標題: 陽光桑拿芬蘭浴(有相)--轉貼 [打印本頁]

作者: dduxx1    時間: 2008-7-11 16:06     標題: 陽光桑拿芬蘭浴(有相)--轉貼

尋日,恆指昇咗500幾點,令我財富增加30巴仙。錢就係搵嚟用嘅,所以我決定北上好好慰勞自己。
  去就咁係要去好地嘅地方啦,諗起前幾日見到網上話陽光酒店有間“陽光桑拿芬蘭浴”嘅場幾好,係五星級酒店,仲好高class,仲係全身推油。點全身法要去試試。到步,間場係陽光酒店負一樓,去到前台好有class... looker幾大,,沖涼格幾多,大堂休息區ok,十多個座位到!裝脩十分堂皇。 證明自己無嚟錯。
   係休息廳坐坐,同部長傾下偈,順便叫部長介紹個靚女過嚟,部長話有個靚女。係99號。服務好好嘎。係真唔係呀?入房,廢話少講。部長帶條女入嚟,條女ok喔,高挑身材加靚面孔配合十分靚麗。條女係某間場轉過嚟嘎。囡囡示意喔訓底幫我除去衫褲。就落油推,原來全身推油就係咁,囡囡好俾心機去推,靚喔手指都唔放過,到腳,腳趾都落油。簡直就係名副其實全身推。到前面都係咁,最後就係起機,起機過程都係咁啦,你按我摸咁啦。骨場指定動作。不過千期唔好諗住攬囡囡呀!因為你全身油,囡囡會好反感嘎。最后都係出嘢了事。總體:硬件:一流,無得講,可能係配合五星級酒店嘎。軟件:小弟唔係睇到好多技師,但油幾個都唔太差。可以一推。價錢:酒店客約470, 現做特價約370至 7月15日, 現有 VIP card 送,遲的仲有coupon 送, 最後埋單約29x,價錢記得不太清楚。各c兄記緊入場前,先在前台問清楚$ 及各項優惠.

作者: def_lo    時間: 2008-7-11 16:36

唔係呀嗎,又黎!!
作者: Retav    時間: 2008-7-11 16:48

He have personal photo wor... but could be the photo taken after the interview by reporter... haha
作者: def_lo    時間: 2008-7-11 16:55     標題: 回復 3# 的帖子

就算真係唔係廣告(雖然我打死都唔會信),但佢轉載都冇標明出處,嚴重違規啦!其哥未返啫,如果唔係.....!
作者: 骨總    時間: 2008-7-11 17:20

1x1終於攻到o黎喱度 , 不過唔怕 , 喱個帖有排放唔會ban , 喱個廣告會成功.
作者: kenhk168    時間: 2008-7-11 17:22     標題: 回復 1# 的帖子

May I have the address?
作者: Retav    時間: 2008-7-11 17:24

求老闆返黎, 我會報串, ban  Q o西呢D a/c...
作者: def_lo    時間: 2008-7-11 17:33

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-11 17:24 發表
求老闆返黎, 我會報串, ban  Q o西呢D a/c...
你下次快q啲啦,我一早報q晒串啦,係等其哥回來定斷啫!!
作者: lennon864    時間: 2008-7-11 19:59

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-7-11 17:22 發表
May I have the address?
彭年酒店對面鮕~~~~~~~~~~~
作者: 天使之施    時間: 2008-7-11 23:27

呢位女女咁熟口面?

吾知响邊樹見過?
作者: 太空貓    時間: 2008-7-12 11:45

條囡都唔錯, 不過不要再亂出報告好喎.
作者: Rayjeam    時間: 2008-7-12 12:20

妖..又有些白痴走入来放屁...搅臭些....肚痛就食正露丸拉
作者: 上海流氓    時間: 2008-7-12 15:38

投訴!!! 我o地o既救國版都係時候掃o下場, 杜絕呢o的廣告喇!!!
作者: clifftonlau    時間: 2008-7-14 00:09

thank you brother

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0