淑女 ?
同意!她在K的時候也是不怎樣說話的,只是攬著我的手臂,細細聲的說話。可惜,她不能說是美女。但在床上,絕對是享受!
作者: Haidada    時間: 2008-2-29 14:35

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-2-29 12:31 發表

you meant Sex exercise or physical exercise?
Sex is of course the best exercise la..
作者: buffettw    時間: 2008-3-1 01:16

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 12:36 發表

陳灌A原來也做了有教育意義的事。。
哈哈! 活學活用
作者: par3    時間: 2008-3-1 05:03

as long as she is not fat and ugly, sometimes 熟女 with great mimi and good service will give me more fantasy, keke...
作者: DongSiu    時間: 2008-3-1 08:08

7-siu照片看的意猶未盡,希望7-siu有機會多分享些,I'll in China at 3-8-08(星期五), Do you have any party?
作者: 7-siu    時間: 2008-3-1 11:32

引用:
原帖由 DongSiu 於 2008-3-1 08:08 發表
7-siu照片看的意猶未盡,希望7-siu有機會多分享些,I'll in China at 3-8-08(星期五), Do you have any party?
I shall post some more photos in my 7-siu goods rack next week. Please wait .
作者: simonkok    時間: 2008-3-2 18:33

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-27 17:02 發表

不過都多謝晒你喇。。
不如過俾我啦。。。。。。。。。。
作者: 7-siu    時間: 2008-3-3 00:03

Da Hoi, The girl I ate on Saturday is very suitable for you and BT. Good Boots, 36 C , Pink, a little bit fat, but very loud moaning in bed.

But you have to careful she might bite you, give you curry chicken. She bite on my shoulder !!
作者: simonkok    時間: 2008-3-3 02:54

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 00:03 發表
Da Hoi, The girl I ate on Saturday is very suitable for you and BT. Good Boots, 36 C , Pink, a little bit fat, but very loud moaning in bed.

But you have to careful she might bite you, give you  ...
七少...."絆倒"都算OK嗎?
作者: Haidada    時間: 2008-3-3 11:20

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-2 18:33 發表

不如過俾我啦。。。。。。。。。。
的確是不錯的。。想也適合你。因為你人好。肯教。。就讓MM跟你陪訓罷。。
作者: Haidada    時間: 2008-3-3 11:22

引用:

But you have to careful she might bite you, give you  ...
longing for that ..girl not the curry chicken..I will be back only Saturday evening..late...may be I go Sunday ..will you go also..
作者: 7-siu    時間: 2008-3-3 12:56     標題: 回復 #76 Haidada 的帖子

Let's talk in the phone.
作者: 7-siu    時間: 2008-3-3 12:57     標題: 回復 #76 Haidada 的帖子

I shall post the photo of the drunk girl on Saturday today, so you can see see and whether you want her next time we go there.
作者: hongkonger    時間: 2008-3-3 13:45

引用:
原帖由 9088 於 2008-2-29 10:53 發表
我都是最愛幼齿,熟女必怕怕
以前, 我多數都玩20以下的女, 22 已經係極限
但在07年玩過一次中女, 多水又好反應, 我現在對中女印象改觀
作者: wucenfu    時間: 2008-3-3 19:52

Thx for great report
作者: peninsula    時間: 2008-3-3 22:21

引用:
Wah - big eater!
作者: DongSiu    時間: 2008-3-4 07:45     標題: 回復 #71 7-siu 的帖子

I'll in China at 3-8-08(星期五), Do you have any party?
作者: samble    時間: 2008-3-6 21:58

A very good one! Thanks!
作者: 肥仔+ken    時間: 2008-3-7 20:17

Thanks. more photos la.
作者: tom1983red    時間: 2008-3-8 15:34

作者: 東尼    時間: 2008-3-11 01:44

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-3-3 13:45 發表

以前, 我多數都玩20以下的女, 22 已經係極限
但在07年玩過一次中女, 多水又好反應, 我現在對中女印象改觀
小弟讚同c兄既意見,中女好反應好主動,加上果種風韻同性技巧的確會給你好大既享受...........
作者: usamobydick    時間: 2008-3-11 08:19

Good job!!  Thanks for sharing..  Keep on..

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0