標題: [檔案] 板前板長壽司封廠消毒 [打印本頁]

作者: Bond007    時間: 2008-6-18 10:13     標題: 板前板長壽司封廠消毒

作者: peninsula    時間: 2008-6-18 21:32

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-18 10:13 發表
板前板長壽司封廠消毒 ...
Conspiracy?
作者: Bond007    時間: 2008-6-18 22:23

作者: 流料    時間: 2008-6-19 09:42

good news!!!!
作者: ajizanmai    時間: 2008-6-19 10:16

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-6-18 21:32 發表

Conspiracy?
Why conspiracy?
作者: Bond007    時間: 2008-6-19 14:31

作者: 熊魔鬼    時間: 2008-6-19 19:37

好彩呢輪冇幫趁

作者: peninsula    時間: 2008-6-19 21:10

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-18 22:23 發表
Please ELABORAte!!
Make-up by people against the owner??
作者: peninsula    時間: 2008-6-19 21:10

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-19 14:31 發表
那個会是最得益者
Competitors or owner's enemies?
作者: Bond007    時間: 2008-6-19 22:38

作者: jacky.    時間: 2008-6-19 23:04

作者: Bond007    時間: 2008-6-19 23:15

作者: moxfactor    時間: 2008-6-20 02:25

抵死...  自己攞嚟.  (客人同店都係)
作者: Bond007    時間: 2008-6-20 04:43

作者: moxfactor    時間: 2008-6-20 18:21

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-20 04:43 發表

點解你那般幸災樂禍?莫非你是一間寿司的
因為大多去板x既人都自以為識食, 講唔好去又唔聽, 食完痾, 痾完又番去食, 只因睇唔知乜週刊話食板前="潮".  咁仲唔係抵死?  呢間野食壞人又唔係第一次.  唔識死既人唔係抵死係乜?
作者: oneout    時間: 2008-6-20 19:08

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-20 02:25 發表
抵死...  自己攞嚟.  (客人同店都係)

作者: Bond007    時間: 2008-6-21 08:11

作者: peninsula    時間: 2008-6-21 17:05

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-19 23:15 發表
點解involved 咁多人、該集團都無負責人出來致歉?耐人尋味
But why so many others don't have problem?
作者: Bond007    時間: 2008-6-22 22:20     標題: 回復 #17 Bond007 的帖子

作者: moxfactor    時間: 2008-6-22 23:44

又唔見莎郎士東出嚟講係"業"....  ^_^

SOGO地庫D魚生出咗咁多事都仲有無知人士去買.  唔死番幾個D人都唔會識個死字點寫.  真係當求其搵個o靚仔識切魚就可以做魚生...
作者: ajizanmai    時間: 2008-6-23 00:21

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-6-22 04:33 發表

我一d都唔覺得佢地d野好食,我去過二次, 二次都咁差, 好彩無肚疴啫,真係謝天謝地
我覺得佢都唔係唔好食, 但質素冇乜保證. 試過有一次我吃了件板長蝦壽司覺得好好食好有蝦味, 於是立即再order一碟, 但已經完全唔係咁味了.
作者: Bond007    時間: 2008-6-23 10:41

作者: jacky.    時間: 2008-6-23 18:14

作者: 日守肛    時間: 2008-6-23 23:53

講到食壽司樓主(007 aka 狗熊哥)我認為係xocat權威
作者: moxfactor    時間: 2008-6-24 15:35

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-23 23:53 發表
講到食壽司樓主(007 aka 狗熊哥)我認為係xocat權威
keep your hopes up, maybe it'll come true one day.  and no need to use alt to talk.  man of 43 posts.
作者: 日守肛    時間: 2008-6-24 15:44

狗熊哥響xocat地位同歴屎你又知幾多?~~~

作者: Bond007    時間: 2008-6-24 17:07

作者: 大內密探畸歪高    時間: 2008-6-24 20:40

作者: 長不大的烏蠅    時間: 2008-6-24 23:38

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-23 23:53 發表
我好很贊同
我可以大膽講句....呢條thread由狗熊哥出真係實至名歸!
作者: 長不大的烏蠅    時間: 2008-6-24 23:44

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-24 15:35 發表

keep your hopes up, maybe it'll come true one day.  and no need to use alt to talk.  man of 43 posts.
man of 43 posts?階級歧視牙?資歷淺就冇言論自由?要勞動你呢位man of 832 posts去鑑察?
作者: 日守肛    時間: 2008-6-25 01:50

引用:
原帖由 長不大的烏蠅 於 2008-6-24 23:44 發表

man of 43 posts?階級歧視牙?資歷淺就冇言論自由?要勞動你呢位man of 832 posts去鑑察?
佢唔低得我讚狗熊哥卦,係都話我講反話..832男

有d自命食家專家,佢講o既係權威,你講o既就係癈up...,,klm

作者: 長不大的烏蠅    時間: 2008-6-25 02:42

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-25 01:50 發表

佢唔低得我讚狗熊哥卦,係都話我講反話..832男

有d自命食家專家,佢講o既係權威,你講o既就係癈up...,,klm
可能832男arm arm準備出口....點知比你條肛門仔搶左閘..........咪唔開心law...
作者: moxfactor    時間: 2008-6-25 14:56

咁多廢話只會令其他人明顯覺得係小團體/分身玩野.  good job.

比人ban=有權威?  笑死我.

呢個post入面佢有講過d乜?  copy&paste唔等於有料.  如果唔係8366同wans你地咪要當神明咁拜?

作者: 日守肛    時間: 2008-6-25 19:07

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-25 14:56 發表
咁多廢話只會令其他人明顯覺得係小團體/分身玩野.  good job.

比人ban=有權威?  笑死我.
唔知頭唔知路凹水啦 07年註冊男
作者: 長不大的烏蠅    時間: 2008-6-25 20:26

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-25 19:07 發表

唔知頭唔知路凹水啦 07年註冊男
呢d咪逞強囉
作者: 熙官    時間: 2008-6-25 23:21

作者: Bond007    時間: 2008-6-25 23:51

作者: 熙官    時間: 2008-6-26 00:38

作者: 日守肛    時間: 2008-6-26 03:39

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-25 23:51 發表

好多無謂人在搞亂檔、不是討論只在放     
狗熊哥你搞亂檔亦都係專家級..
作者: moxfactor    時間: 2008-6-26 04:21

小團體果然只有回嘴快.  Bond話自己識食, 一個似樣既PO都見唔到, D copy&paste 同 D玩針對既幼稚reply話人地點點點就多的是.  得一個"西南"PO有人話講.  我理得佢以前係邊個, 有幾多分身.  佢呢個A/C, 呢個POST跟本就冇講過野.

你地自己既回應.  公開既FORUM用咁樣既語氣講野你自己話喇, 你地想我地呢D唔知咁多所謂歷史"新仔"點睇人?  

日守肛: 9熊哥又要賣下關子先牙??
BOND: 關你义事

10個可能有9個人係唔知頭唔知路既入嚟睇POST, 如果你地呢班小團體想為FORUM好既, 就多D講有用既野.  冇人會關心你地邊個咁勁要被ban A/C.  你地唔係咁重要, 冇人有時間去理你地喺呢個FORUM入面既歷史.  由左邊睇, 只會見POST COUNT同"版主"兩字.  其他既到現在我只識冰河/Garfield/Billchan/Peninsula/8366/Kenzo1111/利記/Rambo4/tailawyau/keve0223 等...  因為都有講求合理解釋, 大家研究.  唔似你地, 有你講冇人地講.
作者: 熙官    時間: 2008-6-26 11:16

作者: 日守肛    時間: 2008-6-26 13:01

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-26 04:21 發表
唔似你地, 有你講冇人地講.
咁你依家有冇講先?

你唔係人咩??
作者: Bond007    時間: 2008-6-26 13:40

作者: 熙官    時間: 2008-6-26 15:28

作者: 長不大的烏蠅    時間: 2008-6-26 20:43

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-26 13:40 發表

簡單說不是自 由討論的平台
乜你有野同人討論咩?報紙人地唔識睇咩?洗你晌度抄報紙?
作者: oneout    時間: 2008-7-2 18:22

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-23 10:41 發表

This is the safe method to have SUSHI

作者: peninsula    時間: 2008-7-2 20:43

引用:
原帖由 oneout 於 2008-7-2 18:22 發表
Will you go?
作者: oneout    時間: 2008-7-5 18:48

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-7-2 20:43 發表

Will you go?h:" />
Noway!
作者: Bond007    時間: 2008-7-8 22:32

作者: oneout    時間: 2008-7-9 18:28     標題: 回復 50# 的帖子

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0