標題: 投訴: 月亮灣擦背 [打印本頁]

作者: 少游    時間: 2008-6-17 02:41     標題: 投訴: 月亮灣擦背

各同路朋友, 小弟前日在羅湖區有一受辱經歷.

事件如下, 在回香港前, 在羅湖交通樓下上了月亮灣車, 前半過程不表...... 蒸完後見身上老泥不少. 要去擦背. 過程一如其他場. 擦完, 以為沖水按背完事. 點知那擦背, 先用反間水沖小弟前身. 小弟當時是前身向上. 點知, 以為沒什麼事. 他一直向小弟雙奶頭按摩. 小弟起初不以為意. 怎知不一會, 包皮被反開, 又給反間卒, 還不以為是什麼一回事. 怎知, 再下去就如去機場那麼的上下上下. 小弟開始覺得不對勁, 說時遲那時快, 小弟弟有些起來, 有點想出,  心中火起. 一手搉開那手, 起床, 說去沖水. 他拿了小費單, 用手按單上的前兩個價. $10/$20,  意思是叫我圈30. 我不客氣的寫了10.  

怎會有如此的擦背.  ..... 去了按中式雙鐘之後, 火還未燒完, 出去, 去了另一間機場, 出了火才打的去皇崗回香港. 請兄弟們小心.
作者: freex    時間: 2008-6-17 05:05

men for men?oh my god!
作者: colorbhk    時間: 2008-6-17 06:46

你俾十蚊都好好人了, 我就吊撚完佢就出去complaint 佢. 我條嘢除咗醫生, 第二d男人就咪撚搞佢
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 09:40

作者: Retav    時間: 2008-6-17 09:45

Should call the police or complaint to the management... sexual harrassment is a very serious crime in China
作者: icheng609    時間: 2008-6-17 10:32     標題: 回復 #1 少游 的帖子

我從來唔会比麻甩佬掂我嘅肉體!
作者: def_lo    時間: 2008-6-17 10:34

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-17 10:32 發表
我從來唔N比麻甩佬掂我鵀覂憿I
我下次見到你一定要破你個"處"!!
作者: KMY89    時間: 2008-6-17 10:47

引用:
原帖由 少游 於 2008-6-17 02:41 發表

事件如下, 在回香港前, 在羅湖交通樓下上了月亮灣車, 前半過程不表...... 蒸完後見身上老泥不少. 要去擦背. 過程一如其他場. 擦完, 以為沖水按背完事. 點知那擦背, ...
一定要報警。
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 10:52

作者: icheng609    時間: 2008-6-17 10:52

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 10:34 發表

我下次見到你一定要破你個"處"!!
我唔係豆腐一族, 磨豆腐係唔啱我 gar..........
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 10:53

作者: icheng609    時間: 2008-6-17 10:55

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-17 10:53 發表

除咗 顏x偉 可以嗎
........................... 你話呢?
作者: KMY89    時間: 2008-6-17 10:56

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-17 10:52 發表

起碼搞大佢, 等其他顧客知
老實講,我可能會打爆佢
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 11:16

作者: 7-siu    時間: 2008-6-17 13:23

引用:

事件如下, 在回香港前, 在羅湖交通樓下上了月亮灣車, 前半過程不表...... 蒸完後見身上老泥不少. 要去擦背. 過程一如其他場. 擦完, 以為沖水按背完事. 點知那擦背, ...
鬼叫你叫"少游"咩!秦少游是出名的一個宋朝靚仔!
作者: moonie    時間: 2008-6-17 13:48

must complain, cannot allow a such a person in this industry.
作者: colorbhk    時間: 2008-6-17 14:19

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-17 10:56 發表

老實講,我可能會打爆佢
打爆佢架飛機
作者: def_lo    時間: 2008-6-17 14:22

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-17 10:52 發表
我唔係豆腐一族, 磨豆腐係唔琝 gar..........
Diu, 咁咪格劍囉, 仲好玩啦!!
作者: anakin    時間: 2008-6-17 14:36

引用:

包皮都反埋黎劣
以後去少間....
作者: 天使之施    時間: 2008-6-17 15:09

咁變態我會一腳車埋去佢個頭到。
作者: icheng609    時間: 2008-6-17 15:47

不過可能好此道者会趨之若鶩!
作者: anakin    時間: 2008-6-17 16:13

唉.....
幾多投資、賣幾多廣告、出幾多鱔稿都無用,
一個擦背阿叔就搞掂,
以後被label為gaygay場,
真係送機都無人去。
作者: iQian    時間: 2008-6-17 17:56

Wa!!!

Boycott la!!!
作者: colorbhk    時間: 2008-6-17 17:59

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-17 16:13 發表
唉.....
幾多投資、賣幾多廣告、出幾多鱔稿都無用,
一個擦背阿叔就搞掂,
以後被label為gaygay場,
真係送機都無人去。
而家真係送手機 (手打飛機)  
作者: wahahawy    時間: 2008-6-17 18:41

作者: 少游    時間: 2008-6-17 19:10

我到而家林起都火, 以為擦背包反皮清, 當然唔洗要佢啦, 如果系女都話可以接受, 男就唔得. 一般如果去其他場擦背. 我都會比20 Tips. 而家佢以為做多左野會比多D. 事後真系後悔比10蚊. 以後都唔會再去月亮灣.
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 20:46

作者: Bond007    時間: 2008-6-17 20:48

作者: anakin    時間: 2008-6-17 20:55

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-6-17 17:59 發表

而家真係送手機 (手打飛機)  
仲要係猛男手機
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 21:04

作者: 日守肛    時間: 2008-6-17 21:09

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-17 09:40 發表

我去過 月亮灣 +幾次從未試過擦背.  

那條粉腸試過"溜"我, 但我睇到佢好 很樣衰.  話時話, 佢V日色迷迷望住浸在池中的裸客

係我就那時投訴,  宜家在此講, 有 用!   ...
9熊哥連男人都吸引到
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 21:12

作者: 日守肛    時間: 2008-6-17 21:16

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-17 21:12 發表

你是頭好忠心的跟尾狗

明天餵你食
讚狗熊哥令仔都唔得?

好能臭皮氣喔~~

作者: Bond007    時間: 2008-6-17 21:29

作者: 日守肛    時間: 2008-6-17 21:55

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-17 21:29 發表

皮氣=脾氣?
狗熊哥~
作者: Bond007    時間: 2008-6-17 22:05

作者: Skyhunter    時間: 2008-6-18 01:02

作者: Bond007    時間: 2008-6-18 01:57

作者: Bond007    時間: 2008-6-18 05:15

作者: john_1    時間: 2008-6-18 10:39

给抽水?! Ha Ha!
作者: Bond007    時間: 2008-6-18 12:24

作者: Bond007    時間: 2008-6-19 13:33

作者: Bond007    時間: 2008-6-24 16:51

作者: Bond007    時間: 2008-6-25 23:37

作者: hkoldguy2004    時間: 2008-6-26 00:24

引用:

事件如下, .........怎知不一會, 包皮被反開, 又給反間卒, 還不以為是什麼一回事. 怎知, 再下去就如去機場那麼的上下上下. 小弟開始覺得不對勁, 說時遲那時快, 小弟弟有些起來, 有點想出,  ...
C HING,
你包皮被反開,.... 被卒.......都還不以為是什麼一回事?
.........再下去就如去機場那麼的上下上下....C HING都還不表示反對?
...... 小弟開始覺得不對勁........小弟弟有些起來, 有點想出.....這時才.....!!
咁好難怪佢以為你想.......

香港政府都教人........身體係好私人既.......要懂得話唔好..........係咪?
作者: Bond007    時間: 2008-6-26 13:30

作者: strange    時間: 2008-6-28 23:18

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-26 13:30 發表

佢反應遲鈍
半推半就

欲拒 還迎

果 條擦背佬好樣衰
所以我最近只去一些有女子擦背的桑拿, 不過要坐火車, 去CA, DG
作者: hkoldguy2004    時間: 2008-6-29 00:08

如果我細佬比條樣衰擦背佬模. 除左會立即彈開之外. 事後諗起都只會謝晒皮.
雖不至三天不舉, 但應該唔會仲有火要去出.....
作者: Bond007    時間: 2008-6-29 10:08

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0