標題: 又嚟機場開大 [打印本頁]

作者: seindeld    時間: 2008-4-5 22:09     標題: 又嚟機場開大

依排好似好興機場開大,其實正如之前講過,由於將機床太細,發唔到力,其實真係可免則免。不過今日就貪得意開咗次大。
地點唔係依排傳得好行有得開大個間屠龍閣,而係新仔大廈某機場。條女其實都幫襯過三四次,佢認得我時,我亦都對佢好滿意。  
話說今日上去時間仲早,無乜人,沖涼前先MARK咗條女,沖個涼,食個面,入房。
一入到房,條女抽吓我水,就上床揼。老實其實佢揼得真係幾好。
到PART2,佢錫完我背,一反轉身就已經除剩條底。係佢錫我上身時,佢見我想除佢條底,就自己郁手除咗。跟住佢就抽出膠袋嚟吹奏一曲。佢一路吹,我一路玩佢個妹妹,好快就濕晒。吹完,佢無幫我除套,就訓咗上嚟,問我點出,我叫佢訓好啲,佢就會唔可以真做,不如幫我打機機。但係我心諗,真係打機機算,又點會唔除套,又駛鬼問我出火咩。果然佢一邊話唔少得,一邊掔大對腳訓好晒。我亦二話不說,一野插左入去。由於知道個場唔俾,所好好緊張,加上條女又講埋啲你插得我好舒服嗰啲野,都好快射咗。好玩,老實講唔算,過個種成功感,同埋偷既感覺,就真係好唔錯。
最抵死既係,收錢時,都係收機機價。(應該條女知道間機場唔開得大,所以無報俾鐘房知),感覺,超值。你知 啦,新仔大廈啲機餐幾咁平先架.....
作者: mpower    時間: 2008-4-6 01:04

咁.........都幾有滿足感
作者: icq123    時間: 2008-4-6 01:05

C HING ,  
             其實我好久以前已經試過,
             但我無出聲講過, 因為驚講咗出嚟,以後會無得玩 !!!!
             不過現在睇嚟...........! 未日將到 !!!!!!
             再見啦 !!!!

作者: ete    時間: 2008-4-6 09:06

新XX那間,真的有大大開?我去親都冇!
作者: 天使藍    時間: 2008-4-6 09:22

引用:
原帖由 ete 於 2008-4-6 09:06 發表
新XX那間,真的有大大開?我去親都冇!
o既然你o甘想開大,
點解唔直接上10/F呢?

作者: sexpartner    時間: 2008-4-6 09:24

C hing, 冇套一野插左入去?
作者: derrick328    時間: 2008-4-6 10:31

作者: 陸小鳳6688    時間: 2008-4-6 17:26

引用:
原帖由 seindeld 於 2008-4-5 22:09 發表
依排好似好興機場開大,其實正如之前講過,由於將機床太細,發唔到力,其實真係可免則免。不過今日就貪得意開咗次大。
地點唔係依排傳得好行有得開大個間屠龍閣,而係新仔大廈某機場。條女其實都幫襯過三四 ...
你執到啦。
作者: shark-654    時間: 2008-4-7 06:04

引用:
原帖由 sexpartner 於 2008-4-6 01:24 發表
C hing, 冇套一野插左入去?
C hing, 係   冇  "除"  套一野插左入去...

作者: easylover    時間: 2008-4-7 15:44

good good
作者: 打工2    時間: 2008-4-7 15:47

係增值"服務"..................
作者: koosou    時間: 2008-4-8 18:18

其實只要你mark多幾次, 多數都可以ml, 我都試過不少
作者: samcheung409    時間: 2008-4-11 15:34

if you mark bg for several times, my experience most of bg could have ml with you, of course you need to treat her like your girlfriend la
作者: robberken    時間: 2008-4-11 15:40

引用:
原帖由 koosou 於 2008-4-8 18:18 發表
咁其實價錢是否一樣? 計hj價?
作者: qqdee2003    時間: 2008-4-11 17:09

喂喂喂!!! M字頭嘅想到都有幾個喎!
作者: T仔    時間: 2008-4-11 20:01

引用:
原帖由 koosou 於 2008-4-8 18:18 發表
me too.....................
作者: LouisPierre    時間: 2008-4-11 23:51

作者: NinesunOrcus    時間: 2008-4-12 16:00

I tried too

Few days ago, I mark a gril just come back arried. First part is just ok. When 2nd part, she undress but remain under. I play her mm few minutes. Suddenly I asked her "sit on my body", her first reaction is :"crazy". When she start hj she said that if I really want to ML, add one hr to her and she will VAS. Finally we have a good sex and I paid $6xx this time

作者: joe456    時間: 2008-4-12 16:12

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2008-4-12 16:00 發表
I tried too

Few days ago, I mark a gril just come back arried. First part is just ok. When 2nd part, she undress but remain under. I play her mm few minutes. Suddenly I asked her "sit on my ...
your story is not bad
but if u use a HJ price to have a ML service...this is the main point....
作者: hungkm    時間: 2008-4-21 12:14

引用:
原帖由 seindeld 於 2008-4-5 03:09 發表
地點唔係依排傳得好行有得開大個間屠龍閣,而係新仔大廈某機場。條女其實都幫襯過三四 ...
CHING 否因為你靚仔
作者: pb716    時間: 2008-4-30 15:10

近期查封這麼緊
機場會否收歛吓
純手作都會有事
何況.........!!!
作者: oldkent    時間: 2008-5-1 22:41

我又老又唔靚仔都試過!唔奇喎。
作者: brucelee    時間: 2008-5-2 19:41

好耐之前試過!條女係大波泰妹,話我支嘢好:「肥」,跟手擺個袋出呢,以為佢玩口,點知坐落呢,仲冇掛毛巾,我站在佢後面,屁股可能曝光了。No extra charge, 不過條女唔靚。
作者: jasonmufc126    時間: 2008-5-3 08:21

wow....so good la...i wanna try too...do u know where i can get them ar
作者: bigball1114    時間: 2008-5-20 19:05

多謝C-hing report
作者: 779394    時間: 2008-5-26 20:12

各師兄真係開心及幸運哦!
作者: mazlan    時間: 2008-5-27 06:37

Thank you for sharing

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0