標題: 無意之中第一次3P [打印本頁]

作者: mag    時間: 2008-3-26 12:58     標題: 無意之中第一次3P

始終一樓二未合法, 為o左保障囡囡, 請o吾好問我姜禤, Sorry!

小弟大部份時間都係 CDROM, 因為中文打得慢, 又o吾方便打!
但為o左紀念第一次 3P, 點都要打番幾隻字!

地點: 九龍區某個 USB 集中地
幾時: 剛剛過o左o個個星期六, 晚上9至11

剛剛出完 Trip, 周身骨痛, 諗住主菜係 Dup 骨, 再加機餐或全套做甜品
但足足行o左 4 個地鐵站, o吾係有客就係冇開工!
最後終於行到一座幾多囡囡 ge 大廈, 有 USB, 有 141...
o個時未夠 9 點, 但已經好多 Closed! "殺鳳疑兇" 都落網捉o左o刺, 重未開工!?!
最後我都o吾知洗到幾樓 (真係冇印象! 只記得係低層!)
終於有間 USB 有開工, 按鐘睇睇, 如果o吾係太過都入o刺...

囡囡一開門, OK wor! 年齡應該 30 中上, 後生時應該幾得! (下文叫就佢 "阿A")
我只係問佢有冇 Dup 骨, 就冇問幾錢, 但依頭 d USB 都係收開 300/400/500!

我就跟 "阿A" 入去, 佢個單位都幾大幾整潔
o係廳道發現有另一個囡囡坐o係道睇書! (下文叫就佢 "阿B")

依... "阿B" 正好多 wor! 年齡一定o吾到 30!

跟住 "阿A" 就講笑咁話, 佢o地家o下一樓兩鳳, 一齊 serve 我! (我真係以為佢講笑!)
之後 "阿A" 就同我洗白白, o吾係三點式, 但係都冇o羊特別!
洗白白其間, "阿B" o係廳冇走到.

同 "阿A" 入房, 間房幾闊落, 有按摩床.
係依個時候 "阿B" 入埋o黎, 我終於試o左第一次 4 手按摩!
其間冇o羊特別, 而過程中我o地三個有講有笑, 真係幾 relax

大約 Dup o左差不多一個鐘, 我o地就轉o左去另一間房上正場o刺

我啎W床, "阿A" o係我左邊比奶我飲; 而 "阿B" 就匭係我右一路邊食我 Lin Lin, 一路攪我細佬! 而我又要左右反擊, 一手一個, 真係好忙...

其間無 lala "阿B" 走去咫 "電動假狗" 攪 "阿A", 我就叫佢比我玩
跟住我咫 "電動假狗" 攪 "阿A",  "阿B" 就幫我 BJ

如事者轉o左幾個 pose, 最後比 "阿A" 女上 KO o左!!!

整個旅程o吾可以話激, 但就好舒服, 足足玩o左 2 個鐘, 冇講價 ge 情況下收我 $800!

佢o地其實係一人有一個單位, 但係最近 "殺鳳" 單o野攪到 d 囡囡個個人心惶惶! 所以佢o地最近都好多時走埋o係一個單位, 有客先分開做; 今次就剛剛有心情就同我玩o下 3P!

~ 完 ~

作者: COO    時間: 2008-3-26 14:09

快,好心急想知    唔該
作者: Lsquare    時間: 2008-3-26 14:59     標題: 回復 #1 mag 的帖子

Come on, what's up man. Finish the story la. Please....................
作者: mwdaily    時間: 2008-3-26 15:38

作者: 大內密探畸歪高    時間: 2008-3-26 15:40     標題: 回復 #1 mag 的帖子

作者: wandlt    時間: 2008-3-26 15:44

thanks for report!!
作者: COO    時間: 2008-3-26 16:01

Good experience!
作者: sc-sc    時間: 2008-3-26 19:22

Where?? Can Brother tell us...
作者: peninsula    時間: 2008-3-26 21:27

引用:
原帖由 mag 於 2008-3-26 12:58 發表
始終一樓二未合法, 為o左保障囡囡, 請o吾好問我姜禤, Sorry! ..
Worth to try ONCE.
作者: DonDon    時間: 2008-3-27 09:11

好。     
作者: kenhk168    時間: 2008-3-27 17:46     標題: 回復 #1 mag 的帖子

I will like to try too!
作者: Forbidick    時間: 2008-3-27 19:15

800is reasonable .... GOOD !
作者: kaderpo    時間: 2008-3-29 01:29

Good report,
Thanks
800 to me is too expensive, because I have retired. Anyway thanks for the report again
作者: goldenkabuto    時間: 2008-3-31 10:41

Mag 兄
唔講詳細地址,講邊區比我地估吓都好啊,唔該
作者: kwanaaaa    時間: 2008-3-31 13:47

Mag 兄
唔講詳細地址,講邊區比我地估吓都好啊,唔該
X2
作者: 6464    時間: 2008-4-3 15:49

2 個鐘 $800
作者: A+Nice+Guy    時間: 2008-4-3 19:39

Very Good, thanks for sharing !!!!
作者: derrick328    時間: 2008-4-4 13:04

作者: catrace    時間: 2008-4-4 17:32

thanks for report!!
作者: 愛田由    時間: 2008-4-5 09:30

作者: 岸男    時間: 2008-4-5 12:45

引用:
始終一樓二未合法, 為o左保障囡囡, 請o吾好問我姜禤, Sorry!

小弟大部份時間都係 CDROM, 因為中文打得慢, 又o吾方便打!

幾 ...
何否pm我!
Thanks!
作者: kwanaaaa    時間: 2008-4-7 13:34

何否pm我!
Thanks!

x2
作者: 陸小鳳6688    時間: 2008-4-7 17:36

引用:

幾 ...
3p爽
作者: Happy_1973    時間: 2008-4-9 11:42

作者: mag    時間: 2008-4-12 10:57

剛剛出完 trip 番, 依家先有時間答大家問題...

(A) 地點

但足足行o左 4 個地鐵站, o吾係有客就係冇開工!
最後終於行到一座幾多囡囡 ge 大廈, 有 USB, 有 141...
:
最後我都o吾知洗到幾樓 (真係冇印象! 只記得係低層!)

提示...
(1) o個日起點係 "太子"!
(2) 如果估到終點係邊個地鐵站, 應該o吾難估邊座大廈重有不少 USD & 141!
(3) 印象係 7 樓以下, 近電梯!

(B) 價錢

1 hrs DUP + 1 hrs ML with 兩條女! $800 底刺!
作者: blacksung    時間: 2008-4-12 21:25

足足玩左 2 個鐘,嘩利害呀!
作者: wwy4077    時間: 2008-4-17 10:52

謝謝report
講到我都想玩下
作者: NewBro    時間: 2008-4-17 11:09

Wow, 800 for 2 hrs for 2, quite a bargain.
作者: m5m6m    時間: 2008-4-19 00:18

lucky. Congratulations for (1) 3p experience; (2) no police came at that time
作者: LouisPierre    時間: 2008-4-19 01:47

作者: klui    時間: 2008-4-23 13:21

Thanks for the report. $800 is bit too expensive.
作者: 無名無性    時間: 2008-4-23 23:17

我都想揾次無心3P, 哈哈
作者: prince4wife    時間: 2008-4-25 10:17

在發利都玩過3p.... ok la
作者: prince4wife    時間: 2008-4-25 10:17

thx for your sharing
作者: wanttg_tw    時間: 2008-5-8 00:04

感謝大大分享

雖然看不太懂港式語法

不過還是很羨慕大大可以3P
作者: happysunny    時間: 2008-5-13 01:15

I'd experience having 3P both in China and in Hong Kong. Initially felt excited, but in fact can be regarded as wasting of money and time, as you have to change condom rapidly. Usually during such process, your young brother will become exhausted!

At present I enjoy more with 1 to 1 sex each time, especially becoming more interest in having happy time with more stable girls (of course I'll not stick with 1 girl for ever!)
作者: mestupid08    時間: 2008-5-19 16:16

thanks for your information
作者: jc0228    時間: 2008-5-21 14:11

what a lucky guy! 800 soo worth it~ i wanna try too

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0