標題: 四哥同盟會總部問題通告~~內容完全和按摩無關 [打印本頁]

作者: 麥迪文    時間: 2008-6-30 10:56     標題: 四哥同盟會總部問題通告~~內容完全和按摩無關

首先抱歉標題 and 內容完全和香港桑拿或樓上骨、按摩無關的題目!借給我一個 thread 發佈四哥同盟會總部最新的情況. 在這裹分享或通知.小弟抱歉在此先鞠一個躬!

同盟會 memerbs ~~ 小弟已經試圖取得聯絡網頁寄存代理商,但沒有成功。很可能代理商有黑客事件 or 硬件損壞, 本來以為是同盟會那個的問題,之後上代理商官方那個也是上不到 (Forbidden You don't have permission to access / on this server.) !真無奈啊= =

小弟 will try my best 可以重新繼續下去!

IF 版主反對 please 把題轉移到有關的板區,在本板保留轉向.

作者: chan4    時間: 2008-6-30 12:13

以為又是那個問題......

希望網頁寄存代理商唔好走咗佬啦

作者: 七奇孔明    時間: 2008-6-30 14:09

....................

Thanks, C4
作者: 摩人布歐    時間: 2008-6-30 15:52

敝家火!
Report冇backup!
作者: 魔鈴娘    時間: 2008-6-30 16:25

幾日都上唔到去, 我以為三哥以經唔再愛我喇~~ ;(
作者: 麥迪文    時間: 2008-6-30 17:24

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-6-30 16:25 發表
幾日都上唔到去, 我以為三哥以經唔再愛我喇~~ ;(
這個男的挺惡心..... (嘔出十九幾兩血!)
作者: 鐘框    時間: 2008-6-30 18:07

嚇死我,我以為比我班兵踩死左個網添

作者: 麥迪文    時間: 2008-6-30 18:26

暫時在這裡做臨時 HQ lor!
作者: greenmail    時間: 2008-6-30 19:21

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-30 18:26 發表
暫時在這裡做臨時 HQ lor!
好耐之前我都話喺呢道開個子論壇架啦,衣加又俾人報串囉。
作者: 七奇孔明    時間: 2008-6-30 22:36

總壇已經再度點燈, 老四特此通知~~~~
作者: 七奇孔明    時間: 2008-6-30 22:36

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-30 17:24 發表

這個男的挺惡心..... (嘔出十九幾兩血!)
估唔到你同佢竟然有一..........手/腿~
作者: cyberken    時間: 2008-7-1 00:27

all the forum which hosted by formuable.net are the same
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-2 09:53

終於可以重新繼續, 感謝兄弟關心。應該是技術性的問題!

作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-4 09:21

好似又入唔到啊......
作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-4 09:56

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 09:21 發表
好似又入唔到啊......
好似係..................
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-4 10:02

係啊!

Adm 岩岩發比我用戶通知她們 servers are under attack again from an unknown party. 她對於帶來不便, 向我們致歉~

Adm 會盡力盡快搞掂!

作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-4 10:16

咁大碌???? 叫花花出黎見下面..........

作者: 麥迪文    時間: 2008-7-4 11:32

四哥, 雖然你特別打錯字, 不可開名!
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-4 11:54

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-4 10:02 發表
係啊!

Adm 岩岩發比我用戶通知她們 servers are under attack again from an unknown party. 她對於帶來不便, 向我們致歉~

Adm 會盡力盡快搞掂!

我人生第一次xx報告要hold住.
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-4 12:02

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 11:54 發表

有沒有簡短評論? 最後百佳超級市場? 整體滿意?

作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-4 12:07

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 11:54 發表

第一次XX????? 局長應該好多野都試過....... 仲有咩呢? 唔通係SM????
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-4 12:21

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-4 12:02 發表

有沒有簡短評論? 最後去百佳超級市場? 整體滿意?
Not 超級市場, 係San......

整體唔滿意, 主要問題嚮我度, 唔知係太緊張定封刀太久, 既Bill Gates又做報紙仔.
作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-4 12:39

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 12:21 發表

整體唔滿意, 主要問題嚮我度, 唔知係太緊張定封刀太久, 既Bill Gates又做報紙仔.
San???? 即係咩來的??? 係唔係我OUT左好多????
作者: ericsaintmartin    時間: 2008-7-4 12:44

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 12:21 發表

愈來愈深奧
睇唔明 o番
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-4 13:07

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-4 12:39 發表

San???? 即係咩來的??? 係唔係我OUT左好多????
聖記wor......
作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-4 14:11

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 13:07 發表

聖記wor......
估唔到局長都岩wor............ 真係好想知道局長試左邊個, 果間野我都去過一次~~~
作者: 魔鈴娘    時間: 2008-7-4 14:12

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-4 12:39 發表

你簡直係來自歐洲添啦~~
作者: olympus    時間: 2008-7-4 14:41

Good Afternoon, bros
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-7 09:45

昨晚總部可進入,但現在又不許!
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-7 09:49

引用:

理解!慢慢來, 重新開始練習, 身體力行 next time 可以收復了失地!
作者: denny2000    時間: 2008-7-7 10:18

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-4 13:07 發表

聖記wor......
hihi, i am denn...   

Hv you tried the H-girls? I still do not have much faith on those arrangements as I always heard about spending long hours and moving from places to places to get to the room to see you "selection" , who are always 20-40 worse than what you saw on the web bcos of photoshop...  is it still true?
作者: denny2000    時間: 2008-7-7 10:19

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-7 09:49 發表

理解!慢慢來, 重新開始練習, 身體力行 next time 可以收復了失地!
sometimes, if i have been hungry for too long and worried about being a newspaper boy, I did a dry-run beforehand.. It worked.!!  but of course, allow enough time to recharge or the problem becomes "no-delivery"..  
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-7 11:22

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-7-7 10:18 發表

hihi, i am denn...   

Hv you tried the H-girls? I still do not have much faith on those arrangements as I always heard about spending long hours and moving from places to places to get to the r ...
唔係客棧囡囡啊, 係......
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-7 11:37

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-7 11:22 發表

唔係客棧囡囡啊, 係......
Hourly hotel I have never been to there. 聖記怎樣收費? 聖記以鐘點收費可? 每小時的收 how much? 有保險套免費 provide 嗎?
作者: denny2000    時間: 2008-7-7 13:41

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-7 11:37 發表

Hourly hotel I have never been to there. 聖記怎樣收費? 聖記以鐘點收費可? 每小時的收 how much? 有保險套免費 provide 嗎?
I had not tried San. Kei. but tried supermarket a no. of times for c-clock over a year ago (i.e. not updated).  $228 for 2 hrs no free domdom.   ANyway, even if there are free, I would prefer to BMOB..  The condition is just ok and I would prefer to have some better rooms...  

Thanks for jimmy bro, for confirming she was a 客棧囡囡.  Is the procedure smooth? I hate waiting for calls nor always being told the girls left/not available. etc..
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-7 13:58

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-7 11:37 發表

That night is $328 for 2 hours.

係有袋袋提供, 好似係果隻0.03, 不過我冇用, 因為我買咗杜仔.
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-7 14:03

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-7-7 13:41 發表

I had not tried San. Kei. but tried supermarket a no. of times for c-clock over a year ago (i.e. not updated).  $228 for 2 hrs no free domdom.   ANyway, even if there are free, I would prefer to B ...
你睇錯咗啦, 我話唔係客棧囡囡啊......

既然唔係客棧囡囡, 咁當然係 c clock.
作者: denny2000    時間: 2008-7-7 16:03

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-7-7 13:58 發表

That night is $328 for 2 hours.

係有袋袋提供, 好似係果隻0.03, 不過我冇用, 因為我買咗杜仔.
OIC, it is c-clock.  My eyes are getting blurred, not bcos of work, but reading this forum..

clever operator..  0.03 makes you getting your job done faster...  

$328 is 100 more expensive than supermarket. However, if hte quality is good, it is worth it, at least for the shower part. I never enjoyed the shower at supermarket since the soap bar is crabby and the shower is nothing like a hotel.  In fact, I liked the K Tong hotel rooms. Round bed, mirrors, faint light, bath tubs, etc.   The only problem is that I had not been there (Name: Law Fok, Gloria, etc) for ages and not sure whether they are still there, how much  and if the facilities have been worn out. besides, i am worried if c-clock do not want to go there...  Of coures, I am not talking about "Ideal hotel" which is so damn close to the railway station.

jimmy, i also asked you a question via PM . pls check.

作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-7 16:29

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-7 09:45 發表
昨晚總部可進入,但現在又不許!h:" />
冇問題wor, 我入到呀~~~~~

(好期待局長的私鐘報告及相關資料)
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-7 17:00

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-7 16:29 發表

冇問題wor, 我入到呀~~~~~

(好期待局長的私鐘報告及相關資料)
總部我仍然入到呀!

作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-7 17:28

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-7 17:00 發表

總部我仍然入唔到呀!
咁奇怪???? 龍爺都入唔到, 係唔係admin block某些IP TYPE呀?????  我見到二哥都係入面~
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-7 17:40

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-7 17:28 發表

咁奇怪???? 龍爺都入唔到, 係唔係admin block某些IP TYPE呀?????  我見到二哥都係入面~
Very likely! 我 just tried to use mobile 見到front page. Last night 我 at home also 入到.
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-8 09:32

我 office 仍然入唔到總部呀!各位同盟會兄弟可以上去試試.

我去詢問 Adm 係唔係 block 某些IP ~~~~
作者: denny2000    時間: 2008-7-8 09:59

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 09:32 發表
我 office 仍然入唔到總部呀!各位同盟會兄弟可以上去試試.

我去詢問 Adm 係唔係 block 某些IP ~~~~ h:" />
fyi-I am fine. I coudl log on..
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-8 10:02

龍爺和我仍然入唔到~~~~
作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-8 11:51

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 10:02 發表
龍爺和我仍然入唔到~~~~
唔知局長入唔入到呢????????
作者: 鐘框    時間: 2008-7-8 13:00

我都入唔到呀
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-8 13:17

我在家同公司都入唔到.
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-8 14:30

Happy + Man 告訴我 after his IT staff reset his firewall 入到.

我告訴阿 Adm 姐姐, 阿 Adm 姐姐said 好似用網上行有問題. 意想不到阿 Adm 姐姐回答我她都想知佢點reset 呀! 她問可唔可以幫我問下佢呀~唔係化!

作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-8 15:09

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 14:30 發表
Happy + Man 告訴我 after his IT staff reset his firewall 入到.

我告訴阿 Adm 姐姐, 阿 Adm 姐姐said 好似用網上行有問題. 意想不到阿 Adm 姐姐回答我她都想知佢點reset 呀! 她問可唔可以幫我問下佢呀~唔係化! ...
咩呀? 用網上行有問題????? em.............................. 係wor, 我呢幾日好似未係屋企試過wor................ 今晚試下先~

三哥, 你問下你個愛人啦~~~
作者: 鐘框    時間: 2008-7-8 15:22

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 14:30 發表

我告訴阿 Adm 姐姐, 阿 Adm 姐姐said 好似用網上行有問題. 意想不到阿 Adm 姐姐回答我她都想知佢點reset 呀! 她問可唔可以幫我問下佢呀~唔係化! ...
我屋企同公司都係用 IMS 兩邊都上唔到,真係頭痕

點解剩係 IMS 唔得,唔通冇交佗地
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-8 15:32

魔魔真係 IT達人頂瓜瓜, 教我如何 use proxy IP address login in, 入到但天哪真是 very slow and always disconnect.

作者: 麥迪文    時間: 2008-7-8 15:47

方法 ~I am using IE 6 ~ Go to Tools/Internet options/Connections/Settings

修訂 proxy server Address and Port. Below 有 list free Address and Port 參考

http://proxy.cemsg.com/
作者: 鐘框    時間: 2008-7-8 17:15

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 15:47 發表
方法 ~I am using IE 6 ~ Go to Tools/Internet options/Connections/Settings

修訂 proxy server Address and Port. Below 有 list free Address and Port 參考

http://proxy.cemsg.com/
係咪求九奇羅個外國 IP address 就入得呀,咁 67 167 1649 0067 得唔得呢
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-9 09:54

Adm 姐姐 fixed. 已經可以上番 HQ 了!
作者: 周流流    時間: 2008-7-11 20:06

一排冇上,唔記得咗HQ個網址添,唔知有冇人幫到小周呢?
作者: jimmy_lee    時間: 2008-7-13 19:35

引用:
原帖由 周流流 於 2008-7-11 20:06 發表
一排冇上,唔記得咗HQ個網址添,唔知有冇人幫到小周呢?
周兄, 近排元朗多咗好多囡囡, 有冇食到好野?
作者: 岸男    時間: 2008-7-21 10:32

三哥
又上唔到
作者: 七奇孔明    時間: 2008-7-21 10:35

引用:
原帖由 岸男 於 2008-7-21 10:32 發表
三哥
又上唔到
真係上唔到........................... 等緊Admin小姐蒲頭~~~~~
作者: olympus    時間: 2008-7-21 11:12

yeah, too bad
作者: def_lo    時間: 2008-7-22 15:51

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-21 10:35 發表
真係上唔到........................... 等緊Admin小姐蒲頭~~~~~
咪係,等我上個星期仲响GZ滿心歡喜咁上去玩,返到黎反而攪成咁!
作者: olympus    時間: 2008-7-23 12:46

It is off again!
作者: 岸男    時間: 2008-7-23 16:15

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-21 10:35 發表

等佢蒲頭......先姦後殺....三哥來粗刀

作者: def_lo    時間: 2008-7-23 16:30

尋晚同今朝都上到,中午之後就....死hell咗!!
作者: 摩人布歐    時間: 2008-7-24 10:36

引用:
原帖由 岸男 於 2008-7-23 08:15 發表

等佢蒲頭......先姦後殺....三哥來粗刀
要唔琅排隊輪........住上呀?
作者: 岸男    時間: 2008-7-26 10:08

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-23 16:30 發表
尋晚同今朝都上到,中午之後就....死hell咗!!
今日又瓜左
作者: def_lo    時間: 2008-7-26 11:07

小喇叭,都唔知攪咩?三哥或四哥快啲叫Admin小姐攪攪佢啦!!
作者: ericsaintmartin    時間: 2008-7-26 15:53

今日剛剛o係張家界返黎諗住同brother們打個招呼
點知總壇又瓜左
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-28 15:00

Today 又 works 恢復原狀....
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-30 10:24

今日 HQ又上唔到!
作者: olympus    時間: 2008-7-30 12:05

We are always like on and off and on and off!
作者: def_lo    時間: 2008-7-30 12:17

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-30 10:24 發表
今日 HQ又上唔到!
三哥,做啲嘢啦!!
作者: 麥迪文    時間: 2008-7-31 09:57

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-30 12:17 發表

三哥,做啲嘢啦!!
又上得番黎喇!  - "耐人尋味"!
作者: 岸男    時間: 2008-8-2 10:15

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-31 09:57 發表

又上得番黎喇!  - "耐人尋味"!  
又瓜左柴
作者: ronaldo0120    時間: 2008-8-3 02:20

想問吓點樣可以入會 ????
作者: 魔鈴娘    時間: 2008-8-4 15:36

引用:
原帖由 ronaldo0120 於 2008-8-3 02:20 發表
想問吓點樣可以入會 ????
入會手續好簡單,
只要係天星碼頭 5 支旗桿下面, 剝光豬大叫3聲 "我愛JUNO” 之後將段片放上 Youtube 然後 PM 條 link 俾三哥咁就可以喇∼∼ 
作者: 麥迪文    時間: 2008-8-4 16:52

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-8-4 15:36 發表

入會手續好簡單,
只要係天星碼頭 5 支旗桿下面, 剝光豬大叫3聲 "我愛JUNO” 之後將段片放上 Youtube 然後 PM 條 link 俾三哥咁就可以喇∼∼ 
係呀!以上就是我們當年認識魔鈴娘的經過情形。段片轟動一時 Youtube 超過 200,000.

作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 09:46

今日又瓜左!
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 10:12

老四回分堂, 眾兄弟早晨~~~~~~
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 10:15

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-4 16:52 發表

係呀!以上就是我們當年認識魔鈴娘的經過情形。魔段片轟動一時 Youtube 超過 200,000.
得咁少點擊率咋咩????
作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 10:21

四哥 ~~ 昨天 evening TST 看見那個真的 很可能是劉若英!!!

據劉若英 最新行程相關報導, 香港女童軍總會將於8月8日安排代表,前往四川與災區兒童分享奧運開幕禮,為了這次“愛心接力服務計畫”,香港女童軍總會將於8月10日在香港會展中心舉辦“暖流送四川慈善演唱會”,屆時將有來自兩岸三地的歌手,包括從臺灣遠道而來的劉若英、香港樂壇校長譚詠麟以及張敬軒、鄭融等一眾年輕歌手演出。
作者: 魔鈴娘    時間: 2008-8-5 10:54

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 10:15 發表

得咁少點擊率咋咩????
廿萬喎, 你 click 廿萬野來睇下丫~
作者: 魔鈴娘    時間: 2008-8-5 10:55

三哥, 咁落去唔係辦法, 叫 admin 姐姐轉第個 server 啦~~
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:07

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 10:21 發表
四哥 ~~ 昨天 evening TST 看見那個真的 很可能是劉若英!!!

據劉若英 最新行程相關報導, 香港女童軍總會將於8月8日安排代表,前往四川與災區兒童分享奧運開幕禮,為了這次“愛心接力服務計畫”,香港女 ...
oh no~~~~~~~~~~~~

你買左你想買的東西未, 三哥???
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:08

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 09:46 發表
今日又瓜左!
你有冇打比佢呀?????
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:09

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-8-5 10:54 發表

廿萬喎, 你 click 廿萬野來睇下丫~
我意思係邊有咁少, 好似突破左一百萬點wor~~~~~~~~  還是那段是天文台十字路麼????
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:10

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-8-5 10:55 發表
三哥, 咁落去唔係辦法, 叫 admin 姐姐轉第個 server 啦~~
係啦, 你約佢出黎拆點佢啦~~~~
作者: olympus    時間: 2008-8-5 11:10

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 10:21 發表

據劉若英 最新行程相關報導, 香港女童軍總會將於8月8日安排代表,前往四川與災區兒童分享奧運開幕禮,為了這次“愛心接力服務計畫”,香港女 ...
Matt Matt, you have seen milk tea? How did she look?  I like her!
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:17

講起劉若英, 想起以前的一位囡囡..........

後來 我總算學會了 如何去愛
 可惜你 早已遠去 消失在人海
 後來 終於在眼淚中明白
 有些人 一旦錯過就不再

梔子花 白花瓣 落在我藍色百褶裙上
 愛你 你輕聲說
 我低下頭 聞見一陣芬芳
 那個永恆的夜晚 十七歲仲夏
 你吻我的那個夜晚
 讓我往後的時光 每當有感嘆
 總想起 當天的星光

那時候的愛情 為什麼就能那樣簡單
 而又是為什麼 人年少時
 一定要讓深愛的人受傷
 在這相似的深夜裡 你是否一樣
 也在靜靜追悔感傷
 如果當時我們能 不那麼倔強
 現在也 不那麼遺憾

#你都如何回憶我 帶著笑或是很沉默
 這些年來 有沒有人能讓你不寂寞

repeat *,#,*,*

永遠不會再重來
 有一個男孩 愛著那個女孩

作者: olympus    時間: 2008-8-5 11:41

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:17 發表
講起劉若英, 想起以前的一位囡囡..........

後來 我總算學會了 如何去愛
 可惜你 早已遠去 消失在人海
 後來 終於在眼淚中明白
 有些人 一旦錯過就不再

梔子花 白花瓣 落在我藍色百褶裙上
...
very emotional
作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 11:42

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:07 發表

oh no~~~~~~~~~~~~

你買左你想買的東西未, 三哥???
買左 bag 假頭髮, 俗稱纖維髮, 駁髮造型用, 價錢$30 有幾千條, 用纖維髮砌船艦模型拉線夠幼, 出黎既效果幾好, 值得推薦!

作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 11:44

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:10 發表

係啦, 你約佢出黎拆點佢啦~~~~
她識我, 我怕羞!
作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 11:45

引用:
原帖由 olympus 於 2008-8-5 11:10 發表

Matt Matt, you have seen milk tea? How did she look?  I like her!
She looks good! 有氣質! My cup of tea!
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:51

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:42 發表

買左一 bag 假頭髮, 俗稱纖維髮, 駁髮造型用, 價錢$30 有幾千條, 用纖維髮砌船艦模型拉線夠幼, 出黎既效果幾好, 值得推薦!  
三哥, 買假髮, 必定有野買~~~
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 11:51

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:44 發表

她識我, 我怕羞!
你地都係講過下電話吧了??? 真的識嗎????

同盟會規條: 有食唔食, 罪大惡極!!!
作者: 一一大師    時間: 2008-8-5 11:55

早晨~~~~~~~~~~~~
作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 11:57

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:51 發表

三哥, 買假髮, 必定有野買~~~
個樣真係好鬼死衰!
作者: 麥迪文    時間: 2008-8-5 11:59

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:51 發表

你地都係講過下電話吧了??? 真的識嗎????

同盟會規條: 有食唔食, 罪大惡極!!!
講過一次電話, She can tell my name 3麥迪文!
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 12:04

引用:
原帖由 一一大師 於 2008-8-5 11:55 發表
早晨~~~~~~~~~~~~
大師, 很久不見了, 仲有冇係老尖擺攤當呀????
作者: 七奇孔明    時間: 2008-8-5 12:07

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:57 發表

個樣真係笑得好鬼死衰!  
我沒有呀~~~~

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0