標題: 尋晚又去春秋 [打印本頁]

作者: yankeesreporter    時間: 2008-5-4 20:13     標題: 尋晚又去春秋

行緊上去既時候見到海琪行落黎, 就知自己唔好彩, 不過一場黎到, 照去

上到去見到阿姐, 佢話今晚無咩女, 咁我話ok, 睇左先....阿姐咁樣其實係好好, 起碼話定俾你知, 唔使你以為有幾十條女俾你揀....有定心理準備....

第一個係阿Y, 咁夜都仲見到佢, 真係好少有, 不過食過幾次, 今次想試新野, 所以彈左(sorry 阿Y)

第二個係ada, 高高地(後尾傾落原來佢有170cm, 差d高過我), 見個樣都ok, 又有d波, 今晚都係不宜再等, 於是ok入閘.

過程唔講, 服務係幾好既, 皮膚幾滑, 原來佢用私家沖涼液, 佢話做得呢行, 一定要keep, 唔係d客摸落去'鞋十十'都唔好....敬業樂業, 抵讚

佢skill幾好, pdd唔錯, 如果大家有興趣, 可以去試試, 佢返4pm - 4am....

之後同出面個阿姐傾計, 佢話阿波波可能唔做啦...唉, 即時唔開心....我真係好鬼鍾意佢對超大真波......不過而家無計啦....
作者: peninsula    時間: 2008-5-4 22:05

引用:
原帖由 yankeesreporter 於 2008-5-4 20:13 發表
行緊上去既時候見到海琪行落黎, 就知自己唔好彩, 不過一場黎到, 照去
準備 ...
Thanks for update.
作者: ufj18k    時間: 2008-5-5 13:31

作者: nyad    時間: 2008-5-5 17:08     標題: Reply #1 yankeesreporter's post

What is PDD?
作者: herry2046    時間: 2008-5-5 17:19

thank..............update
作者: footslover    時間: 2008-5-5 23:25

引用:
原帖由 nyad 於 2008-5-5 17:08 發表
What is PDD?
Poison Dragon Drill i.e. lick your asshole

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0