標題: [灌水] 芺蓉新埸 [打印本頁]

作者: an_uu    時間: 2008-5-18 19:23     標題: 芺蓉新埸

芺蓉新埸

中午從廣州辦事囘到深圳,想起新埸有張優惠卷,須然貴D試一下無壞而且經理說比芺蓉好,一入酒店門口五星CUP氣勢有門童幫你開門,落地洞前台明亮,攞鎖匙入LOCKER,夠大,浴格乾淨,招呼好,休息室SOFA舒服唯1沒有獨立電視,可能新場得一,二個客,夠靜啱我,入房,大,有梳化冇電視,bg.斯文靚女好意頭NO.   PART 1,正宗骨埸手法,按得的確比芺蓉好mm說培訓比芺蓉嚴格,part 2推油手法也好,細佬都嘔白泡投降.
作者: Bond007    時間: 2008-5-18 20:45

作者: an_uu    時間: 2008-5-18 21:00

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-18 20:45 發表

芺蓉新埸叫乜名, 位置在那五星級酒店内?
就在芺蓉旁邊的X光酒店地庫
作者: Bond007    時間: 2008-5-18 21:04

作者: an_uu    時間: 2008-5-18 21:18

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-18 21:04 發表

同一集团經營嗎? 如何收費? 只有一種套餐嗎?
是同一集團的听說因身處五星酒店介錢很貴468現拿芺蓉cuepon268
作者: Bond007    時間: 2008-5-18 21:30

作者: an_uu    時間: 2008-5-18 21:36

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-18 21:30 發表

$468 只是 按摩 連 起機就眞係貴

和葵蓉同級同老細的 盧山、老地方、京鹏 全是$268 仲有9折及10送1  

d女質素如何?
只做個*號唔錯,趁268會再call佢
作者: Bond007    時間: 2008-5-18 22:12

作者: coke818    時間: 2008-5-19 12:04

陽X酒店以前玩過,好似係正骨場,冇起機喎!而家搞成咁呢?
作者: Oldman    時間: 2008-5-19 12:11

引用:
原帖由 coke818 於 2008-5-19 12:04 發表
陽X酒店以前玩過,好似係正骨場,冇起機喎!而家搞成咁呢?
changed boss already !
作者: Max6    時間: 2008-5-21 14:54

引用:
原帖由 an_uu 於 2008-5-18 21:36 發表

只做個*號唔錯,趁268會再call佢
Need coupon or promotion offer?
If yes, how to get coupon or how long the promotion offer last?
作者: mark4308    時間: 2008-5-21 15:38

good good good
作者: coke818    時間: 2008-5-21 16:11

引用:
原帖由 Oldman 於 2008-5-19 04:11 發表

changed boss already !
哦!剛出來玩時沉了船,給這間場的骨女掠了我不少血汗金錢和時間!
作者: Oldman    時間: 2008-5-21 19:38

引用:
原帖由 coke818 於 2008-5-21 16:11 發表

哦!剛出來玩時沉了船,給這間場的骨女掠了我不少血汗金錢和時間!
details please !
作者: fabregas04    時間: 2008-5-21 22:10

上次去芙蓉,个经理比左张优惠卡我,5月15至6月15期间,阳光式原价¥398(差唔多,唔系好记得),优惠价¥268,个经理话因为间酒店唔想做得太Cheap,所以要巨地收贵D,听讲个場迟D会装修。
作者: strange    時間: 2008-5-22 00:05

引用:
原帖由 coke818 於 2008-5-21 16:11 發表

我剛出來玩時, 也給一個骨女,
掠了我不少血汗金錢和時間!:
作者: netken2003    時間: 2008-5-22 03:43

引用:
原帖由 fabregas04 於 2008-5-21 14:10 發表
上次去芙蓉,个经理比左张优惠卡我,5月15至6月15期间,阳光式原价¥398(差唔多,唔系好记得),优惠价¥268,个经理话因为间酒店唔想做得太 Cheap ...
唔想太 cheap, 所以收 398? 咁係咪女靚的,又好玩的先?咁如果又唔係,點解我唔俾番 238 去番隔離先?

不過趁住平,都要去睇睇…真相係要靠自己去搜尋的!
作者: kensirsir    時間: 2008-5-22 04:42

Thanks for sharing!
作者: Oldman    時間: 2008-5-23 19:14

引用:
原帖由 netken2003 於 2008-5-22 03:43 發表

唔想太 cheap, 所以收 398? 咁係咪女靚的,又好玩的先?咁如果又唔係,點解我唔俾番 238 去番隔離先?

不過趁住平,都要去睇睇…真相係要靠自己去搜尋的!
I think we can't expect too much about the qualities  at the start.

Better to try later !
作者: an_uu    時間: 2008-5-25 16:55

引用:
原帖由 Oldman 於 2008-5-23 19:14 發表

I think we can't expect too much about the qualities  at the start.

Better to try later !
268元,但果度真係好寧靜ke休息地方,mm按得好過芺蓉
作者: Oldman    時間: 2008-5-26 00:43

引用:
原帖由 an_uu 於 2008-5-25 16:55 發表

268元,但果度真係好寧靜ke休息地方,mm按得好過芺蓉
but how about the quality  of the bgs ?
作者: an_uu    時間: 2008-5-26 11:38

引用:
原帖由 Oldman 於 2008-5-26 00:43 發表

but how about the quality  of the bgs ?
i try no * twice, very nice bg my cup of tea,mybe triple later.
作者: simonkok    時間: 2008-5-26 20:37

引用:
原帖由 an_uu 於 2008-5-26 11:38 發表

i try no * twice, very nice bg my cup of tea,mybe triple later.
昨天去左...因為富翁個部長話自己過左檔..介紹我去...

喜歡寧靜0既朋友就0岩晒....

星期日..係休息室由下晝一點幾坐到差唔多三點幾..都係得我一個客...

認真....
作者: an_uu    時間: 2008-5-27 15:41

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-5-26 20:37 發表

昨天去左...因為富翁個部長話自己過左檔..介紹我去...

喜歡寧靜0既朋友就0岩晒....

星期日..係休息室由下晝一點幾坐到差唔多三點幾..都係得我一個客...

認真....
地方認真唔錯,西門兄,你識是否楊性女部長?當日你做幾號?如何
作者: hung823    時間: 2008-5-28 13:22

cccccccccccccccccc
作者: hung823    時間: 2008-5-28 13:22

ccccccccccccccccccc
作者: simonkok    時間: 2008-5-28 19:52

引用:
原帖由 an_uu 於 2008-5-27 15:41 發表

地方認真唔錯,西門兄,你識是否楊性女部長?當日你做幾號?如何
師傅。。。你真係料事如神。。
連楊姓女部長都知。。。。
作者: mm2005a    時間: 2008-5-28 20:08

268元,當然好寧靜,冇客,冇電視,有冇上山下海先?
作者: an_uu    時間: 2008-5-29 10:28

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-5-28 19:52 發表

師傅。。。你真係料事如神。。
連楊姓女部長都知。。。。
咁啱估到,佢由知客升做部長,幾靚女,腳又長,講煲冬瓜声線殺死人曾有想到
溝佢做女朋友
作者: simonkok    時間: 2008-5-29 18:19

引用:
原帖由 an_uu 於 2008-5-29 10:28 發表

咁啱估到,佢由知客升做部長,幾靚女,腳又長,講煲冬瓜声線殺死人曾有想到
溝佢做女朋友
係靚女。。。
不過都唔會諗溝佢。。。
溝桑拿D部長仲難過K場D媽咪好多。。。
作者: san123    時間: 2008-5-31 12:22

Better hardware, software borrow from fuyung, went twice, 1st time can hardly get a good mm.
2nd time, only 3 mm there, 2 on-clock all are under average !

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0