標題: [澳門] 華達起個雙飛 [打印本頁]

作者: wellwell    時間: 2008-3-5 11:17     標題: 華達起個雙飛

又有兩女女的相片給大家奉上;;;;;

今日上華達起個雙飛  ,跟住就將女女同大家分享吓!   
其中一條叫其其 ,個樣有七分似名模[上海名模其其],   
唔講禁多,自己睇啦!     TEL;282xxxxx  $400雙飛  

其其

楊梅

誠求加分給小弟, 謝謝!!
作者: QQCK    時間: 2008-3-5 11:24

THX 4 SHARING!
作者: 周五一次郎    時間: 2008-3-5 12:46

Wellwell 兄都几热衷推介呢间场窝!!!!!
作者: 7-siu    時間: 2008-3-5 13:09

點解近來噤多師兄帖了文或相片就要求加分的?不是應該要帖了好文或相片而又被公認為對彩的才加分的嗎?

是不是"本未倒置"?不解!
作者: hkman713    時間: 2008-3-5 14:23

唔知點解呢年內好多「台」都有呢類「推介」,但我好唔明:過馬交玩一樓一同係香港玩有乜分別?
作者: anakin    時間: 2008-3-5 15:17

引用:
原帖由 wellwell 於 2008-3-5 11:17 發表

其中一條叫其其 ,個樣有七分似名模,   
唔講禁多,自己睇啦!     TEL;282xxxxx  $400雙飛  

其其 ...
其中一條叫其其?
如果另一條叫求求,我私人加分比你又點話。
作者: hongkonger    時間: 2008-3-5 17:44

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-5 13:09 發表
點解近來噤多師兄帖了文或相片就要求加分的?不是應該要帖了好文或相片而又被公認為對彩的才加分的嗎?

是不是"本未倒置"?不解!
我話要加分係講笑, 比分我又有x用咩?

呢位新手要加分係出於真誠坦率, 又有相睇, 我加你
作者: greenheadpig    時間: 2008-3-5 19:34

thanks for sharing...ball ball...photo
作者: hp3827    時間: 2008-3-5 19:50

謝謝樓主的分享!雖然條腰粗了少許,但對波夠堅!好野!
作者: 死性不改    時間: 2008-3-5 23:42

thanks for sharing...ball ball...photo
作者: lape    時間: 2008-3-6 00:27

作者: jzhang5595134    時間: 2008-3-6 03:12

how was the services??

And this belongs to anothr forum?
作者: 求其    時間: 2008-3-6 12:39

这是國內救國及澳門風月讨论区,而不是贴图区,而且楼主已在本版贴出同一个标题,这条是双重张贴, 所以我会将这帖子移走! 楼主想讲在"华泰"的游玩经验,可以在先前一条继续贴出,当然,希望是有较较详细的文字报告啦,光是贴图是不可以的

作者: wellwell    時間: 2008-3-8 11:04

service: 7/10
face: 8/10
body: 9/10
作者: coke818    時間: 2008-3-8 11:21

除了相,什麼報告也沒有,難得有人俾,已經超額完成!重想要加分?唔係嗎?
作者: playalong    時間: 2008-3-8 22:54

thx your sharing
作者: cwscws    時間: 2008-3-9 00:13

where is 華達, look dirty
作者: avion169    時間: 2008-3-9 15:27

作者: tompoonpoon    時間: 2008-3-10 13:43

where is 華達, look dirty
作者: peninsula    時間: 2008-3-10 22:14

引用:
原帖由 wellwell 於 2008-3-5 11:17 發表
又有兩女女的相片給大家奉上;;;;;.
Wrong place to post?
作者: Sam167    時間: 2008-4-5 12:32     標題: 回復 #10 死性不改 的帖子

very very god!ivery very god!i
作者: 陸小鳳6688    時間: 2008-4-5 14:13

引用:

其中一條叫其其 ,個樣有七分似名模,   

其其 ...
多謝分享,有機會都要試下雙飛至得。可惜睇唔到個樣。
作者: wing313    時間: 2008-4-5 18:05

thank you post good file for sharing
作者: akai2002    時間: 2008-4-16 23:31

good report, thank for sharing
作者: kwokching    時間: 2008-5-5 19:18

犀利,好身材,不知技術如何?
作者: TONYCHANG    時間: 2008-5-5 23:14

感動的圖文,讓人無法忘懷
作者: 淫我含    時間: 2008-5-6 03:33

都見唔到樣,係乜場咁似馬檻
作者: sonicwil    時間: 2008-5-6 12:02

body looks pretty good....
thanks for sharing
作者: Justaguy2    時間: 2008-5-6 12:26

Thanks for sharing!
作者: MacaoGuy    時間: 2008-5-6 22:43

Although cannot see their face, still good photos.  Thanks!
作者: mestupid08    時間: 2008-5-19 13:03

thanks for your sharing

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0