標題: 做完呢Q,死而無憾 [打印本頁]

作者: 飛鴻    時間: 2008-4-22 18:42     標題: 做完呢Q,死而無憾

讀了 Kmy 的"不需要愛情",頂唔順 :bird:,要講兩句。

呢條老餅 K 回左塘,係度講耶穌,挑! 如果出黎玩無愛情,咁不如打飛機? or  姦屍 (previous report), or 幫趁一樓一?

最撚好笑果個 "烈火" 感嘆自已無成就賴自已成日溝女 ,May be 就係佢唔係公司搞搞震,壇野至生存至今,如果佢朝7晚11,間野可能執鳩左 。比你專心做,so what ? 會做李嘉誠?

古今多少蕩氣迴腸故事,都係 Love story 。 有邊個會歌頌 self-discipline ?

去海灘 唔出浮臺 咁去海灘做乜?鴿女不如係屋企睇AV

"retty Woman" 咁勁因為 Vivian 係雞

遠者有老四都係跳舞搞掂賭王,富貴榮華。近者有 Isabel;

有人靠對手 打拼,有人用對波,or 靠把口塭食

做愛,無感情,好可憐

飛鴻曾愛過一個女人,深深的愛,生死名利而無所謂了   .... "別人說我太瘋癲,我笑他人看不穿 ..... "

在和這女人做愛時,不止是身體的滿足,更是靈魂的滿足;

個 feel 說不出黎, Conclusion 係 "做完呢Q,死而無憾"

只是這一個 moment,飛鴻已完成了來這世界的目的,剩餘既日子,都係賺左既 ...

唔明? sorry,我地唔係同一個層次

有朋友同 飛鴻 講 KY 、KL  ....  飛鴻但笑不語;

飛鴻聽緊 Mozart,你話尹光好。

做人,對自已負責就可以,鍾意沉就沉,so damn what ?

作者: 7-siu    時間: 2008-4-22 19:23

引用:
原帖由 飛鴻 於 2008-4-22 18:42 發表
讀了 Kmy 的"不需要愛情",頂唔順 :bird:,要講兩句。

呢條老餅 K 回左塘,係度講耶穌,挑! 如果出黎玩無愛情,咁不如打飛機? or  姦屍 (previous report), or 幫趁一樓一?
...
我十萬個鼓掌!
作者: colorbhk    時間: 2008-4-22 19:25

記得曾幾何時, 有條題講 "吊閪, 扑嘢 同 做愛的分別"

有D人要吊閪, 有D人要扑嘢, 有D人要做愛. 唔同時間, 唔同心情, 唔同人有唔同的需要.

好難講我自己的層次.

有時候, 生理需要又冇時間, 食個快餐, 打個飛機. 在飛鴻眼中, 我可能底到極點.

有時候, 生理需要又有些少時間又想刺激下, 會找大陸老二. 當然家中的老婆亦要常常照顧

點講都好, "不需要愛情" 就真係唔得, 但以前做論文都寫過 "解決咗問題, 先至講理想"

好場頭草咁講, 大家都有 POINT
作者: getalife    時間: 2008-4-22 19:30

作者: KMY89    時間: 2008-4-22 23:08

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-22 19:25 發表

有D人要吊閪, 有D人要扑嘢, 有D人要做愛. 唔同時間, 唔同心情, 唔同人有唔同的需要.

好難講我自己的層次.

有時候 ...
Please go on ....
作者: luenhop    時間: 2008-4-23 00:14

support support !!
作者: lomo    時間: 2008-4-23 00:34

Two totally different scenario.
One is falling for a chicken whose sole ppurpose is to separate you from your money. If you give her your real love and think that your Q is your sole purpose in life, then you are on the wrong mission in life.
If your true love also thinks that you are her true love forever, then you are blessed but this is NOT what KMY was talking about.
Keep your true love close.
Then go out there and try to get some chicken to fall for you and you are the real life master. Oh, maybe that sounds too much like a wolf-dog.
作者: ying8585    時間: 2008-4-23 00:42

引用:

...
完全agree, 有感情同冇感情真係差好很遠, 只係有感情就好很易沉船, 但有錢又怕乜沉船, 同時有時玩下感情又唔一定會沉船既, 只要唔好放咁盡情咪得, 而且傷得多人自然會學精架啦, 唔係k場都有哂生意啦, 快仔先$150 一q!!!!!!!!!!!
作者: usamobydick    時間: 2008-4-23 03:58

No problem, you need to take responsibilities..whatever you have done..That's Ok..We will support you..Bro.
作者: 7-siu    時間: 2008-4-23 05:34

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-4-23 00:42 發表

完全agree, 有感情同冇感情真係差好很遠, 只係有感情就好很易沉船, 但有錢又怕乜沉船, 同時有時玩下感情又唔一定會沉船既, 只要唔好放咁盡情咪得, 而且傷得多人自然會學精架啦, 唔係k場都有哂生意啦, 快仔先$ ...
ching,這樣清醒就不是轟轟烈烈的愛情喇!
作者: denny2000    時間: 2008-4-23 09:27

引用:

...
Agree 200%..  

if we know how to/when to 放手,the sinking feeling is quite enjoyable, which could not be obtained from pure quick meal (whether K or sauna). As long as you are not putting too much $ and time, it is fine.
作者: doubleOO    時間: 2008-4-23 09:42

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-22 19:25 發表

好難講我自己的層次.

有時候 ...
I agree withe writer, sometime you need more than just a release. If you have a feel for the girl, the love making is much more enjoyable
作者: Haidada    時間: 2008-4-23 10:18

引用:

...
十九萬二分同意。。。
女女對你無感覺的。只是吊西而已。。就算條女女幫你做夠108式﹐叫到呼天搶地也是假的。。
兩人昇華才是過癮。。
作者: ghost169    時間: 2008-4-23 10:22

引用:
原帖由 lomo 於 2008-4-23 00:34 發表
Two totally different scenario.
One is falling for a chicken whose sole ppurpose is to separate you from your money. If you give her your real love and think that your Q is your sole purpose in l ...
how can u talk about "mission" in the chat box? u a totally lost!!

作者: KMY89    時間: 2008-4-23 10:23

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-23 10:18 發表

十九萬二分同意。。。
女女對你無感覺的。只是吊西而已。。就算條女女幫你做夠108式﹐叫到呼天搶地也是假的。。
兩人昇華才是過癮。。
究竟支持飛鴻既觀點多?定係支持 Kmy 既多?
作者: lomo    時間: 2008-4-23 10:25

引用:
原帖由 ghost169 於 2008-4-23 10:22 發表

how can u talk about "mission" in the chat box? u a totally lost!!

Maybe you do not know that the "mission in life" is different from your "mission". Now, who is totally lost??

作者: 1114    時間: 2008-4-23 10:30

我支持飛鴻既觀點,有感情先有感覺
作者: colorbhk    時間: 2008-4-23 11:01

另一個問題: 想醫肚還是享受食物
作者: Haidada    時間: 2008-4-23 14:47

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-23 10:23 發表
究竟支持飛鴻既?
當然是希望有感覺的多些喇。。但是這是何等難求呢。。這是我的終極目標。。有幸我現在也有一個女女跟我很有感覺。。

但快餐亦不可缺。。沒有感覺也可以有觸覺嘛。。感官刺激也是夠過癮的。。所以亦要找新女女玩呀。。玩玩下又會有感覺了嘛。。

所以我吃飯盒也吃快餐。。
作者: CPKTVman    時間: 2008-4-23 16:24     標題: 回復 #19 Haidada 的帖子

吃飯盒也吃快餐! BINGO!  Different strokes for the same folk at different time.
作者: icheng609    時間: 2008-4-23 16:43

飛鴻者, 真高人也! 將一切都看得通透, 实蛙蛙的偶像!
作者: simonkok    時間: 2008-4-23 17:35

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-23 14:47 發表

當然是希望有感覺的多些喇。。但是這是何等難求呢。。這是我的終極目標。。有幸我現在也有一個女女跟我很有感覺。。

但快餐亦不可缺。。沒有感覺也可以有觸覺嘛。。感官刺激也是夠過癮的。。所以亦要找新女 ...
我都覺得有感覺的性做起來舒服得多....
靈與慾缺一不可....
作者: Haidada    時間: 2008-4-23 17:45

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-23 17:35 發表
我都覺得有感覺的性做起來舒服得多....
靈與慾缺一不可....
靈欲一致自然是終極目標喇。。但卻可遇不可求。。所以要去多些遇多一些咯。。
作者: 陸小鳳6688    時間: 2008-4-23 17:47

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-4-23 00:42 發表

完全agree, 有感情同冇感情真係差好很遠, 只係有感情就好很易沉船, 但有錢又怕乜沉船, 同時有時玩下感情又唔一定會沉船既, 只要唔好放咁盡情咪得, 而且傷得多人自然會學精架啦, 唔係k場都有哂生意啦, 快仔先$ ...
絕對支持
作者: Haidada    時間: 2008-4-23 17:49

引用:

...
"鍾意沉就沉"  -- 好。。
我現在就沉緊。。飯盒剛又從上海來到深圳了。。要過癮兩星期。。最起碼。。
作者: 烈火    時間: 2008-4-23 18:15

最撚好笑果個 "烈火" 感嘆自已無成就賴自已成日溝女 ,May be 就係佢唔係公司搞搞震,壇野至生存至今,如果佢朝7晚11,間野可能執鳩左 。比你專心做,so what ? 會做李嘉誠.......

又俾你你估中啦 ~  

作者: hkoldguy2004    時間: 2008-4-23 18:37

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-23 11:01 發表
同意!
肚餓時就要第一時間搵野填飽肚先講.
想揀飲擇食就要肚子不餓時才可以.
作者: hongkonger    時間: 2008-4-23 18:43

Kmy vs 飛鴻
我買飛鴻, 因為我都係性情中人
作者: 大陸仔    時間: 2008-4-23 18:53

引用:
個 feel 說不出黎, Conclusion 係 "做完呢Q,死而無憾"
...
哈~ 條老野kmy 肯定做左咁耐人,也不知道這道理.....

支持...... 火山孝子行動...

沉的開心,  玩的放心~
作者: ying8585    時間: 2008-4-23 19:17

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-4-23 05:34 發表

ching,這樣清醒就不是轟轟烈烈的愛情喇!
7-SIU, 你唔知我曾經點樣比人傷過架啦, 哪時覺得愛情就是一切, 已經3年了, 我知道開始時唔可以太緊張, 但到要決定時就一定清醒, 唔可以囡囡話點就點,!!!!!!!!!!!!
作者: 無名無性    時間: 2008-4-23 23:04

i dun understand, not same level... >.<
作者: bingbangX3    時間: 2008-4-24 00:01

以上師兄講的話真係非常精彩全神, 要完全明白箇中玄妙, 非吊過、溝過同埋沉過無數女之後, 先可以總結得出來。  佩服佩服!
作者: push_oil    時間: 2008-4-24 00:17

1Q 可以好飽 , 3Q 後仲 d 餓
作者: 慘龜    時間: 2008-4-24 00:28

吹到天花亂墜...勁!.........
作者: Oldman    時間: 2008-4-24 00:58

>>> 究竟支持飛鴻既觀點多?定係支持 Kmy 既多?  

this is not Obama vs Hiliary , not necessary to count the votes !

mere express of opinion  is good enough !
作者: Oldman    時間: 2008-4-24 01:00

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-23 11:01 發表
dual function is always the best !
作者: icheng609    時間: 2008-4-24 08:39

引用:
原帖由 大陸仔 於 2008-4-23 18:53 發表

哈~ 條老野kmy 肯定做左咁耐人,也不知道這道理.....

支持...... 火山孝子行動...

沉的開心,  玩的放心~
用 詞偏激至人身攻擊亦不值得鼓勵!
作者: FXO    時間: 2008-4-24 09:26

引用:
乜醫肚同享受食物有抵觸0架?

一路肚一路享受唔得0架?
作者: def_lo    時間: 2008-4-24 09:45     標題: 回復 #38 FXO 的帖子

究竟係: 人"要"進食? 定係: 人"想"進食?

是否可做到只在想進食的時候, 能夠選擇進食什麼來解決人要進食以維生的需要呢?

永遠懷著欣賞食物之心來醫肚, 最能帶出人在進食過程中的最昇華境界!!

作者: icheng609    時間: 2008-4-24 10:12

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-24 09:45 發表
究竟係: 人"要"進食? 定係: "中想"進食?

是否可做到只在想進食的時候, 能夠選擇進食什麼來解決人要進食以維生的需要呢?

永遠懷著欣賞食物之心來醫肚, 最能帶出人在進食過程中的最昇華境 ...
當做一切事情都怀着 "享受" 和 "欣賞" 的心情和態度及事后 "感恩", 世界將是最美好的!
作者: def_lo    時間: 2008-4-24 10:21     標題: 回復 #40 icheng609 的帖子

好兄弟果然係好兄弟, 睇法都不謀而合!!
作者: icheng609    時間: 2008-4-24 10:24

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-24 10:21 發表
好兄弟果然係好兄弟, 睇法都不謀而合!!
這叫做 "物以類聚"................. 知冇?!!
作者: 已婚男仕2008    時間: 2008-4-24 10:24

作者: icheng609    時間: 2008-4-24 11:05

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2008-4-24 10:24 發表
各位:

其實KMY講D野都幾中肯,佢都係以心為心吾想D老友沉淪姐。同理,好多事情冇話啱吾啱同好吾好,好多時只係個人選擇問題。但討論與鳩Up,最重要都係要有Point、有創意。人身攻擊同漫罵就不太合 ...
KMY 大大在國內歡場的豐富經驗, 和無數的各類形囡囡打過交道, 自有一套看法!
作者: 已婚男仕2008    時間: 2008-4-24 11:29

作者: colorbhk    時間: 2008-4-24 13:43

引用:
原帖由 FXO 於 2008-4-24 09:26 發表

乜醫肚同享受食物有抵觸0架?

一路肚一路享受唔得0架?
講嚟講去, 咪講緊層次問題囉

醫肚係 Physiological needs, 享受食物係Esteem needs. 唔同層次(o家)
作者: icheng609    時間: 2008-4-24 14:11

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-24 13:43 發表

醫肚係 Physiological needs, 享受食物係Esteem needs. 唔同層次(o家)
首先要医肚, 然后才有情趣去欣賞!
作者: FXO    時間: 2008-4-24 21:22

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-24 13:43 發表

享受食物係Esteem needs, 我都係第一次聽, 真係孤陋寡聞咯, 但乜叫esteem 呢? 我既esteem 唔通同你既esteem有分別?

重有, 乜醫肚真係唔可以同享受食物一齊0黎0架? 咁你做人就真係辛苦咯. 我地大家既層次真係唔同噃
作者: colorbhk    時間: 2008-4-24 22:38

引用:
原帖由 FXO 於 2008-4-24 21:22 發表

享受食物係Esteem needs, 我都係第一次聽, 真係孤陋寡聞咯, 但乜叫esteem 呢? 我既esteem 唔通同你既esteem有分別?

重有, 乜醫肚真係唔可以同享受食物一齊0黎0架? 咁你做人就真係辛苦咯. 我地大家既層次 ...
點解享受食物唔可以係Esteem needs, 如果係你在食緊鮑魚龍蝦飲緊lafite,dom perignon,感覺到 personal worth, 感覺到滿足時, 你重係感得你係醫肚,充緊饑, sorry, 我冇咁富貴, 咁我真係到唔到你老哥層次囉
作者: FXO    時間: 2008-4-25 06:49

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-24 22:38 發表

點解享受食物唔可以係Esteem needs, 如果係你在食緊鮑魚龍蝦飲緊lafite,dom perignon,感覺到 personal worth, 感覺到滿足時, 你重係感得你係醫肚,充緊饑, sorry, 我冇咁富貴, 咁我真係到唔到你老哥層次囉
所以話層次唔同啦, 要食鮑魚龍蝦飲lafite,dom perignon 先叫享受食物?

乜食白粥油炸鬼就唔可以享受呀? 就無晒self esteem 呀?
作者: colorbhk    時間: 2008-4-25 07:01

引用:
原帖由 FXO 於 2008-4-25 06:49 發表

所以話層次唔同啦, 要食鮑魚龍蝦飲lafite,dom perignon 先叫享受食物?

乜食白粥油炸鬼就唔可以享受呀? 就無晒self esteem 呀?
白粥油炸鬼都可以享受呀, 邊個話唔可以 起碼係你知道食嘢為乜, 係為填咗鉋個肚, 還是心靈上滿足.

冇人話兩者不能共存, 但會有先後高低.

唔明? 咁你老哥講得好正確, 大家層次唔同啦

講完

作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-4-25 09:45

引用:

...
不敢說他人,小人物只想七老八十時有點回憶,所以散餐時雙飛只在於視角享受,快感一射,二射,三射。 飯盒在於心靈和肉体的融合,那點滴愛意讓人心醉,散餐久了要飯盒,飯盒長了思散餐, 人生那有論

小人物和大海哥一樣, 散餐、住家菜、野餐、、、任何美餐要吃一吃,任何好菜都想滾一滾
作者: FXO    時間: 2008-4-25 10:03

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-25 07:01 發表

白粥油炸鬼都可以享受呀, 邊個話唔可以 起碼係你知道食嘢為乜, 係為填咗鉋個肚, 還是心靈上滿足.

冇人話兩者不能共存, 但會有先後高低.

唔明? 咁你老哥講得好正確, 大家層次唔同 ...
睇下你既問題 想醫肚還是享受食物 , 就知你心中兩者可不可能共存啦.

睇下你用鮑魚龍蝦lafite,dom perignon舉例講ESTEEM, 就知你幾高層次啦

講完

作者: Doer    時間: 2008-4-25 16:52

根本就係,錢,同時間的問題;出來玩,呢兩樣野都好重要,你付出呢兩樣野越多,滿足感一定越多.呢個係負擔能力,你賺多少,一個月,一個星期能給多少時間出來,呢個係客觀的,無討論餘地

30分鐘食快餐,又平又快,高效率,節省時間,不過唔可能有太大震撼,太多滿足

個個禮拜上大陸幾次,又車又船又請吃飯又送手機,都係兩個波,一個巃,但層次係唔同既!我都同意!!

由0.....至.....100的滿足感分數,時間,同錢的付出,絕對起關鍵作用

沉船的人,所得到的,絕對唔係單單清比錢埋單的人所能夠明白的,我同意;沉船的人所得到的,應該唔少!

當然,我有兩個問題:
1. 錢,和時間,沉船的人真的負擔得起嗎?如果真係賺到大把,負擔到的話,點解沉船的故事,幾乎100%最後結束,都係因為錢的問題?你從沉了的船浮返上黎,好大原因係,你的錢/時間已經用光,你無曬彈藥,玩完

2. 如果真的賺到,唔怕fing,錢大把........咁就真係隨便你,因為呢個世界,有錢的人負擔得起的玩意,旁人都係難以明白的,咁就根本無對錯之分........不過,當冷靜下來,如果你心裡面有把聲音:付出咁多,條女根本都係為錢,值得嗎..............?

咁,值得嗎?

Conclusion:純個人意見,我無法認同上大陸叫雞叫到沉船呢種行為,將自己的感情沉落隻雞度.........係我無法理解的,sorry!

作者: Haidada    時間: 2008-4-25 17:42

想回應下 DOER 及其他BROTHER﹕-
小弟自問飯盒散餐長吃。。現在就有飯盒在深圳天天過去。。但也在聯係戰友去偷吃散餐。。

各BROTHER所說層次問題。。我想無所謂層次。。說到層次就有高低的意思了。。說白了花兩千塊在上海北京帶條女打一跑跟在下沙一百五打個快真的一點分別沒有。。我看就個人情況那裡玩都一樣。。絕不是花多了錢就玩得高擋高層次了。。都是叫雞咋。。

說到沉船。。小弟第一次沉一沉就是六七年。。想也可以有資格說一下。。
首先說一下包女。。有師兄喜歡女女了開個價多少錢一個月。。租個地方。。這個其實也只是叫雞。。叫長時間一點而已。。女女對你沒有感情只說錢。。沉也只是你沉女。。女沒沉你。。你不在女女就跟狼狗。。那一天你沒錢了女女也跑了。。

真正沉船是要女女也沉你。。師兄會說那有著樣事情發生。。但真是有。。人會說女女在騙你。。但我想女女是不是喜歡我我能看出。。女女是不是為錢跟你就更易看了。。我的一個飯盒跟我頭幾年都沒跟我要錢。。我也說要到月底出糧才有錢。。給她的只是生活費。。買菜煮飯一起吃。。周末就行街喝茶。。買衣服都是她勸我買給我自己。。現在的飯盒也是不跟我要錢的。。我有空她就來深圳。。我出差她也跟著我。。我沒空她就回上海在家裡。。她說跟我幾年就回家結婚。。

至于說到為什麼要把感情沉在一只雞上。。哈哈。。叫雞的時候是雞。。沉了的話她已不是雞啦。。都是一個人嘛。。我覺得女女也會沉客人的。。我碰到了。。身邊的戰友也碰到了。。是真是假。。你不給她錢﹐不多的錢﹐她還跟著你的就一定是真的了。。

要玩就玩咯。。要沉就沉咯。。到老了回問自己有沒有白過。。沒有。。
我現在已經可以說了。。沒有。。

作者: 9578    時間: 2008-4-25 19:33     標題: 做完呢Q,死而無憾

作者: colorbhk    時間: 2008-4-25 21:04

引用:
原帖由 9578 於 2008-4-25 19:33 發表
oh. I agree with you.
after you do that Q , you better go to die.
give your food to the poor.
god bless you.
mind your language, jerk

作者: japjap    時間: 2008-4-26 01:14

在下都幾信緣, 有D時侯唔一定係有錢或靚仔先溝到女, 女人是講感覺, 我都係. 而家做左烏克蘭貨船, 同水汪汪每日都講下電話, 養到佢肥肥白白, 面色紅潤.  我地亦甚坦白, 佢講到明有人追, 我亦會去廠, SN, 141, 或者 date 下正經女仔, balance 一下,    

大家心裡有個底, 有事時就可以減少衝擊.  所以在下不太建議全面沉船.  只係對住一個女人, 好快會鑽牛角尖呢  :lol:lol
作者: Haidada    時間: 2008-4-26 10:58     標題: 回復 #58 japjap 的帖子

JAPJAP兄幾個月就有這種修為。。恭喜恭喜。。真是
滾無前後﹐達者為師。。
作者: KMY89    時間: 2008-4-27 16:11

引用:
原帖由 push_oil 於 2008-4-24 00:17 發表
1Q 可以好飽 , 3Q 後仲 d 餓
很有層次 ...
作者: KMY89    時間: 2008-4-27 16:12

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-24 08:39 發表

用 詞偏激至人身攻擊亦不值得鼓勵!
Never mind.
作者: KMY89    時間: 2008-4-27 16:13

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2008-4-24 10:24 發表
各位:

其實KMY講D野都幾中肯,佢都係以心為心吾想D老友沉淪姐。同理,好多事情冇話啱吾啱同好吾好,好多時只係個人選擇問題。但討論與鳩Up,最重要都係要有Point、有創意。人身攻擊同漫罵就不太合 ...
唔緊要的 ....
作者: 11111186    時間: 2008-4-27 20:22

對自己負責!
作者: whyslow    時間: 2008-4-29 10:26

just curious 吊閪, 扑嘢 同 做愛的分別 !!???? any Ching can explain?
作者: def_lo    時間: 2008-4-29 10:29     標題: 回復 #64 whyslow 的帖子

兄台, 請問你是香港人嗎? 如果是的話, 請不要開此玩笑吧!!
作者: PlaySafe    時間: 2008-4-29 15:03

引用:

...
Before ejaculation, I'll buy what Fei Hung said, but afterwards, what KMY's saying is more sensible!

In any event and most importantly, we should still be friends as before after these discussions.

作者: Eric_Lau    時間: 2008-4-29 18:38

I agreed with kmy and Doer more.
I am a married guy and I even has a girl friend (something like secret lover) in Hong Kong.  But the only one I love is my wife.
I don't think I will love a "Chicken" or even my sl now.
Of course, if you can find a girl with good feel to sex with, you will feel much better.  But I don't think it can be classified as "love".
I admitted that my level is very low as I am just a normal chicken worm.
作者: heehee0128    時間: 2008-5-9 16:18

引用:
原帖由 飛鴻 於 2008-4-22 10:42 發表

...
作為過來人,完全有同感,為何會同歡場女女有此交流?因為大家也知道不可能,有今生無來世的浪漫感覺,每一個毛孔都...實在難以言全。
作者: DongSiu    時間: 2008-5-14 07:04

引用:

好難講我自己的層次.

有時候 ...
同老婆吊閪,同SN妹扑嘢,同二老婆做愛.
作者: DongSiu    時間: 2008-5-14 07:27

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-25 17:42 發表
想回應下 DOER 及其他BROTHER﹕-
小弟自問飯盒散餐長吃。。現在就有飯盒在深圳天天過去。。但也在聯係戰友去偷吃散餐。。

各BROTHER所說層次問題。。我想無所謂層次。。說到層次就有高低的意思了。。說白了花 ...
我十萬個鼓掌! 小弟跟DJ是真正沉船,她不跟我要錢,每日都講下電話(2 Hours),心靈和肉体都很融合.小弟跟她是做愛,不是吊閪,不是扑嘢.!!!!!!
作者: Haidada    時間: 2008-5-14 09:55

引用:
原帖由 DongSiu 於 2008-5-14 07:27 發表
我十萬個鼓掌! 小弟跟DJ是真正沉船,她不跟我要錢,每日都講下電話(2 Hours),心靈和肉体都很融合.小弟跟她是做愛,不是吊閪,不是扑嘢.!!!!!!
那天我看到 DJ 跟你一起的神態就知道她真沉你。。另一個很明顯的就是 JAPJAP 的水汪汪。。女女喜不喜歡你是看得出來的。。外人也看得出。。你自己就肯定能感到的。。
恭喜。恭喜。。盡情享受。。
作者: ben7    時間: 2008-5-15 08:33

"解決咗問題, 先至講理想"

沉要沉得有譜,無愛情真係做人為乜
如果無feel,來個快的都好平唧
作者: ken818    時間: 2008-5-29 13:15

very good.......gogogogogogoal
作者: agogo123    時間: 2008-5-29 13:35

support support
作者: maksc    時間: 2008-5-29 16:26

X)}#k[(Bforum.timway.com
z1sZ
Z c;edo.YH0_個 feel 說不出黎, Conclusion 係 "做完呢Q,死而無憾"

哈哈!
好同意你所講,造愛就梗要有那一丁點愛情維繫,至有靈慾一致的感覺!
不然只係生理上的發洩,求其射篤精;兩個境界差得遠矣!
作者: 7-siu    時間: 2008-5-29 16:35

引用:
原帖由 maksc 於 2008-5-29 16:26 發表
X)}#k[(Bforum.timway.com
z1sZ
Z c;edo.YH0_個 feel 說不出黎, Conclusion 係 "做完呢Q,死而無憾"

哈哈!
好同意你所講,造 ...
好,又一個精彩竭後語,"版主做愛"---"求其射篤精"!
作者: Retav    時間: 2008-5-29 17:16

"版主做愛"---"求其射篤精"!... copyright by 求其... haha
作者: colorbhk    時間: 2008-5-29 22:09

引用:
原帖由 Retav 於 2008-5-29 17:16 發表
"版主做愛"---"求其射篤精"!... copyright by 求其... haha
你同阿7係唔係想激死其哥

係就預埋我, "版主做愛"---"求其射篤精"!...
作者: 十三張    時間: 2008-5-29 22:23

回復=多多支持......

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0