標題: [原創] 小白龍首戰CP [打印本頁]

作者: yuppy    時間: 2008-4-18 11:28     標題: 小白龍首戰CP

人物:小白龍(小弟)+張三(朋友A)+李四(朋友B)

PLAN好左下晝AL去CP,1點走入上到CP已經3:30,點知個李四要一個鐘後先到,咁我就同張三就o係"金xx"洗住腳等佢啦。

好喇,齊人打電話去KL,點知兩個電話都打唔到

之後決定去HM~左記轉都有幾個係OK,可惜李四有簡唔都,咁我地本住一條心既精神就走去對面KY。人算不如天算,質數仲差,仲要鞋口鞋面(張三李四先前去過,仲華very good,頂頂),好啦睇左N轉得一個GOOD其他全部PORK CHOP有D懷疑係男人。個PK李四係咁話得一個咁邊個上好,又話揀唔都就係樓下等我地,咁咪比佢LAW:bird::bird::bird::bird:又要等你又要比好野你食

解決左條PK我就同張三返去HM。我要左個A牌,張三要B牌~

即刻入房做事,過程就普普通通啦,都係CP service~~~可惜無水床。

P.S.:
1. HM女都唔少,我地4/5點睇西,有40-50條女,當中都有5-10個可食用(小弟年少,仲係好注重樣貌)。
2. 何主任真係好落力,好幫手下~~~
3. KY個王主任就好似唔憂做咁,完全唔惦。
**4. 我開始唔係好鍾易SN服務,因為條女都好"支力",我又唔係特別ENJOY。不過K女又好多時都好死魚,真係無奈.....

作者: simonkok    時間: 2008-4-18 11:32

你去CP,係諗住玩桑拿定係K?
作者: colorbhk    時間: 2008-4-18 11:43

完嗱
作者: yuppy    時間: 2008-4-18 15:00

不過當然有人叫我都一定奉陪~
作者: jetspermman    時間: 2008-4-18 15:06

無理由....
小白龍... pm 你手頭上 kl 個 電話比我...
我幫你 check 下 ....
作者: getalife    時間: 2008-4-18 20:34

作者: march29    時間: 2008-4-18 20:48

作者: peninsula    時間: 2008-4-18 22:35

引用:
原帖由 getalife 於 2008-4-18 20:34 發表
KL no one answer the phone???????how come!!!
We were just there this week. No problem wor.
作者: slin    時間: 2008-4-20 00:28

感謝分享..............
作者: tompoonpoon    時間: 2008-4-28 17:23

风云录goooooooooooooooooooooooooood
作者: 麥迪文    時間: 2008-4-28 17:52

Thanks Yuppy!

係要魚 (樣貌) 就係魚,要熊掌(戰鬥力)係熊掌,兩者 usually 不可兼得!
作者: qatar    時間: 2008-4-29 23:06

Thanks!!!!!!!!!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0