標題: 龍濤閣開大經驗 [打印本頁]

作者: search123    時間: 2008-3-30 13:26     標題: 龍濤閣開大經驗

蘋果日報揭露龍濤閣可以開大 :

邪 骨 女 開 大 Keep 客
某 晚 跟 風 火 倫 上 MK Dragon 頭 閣 字 尾  邪 骨 ,  完  , 坐  休 息 室 食 煙 飲 凍 檸 茶 , 煙 抽  幾 飛 , 成 杯 凍 檸 茶 都 啜 晒 , 等  半 粒 鐘 都 仲 未 有 女 。 本 來 想 詐 型 , 但 風 火 倫 同 經 理 有 講 有 笑 , 見 佢  有 交 情 , 焗 住 畀 面 費 事 嘈 。 「 呢 間 場  女 好 掂  , 大 把 陀 地 妹 , 件 件 卜 卜 脆 , 信 我 啦 ! 」 風 火 倫 話 : 「 經 理 同 我 好 熟 , 佢 叫 我  等 多 陣 , 話 唔 想 求 祈 帶 件 扒 畀 我  。 」 好  在 後 頭 ? 好 , 又 信  佢 。
風 火 倫 先 我 三 個 字 入 房 , 我 Mark  件 係 靚  巴 「 一 零 發 」 , 波 大 腳 長 腰 幼 , 起 機  陣 捧 起 隻 奶 質 我 食 , 摷 佢 下 面 唔 閃 唔 避 。 我 想 開 大 , 可 惜 佢 Say No , 話 公 司 係 齋 機 場 , 唔 想 做 壞 規 矩 , 公 道 講 , 雖 然 係 齋 機 , 但  一 炮 真 係 出 得 好 舒 服 , 五 百 幾 蚊 埋 單 , 算 抵 。 完 事 , 落 樓 , 賽 後 檢 討 , 風 火 倫 大 讚 佢  件 「 一 發 發 」 幾 姣 幾 好 水 , 仲 話 : 「 好 窄 , 好 好 插 。 」
聽 到 我 即 時 扯 火 , 搞 錯 呀 , 又 話 齋 機 場 無 得 開 大 ? 「 你 唔 恨 得 咁 多  啦 , 我 成 日 捧 場 , 條 女 知 我 會 翻 兜 , 想 Keep 住 我 呢 個 熟 客 , 咪 可 以 私 底 下 搞   , 你 喎 , 生 口 生 面 , 人  梗 係 唔 制 啦 。 」 邪 骨 女 為 Keep 客 肯 開 大 , 原 來 真 有 其 事 !

各位C Hing, 請分享你的經驗 !!
作者: 天使藍    時間: 2008-3-30 13:47

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-30 13:26 發表
蘋果日報揭露龍濤閣可以開大 :

邪 骨 女 開 大 Keep 客
某 晚 跟 風 火 倫 上 MK Dragon 頭 閣 字 尾  邪 骨 ,  完  , 坐  休 息 室 食 煙 飲 凍 檸 茶 , 煙 抽  幾 飛 , 成 杯 凍 檸 茶 都 啜 晒 , 等  ...
個人認為呢件事唔應該公開討論,
呢d係囡囡o既vas,唔係指定動作,
而該場本身亦唔俾o甘o既做法,
無謂連累囡囡冇得做,
我o地做客人o既又少樣o野玩啦~
作者: fitman    時間: 2008-3-30 14:41

支持小魚兄
作者: mpower    時間: 2008-3-30 15:32

風 火 倫 大 讚 佢  件 「XXX 」 幾 姣 幾 好 水
咁可能好D
作者: happywkr    時間: 2008-3-30 15:33

作者: fitman    時間: 2008-3-30 15:39

若果d bg有暗地做的話 這篇ad簡直幫
作者: search123    時間: 2008-3-30 15:50

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-30 15:39 發表
若果d bg有暗地做的話 這篇ad簡直幫倒忙
其實這些VAS存在很久.  其他C Hing 應要知道並享受這服務. 一大善事 !
作者: happywkr    時間: 2008-3-30 16:05

作者: def_lo    時間: 2008-3-30 21:26

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-3-30 15:33 發表

Fully agreed with Ching little fish.  In fact, the above thread liked Ad.
生果報寫嘅嘢, 你話有邊篇唔係AD??  
作者: pb716    時間: 2008-3-30 22:03

這類場毫算有此vas服務
也是bg個人的意願
並非每位客都願意提供
及要討論最多與自己老死知就算
或pm比d老死網友就算....
....免日後食自己...就切忌公開討論
作者: search123    時間: 2008-3-30 22:12

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-30 22:03 發表
這類場毫算有此vas服務
也是bg個人的意願
並非每位客都願意提供
及要討論最多與自己老死知就算
或pm比d老死網友就算....
....免日後食自己...就切忌公開討論
C Hing - 有福同享給其他brothers !  况且這此vas服務存在很久.  老世及經理已默許.
作者: messenger    時間: 2008-3-31 00:26

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-30 22:12 發表

C Hing - 有福同享給其他brothers !  况且這此vas服務存在很久.  老世及經理已默許.
你都唔明pb716版主的意思!

你有無考慮到後果架?

你知不知道什麼才可以作公開討論?
作者: def_lo    時間: 2008-3-31 00:44

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-31 00:26 發表

你都唔明pb716版主的意思!

你有無考慮到後果架?

你知不知道什麼才可以作公開討論?
唔通新手真係戇居啲? 唔通佢又以為攪呢啲嘢係唔會被人拉? 唔通佢以為差人唔會睇呢個版? 比阿新手及生果報咁攬法, 睇怕暫時都係唔好去龍濤閣住, 無謂遇到差人做嘢吖!!
作者: pb716    時間: 2008-3-31 03:57

除了怕警方做?~囡囡的感受~因有些服務不是公司的規定,就是囡囡個人的感情或意願,有feel就什么也可以!要与兄弟分享可以有好多方式…!
作者: 天使藍    時間: 2008-3-31 09:44

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-30 22:12 發表

開講有話,
寧俾人知,莫俾人見嘛,
默訐唔等於攞正牌,
講到o甘露骨,
遲早俾人拉人兼封艇~
作者: 天使藍    時間: 2008-3-31 09:45

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-30 15:39 發表
若果d bg有暗地做的話 這篇ad簡直幫倒忙
正是如此~

作者: rainelau    時間: 2008-3-31 11:07

我覺得囡囡肯免費同你開大, 不外乎佢想keep住個客.

如一般老生常談, 唔通貪你靚仔咩!?

我相信有其他路, 點會咁走呀!

請不要趙完唱. 同意ching說,  你有其他客未必有.

我未有在龍記有囡囡送開大, 有我都未必受. 去龍記好多時只係想享受hj.

故我覺得各ching不要抱或要求囡囡送開大的心情上去啦.
作者: search123    時間: 2008-3-31 17:52

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-31 00:44 發表

唔通新手真係戇居啲? 唔通佢又以為攪呢啲嘢係唔會被人拉? 唔通佢以為差人唔會睇呢個版? 比阿新手及生果報咁攬法, 睇怕暫時都係唔好去龍濤閣住, 無謂遇到差人做嘢吖!!
C Hing - 不用過份擔心, 龍記很有辦法, 很少被人查牌 !!
作者: 海豚仔    時間: 2008-3-31 18:43

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-31 09:52 發表

C Hing - 不用過份擔心, 龍記很有辦法, 很少被人查牌 !!
真係好少查牌? 現在仲揚通天,BG 號碼都開埋,你估今次又有乜辦法呢~~~
作者: samcheung409    時間: 2008-3-31 18:52

Ching i total agree, the bg VAS is special for some bros only, so don't open to the public will be better.
作者: philips331    時間: 2008-3-31 19:32

開大?  BG 號碼都揚通天仲唔係AD!
作者: 單屌一西    時間: 2008-3-31 19:59

咁攪法唔比人拉,D 囡囡都全部擒旗嗱 !!!

作者: devilboy    時間: 2008-3-31 20:06

引用:
原帖由 philips331 於 2008-3-31 19:32 發表
開大?  BG 號碼都揚通天仲唔係AD!
C Hing - 龍記不少BG可以開大已是公開的秘密.  問題是BG給不給你這些服務.  有些BG扮純情.  好像LuLu, 其實她並不保守.  我們前輩豹哥第一次做LuLu就有special VAS享受.

豹哥大作如下 :
一講仲講鬫 47 版咁多 , 真犀利

阿豹本著不懼艱辛 , 咸濕求真精神 , 要會一會佢

昨日打過去間場 , 阿女仲休息未返

今日阿豹又試下打下 , 12 點零打上去

有返 , 但已經有數個手足 mark 單

阿豹都要排到七點 , 有無搞能錯 ?

今時今日去按個骨仲好似睇街症孩w

仲有咁多師兄可以唔駛做晨咁早去排隊

真係骨場傳奇 ? 阿豹更加期待快些見到佢

一轉眼到六點 , 阿豹早一粒鐘上去

呢間場位於旺角出名△韝Q字路口

熟食檔對面 , 阿豹成日經過但無上過去

去到門口 , 知客好有禮貌問我貴姓

出電梯 , 服務員齊聲叫阿豹 物生 , 好 !

去到更衣室 , 得一個更衣服務員

阿豹企鬫n耐 , 佢叫我自己利

阿豹慣鰲垠m有人服待 , 呢度要自己利 , 要愛 !

乾烝房壞 , 沖涼房得幾格 , 細場無計

洗頭水同沖涼液又係大路貨 , 好過馬檻o個 d

休息室唔大 , 但服務員好有禮貌 , 未坐低就問我飲物

阿豹隨意點了些飲品 , 向部長交帶已打來留了 66

部長說還有半小時左右 , 阿豹就係度睇陣電視

時間好快過去 , 阿豹終於有房

究竟傳說中的骨場女神是什麼模樣 ?

阿女入來 , 真係好高 , 對腳好靚

前 part 阿女按得唔錯 , 仲問我夠唔夠力

難得係阿女返工一直都係上緊鐘仲未食過

阿女好用心幫阿豹推足全背 , 無偷懶

當 66 係阿豹前面按時碰到佢對腳真係好長好舒服

正肉來臨 - 66 用佢肉手 R 阿豹 PAT PAT 同第三隻眼

經過一輪掃蕩 , 阿豹聽到除 BAR 聲

點知 66 側身送阿豹一客 BODY , 嘩有無咁能筍

之前 D 手足唔係話你好保守咩 , 真的令阿豹受寵若驚

之後 66 叫阿豹反身 , 再來一客正面 BODY , 嘩好爽

阿豹見成對波係面前, 緊係搓搓手 , 好波 , 唔算大但好搓

靜係搓係唔夠 , 阿豹當然試下提子滋味 , 估唔到 66 對我咁好 ,

知阿豹好想食佢對 , 直情圊Y我身邊 , 成對洏籅豹食

阿豹當然唔係靜食咁簡單 , 雙手已經係 66 裙底前後手索

阿女無反抗 , 阿豹就由底衭邊慢慢向入 , 一摸好多髮菜

66 亦都好投入 , 向豹仔全力抽送 , 又快又慢真係好 HIGH

66 月叫月大聲 , 看著佢閉目的樣子 , 真係好靚

搞到阿豹都忍唔住吻鼳\二 , 係二下咁多

阿女佢月來月 high , 捉住阿豹個頭 , 吻我耳仔 , 額頭 ,

如果唔知 , 以為佢係自己條女 , 佢真係好專業好投入

阿豹亦都好配合 , 佢向豹仔打時 , 我亦將 66 深深抱緊

很快 , 豹仔已忍不住向 66 雙手發射 , 一千零一滴都射埋出利

很好 , 阿豹第一次利佢都對我咁好 , 咁投入 , 唔明 d 熟客話佢寸

可能阿女想阿豹返頭再M佢吧 , 不過阿豹少去機場 , 尤其香港

埋單 538 , 送張優惠卷下次平 $40 , 但阿豹唔明優惠卷標誌係北京奧運

同起機有咩關係 ? 呢間場招呼唔錯 , 66 手法唔錯 , 但要等好耐

未去過朋友可以一試 , 但講真 538 起隻機貴唔貴見人見致

66 算係陀地靚女 , 骨場少見 , 大家想 book 佢 , 明日要快

ps : 一向視 66 為女神的骨友 , 66 的確送阿豹以上增值服務
作者: littlehorse    時間: 2008-3-31 20:54

引用:
原帖由 devilboy 於 2008-3-31 20:06 發表

C Hing - 龍記不少BG可以開大已是公開的秘密.  問題是BG給不給你這些服務.  有些BG扮純情.  好像LuLu, 其實她並不保守.  我們前輩豹哥第一次做LuLu就有special VAS享受.

豹哥大作如下 :
一講仲講鬫 47  ...
大哥... BM係好多囡囡都係必有的VAS...
BJ好多囡囡亦都有... 亦唔係龍記專利...
無咩特別!!

另外... 有開大VAS係囡囡私下送既...
大家唔好公開問NO.啦...
攪到揚曬... 又要裝修休息架啦!!
作者: devilboy    時間: 2008-3-31 21:35

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-31 20:54 發表

攪到揚曬... 又要裝修休息架啦!!
大哥 - 我們要對龍記老細的能力有信心, 大門常開.
作者: SAS    時間: 2008-3-31 21:38

有人特登要講, 咪有得人講飽佢囉.
作者: 單屌一西    時間: 2008-3-31 21:59

引用:
原帖由 devilboy 於 2008-3-31 13:35 發表

大哥 - 我們要對龍記老細的能力有信心, 大門常開.
哈哈 .......... 大門常開比差人上來查牌同放蛇呀 ????
作者: 天使藍    時間: 2008-4-1 02:38

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-31 21:59 發表

哈哈 .......... 大門常開比差人上來查牌同放蛇呀 ????
算吧啦,
我講埋呢句都唔講咯,
費事越炒越旺,
冇人講,由得佢自己收皮吧啦!
作者: kkleung    時間: 2008-4-1 18:25

Apple Daily?This newspaper is a joke,I think no one is stupid enough to believe in what they say.
Brothers,do you recall what Lee-Kai-Shing said to Apple Daily's journalist in PUBLIC(Cheung-Kong Annual meeting) last week?
'You can report what I've said,BUT PLEASE DONT MAKE UP ANY STORY'.
KK
作者: looooomi    時間: 2008-4-1 23:06

蘋果收order做野,
呢鑊都算杰
作者: kkemperor999    時間: 2008-4-1 23:10

Today try 66 ( lulu ) Excellent 5'8 hight...very pretty leg.....
of course the face not very young. but not ugly...good OL look
作者: pb716    時間: 2008-4-2 09:08

引用:
原帖由 kkemperor999 於 2008-4-1 15:10 發表
Today try 66 ( lulu ) Excellent 5'8 hight...very pretty leg.....
of course the face not very young. but not ugly...good OL look
Thx information and sharing.....
i will try later.
作者: ken1999    時間: 2008-4-2 17:39     標題: Fully booked

FYI : lulu is fully booked today ! 厲害 !
作者: oldkent    時間: 2008-4-2 22:08

唉!!請唔好講得咁明喇!
作者: kkemperor999    時間: 2008-4-3 03:15

Yes ar...after i see the report here, this is my first time go this suana....then I try to call to book 66 around 4:20 pm
and the girl said that 66 5:30pm is ok. so I go on time....so lucky.....law...I do not know she is full book ...so funny
作者: raymond2828    時間: 2008-4-4 04:11

引用:
原帖由 kkemperor999 於 2008-4-3 03:15 發表
Yes ar...after i see the report here, this is my first time go this suana....then I try to call to book 66 around 4:20 pm
and the girl said that 66 5:30pm is ok. so I go on time....so lucky.....l ...
brother, how the service to you of 66
作者: 7272    時間: 2008-4-4 13:31

500幾,旺角機餐太貴了
作者: 跳水王子    時間: 2008-4-4 22:30

引用:
原帖由 devilboy 於 2008-3-31 20:06 發表

豹哥大作如下 :
一講仲講鬫 47  ...

作者: qkinqq    時間: 2008-4-5 00:27

好,但5百幾只打,貴左d啊
作者: kkemperor999    時間: 2008-4-6 09:25

冇呀, 都係按前面, 之後轉身, RPP, 撫C eye, Body, because I want to kiss her "ball" she ask me 訓高D, then she sleep with me, and I kiss her ball, she help me to 打出來

tks
emperor
作者: 跳水王子    時間: 2008-4-6 18:30

引用:
原帖由 kkemperor999 於 2008-4-6 09:25 發表
冇呀, 都係按前面, 之後轉身, RPP, 撫C eye, Body, because I want to kiss her "ball" she ask me 訓高D, then she sleep with me, and I kiss her ball, she help me to 打出來

tks
emperor
千編一律,毫無技巧!
作者: Happy_1973    時間: 2008-4-7 13:23

作者: pb716    時間: 2008-4-30 16:18

此場近期最旺鐘會是什麼bg呢??
我就試過bok此場一位囡囡5次都白果....
平均每次要等1-2位客才到你...唉.....
作者: nickho    時間: 2008-4-30 19:08

間場真系好旺, 我上年年尾做過(@之後幾次都book唔到, 最近個次問重話走埋添, 唔知有無brother知佢轉左邊個場同咩number呢....thanks....
作者: Happy_1973    時間: 2008-5-5 01:05

作者: rabbit2000    時間: 2008-5-10 00:04

引用:
原帖由 kkemperor999 於 2008-4-1 23:10 發表
Lulu is good but difficult to book.
作者: Happy_1973    時間: 2008-5-12 02:38

作者: rabbit2000    時間: 2008-5-17 00:50

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2008-5-12 02:38 發表

Tried &* last week.  Also tall girl with long legs, extremely smooth skin.  If you don't mind northern girl, this is a good one.
thank for info.  will arrange a visit to try.
作者: rabbit2000    時間: 2008-5-17 00:54

try (&.  a new bg.  young and good looking. worth to try.
作者: messenger    時間: 2008-5-17 02:14

我有建議:

因本題目的名稱太敏感了
為免有錯覺
大家如要發表此場的報告
宜另開龍濤閣主題目

大家意下如何?
作者: 779394    時間: 2008-5-17 02:54

有D咁既事?下次去試試先!
作者: rabbit2000    時間: 2008-5-17 23:22

引用:
原帖由 messenger 於 2008-5-17 02:14 發表
我有建議:

因本題目的名稱太敏感了
為免有錯覺
大家如要發表此場的報告
宜另開龍濤閣主題目

大家意下如何?
非常同意, 都係信兄心水清
作者: pb716    時間: 2008-6-2 09:21

龍濤角~#!
很久沒出動,早前聽朋友推介
旺角龍濤角的#!服務不錯
便想試吓...誰不知真的很旺鐘
我試過預約多次仍未能遇上
是次很幸運終可預約..一見伊人
第一眼見到伊人沒太大特別的感受...

高度:5尺4寸
身材:中等(沒太大睇頭)
身型:不肥(有一雙美腿,皮膚滑溜)
當TEO才知是∼級手波

但當她正式開始按摩
e..有d料到wor...
幫我按肩及腰很舒肋...又按淋巴
不過,就真的很痛...
但按完都好舒適..
第2part 更爽
可teo及親奶咀
有反應, 會硬wor....
更過引是吹爆....hehe..不過要用套
就是欠了點實質感...扣5分啦..
整體不錯....反啅指數是85%

作者: 奧力士    時間: 2008-6-4 08:18

我未試過係龍記開大,我以為只係得機餐…
作者: fryiu    時間: 2008-6-6 22:25

在這間場沒有開大經歷, 前兩日到過龍記, 選了NO.*), 因有C-ching曾出報告推介, 所以有很大期望,
但入房後給了我一個驚嚇, 年齡樣貌身材無一瓣掂, 但是自己選擇的不好意思彈女, 唯有放開懷抱遇而安,
PART 1 - 手法正宗, 有力, 聽她說出身於齋場
PART 2 - RPP技術一般, 有吹, 但身材就勁差, 連我的胸也大過她幾倍, 真真正正的所謂"波平如鏡"

不知是報告出錯還是No.已轉了其他人!!!
作者: pb716    時間: 2008-6-9 17:10

^^真的很旺
昨天13:00致電預約已說full booking
端午節都咁旺鐘
今天再去又說放假
結果試了&仔
手骨一般有待改善
part 2 可以啦
作者: samcheung409    時間: 2008-6-10 11:18

bg !)* local tall girl,5" 7", young and talkative, part 1 bone skill is very good, really get relax, and her part 2 also perfect with hj n bj
作者: pb716    時間: 2008-6-14 09:58

通常本地囡囡好少有bj服務提供.....
但如果摜陘k都可滿足視覺享受嘛...
作者: wandlt    時間: 2008-6-16 18:31

support! thanks
作者: fighterplane    時間: 2008-6-17 22:50

龍記火燭

[flash]http://tv.on.cc/img/videoplayer.swf?lckey=51799&adHoc=0&id=OBK-080617-11580-42M&date=1213708509&mType=Video&auto=0&section=2&todayDate=20080617&firsttime=true[/flash]
作者: pb716    時間: 2008-6-18 10:45

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-17 14:50 發表
龍記火燭

http://tv.on.cc/img/videoplayer. ... 80617&firsttime ...
又要休息.........
火燒旺地.........
作者: robberken    時間: 2008-6-18 13:01

燒曬D女........囉, 冇得開大.
作者: wandlt    時間: 2008-6-18 15:31

no !!!! >_<  so close?
作者: lm    時間: 2008-6-20 11:45

边有咁多大開呀?
作者: kingkong    時間: 2008-6-20 12:43

琴日下午(14:20 19/06)經過門口已經開門營業,估計受影響的範圍不大,為咗做生意老板會即刻搵人整番好,執過晒。但唔保證濃烈的烟味是否清乾凈。如果怕烟味的 CHING 咪遲 D 先上去囉。
作者: wandlt    時間: 2008-6-22 21:34

thanks for the update!!
作者: samcheung409    時間: 2008-6-23 14:40

c-hing lung kee business as usual, bg were so busy during euro football cup, could try 73 & 99, both local young bg, and good figure gar. both part is very good.
作者: pb716    時間: 2008-6-24 09:53

THX Sharing the local BG
Which shift???
作者: wandlt    時間: 2008-6-24 10:15

yeah. which shift? likely will visit later this week.
作者: kl04671    時間: 2008-6-25 21:58

Thanks sharing
作者: pb716    時間: 2008-6-26 14:33

又黑雨又黑乳.....
咁個場咪靜過......
作者: wandlt    時間: 2008-6-26 18:36

Tried @@ , just okay no surprise.
作者: pb716    時間: 2008-6-28 08:40

引用:
原帖由 samcheung409 於 2008-6-23 06:40 發表
c-hing lung kee business as usual, bg were so busy during euro football cup, could try 73 & 99, both local young bg, and good figure gar. both part is very good.
73夜更
99中更
作者: samcheung409    時間: 2008-6-28 11:42

Thanks pb716 reply for me, bg73 is very good figure gar
作者: pb716    時間: 2008-6-28 11:53

73返夜我不合時間.....無奈
作者: LaMancha    時間: 2008-6-28 19:52

大家唔係咁天真同儍,會以為係生果報無意踢爆個場。咁樣出稿,擺明係個場放料。唔比錢你估報紙會幫個場做宣傳。有心整古個場,就唔會寫得咁隱悔。
作者: pb716    時間: 2008-6-29 11:29

當然不會天真至這地步!但在此場我雖未試lulu,此場的囡囡整體有譜,暫時此場令我印象深刻是28,70,31,38我仍會嘗試66的服務為何這麼熱爆!
作者: icq123    時間: 2008-7-1 03:23

唔好再購得吟揚, 再講比人扲咗,大家無得玩 !!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: pb716    時間: 2008-7-3 12:27

引用:
原帖由 icq123 於 2008-6-30 19:23 發表
唔好再購得吟揚, 再講比人扲咗,大家無得玩 !!!!!!!!!!!!!!!!!
同意....
大家小心吧.....
日前都去過...沒太大特別..
作者: Leg King    時間: 2008-7-4 00:08

引用:
原帖由 pb716 於 2008-6-29 11:29 發表
當然不會天真至這地步!但在此場我雖未試lulu,此場的囡囡整體有譜,暫時此場令我印象深刻是28,70,31,38我仍會嘗試66的服務為何這麼熱爆!
借問聲28,31同38有乜特別呢 ........ 還有之前E到個叫83好似幾好
作者: pb716    時間: 2008-7-4 11:04

@*年輕長腿有bj包車底服務
#!年輕的中女按摩技術不錯及一切用心做,及幾野吓......
#*同樣是年輕的中女服務用心及按摩技術也是不錯的選擇.....
較特別是 @* 的按法次序與一般的有分別.....
作者: Leg King    時間: 2008-7-4 22:12

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-4 11:04 發表
#!年輕的中女按摩技術不錯及一切用心做,及幾野吓......
#*同樣是年輕的中女服務用心及按摩技術也是不錯的選擇.....
何為包車底呀及有乜分別呢
作者: phi+仔    時間: 2008-7-5 17:45

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-4 11:04 發表
請問有冇#) 同 ^) 包膠?
作者: pb716    時間: 2008-7-5 19:42

車底即是袋袋..........
作者: wandlt    時間: 2008-7-8 00:14

thanks for report.. beside 66 what is good number for day shift?
作者: 海豚仔    時間: 2008-7-9 22:21

thanks for your sharing
作者: 唐老鴨    時間: 2008-7-10 02:07

請問師兄如果我朝早七點上到去龍濤閣仲有無BG招呼我?
作者: 唐老鴨    時間: 2008-7-10 02:47

另想問師兄有無早更推介?
作者: samcheung409    時間: 2008-7-10 12:25

c-hing if you arrive at 6:45am still could have service, other u need to wait until 11:30am la
作者: joeyyung    時間: 2008-7-10 13:23

report
旺角龍記,經理問有冇熟,我說冇請介紹,結果係 &
樣貌幾好
高度:5尺4~5寸
身材:o.k.平均
身型:不肥

但當她正式開始按摩 手骨一般啦
第2part
吹左一會, finally機出
整體不錯....反啅指數是70
作者: joeyyung    時間: 2008-7-11 16:45

2nd
老細Unhappy的經歴
因老細要回他國所以同他玩玩
第一次帶老細晚上 10:00pm去龍記,因今比較小晚上去很多 staff 不太熟
在休息室有個肥仔問有否心水, 我話 & , #@ 肥仔話巳收工,我話介紹outlook, style 接近 &, #@(年輕的.), o.k. 稍候我與老細一同入房, 其實我與老細的要求不是太奄尖一般都 accept ,service 我的 BG  outlook la, part one 好 好,健談.談洽原來未做 BG前在國內工廠做文員(同我認識的朋友同一個區&位置.)
part two BJ時幾落力,撫換她時江河堤缺,最後升空完成…
在休息室 waiting 老細,出來時面露不悅,老細說:入房後肥仔介紹的 BG年幾很大OSIM 之中的 OSIM,我知佢好少換 BG, 今次都要換另一個BG 比較年輕一些但是飛機場, No BM 啦! HJ時不可撫妹妹因 MC, 咩 mood心情都冇啦…
肥仔仲好意思問得唔得, 老細冇出聲但我代說:我就o.k.我老細0個 D 就 No la….頂! o個肥仔當我 9 up唔 so 我wo… o.k.沖身走人, locker 又問 D 女得唔得,我又答: 我就o.k.我老細0個 D 就 唔得,反而 Locker 有 feelback, 說:
hey! 各花入各眼啦,…finally 結帳走人..
作者: fryiu    時間: 2008-7-18 19:21

今天下午難得有半日假, 便去了龍記一轉, 下午二時半到達, 仍是那麼多人, 旺NO.要等, 還是待經理介紹,
NO.^*, 嘩好NO., 就試試吧。入房後見到一位高高(應有5呎8吋)的美人(樣貌OK), 先來PART 1 : 好, 有力,
到位, 有心機, 還主動幫我踩背, 有水準, 全程值9/10分。PART 2 : 我至愛的RPP只不過做了不超過一分鐘,
而且技術勁差, 完全沒有HIGH的感覺, 之後主動除清上身, BM也是一下起兩下止, 最後帶套口爆, 無引, 給
3/10分。
作者: pb716    時間: 2008-7-19 16:34

盛傳^^很旺
試過多次真的要等多個booking至得, 真的很旺...
今時今日去按個骨仲好似睇街症等籌咁誇張
不死心
日前11:xx又試下打下
未返 , 要再confirm
真係骨場傳奇 ?
向部長交帶已打來留了^^
阿女入來 , 真係好高 , 對腳好靚
前 part 阿女按得唔錯 , 仲問我夠唔夠力
難得係阿女病了都返工仲未食過
阿女好用心幫推足全背 , 無偷懶
當^^在前面按時碰到佢對腳真係好長好舒服
正肉來臨 - ^^用佢肉手 R PAT PAT 同第三隻眼
經過一輪掃蕩 ,因病沒有除 BAR
借了半邊床位比佢一齊瞓
點知^^側身送一客 BODY , 嘩有無咁能筍
之前 D 手足唔係話你好保守咩 , 真的令我受寵若驚
之後^^叫我反身 , 再來一客正面 BODY , 因仍有bar及沒有除背心有些少阻擾
見成對波係面前, 緊係搓搓手 , 好波 , 唔算大但好搓
靜係搓係唔夠 ,當然要試下提子滋味 , 估唔到^^對我咁好 ,
知我好想食佢對奶奶 , 直情擺係我身邊 , 成對奶任食
當然唔係靜食咁簡單 , 雙手已經係^^ 裙底前後搜索
阿女無反抗 ,就由底衭邊慢慢向入 , 一摸好多髮菜
^^ 亦都好投入 , 全力抽送 , 又快又慢真係好 HIGH
^^越叫越大聲 , 看著佢閉目的樣子 , 真係好靚
以為佢係自己條女 , 佢真係好專業好投入
亦都好配合 , 佢向我打時 , 我亦將 ^^ 深深抱緊
很快 ,已忍不住向^^雙手發射 , 一千零一滴都射埋出利
很好 ,第一次都 咁投入 , 唔明 d 熟客話佢寸
埋單 538 , 送張優惠卷下次平 $40
^^ 算係陀地靚女 , 骨場少見 !!
作者: pb716    時間: 2008-7-19 16:36

No. #!
聲線很沉
高度:5尺5~6寸
身材:中等(沒太大睇頭)
但當她正式開始按摩手骨不錯, 不太多說話, 因我也少說話
曾在美容公司學藝, 所以part 1 確不錯
第2part , RPP O.K. 幾舒服, BM 一般 LA, SKIN滑滑溜,
bj + hj = 最後升空出.
作者: pb716    時間: 2008-7-19 16:37

No. @*
高度:5尺5~6寸
身材:中等(cup手)
她按摩手骨不錯, 不太多說話
第2part , RPP 的手法與其他有少許分別 但整體O.K. 幾舒服,
BM 一般 LA, 有bj服務 SKIN滑滑溜,
可以除下捰妹妹...
最後升空出.
作者: wandlt    時間: 2008-7-20 01:55

thanks for info
作者: Leg King    時間: 2008-7-20 14:40

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-19 16:34 發表
盛傳^^很旺
試過多次真的要等多個booking至得, 真的很旺...
今時今日去按個骨仲好似睇街症等籌咁誇張
不死心
日前11:xx又試下打下
未返 , 要再confirm
真係骨場傳奇  ...
我都領教過^^可惜吾係我杯茶呢
作者: littlehorse    時間: 2008-7-21 05:18

前晚上左去... 囡囡無咩... 服務合格...
不過更衣室同前堂休息室招呼我覺得"差"!!!
亦因此原因在可見的將來我不打算再去!!

1. 更衣室
呢間場個肥佬Locker我一向唔like!!
得把口唔做野淨識R小費!!
是晚上到去... 係另一個... 都無咩....
走時... 係個死肥佬....
當時成個更衣室都無人... D客剛走曬!!
成地毛巾.... 但佢走黎走去都唔執走!!
我要自己踢走毛巾才可有地方更衣!!
Locker又係我自己開!!
走果時我好似跳飛機咁跨過D毛巾陣!!
咁佢去左邊? 未就係企係門口等你走時講:
"老闆... 抹下手先啦!"
俾貼士不是問題... 問題係連基本服務都無...
結果自然係無貼士... 佢亦口黑臉黑!!
抵佢既!!

2. 前堂休息室
出奇地... 出事的不是侍應... 而是主任及經理!!
果位醒目的侍應姐姐招呼勤快周到!!

先講經理... 陸軍裝頭經理唔知無做定休息... 在場的是細哥!
我雖好耐無上去... 但之前都光顧不少...
等左一輪.... 中途其實無客到... 終於過黎問要咩女...
行貨攪左一輪, 都無咩介紹, 便要求走肥後生!!
(睇佢最後未又係輪牌上)
招呼都唔多講兩句... 就算唔認得我... 當生客都要招呼講幾句掛!!
算... 傾唔埋都無野!! 總之經理唔好介紹D肥醜老女就是!!

最仆街就係個新女主任!! 對上一次我黎就係佢上職無耐... 都好耐了!!
頂佢個肺... 當我在等入房睇電視時...
突然有把聲音問: "你幾多號number?"
我呆一呆, 下意識覺得好似有人問緊我野喎...
才發現呢件無咩禮貌既死靚妹"主任"企係我梳化後面問我野!!
算... 答佢幾多號... 我原來不是佢要找的"號碼"  便即走人!! (我不認為她是在找人!!)

DUP完出黎... 我又坐番係同一張椅... 點了麵同飲品!! 等候中時...
呢件死靚妹今次攝過隔離張椅係我旁又問:
"你幾多號number?"  我又不是佢要找的"號碼"  轉頭即走!!

頂你個肺... 一次係咁兩次又係咁... 識唔識咩叫禮貌?
稱呼都無句!! 唔知我姓咩唔識問?
唔想問既先生老闆都唔識稱呼一句?
搵錯人唔好意思都唔識講?
唔夠禮貌唔夠班就唔好做主任!!
無記性又唔勤力D自己記低!
當時我無發火... 無謂教精佢!!

最仆街係... 後來我隔離坐左個熟客... 後生我少少啦!
個件死靚妹同個客發浪吹水到仲要疊埋膊頭, 差D拖埋手!

原來呢間場走親疏有別路線呀!!

我認同熟客招呼周到D無可厚非!!
但生客也應有基本的招呼吧!!
俾得錢玩囡囡周圍都有... 出黎骨場玩除囡囡外其他服務都很重要!!
否則我去USB / 佐敦細場都可以啦!!
作者: wandlt    時間: 2008-7-21 17:48

locker
無貼士... 佢口黑臉黑!!
貼士少... 佢亦口黑臉黑!!
作者: hkman713    時間: 2008-7-26 18:35

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-7-20 21:18 發表
原來呢間場走親疏有別路線呀!!

我認同熟客招呼周到D無可厚非!!
但生客也應有基本的招呼吧!!
俾得錢玩囡囡周圍都有... 出黎骨場玩除囡囡外其他服務都很重要!!
否則我去USB / 佐敦細場都可以啦!!
呢間場不嬲都係親疏有別,重係好明顯個隻,locker 更唔駛講,可能生意好唔志在。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0