標題: 姦屍日記 [打印本頁]

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 12:20     標題: 姦屍日記

首次出帖子,如果寫得不好,請多多包涵
是一件前幾天發生的事:
由於近排都唔能夠遠行CA & CP,心癮起 + 咸濕症又發作,所以短線行SZ都要,半夜一點多約幾個戰友就上路衝關,到達K場已經差不多兩點,即時叫媽咪帶囡囡入黎,睇第一轉,戰友A已經選了個囡囡,外表cutie + 大波,個個戰友都忍唔住而觸犯手球手感很好,睇多幾轉,媽咪介紹左個囡囡俾我,幼齒但相貌平平,媽咪話幫我check過囡囡係粉堤,仲即時拎左粒粉堤出黎同各位世叔伯見下面打聲招呼,我已經俾粒粉堤吸引住,都係叫囡囡坐低從長計議,例牌都係一手搖骰一手搖波,又飲下酒,吃喝玩樂又幾個小時,上房時間到,大劑,囡囡行步路都搖搖下,仲要我扶搖直上房,心知不妙,一關房門只見囡囡大字型昏迷係床度,叫她一起沖涼又冇哂反應,唯有自己走去沖涼,沖完涼出黎再叫她又係冇反應,咁即係點呢,上到房又成份禮物放係度,拆禮物囉,攪到我身水身汗先將所有包裝紙拆清光,身型又唔錯喎,皮膚又白白滑滑,粉堤 + 鮑魚又幾鮮嫩,忍唔住手又捽又揸又插,囡囡好似屍體一樣,完全冇反應,都黎,好又一餐唔好又一餐,咁唯有照食囉,手指再探一探囡囡小妹,可惜鮑魚只有一點水,半乾鮑,人急智生要加d水,吐口水 + 帶套上馬,姦屍.......冷冰冰既身體,冇反應,攤係度完全唔郁,又唔能夠轉姿勢,任我搖,唔通囡囡叫mary吹氣公仔,慘....強行出野完事,囡囡由頭到尾都係冇反應,同一條屍體冇咩分別,都係自己走去沖涼清潔,出到黎叫她又唔醒,當做發現屍體案處理,即場拍低照片存檔.........日後以做呈堂證供....有想過棄屍而走,但最後都係打消呢個念頭,又身水身汗將屍體打包,幫囡囡穿返哂d內外衣服,強行拉起條屍體令她起死回生,費盡氣力先整醒她,我話要走啦!!! 她回覆: 走? 咁做咩又要上房?唔通她不醒人事到咁既地步...原來醉酒可以'趙'完鬆...只係我就做唔出...唯有扶她落樓走人,返去K房等她坐下回魂.....她回魂後我問她可以嗎? 及後就派彩(1Q錢)給她走人.....見她又係搖下搖下咁走....完成一次姦屍之旅....

p.s. 事後才知道戰友A既囡囡係黑堤,都怪佢冇好好檢驗清楚

作者: Vince仔    時間: 2008-4-20 12:57

點解睇唔到條女正面全相啊?
作者: march29    時間: 2008-4-20 12:58

作者: hk2005    時間: 2008-4-20 14:20

下次放粒冰系洞口,然後打洞就有反應!....嘻嘻
作者: wahahawy    時間: 2008-4-20 14:34

作者: simonkok    時間: 2008-4-20 14:53

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 12:20 發表
是一件前幾天發生的事:
由於近排都唔能夠遠行CA & CP,心癮起 + 咸濕症又發作,所以短線行SZ都要,半夜一點多約幾個戰友就上路衝關,到達K場已經差不多兩點,即時叫媽咪 ...
C兄。。。你真係好人一個。。。。。。
我無幾耐之前都試。。。帶條囡番房之後醉晒。。。
又幫佢換衫。。。沖涼。。。掃背。。。

不過好心有好報。。囡囡。。。第日瞓醉。。。再搵番我補數。。。
仲話要FOC添
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 15:49

引用:
原帖由 Vince仔 於 2008-4-20 12:57 發表
點解睇唔到條女正面全相啊?
囡囡相貌平平....哈....都係唔post佢個樣....請見諒...

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 15:50

引用:
原帖由 march29 於 2008-4-20 12:58 發表
I will ask her to do again when she recovers, she is nice, and should have good response.
我諗我會再搵呢條囡囡....試一試未變死屍之前係點....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 15:52

引用:
原帖由 hk2005 於 2008-4-20 14:20 發表
下次放粒冰系洞口,然後打洞就有反應!....嘻嘻
呢個idea幾好...應該凍到囡囡有反應掛...但臨時又好難搵到冰粒...
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 15:53

引用:
原帖由 wahahawy 於 2008-4-20 14:34 發表
Girl figure is OK, you should try your best to wake her up for a good fuck.
我已經盡左力令囡囡醒....但都係唔得....囡囡已經變左死屍....返魂無術....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 15:58

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-20 14:53 發表

C兄。。。你真係好人一個。。。。。。
我無幾耐之前都試。。。帶條囡番房之後醉晒。。。
又幫佢換衫。。。沖涼。。。掃背。。。

不過好心有好報。。囡囡。。。第日瞓醉。。。再搵番我 ...
西門兄....你就爽啦...FOC....我都未曾試過....哈...大根果然有jetso....
等下次再搵返呢件囡囡先得....不過她應該斷哂片...咩都唔記得....
我都係第一次幫醉酒既人穿衫...俾左第一次呢件囡囡....
作者: miclihk2000    時間: 2008-4-20 16:45

都幾冇引吓噃,比我就吾比錢囉.
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 17:13

引用:
原帖由 miclihk2000 於 2008-4-20 16:45 發表
都幾冇引吓噃,比我就吾比錢囉.
曾經都有呢個念頭...真係好冇引...嬲嬲地想走人...及後又良心發現...都係算啦...費事下次又撞到...當助養下件囡囡囉...
作者: KMY89    時間: 2008-4-20 17:29

而家D場點幾鐘咁夜重有囡囡。
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 17:36

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-20 17:29 發表
而家D場點幾鐘咁夜重有囡囡。
由於係熟客既關係...咁既時間媽咪仲會不停地叫囡囡入黎...仲有唔少囡囡可以揀...
作者: KMY89    時間: 2008-4-20 17:50

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 17:36 發表

由於係熟客既關係...咁既時間媽咪仲會不停地叫囡囡入黎...仲有唔少囡囡可以揀...
正 ....
作者: KMY89    時間: 2008-4-20 17:52

姦屍,好過被屍姦、

(結婚20年後,你會明白 )

作者: John_John    時間: 2008-4-20 18:00

姦c 呢個比喻 ok 生動 wor
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 18:01

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-20 17:52 發表
姦屍,好過被屍姦、

KMY兄....被屍姦咁嚴重....老"薑"屍?
小弟尚未有妻室....我暫時真係唔知呢個感覺....哈.....
可能我唔駛20年後就會知.....年紀都唔細囉....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 18:03

引用:
原帖由 John_John 於 2008-4-20 18:00 發表
姦c 呢個比喻 ok 生動 wor
真係姦屍....凍冰冰...又冇哂反應....哈....
作者: q00oman    時間: 2008-4-20 18:50

幾好笑喎ching~haha
作者: terry226    時間: 2008-4-20 19:28

Soory
C hing, you have bad experience
作者: K場之狼    時間: 2008-4-20 20:21

第一次出報告一定要支持
趙完唔鬆我都好贊成
不過奸醉娃應該冇乜feel掛

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 20:32

引用:
原帖由 q00oman 於 2008-4-20 18:50 發表
幾好笑喎ching~haha
姦屍...都算係一次既經驗既....

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 20:33

引用:
原帖由 terry226 於 2008-4-20 19:28 發表
Soory
C hing, you have bad experience
一次咁既經驗....唉.....都唔知笑唔笑好.....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 20:38

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-20 20:21 發表
第一次出報告一定要支持
趙完唔鬆我都好贊成
K狼兄.....多謝你既支持呀....咁又真係唔忍心掉低個囡囡唔理.....
姦屍....哈.....下次如果你有咁好彩...可以試一試....
呢個週末既CP之行好唔好玩呀? 我仲未可以去呀...
作者: K場之狼    時間: 2008-4-20 21:38

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 20:38 發表

K狼兄.....多謝你既支持呀....咁又真係唔忍心掉低個囡囡唔理.....
姦屍....哈.....下次如果你有咁好彩...可以試一試....
呢個週末既CP之行好唔好玩呀? 我仲未可以去呀...
呢個週末係我近排最好玩的一次
.....詳情見面話你知,哈哈~~

你幾時"行"得呀
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 21:55

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-20 21:38 發表

呢個週末係我近排最好玩的一次
.....詳情見面話你知,哈哈~~

你幾時"行"得呀
近排最好玩既一次....哈....咁堅....
好呀...見面後飲返杯再慢慢傾....
因為我要考試呀...so未行得住...我要度一度期...真係忍得太辛苦啦...哈...
最快就梗係希望黎緊呢個星期六啦....
作者: colorbhk    時間: 2008-4-20 22:16

姦屍都好過同你吹吹下果陣時嘔
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 22:24

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-20 22:16 發表
姦屍都好過同你吹吹下果陣時嘔
我又未試過俾囡囡幫我吹吹下果陣時嘔呀....係就真係大劑囉....慾火全消....轉哂做怒火....
作者: colorbhk    時間: 2008-4-20 22:40

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 22:24 發表

我又未試過俾囡囡幫我吹吹下果陣時嘔呀....係就真係大劑囉....慾火全消....轉哂做怒火....
可能你太大支嘢. 頂到佢喉嚨呢
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 22:46

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-20 22:40 發表

可能你太大支嘢. 頂到佢喉嚨呢
如果d囡囡幫我吹之時...我一向都好乖咁由得囡囡表演獨有既吹奏功夫...唔會橫衝直撞...

作者: ben7    時間: 2008-4-20 23:29

都唔係呀,姦屍都幾好架
可以慢慢來,其實可以轉下位置既,但要有冷氣,唔係成身汗就真係
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-20 23:40

引用:
原帖由 ben7 於 2008-4-20 23:29 發表
都唔係呀,姦屍都幾好架
可以慢慢來,其實可以轉下位置既,但要有冷氣,唔係成身汗就真係
都好難轉到位呀...條屍體都唔合作...真係攤屍咁...想玩下狗仔式都唔得...
又真係好大運動量.....攪到成身汗.....
作者: hkcooler    時間: 2008-4-21 01:31     標題: 回復 #1 惡魔少年4號 的帖子

body OK la, fuck fuck sin la
作者: simonkok    時間: 2008-4-21 01:40

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-20 20:21 發表
第一次出報告一定要支持
趙完唔鬆我都好贊成
K狼C兄。。呵呵。。。
好似通常係你飲。。醉左。。
被人姦多D喎。。
作者: beijingduck    時間: 2008-4-21 02:01

通常奸尸下边都係好鬆同水多架噃.......
作者: beijingduck    時間: 2008-4-21 02:02

我講嘅係醉尸...........
作者: chiman    時間: 2008-4-21 04:14

姦屍 ???哈哈令類感覺呵!!!Ching......真的要一試看感覺如何呵!!!!
作者: rich66    時間: 2008-4-21 05:11

good report
more photos better
作者: ghost169    時間: 2008-4-21 08:40

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 22:24 發表

Don't go for the mouth la, c-hing!!!
作者: denny2000    時間: 2008-4-21 08:59

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-20 17:52 發表
姦屍,好過被屍姦、

被屍姦 not the worst,  the worst is that you still have to "act" like you enjoy it or else, she will say “死佬,末有反应咖!!!!"
作者: mysteryman    時間: 2008-4-21 11:41

謝謝師兄的SEE體報告, 條女的身材5差
作者: Anvil    時間: 2008-4-21 12:12

唔影正面都影下粉提啦, C hing.
作者: easylover    時間: 2008-4-21 15:18

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 04:20 發表
是一件前幾天發生的事:
由於近排都唔能夠遠行CA & CP,心癮起 + 咸濕症又發作,所以短線行SZ都要,半夜一點多約幾個戰友就上路衝關,到達K場已經差不多兩點,即時叫媽咪 ...
very funny report, i think you will be a good writer.  
作者: 岸男    時間: 2008-4-21 17:19

引用:
姦屍,好過被屍姦、

10年後都会明
作者: 7-siu    時間: 2008-4-21 17:34

Nice to hear that K-wolf has the best weekend.

No.4 姦屍 is not that bad ! At least, he got everyone's appreciation for his work and report.
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 20:21

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 01:40 發表

K狼C兄。。呵呵。。。
被人姦多D喎。。
西門兄.....咁要幫K狼兄起返個稱號先得...叫醉"仙".....醉醉地仲識打下醉拳....
上到房喎.....真係唔知d囡囡會唔會姦左佢....因為K狼通常都好醉得下.........又會斷哂片....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 20:23

引用:
原帖由 beijingduck 於 2008-4-21 02:01 發表
通常奸尸下边都係好鬆同水多架噃.......
唔通呢位c hing又有經驗....講出黎分享下好喎....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 20:26

引用:
原帖由 easylover 於 2008-4-21 15:18 發表

very funny report, i think you will be a good writer.  
haha....really.....i still have something to improve it....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 20:34

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-4-21 17:34 發表
Nice to hear that K-wolf has the best weekend.

No.4 姦屍 is not that bad ! At least, he got everyone's appreciation for his work and report.
我都想睇下K狼剛剛呢個星期既包膠....唔知佢會唔會出
人一世物一世....咩都試下咁囉....當然最好梗係試好既野....
真係多謝大定既支持.....
作者: Haidada    時間: 2008-4-21 20:57

四號仔﹐
講下SZ邊樹呀。。收費如何。。女女質素。。我真系未在SZ玩過K呢。。只吃過快餐。。
但我知道一個地方那些K女也是快餐女。。有客就打電話叫快餐女過去給客揀的。。K場本身沒什麼女。。你那邊女女穿制服嗎。。
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 21:15

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 20:57 發表
四號仔﹐
講下SZ邊樹呀。。收費如何。。女女質素。。我真系未在SZ玩過K呢。。只吃過快餐。。
但我知道一個地方那些K女也是快餐女。。有客就打電話叫快餐女過去給客揀的。。K場本身沒什麼女。。你那邊女女穿制服 ...
大海哥.....都係沙咀附近既K場....收費係236....囡囡有註場亦有街外既....我去都係旨在同d朋友玩下飲下酒....唔會包囡囡過夜...
囡囡質素就一時時.....不過我每次都會開餐既....哈...........囡囡就唔會穿制服...
我之前同過一二三號仔去玩過....
作者: auriga00    時間: 2008-4-21 21:16

閣下都係好人一個,玩得有品,值得表揚
作者: simonkok    時間: 2008-4-21 21:20

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 20:57 發表
四號仔﹐
但我知道一個地方那些K女也是快餐女。。有客就打電話叫快餐女過去給客揀的。。K場本身沒什麼女。。你那邊女女穿制服 ...
我都有去過SZ。。K場。。。不過都係果D斯文大場。。。。
都想睇下你地0既報告。。。。
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 21:21

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-4-21 21:16 發表
閣下都係好人一個,玩得有品,值得表揚
我就唔知係唔係好人啦......不過有時都好"淫".....
....多謝版主既表揚.....
作者: K場之狼    時間: 2008-4-21 21:23

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 01:40 發表

K狼C兄。。呵呵。。。
被人姦多D喎。。
我次次飲醉返到房,就即刻訓左床上張被上面,著住衫訓郁都唔郁
條女做過d乜我真係唔知到天光醉醒會見到佢光豬訓我間離...
作者: FKW753    時間: 2008-4-21 21:24

thank you,,,,,,
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 21:24

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 21:20 發表

SZ同CA & CP比....有分別既......感覺上長線同短線既玩法有d唔同....
作者: K場之狼    時間: 2008-4-21 21:29

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-21 20:34 發表

我都想睇下K狼剛剛呢個星期既包膠....唔知佢會唔會出
人一世物一世....咩都試下咁囉....當然最好梗係試好既野....
真係多謝大定既支持.....
包膠就唔出喇,我懶打字嘛
見到面再講你知啦

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 21:30

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-21 21:23 發表

我次次飲醉返到房,就即刻訓左床上張被上面,著住衫訓郁都唔郁
條女做過d乜我真係唔知到天光醉醒會見到佢光豬訓我間離...
斷片之K狼....維持一貫既水準.....
d囡囡又幾醒....光豬訓隔離.....哈.......又有可能果d囡囡有裸睡既習慣
你係咪又係裸睡呀定係衣服完整
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 21:32

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-21 21:29 發表

包膠就唔出喇,我懶打字嘛
見到面再講你知啦
ok....冇問題.....就等你既口頭包膠.....
作者: Haidada    時間: 2008-4-21 22:02

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-21 21:15 發表

大海哥.....都係沙咀附近既K場....收費係236....囡囡有註場亦有街外既....我去都係旨在同d朋友玩下飲下酒....唔會包囡囡過夜...
囡囡質素就一時時.....不過我每次都會開餐既....哈...........囡囡 ...
我說的就是這些了。。我是在下沙。。是GTO跟我說的。。都是那些女。。吃個快是150。。
作者: Haidada    時間: 2008-4-21 22:04

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 21:20 發表
SZ大場我就沒去過。。只知道是很貴。。
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-4-21 22:27

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 22:02 發表

我說的就是這些了。。我是在下沙。。是GTO跟我說的。。都是那些女。。吃個快是150。。
之前去下沙...見到都有好多快餐女...但係要跟佢地上樓...我就係有d怕....
下沙果度都係好多邪骨既集中地...之前都有去過整個邪骨既...
作者: simonkok    時間: 2008-4-22 01:14

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 22:04 發表

SZ大場我就沒去過。。只知道是很貴。。
大海哥。。。你有性趣的話。。。我地可以搵日去睇睇。。。。

講到貴。。。又點够果D。。上海,北京,廣州D大場貴啊。。。
作者: simonkok    時間: 2008-4-22 01:20

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-21 21:32 發表

ok....冇問題.....就等你既口頭包膠.....
不如由K狼口授。。。你打份報告出黎吖。。。
作者: usamobydick    時間: 2008-4-22 04:55

4 siu,
You are such a nice guy..!  Good boy..and thanks for report..You can be a CSI..^^
作者: BystanderA    時間: 2008-4-22 06:47

pretty funny experience... I don't think i can go ahead with a "cold 屍" lo... lol, I never realized alcohol is so powerful ..
作者: m91007864    時間: 2008-4-22 08:08

thx......................
作者: tcltcl111    時間: 2008-4-22 09:58

生動 wor........
作者: ahui123    時間: 2008-4-24 11:51

作者: Haidada    時間: 2008-4-24 12:40

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-22 01:14 發表
大海哥。。。你有性趣的話。。。我地可以搵日去睇睇。。。。
講到貴。。。又點够果D。。上海,北京,廣州D大場貴啊。。。
好提議。。
搵日去睇睇。。
作者: peninsula    時間: 2008-4-24 22:18

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 12:20 發表
首次出帖子,如果寫得不好,請多多包涵.
Good and nice photos!
作者: mmr.ren    時間: 2008-4-25 11:17

人一世物一世,叫做試過,又唔係真係死屍咁恐佈,但又有死屍 feel...
作者: 111119    時間: 2008-4-30 14:00

真的假的 ,太夸张了吧,呵呵,厉害呀,佩服呀,
作者: 回歸的小羔羊    時間: 2008-4-30 16:48

衰仔....有局都唔預我,短線我可能行得呢...==凸
係咪果次超記帶我地去果間"時裝"呀?
作者: cwscws    時間: 2008-5-3 18:09

anymore photo? look good wor
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-5-4 13:38

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2008-4-30 16:48 發表
衰仔....有局都唔預我,短線我可能行得呢...==凸
係咪果次超記帶我地去果間"時裝"呀?
小羔羊....原來短線行你可以行得既....
我係4號呀.....我冇同超仔去過.....你應該之前同1,2,3號去過...
"時裝"係邊黎? 得唔得架先 ? 下次你帶隊....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-5-4 13:40

引用:
原帖由 BystanderA 於 2008-4-22 06:47 發表
pretty funny experience... I don't think i can go ahead with a "cold 屍" lo... lol, I never realized alcohol is so powerful ..
好又一餐....唔好又一餐.....餓果時都要食架啦.....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-5-4 13:42

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2008-4-25 11:17 發表
人一世物一世,叫做試過,又唔係真係死屍咁恐佈,但又有死屍 feel...
就係果種feel.....完全係成條死屍咁.....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-5-4 13:43

引用:
原帖由 111119 於 2008-4-30 14:00 發表
真的假的 ,太夸张了吧,呵呵,厉害呀,佩服呀,
當然是真的.....下次你都可以試一試....睇下有冇果一種感覺.....
作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-5-4 13:45

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-24 12:40 發表

好提議。。
搵日去睇睇。。
大海哥....係幾時先 ? 睇下我又就唔就到時間...
作者: Rubens    時間: 2008-5-4 15:30

我上次姦屍玩埋顏射,反正條女都唔知道。

作者: 惡魔少年4號    時間: 2008-5-4 15:51

引用:
原帖由 Rubens 於 2008-5-4 15:30 發表
我上次姦屍玩埋顏射,反正條女都唔知道。
.....咁爽......
作者: fujirura    時間: 2008-5-6 18:06

Sample Text深表同情!
作者: tachikawa    時間: 2008-5-6 22:28

good man..........
作者: usedmond    時間: 2008-5-7 21:29

You are a gentleman, man
作者: fairview    時間: 2008-5-8 05:03

should have better photos if she was "sleeping'.
作者: zeasite    時間: 2008-5-8 22:29

good please post more
thanks for sharing
作者: ssano    時間: 2008-5-9 00:07

good story... hope i wont have this encounter..

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0