標題: 又查牌 [打印本頁]

作者: 屠夫2    時間: 2008-5-11 12:04     標題: 又查牌

尋日去荃灣英皇7/F,又查牌,上個月至查完,又查,攪到我冇曬引
作者: ete    時間: 2008-5-11 15:54

正骨都查?可能又有D人出D僧值報告?
作者: peninsula    時間: 2008-5-11 17:42

引用:
原帖由 屠夫2 於 2008-5-11 12:04 發表
尋日去荃灣英皇7/F,又查牌,上個月至查完,又查,攪到我冇曬引
Why worry too much?
作者: rabbit2000    時間: 2008-5-11 23:21

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-5-11 17:42 發表

查牌很討厭,又浪費時間
作者: 屠夫2    時間: 2008-5-12 12:20

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-5-11 17:42 發表

我果日好眼訓, 比條PC曹到醒左訓吳返
作者: pb716    時間: 2008-5-12 13:40

那麼慘
查牌確是令人火煩厭
作者: getalife    時間: 2008-5-12 14:28

作者: 779394    時間: 2008-5-14 01:10

好似大陸咁一樣,做下樣俾人睇ma,都明知唔可以完全禁嫖,只可以做下show la!
作者: jimmy1001    時間: 2008-5-14 13:06

引用:
原帖由 rabbit2000 於 2008-5-11 15:21 發表

查牌很討厭,又浪費時間
I agree with you!
作者: lelly    時間: 2008-5-29 16:37

查完有否補足時間呢???
作者: kit1971    時間: 2008-5-29 18:16

查幾多一定補幾多!!!!!!!!!!!!
作者: lunyik    時間: 2008-5-31 01:07

我試個次在皇室宮殿,連續查兩次,有d玩野成份.
第一次警察查牌,半小時後到又來查牌,今次另一部門,好似咩牌照部唔係太記得.
作者: pb716    時間: 2008-6-28 08:44

近期又開始做嘢....
夜巡啦......
不過暫時是油尖旺區.....好快又來....唉....又要收吓啦.
作者: NWA    時間: 2008-6-28 18:18

one of the big boss is coming from china. but saunas and spas really have no illegal activities going on. the police should concentrate on the nightclubs. i heard one of the high class private club in the hotel in happy valley has drug party everynight and they are still open. the police are looking the wrong way.
作者: ete    時間: 2008-6-28 19:39

奧運就到洗太平地.....!
作者: johnnyjohnny    時間: 2008-6-30 09:14

引用:
原帖由 ete 於 2008-6-28 19:39 發表
奧運就到洗太平地.....!
更可能是由於副總理習生會於本月七日來港數天
作者: 牧童    時間: 2008-7-1 13:03

好彩我噚晚上去冇咩事,但不過好多人,要等囡囡,
做了 @^ ,中力位準,聲甜細心,由其一定要試她
練的大髀筋非常舒服。 .........
番 mark 指數80。
作者: pb716    時間: 2008-7-1 22:18

引用:
原帖由 牧童 於 2008-7-1 05:03 發表
好彩我噚晚上去冇咩事,但不過好多人,要等囡囡,
做了 @^ ,中力位準,聲甜細心,由其一定要試她
練的大髀筋非常舒服。 .........
番 mark 指數80。
咁去了邊處練的大髀筋非常舒服???
作者: 牧童    時間: 2008-7-2 06:31

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-1 22:18 發表

咁去了邊處練的大髀筋非常舒服???
版主大人﹕這裡唔係講緊英皇 7/F 咩 ?? ..........

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0