標題: [疑難] QQ新手 [打印本頁]

作者: GP7429    時間: 2008-3-27 23:50     標題: QQ新手

作者: 金牛1022    時間: 2008-3-28 13:44

引用:
原帖由 GP7429 於 2008-3-27 23:50 發表
新手!!唔係咁識玩, 點add人的??
好似add左都冇回應咁ga??

有冇人可以教我...
你係想識普通 QQ 友定係想釣魚架?

如果係想識女仔,都有好多技巧架!等我扮下高手先

不論 d 女加你又好,你加 d 女又好,網名同地區會係第一個決勝點,就好似對方個名叫「我係豬兜」 地區係拉撒,段估你都無興趣同佢講野啦?
所以一個有吸引性既網名係好重要,我試過問好多 QQ 女點解加我,佢地都會話因為我個名夠特別又好串,所以就加我,而果個戶口我一開,一日會有 1-2 個 QQ 女加我,地區唔使諗,一定係寫返香港,除非你係外地人,同地區既人鐘意加返同地區,當然有好多喜歡香港尼個城市既 QQ 專加香港人,我就曾經試過俾同一個 QQ 女加左我三個戶口

不過,世事無絕對,有 d 野都係要講下運,釣魚都要講耐性,有人一放鈎就有魚上釣,有人放一日都未必有,有人釣到大魚,有人釣到蝦毛,所以有耐性釣魚先至係王道
作者: 外道之王    時間: 2008-3-28 17:02     標題: 回復 #2 金牛1022 的帖子

明白.........多謝金牛1022 兄
          thx
作者: a31957529    時間: 2008-4-9 00:31

想学QQ吗?
我可以教你.我是大陆人!
作者: adidas_hands_up    時間: 2008-4-9 12:55

不過你要注意一樣野, 系鏡頭上睇到條女幾索, 但系見到真人就唔一定索, 唔好信晒個鏡頭, 如果唔系你會好失望架

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0