標題: [疑難] 點先可以瘦到pat pat, 大腿同小腿啲水腫同脂肪??? [打印本頁]

作者: 1loveu    時間: 2008-2-28 10:47     標題: 點先可以瘦到pat pat, 大腿同小腿啲水腫同脂肪???

作者: princess_f    時間: 2008-2-28 19:23

yoga yoga yoga~~ i luv it
作者: asdertyzx    時間: 2008-2-29 06:30

aswe ef qwqe wetste ted e
作者: johnmike    時間: 2008-3-1 00:52

作者: blueblue1982    時間: 2008-3-1 20:47

係呀我都想知呀....因為我下身都好fat!><
作者: octa_bb    時間: 2008-3-25 22:15

我都只是下身肥 v.v
好想可以減到
作者: penguin_B    時間: 2008-3-27 04:23

ME 2,  我下身都開始脹大了...><
作者: Nacy    時間: 2008-4-14 11:51

我自己有點心得同大家傾下. 我會先穿一條貼身既既單車褲入面再穿多一件運動褲, 只係需要慢跑之後好似比起平時走路快一點.用作燃燒脂肪. keep住做約20分鐘.一個至二個月會有很好的效果 平時我都食好少野 冇計要靚 哈
作者: ivyko517    時間: 2008-4-26 17:26

作者: ritaliang2008    時間: 2008-5-14 17:53

作者: rl080531    時間: 2008-5-31 22:11     標題: 分享減肥

作者: 秋兒    時間: 2008-6-11 11:40

jogging係最有效burn fat鵀n方法(2,3次/week; 每次1.5-2hrs), 你話瘦pat pat, 咁不如諗屩I樣令到個pat pat挺d仲好啦.  例如跩鮢tepper, 5-6個section, 每個section 5分鐘; 試.
作者: mkpmkp    時間: 2008-6-17 23:34     標題: haha...good!

haha...good!
作者: 慧慧    時間: 2008-7-6 20:47     標題: 有效方法

作者: momo138    時間: 2008-7-24 00:01

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0