標題: 官塘小曼驚嚇一Q [打印本頁]

作者: 岸男    時間: 2008-6-13 12:33     標題: 官塘小曼驚嚇一Q

康寕唐樓2樓
一開門見一個身穿紅色內衣,身型高瘦,對波好大,樣就好鄰家女孩嘅長髮姑娘(唔靚但順眼)
入內除下乳衣,重厲害,個av話得34B,老作咩,边只B cup,左边就有C+D cup,右最少都有E cup....大細超亦pink lin
乳牛級人馬
飛身冲涼,上床....
指定動作,互動錫lin,佢吹我摷妹妹,不可指入
一個動作到尾,有輕車....到最後佢大聲叫頂唔順,塊面通紅,對手按對心ロ,雙眼緊閤...講我有心臟病....
一驚之下精関大開...完事...
小曼頭左一陣回氣後先同我講...講笑咋
嚇得我....

有冇兄弟想過,如果同條女就緊嘢時條女馬上風....點算????
作者: icheng609    時間: 2008-6-13 15:02

請問有冇僭建...........? 大約幾歲?
作者: 麥迪文    時間: 2008-6-13 15:31

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-13 15:02 發表
代男男回答: 他說真 (*)(*)

幾歲 I have no idea la!
作者: 岸男    時間: 2008-6-13 16:47

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-13 15:02 發表
絕冇人工成份,天然~~~~~大細波
小曼話25歲.睇落都似
湖北人仕,20号走人
作者: peninsula    時間: 2008-6-13 21:06

引用:
原帖由 岸男 於 2008-6-13 12:33 發表
康寕唐樓2樓...
Looks fit!
作者: bigdogdog99    時間: 2008-6-19 13:28

verygood ! how much ?
作者: icheng609    時間: 2008-6-19 14:42

seems to be a good choice bor......... should got here and have a look.
作者: sharp0    時間: 2008-6-19 21:18

very nice
作者: poonth    時間: 2008-6-20 13:53

nice! how much
作者: nskean    時間: 2008-6-20 13:58

GOOOOOOOOD
THANKD FOR SHARING
作者: siukei    時間: 2008-6-21 00:00

just checked !$!, since the name has been changed, but also in red, nice!
作者: andywai2101    時間: 2008-6-28 00:21

really , kwan tong have good girl??

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0