標題: [建議] 關於D九唔搭八既廣告帖 [打印本頁]

作者: auriga00    時間: 2008-3-26 12:22     標題: 關於D九唔搭八既廣告帖

間唔中就有人新開帳號,之後即刻大量出廣告帖,有理冇理,關唔關事既版都照出。雖然版主及管理員每次都可以好快咁封左個帳號,令到所有帖既內容都睇唔到,但係個標題仍然存在,唔多唔少都可以收到賣廣告既作用,就如有部分帖更索性將個電話都出埋在標題上,咁就算剷走內文,成段廣告都可以見到。

敢問各版主及管理員唔知可唔可以斬草除根,直情連成個帖都刪走埋?
作者: HJ2127_ATR1    時間: 2008-3-26 12:28     標題: 回復 #1 auriga00 的帖子

有版主管理同埋經常上線的版主,應該會一上線就移走佢了。 

如果冇版主管理的版,未必咁快會移走。

如果有版主管理,而佢又好少上線,咁就有排都未有人移走。 

通常賣廣告的人,會在深夜出動,昨晚都有 3 個。 

作者: 屈臣氏    時間: 2008-3-26 13:32

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-3-26 12:22 發表
間唔中就有人新開帳號,之後即刻大量出廣告帖,有理冇理,關唔關事既版都照出。雖然版主及管理員每次都可以好快咁封左個帳號,令到所有帖既內容都睇唔到,但係個標題仍然存在,唔多唔少都可以收到賣廣告既作用,就如有部分帖更索性將個電話都出埋在標題上,咁就算剷走內文,成段廣告都可以見到。

敢問各版主及管理員唔知可唔可以斬草除根,直情連成個帖都刪走埋?  
無言!
版主或管理員都有該等能力,只在乎勤力與否
勤力的,又不能跨版執行職務,只教有心有力的版主,意興闌珊
作者: auriga00    時間: 2008-3-26 13:53

原來版主不能跨版刪帖,明白了!

其實本網好多版主都好盡責
作者: 熙官    時間: 2008-3-26 14:00

作者: 大內密探畸歪高    時間: 2008-3-26 16:03

作者: OrangeFai    時間: 2008-3-27 00:18

引用:
原帖由 熙官 於 2008-3-26 14:00 發表

不如試下舉例....
閣下何不又舉下例.....似乎你認為有版主不盡責?
作者: ericwong4362    時間: 2008-3-31 01:19

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-27 00:18 發表

閣下何不又舉下例.....似乎你認為有版主不盡責?
有…bedman罗…
作者: ericwong4362    時間: 2008-3-31 01:21

唔好问我罗确实证据,我无,just my feeling....
作者: ericwong4362    時間: 2008-3-31 01:28

仲有…bedman睇到既话,就请尽快批准楼主做版主喇,有见识既,尽责及无偏见既网友而又肯做既唔多,而且楼主真系无乜小圈子性格,无乜歧视新人…唔错!
作者: OrangeFai    時間: 2008-3-31 16:25

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-3-26 12:22 發表
間唔中就有人新開帳號,之後即刻大量出廣告帖,有理冇理,關唔關事既版都照出。雖然版主及管理員每次都可以好快咁封左個帳號,令到所有帖既內容都睇唔到,但係個標題仍然存在,唔多唔少都可以收到賣廣告既作用,就 ...
其實點解唔效法其他論壇?

例如一個會員仲係新手或者初級會員, 一日就最多發有限數目的thread (eg. 5個)....咁我諗廣告友就唔可以逐個版去洗喇掛...
作者: arararchchch    時間: 2008-3-31 17:54

引用:
間唔中就有人新開帳號,之後即刻大量出廣告帖,有理冇理,關唔關事既版都照出。雖然版主及管理員每次都可以好快咁封左個帳號,令到所有帖既內容都睇唔到,但係個標題仍然存在,唔多唔少都可以收到賣廣告既作用,就 ...
我成日禁錯野.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0