標題: 有關 "小電鰻" 豆豆一問 [打印本頁]

作者: Enjoy_Tonight    時間: 2008-6-19 20:57     標題: 有關 "小電鰻" 豆豆一問

小弟睇番以前 d 帖,
如: http://forum.timway.com/f/viewth ... 6637&highlight=,
http://forum.timway.com/f/viewth ... 2120&highlight=,
http://forum.timway.com/f/viewth ... 9326&highlight=

發覺 TST 小電鰻豆豆深得好多師兄對佢歡心同埋享受比小電鰻既高壓電力電親既樂趣, 睇完甘多關於甘多佢既帖, 小弟仍想量度一下小電鰻既電壓究竟有幾多 , 於是小弟向其中一位師兄取其聯絡方法, 但係聯絡過小電鰻之後, 得知但佢話只有 300 同 400 package, 佢話冇做全套喎 . . . 甘咪同眾師兄提及既 "小電鰻" 有出入??? (我已問過佢係咪豆豆, 佢答係)

甘借問有冇師兄近排有冇搵小電鰻呢? 係咪佢依家已經轉型呀? 定係只有熟客先可以有全套服務呢?

小弟想比小電鰻電親 之前, 了解清楚免得到時誤會 . . . . . . 請眾師兄幫幫忙!!!
作者: icheng609    時間: 2008-6-20 08:47

就算冇全套, 我想你亦会受电殛, 認為物有所值!

不過, 你照樣上去, 再誠意地提出要求, 相信佢会被感动的!
作者: KY169    時間: 2008-6-20 09:24

作者: 麥迪文    時間: 2008-6-20 10:27

豆豆不肯定 but 好似搬到去香檳 B 8/F. 我 long time no see 我諗魔魔清楚D!
作者: 魔鈴娘    時間: 2008-6-20 10:36

嘩~~
三哥點名要我出來簽添~~

以我所知, 小電鰻同我講佢唔想做全套好耐喇, 佢係 HB 8 C6 回歸之後, 應該係無再做全套...
不過樓主可以試下叫佢同你通淋巴, 真係唔錯的~~

以上.
作者: icheng609    時間: 2008-6-20 10:52

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-6-20 10:36 發表
嘩~~
三哥點名要我出來簽添~~

以我所知, 小電鰻同我講佢唔想做全套好耐喇, 佢係 HB 8 C6 回歸之後, 應該係無再做全套...
不過樓主可以試下叫佢同你通淋巴, 真係唔錯的~~

以上.
相信魔魔的消息最 update..............

咁舊客做唔做呀?
作者: 麥迪文    時間: 2008-6-20 11:18

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-20 10:52 發表

相信魔魔的消息最 update..............

咁舊客做唔做呀?
嘩~~阿井! 對於你做唔 .我無法預料. 對於魔魔的話, 不需要問他 la!
作者: icheng609    時間: 2008-6-20 11:25

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-20 11:18 發表

嘩~~阿井! 對於你做唔 .我無法預料. 對於魔魔的話, 不需要問他 la!
I'll follow your footprint and try to have a good drink of Champagne this afternoon.......... any chance to meet you in the party?
作者: 麥迪文    時間: 2008-6-20 12:21

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-20 11:25 發表

I'll follow your footprint and try to have a good drink of Champagne this afternoon.......... any chance to meet you in the party?
Very Unlikely!

最好上去自己親自睇一睇, 小心小弟D報告, 可參考, 不可儘信! BTW 睇一睇 8/F F3 聽說 OK wor!
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2008-6-22 23:12

感謝各位師兄提供寶貴資料, thank a lot!!!

小弟已於上周五找豆豆, 離開時全身被電擊, 簡直 Excellent!!! 當中亦發生一段小插曲, 詳情請睇稍後既報告 (努力編寫中 . . . 及回味中 . . . 嘻嘻~~~)
作者: icheng609    時間: 2008-6-23 09:02

引用:
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2008-6-22 23:12 發表
感謝各位師兄提供寶貴資料, thank a lot!!!

小弟已於上周五找豆豆, 離開時全身被電擊, 簡直 Excellent!!! 當中亦發生一段小插曲, 詳情請睇稍後既報告 (努力編寫中 . . . 及回味中 . . . 嘻嘻~~~)
咁好味..........? 到底係用油泡、 蒜子火腩扣定係陳皮豆豉蒸呀?
作者: KY169    時間: 2008-6-23 09:40

作者: icheng609    時間: 2008-6-24 08:49

Enjoy_Tonight,

点解重未有賽后報告分享係点樣比佢电親................?
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2008-6-24 21:46

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 08:49 發表
Enjoy_Tonight,

点解重未有賽后報告分享係点樣比佢电親................?
icheng609 師兄:

TST“小電鰻”豆豆電擊報告(Part 1)已出 . . .
http://forum.timway.com/f/viewth ... &extra=page%3D1

嘻嘻~~~
作者: colorman    時間: 2008-6-29 18:16

各位,點解四台冇廣告既? 可以點預約呀?
作者: icheng609    時間: 2008-6-30 10:23     標題: 回復 #14 Enjoy_Tonight 的帖子

Where is youir part 2?
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2008-6-30 12:09

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-30 10:23 發表
Where is youir part 2?
icheng609 師兄:

Part 2 報告已貼上, 請到:

http://forum.timway.com/f/viewth ... 4&extra=page%3D

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0