標題: white kitty [打印本頁]

作者: 郭政鴻    時間: 2008-5-6 23:56     標題: white kitty

作者: pb716    時間: 2008-5-7 11:51

在此感謝郭兄對白貓的關心
白兄因私務繁忙
待日後時間容許
定會再與郭兄交流心得.......thx
作者: 白貓兒    時間: 2008-5-7 11:54

hi, miss u 2. I really don't have as much time outside working hours as before (in fact much less) to come up here, as I wrote in my PM to you. How're you legs now? Simply drop me a PM and u need not initiate a thread for my sake, u know. btw, I wrote a post in the S S thread last month and u may want to look for it.
Looking forward to meeting up again some old friends from here coming Thurs night and next Monday (public holiday).....u diehard non-joiner should think about coming! another thing is I recently got a call from my most favourite vegi bg from more than a year ago and she is returning to the field soon.

作者: moonsun    時間: 2008-5-7 12:17

貓兄係度再次看見你既嘜頭係度留言真係高興
快D回歸啦!等緊你呀!
作者: 白貓兒    時間: 2008-5-7 12:23

hi bro monsoon, as I have said I won't be writing up reports anymore
but I can still exchange info with familiar brothers via PM and other private means once in a while.
作者: supernova    時間: 2008-5-7 12:37     標題: 回復 #5 白貓兒 的帖子

OH?!!! That's why so quite here la....
作者: justinada    時間: 2008-5-7 13:34

Miss u ah , Brother CAT!!!!!
作者: moonsun    時間: 2008-5-7 13:40

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-5-7 12:23 發表
hi bro monsoon, as I have said I won't be writing up reports anymore
but I can still exchange info with familiar brothers via PM and other private means once in a while.
你好呀貓兄,我唔係好識英文所以要查吓字典先
但呢度無咗你真係靜哂
作者: fitman    時間: 2008-5-7 18:27

作者: 天使藍    時間: 2008-5-7 19:16

真係有好多fan屎o番!

作者: macaulee    時間: 2008-5-7 19:32

白貓兒  
I miss you too
作者: PAULOVE    時間: 2008-5-7 22:07

glad to see U...  sunny day after rain now...  come on enjoy the  life again
作者: derrick328    時間: 2008-5-7 22:39

作者: fighterplane    時間: 2008-5-7 22:43

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-5-7 11:54 AM 發表
hi, miss u 2. I really don't have as much time outside working hours as before (in fact much less) to come up here, as I wrote in my PM to you. How're you legs now? Simply drop me a PM and u need n ...
Are you talking about KiKi? I miss her too
作者: mpower    時間: 2008-5-7 22:57

引用:
原帖由 newkid 於 2008-5-7 12:42 PM 發表
貓兄再次看見你留言真係高興

miss you much.
X2
快d蒲頭啦衰公
作者: kimchee    時間: 2008-5-7 23:01

Thank you for your contribution here and wish you the best in whatever you are doing.  Hope to hear from you soon and be very successful as you wish.
作者: pb716    時間: 2008-5-7 23:08

會否考慮廣大粉絲的寶貴心聲......
再現骨場討論區啦........
作者: derrick328    時間: 2008-5-7 23:11

作者: fighterplane    時間: 2008-5-7 23:12

少恕, 佢忍唔到幾耐---------
好快會浦頭,
作者: IIFLD    時間: 2008-5-8 00:30

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-7 22:43 發表

Are you talking about KiKi? I miss her too
I also guessed White Kitty talking about her.
作者: 星升升    時間: 2008-5-8 08:50

General

MMMMMMMMMMMMMMMMiss You So Much ch! ch! ch! ch! ch! ch!
作者: JM168    時間: 2008-5-8 10:46

5d 番薄I!!
呢度冇鬻A都幾悶!!
作者: doggie69    時間: 2008-5-8 11:28

Come on! 5D 5D!!
作者: 土方歲三    時間: 2008-5-8 14:34

揮一揮手先.......
作者: 白貓兒    時間: 2008-5-8 16:35

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-7 23:12 發表
少恕, 佢忍唔到幾耐---------
好快會浦頭,
你如唔知我乜事離開(每天有充份時間上來的習慣及板主職),你就繼續如此想吧.當然,今次見別的巴打開thread問候唯有回覆.
忙, 係咁先.

作者: CHANGMAO    時間: 2008-5-8 18:40

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-5-8 16:35 發表

你如唔知我乜事離開(每天有充份時間上來的習慣及板主職),你就繼續如此想吧.當然,今次見別的巴打開thread問候唯有回覆.
忙, 係咁先.
SAYONARA
作者: 大波迷    時間: 2008-5-8 23:08

引用:

忙, 係咁先.
睇儱|係邊間桑拿遇上你

請努力繼續你既忙碌,也希望好快會再見到你既出現!

作者: JACKY6237    時間: 2008-5-9 11:28

引用:

忙, 係咁先.
Hi 貓兄,係度見番你,真係好高興,無論點都好,我都會視你如知己,希望你會多d睇住我地........
miss you so much.
作者: fighterplane    時間: 2008-5-9 14:19

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-5-8 04:35 PM 發表

忙, 係咁先.
如果真的是KIKI 回歸,
我又信你唔番黎出報告.

作者: 愛田由    時間: 2008-5-9 15:25

作者: playplay_2000    時間: 2008-5-9 18:45

do you know, when white kitty is not here, here become quiet. Hope white kitty when you have time please visit here to share your view. i am looking for it.
作者: Im99917    時間: 2008-5-9 19:32

你唔係度, 寫報告冇加分Wor好似?
作者: 大波迷    時間: 2008-5-9 22:56

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-5-9 19:32 發表
你唔係度, 寫報告冇加分Wor好似?
係囉
作者: 白貓兒    時間: 2008-5-10 09:41

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-9 14:19 發表

作者: falo    時間: 2008-5-15 14:10

miss U where gone @@ now
作者: 東虫    時間: 2008-5-15 14:48

香港桑拿     
作者: 6769    時間: 2008-5-21 10:58     標題: 回復 #35 白貓兒 的帖子

最心痛是,走得太遲 ...

作者: kim macky    時間: 2008-5-23 10:07

i miss you so much... 6769
作者: 6769    時間: 2008-5-23 10:51

引用:
原帖由 kim macky 於 2008-5-23 10:07 發表
i miss you so much... 6769
呢度而家少左寫手話事...清新好多...

咪返來行下咯...

作者: 巴士茂李    時間: 2008-5-23 12:58

引用:
原帖由 6769 於 2008-5-23 10:51 發表

咪返來行下咯...

Hi Hi
How are you 局長,
Miss You so Much...................

作者: pb716    時間: 2008-5-23 13:47

引用:
原帖由 6769 於 2008-5-23 02:51 發表

咪返來行下咯...

言論自由, 切勿濫用.
敬請各位言詞切勿過度
不要作不必要的問題
引起不必要的言論
希望大家以互相交流的心態處理
多謝合作.....
作者: 巴士茂李    時間: 2008-5-23 15:25

引用:
原帖由 pb716 於 2008-5-23 13:47 發表

言論自由, 切勿濫用.
敬請各位言詞切勿過度
不要作不必要的問題
引起不必要的言論
多謝合作.....
講事實都有問題?
唔係咁霸道嘛!

作者: messenger    時間: 2008-5-23 15:43

引用:
原帖由 6769 於 2008-5-23 10:51 發表

咪返來行下咯...

我都覺得清新了!
作者: messenger    時間: 2008-5-23 15:44

引用:
原帖由 pb716 於 2008-5-23 13:47 發表

言論自由, 切勿濫用.
敬請各位言詞切勿過度
不要作不必要的問題
引起不必要的言論
多謝合作.....
寫出自己感受咁都算言詞過度?
作者: 巴士茂李    時間: 2008-5-23 16:00

引用:
原帖由 messenger 於 2008-5-23 15:44 發表

寫出自己感受咁都算言詞過度?
人地要玩一言堂嘛!

作者: 6769    時間: 2008-5-23 16:07

引用:

言論自由, 切勿濫用.
敬請各位言詞切勿過度
不要作不必要的問題
引起不必要的言論
多謝合作.....
你邊度睇到有不必要的問題 ?

作者: moonsun    時間: 2008-5-23 20:42

又係呢幾位~~之前推捧唔到家陣再接再厲
有人想做版主咪?大版主有無機囉!
做人有D風度啦!人地家吓都唔玩啦何必還要寸人呢?
等如一位你好憎既同事已離公司還有必要繼續講人是非嗎?
作者: fitman    時間: 2008-5-23 20:53

作者: 69sina    時間: 2008-5-23 23:28

引用:
原帖由 pb716 於 2008-5-23 01:47 PM 發表

言論自由, 切勿濫用.
敬請各位言詞切勿過度
不要作不必要的問題
引起不必要的言論
多謝合作.....
716, 好X掛住你啊~~
作者: 陽具    時間: 2008-5-24 01:27

吊九柒你哋班冚家剷
阻撚住個地球轉
快撚d去死啦

作者: JACKY6237    時間: 2008-5-24 11:25

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-5-23 15:25 發表

講事實都有問題?
唔係咁霸道嘛!

師兄,你好似有D野想講咁O番,願聞其詳,不要男子乒乓球~~"單打"
作者: fitman    時間: 2008-5-24 19:00

放假返黎後 變左投票版 冇セ包膠嘅 清新左?吾覺噃 淨系覺得周圍都有鞋油味  
作者: happywkr    時間: 2008-5-24 21:49

作者: fitman    時間: 2008-5-24 22:00

都吾糸冇貢獻呀 起碼帶埋鞋油上網 和諧好多  間吾中應响声 羣起而攻咁囉
作者: fitman    時間: 2008-5-24 22:31

寫手都有d介紹下 得吾得試完就知 好嘅 吾好既  ;成日"柄"埋做cd rom 一有機会就蒲頭擦鞋 联羣共插 版主都吾俾面所以咪越攪越清新囉
作者: mpower    時間: 2008-5-25 16:37

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-24 10:31 PM 發表
寫手都有d介紹下 得吾得試完就知 好嘅 吾好既  ;成日"柄"埋做cd rom 一有機会就蒲頭擦鞋 联羣共插 版主都吾俾面所以咪越攪越清新囉
慳返淡氣暖肚啦.....................
作者: rabbit2000    時間: 2008-5-25 19:17

要貓兄蒲頭, 平息一下.
作者: Dr.Evil    時間: 2008-5-25 20:44

點解呢度會變成多多投票,少少報告既?
作者: happywkr    時間: 2008-5-25 21:28

作者: mpower    時間: 2008-5-25 22:08

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2008-5-25 08:44 PM 發表
點解呢度會變成多多投票,少少報告既?
沒落了...............我都好耐冇出報告.......
作者: fitman    時間: 2008-5-25 22:11

咁 我順手番你
作者: fighterplane    時間: 2008-5-25 22:16

係時候將過時的投票post上鎖,
現時這樣的版面,
真的沒興趣看
作者: mpower    時間: 2008-5-25 22:17

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-25 10:16 PM 發表
現時這樣的版面,
真的沒興趣看

作者: JACKY6237    時間: 2008-5-26 09:41

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-25 22:16 發表
現時這樣的版面,
真的沒興趣看
唔知係咪配合今年o既選舉年,咩野都攪投票,唉....呢個地方已今非昔比.
作者: playplay_2000    時間: 2008-5-26 10:01

引用:
原帖由 fitman 於 2008-5-24 19:00 發表
放假返黎後 變左投票版 冇セ包膠嘅 清新左?吾覺噃 淨系覺得周圍都有鞋油味  
C Hing I agree you much
作者: supernova    時間: 2008-5-26 10:42

so disapointted to what is happening in this forum......
作者: def_lo    時間: 2008-5-26 10:58

近來少上來呢度, 一係因為少出來蒲, 二係真係對而家鶞帛椰麻I失望! 暫時都係做住CDROM先啦!!
作者: 巴士茂李    時間: 2008-5-26 13:44

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-5-24 21:49 發表
Even a  writer, if he could provide useful and reliable information is benefitial to the fans here.  But I seldom find Mr Bus and 6769 sharing good information here!!
Just because You are NEW...................

作者: 星升升    時間: 2008-5-26 14:15

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-5-24 21:49 發表
Even a  writer, if he could provide useful and reliable information is benefitial to the fans here.  But I seldom find Mr Bus and 6769 sharing good information here!!
師兄果然........

一針見......血

一矢中.......的

一?.................唔一啦!

費事比人話一......................言堂啦!
作者: def_lo    時間: 2008-5-26 14:21

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-5-26 13:44 發表
Just because You are NEW...................
我都上魕O度接近一年, 應該唔算新, 但都同鶡  閣下話佢新鴷S台有同感!!

作者: 779394    時間: 2008-5-26 14:34

呢度點解會變成咁架?大家成日係度單單打打!唉!
作者: happywkr    時間: 2008-5-26 23:37

作者: andyandy918    時間: 2008-5-27 00:19

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-5-26 13:44 發表

人地新既就唔講得野呀.......
作者: mpower    時間: 2008-5-27 01:29

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-5-27 12:19 AM 發表

人地新既就唔講得野呀.......
有人扮老         
作者: breatharian    時間: 2008-5-27 02:00

你地由你地鬧,d投票thread照比人推晒上黎,無奈=.=
作者: dog.eat.dog    時間: 2008-5-27 12:43

http://forum.timway.com/php/show ... page/0/fpart/1/vc/1

以前係好朋友
作者: JM168    時間: 2008-5-27 15:32

睇番D舊post都覺得好唏噓,以前又Fan又客氣,到而家打生打死,為乜?

作者: supernova    時間: 2008-5-27 15:48

想當時每天一online 就睇下 brother d report...
經常食到好野...
而家就登記 登記 登記, 投票, 投票, 投票...........
廉頗老矣,尚能飯否?望盡天涯路
作者: dog.eat.dog    時間: 2008-5-27 16:02

引用:
原帖由 JM168 於 2008-5-27 15:32 發表
為乜?
可能佢地自已都唔識答
作者: supernova    時間: 2008-5-27 17:32

投票的目的:

對爭議根本達致共識
作者: gerrard1208    時間: 2008-5-27 18:31

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-5-26 05:44 發表

上黎睇既版友大部份都係想攞料, 料係堅既我理鬼佢係吾係writer, 若做writer做o甘多年又吾駛改名又重有o甘多人睇, 証明佢必定有佢既價值
好過d人無貢獻, 淨係識單打攪破壞, 自己友比人掟走左就吾gur,成日攪破壞做埋d小人陰濕野
作者: fitman    時間: 2008-5-27 18:54

fully agree
作者: dog.eat.dog    時間: 2008-5-27 22:27

係唔係唔祭Z我地唔識睇咩?使鬼你同我講呀

作者: KFC123    時間: 2008-5-28 09:31

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-27 22:27 發表
NEWBIE....U KNOW SO WELL OF THE STORY WOW...
作者: dog.eat.dog    時間: 2008-5-30 00:52

引用:
原帖由 KFC123 於 2008-5-28 09:31 發表

NEWBIE....U KNOW SO WELL OF THE STORY WOW...
我夠認得你啦
作者: littlehorse    時間: 2008-5-30 09:28

唉... 我都好耐無出報告...
本來呢度好多人都貢獻好多報告...
不理真假... 起碼有兄弟睇完去試...
試左番黎講番又係又野播!!
不過氣氛已轉... 唔再多討論交流...
對人多而非對事... 完全影響其他會眾!!
最近呢度係既方向轉成點大家有眼啦睇...
原因請大家各自理解!!
作者: pb716    時間: 2008-5-30 09:41

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-5-30 01:28 發表
唉... 我都好耐無出報告...
本來呢度好多人都貢獻好多報告...
不理真假... 起碼有兄弟睇完去試...
試左番黎講番又係又野播!!
不過氣氛已轉... 唔再多討論交流...
對人多而非對事... 完全影響其他會眾!!
最 ...
我想大家也有自己的感受
我想那些認為對的自己想
在版內是否真的能起作用.....thx
作者: pb716    時間: 2008-5-30 09:48

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2008-5-27 10:31 發表

上黎睇既版友大部份都係想攞料, 料係堅既我理鬼佢係吾係writer, 若做writer做o甘多年又吾駛改名又重有o甘多人睇, 証明佢必定有佢既價值
好過d人無貢獻, 淨係識單打攪破壞, ...
我不敢說有人真的刻意作出那種行為
我想進入此版的看官或會員
都只有一個共同目的
就是看看花花世界
有什麼好玩及自己又未能知未能試
待時期成熟便可享受一番.....
至於經常指他人是寫手
這問題很灰色
那人寫得入肉, 便指他是寫手
讓大家看官或會員, 按提報告的c兄的資料去親身測試
就是最好的證明......
大家同意嗎????
我認同"最重要是料係堅既"
作者: littlehorse    時間: 2008-5-30 10:11

引用:
原帖由 pb716 於 2008-5-30 09:48 發表

我不敢說有人真的刻意作出那種行為
我想進入此版的看官或會員
都只有一個共同目的
就是看看花花世界
有什麼好玩及自己又未能知未能試
待時期成熟便可享受一番.....
至於經常指他人是寫手
這問題很灰色 ...
問題係... 而家呢度連最基本既野 - 資訊交流 都少左...
其他野都唔駛講住啦!!
作者: pb716    時間: 2008-5-30 10:16

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-5-30 02:11 發表

問題係... 而家呢度連最基本既野 - 資訊交流 都少左...
其他野都唔駛講住啦!!
認同
祈望十家繼續頂力支持
多提交報告及分享大家的豔事及經驗
惠及大家可以儘用資源享受人生.....
作者: pkdonald    時間: 2008-5-30 10:36

唉,有時都好灰,諗住有好野食左,上來出個包膠比兄弟分享,又比人話寫手,出ad,都唔明d人咩心態
作者: def_lo    時間: 2008-5-30 10:48     標題: 回復 #94 pkdonald 的帖子

可能係因為你唔係講緊某些人超喜好鼣嚽o! 人地去某間場冇試某些人黿壑, 出鰴孎i都被人以此為由打人負分! 咁樣鵀陸w對性齔語, 及針對性齔分, 唔知算唔算間接幫某些場或某些人賣廣告呢??
作者: pkdonald    時間: 2008-5-30 10:59

唉,呢個世界,咩人都有

作者: 屈臣氏    時間: 2008-5-30 13:16

世事豈能盡如人意,但求無愧于心
有人既地方,自然有是非........
貓兄!為自己喜歡既事而為,你就係你,無人可以去抹黑到
作者: 屈臣氏    時間: 2008-5-30 13:35

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2008-5-27 18:31 發表

好過d人無貢獻, 淨係識單打攪破壞, ...
無見一排咁好火既?
不過,我反而覺得大家團結咗,起碼都會出句說話去維護尼度既和諧
作者: andyandy918    時間: 2008-5-30 13:44

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-27 22:27 發表
咁人地講, 你夠可以唔聽架......
唔好自視甚高!!!!
作者: pkdonald    時間: 2008-5-30 16:52

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-5-30 13:44 發表

咁人地講, 你夠可以唔聽架......
唔好自視甚高!!!!
網絡世界,貴乎互相尊重
作者: gerrard1208    時間: 2008-5-30 18:41

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-5-30 05:35 發表

無見一排咁好火既?
不過,我反而覺得大家團結咗,起碼都會出句說話去維護尼度既和諧
有o固句講o個句遮你夠無見一排變左布歐o甘既樣啦
作者: 屈臣氏    時間: 2008-5-30 19:31

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2008-5-30 18:41 發表

有o固句講o個句遮你夠無見一排變左布歐o甘既樣啦
夠正義 .....我變布歐係因為身型同性格都變咗啫,同我嗜好無關
作者: joe456    時間: 2008-5-30 20:34

點解條题目同大家講嘅內容唔[啦間]嘅!?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0