標題: 同立信Irene或小甜玩腳交 [打印本頁]

作者: rig60    時間: 2008-7-25 10:58     標題: 同立信Irene或小甜玩腳交

請問有冇人同過Irene或小甜玩腳交?佢哋d腳交技術好唔好?
作者: 9west    時間: 2008-7-25 11:45

SM crossover 腳交 ?
作者: rig60    時間: 2008-7-25 11:47

Have you tried?
作者: 9west    時間: 2008-7-25 14:03

Irene 識用High Heel step on your BALLS and JUR JUR
作者: kwokching    時間: 2008-8-6 19:13

Irene姐有否提供戴假狗屌男人PatPat服務?
作者: 死於女人腳下    時間: 2008-8-6 19:40

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-8-6 11:13 發表
Sure she has.
作者: 死於女人腳下    時間: 2008-8-6 19:41

引用:
原帖由 9west 於 2008-7-25 03:45 發表
SM crossover 腳交 ?
It's not a crossover.

腳交 is a kind of SM actually.
Your dick is played by woman's legs. You can think it is form of humuliation.
作者: peninsula    時間: 2008-8-6 20:56

引用:
原帖由 9west 於 2008-7-25 14:03 發表
Irene 識用High Heel step on your BALLS and JUR JUR
So painful!
作者: 9west    時間: 2008-8-8 09:55

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-8-6 19:41 發表

It's not a crossover.

腳交 is a kind of SM actually.
Your dick is played by woman's legs. You can think it is form of humuliation.
用手就正常 ... 用腳就SM ???
Irene用腳係有SM成份 .... 但有d囡囡用腳係想比d新意思新鮮感d客人 ... 應該無SM成份(我對SM認識很少)
Anyway ..... 我SM同Foot Job都好enjoy
作者: 9west    時間: 2008-8-8 10:03

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-8-6 20:56 發表

So painful!
可以NO PAIN的 ... 你是enjoy被人用腳玩你條有尊嚴的Jer Jer
作者: 天劍@office    時間: 2008-8-18 22:48

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-8-6 11:13 發表
有的可以去試試..
作者: peninsula    時間: 2008-8-20 23:07

引用:
原帖由 9west 於 2008-8-8 10:03 發表
可以NO PAIN的 ... 你是enjoy被人用腳玩你條有尊嚴的Jer Jer
How is her skills?
作者: 9west    時間: 2008-8-20 23:18

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-8-20 23:07 發表

How is her skills?
I feel that her skill is quite good. However, I've tried a few SM girls only so my comment on her SM skill may not as accurate as those brothers who have more SM experience.
作者: kwokching    時間: 2008-9-18 18:33

引用:
原帖由 天劍@office 於 2008-8-18 22:48 發表

有的可以去試試..
不知服務什樣及收費多少?
C兄可有提供!
作者: solarload    時間: 2008-10-25 21:12

作者: hkleg    時間: 2008-10-25 22:07     標題: 回復 15# 的帖子

Yes, exactly.
作者: LouisPierre    時間: 2008-10-27 12:03

作者: peninsula    時間: 2008-10-27 21:28

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-10-27 12:03 發表
去立信怕怕了,樓下個管理員會問你野﹗好煩
又話要身份証登記
I never go to that building!
作者: sm3000    時間: 2008-10-29 00:08

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-10-27 12:03 發表
去立信怕怕了,樓下個管理員會問你野﹗好煩
又話要身份証登記
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你要睇身份証咪睇囉,大爺係去叫雞,重叫別成條走廊哎哎聲又咪,重要扮做姣西在走廊行來行去,得登係你食蕉面玩女裝又點呀!
作者: sm3000    時間: 2008-10-29 00:29

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:08 發表

係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你 ...
咁多錯字再出過
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫雞呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你要睇身份証咪睇囉,大爺係去叫雞,重要叫到成條走廊哎哎聲吖,重要扮到成個姣西在走廊,礞f行來行去,得登係D食蕉面前玩著女裝又點呀!
ps.遊街係易服套住頸圈扮女奴,由小甜女王拖著遊街,不知幾爽,尤其係有人眼望望,重正架
作者: 小雞雞    時間: 2008-10-29 00:43

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:08 發表

係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你 ...
吖~講起女裝,突然有個怪念頭~
如果去小甜到玩女裝(啱著而佢又肯提供衫),
跟住要佢綁住我,
之後就要佢(隔住條女裝內褲外)不停挑逗同玩我條j(初或揸或R)~
直到我忍唔住派報紙為止,
o甘~之後其實條底褲一定成褲都係嫁啦~
唔知o甘玩法,又要加幾錢呢~?

p.s.尼個念頭係咪好怪呢~又有無c兄試過呀?
作者: 小雞雞    時間: 2008-10-29 00:51

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:29 發表

咁多錯字再出過
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫雞呀,你吹呀, ...
仲要加多個震蛋,震住你尼行~
之後再揭起你條裙,
比人睇住你點樣企响到比小甜震啫!!
玩到個龜頭濕濕地,仲要扯晒旗~

p.s.好似激過頭~
作者: ck363    時間: 2008-10-29 01:08     標題: 回復 20# 的帖子

登記時是否說去見小甜便可以.
作者: peninsula    時間: 2008-10-29 21:34

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:51 發表
p.s.好似激過頭~
So unusual!
作者: sm3000    時間: 2008-10-30 02:53

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:43 發表

吖~講起女裝,突然有個怪念頭~
如果去小甜到玩女裝(啱著而佢又肯提供衫),
跟住要佢綁住我,
之後就要佢(隔住條女裝內褲外)不停挑逗同玩我條j(初或揸或R)~
直到我忍唔住派報紙為止,
o甘~之後 ...
小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上,然後手擦BB油,推到patpat及jj滑滑之後,坐係我後面用佢靈活的腳指同我Rjj,話時話佢双腳子公特別長,可以夾住jj,所以佢用腳指同我jj推油,真係正過打真軍,尤其係佢一邊重R埋patpat,真,真係爽呀,佢D指甲又長,一路中背脊抓到落大脾,腳板底,真係成過人都醒哂。加埋佢Rpatpat果陣,好識順便用手指公按摩埋我菊花,真係爽暈。
作者: sm3000    時間: 2008-10-30 20:46

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:51 發表

仲要加多個震蛋,震住你尼行~
之後再揭起你條裙,
比人睇住你點樣企响到比小甜震啫!!

p.s.好似激過頭~
師兄,梗係有啦,打孖上,一粒震菊花,一粒震jj,頂哂癮!
作者: sm3000    時間: 2008-10-30 21:13

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-29 01:08 發表
登記時是否說去見小甜便可以.
其實入閘易咗好多,報上密碼話係 "上12樓F2" D看更一般唔會再問噤多架啦
作者: peninsula    時間: 2008-10-30 21:57

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-30 02:53 發表
小甜有一招腳指推油好勁鮁,佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上,然後手擦BB油,推到patpat及jj滑滑之後,坐係我後面用佢靈活的腳指同我Rjj,話時話佢双腳子 ...
What is cost? Can you pls PM her contact?
作者: 小雞雞    時間: 2008-10-30 23:45

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-30 02:53 發表

小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上,然後手擦BB油,推到patpat及jj滑滑之後,坐係我後面用佢靈活的腳指同我Rjj,話時話佢双腳子 ...
我對d長手指甲嘅囡囡特別有興趣~
比d囡囡從背後(自己站立,或狗仔式爬下)
輕輕由大腿內側向上至小腹,再掃上腰間及
乳頭直到腋窩,不停來回的上下輕掃~
小雞雞會興奮到全身抖震(小老二也不停震動),
甚至失禁式派報紙~

p.s.這樣小甜也可以做到嗎?
作者: sm3000    時間: 2008-11-1 01:19

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-10-30 21:57 發表

What is cost? Can you pls PM her contact?
http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=199

服務 :   HK$ 600 XM
HK$ 400 DUP+HJ
HK$ 500 DUP+BM
HK$ 600 全套
HK$ 800 全套+XM
HK$ 1500 過夜
HK$ 2000 XM過夜
多種選擇,豐儉由人!

作者: sm3000    時間: 2008-11-1 02:27

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-30 23:45 發表

我對d長手指甲嘅囡囡特別有興趣~
比d囡囡從背後(自己站立,或狗仔式爬下)
輕輕由大腿內側向上至小腹,再掃上腰間及
乳頭直到腋窩,不停來回的上下輕掃~
小雞雞會興奮到全身抖震(小老二也不停震動),
甚至 ...
我試過同小甜玩美甲崇拜,佢坐係沙化上,我跪在地上扮狗狗,用脷甜小甜的腳甲,由腳指公鍚到腳指尾,佢用腳板底伸去我塊面度,佢一把一把星我,問我佢D腳甲係咪好性感,我話係,佢問我鍚佢腳指點解重唔扯旗,叫我一邊啜佢腳指一邊打硬隻機,跟住佢又俾D長長指甲我啜,我好似含鳩咁啜佢D手指,啜到我鬼咁興奮,佢成隻手都係我D口水,佢醒我一巴,將佢濕濕的手抹在我既面上,佢話;咁鍾意玩口水,吐!就吐咗一大篤口水在我面上,跟住又吐多一篤在小老二上,整到老二又濕又滑,我老二扯到行哂,龜頭出哂水,差D要出精,小甜竟然用佢熟練既手勢,用手指公頂住龜頭唔旭,咁老二又退返。佢跟住用佢長長的指甲在我身上的敏感區(乳頭,腋窩)四圍又R又搣,又痛又爽,又係我個春袋及菊花附近四掃帚,帚得幾下老二又硬番,佢又同我打jj,佢話如果jj想出嘢要話俾佢知,打咗一陣,jj想出,佢話晤俾出,又用手指頂住,停咗一停jj又軟返,跟住佢又整番硬我,跟住又唔俾我出,令我谷得好辛苦,跟著我索性消極對抗,但係jj唔爭氣,俾佢搣幾下咬幾下,條jj又硬番,俾佢玩咗成半粒鍾,我跪在地上,猛求小甜放過我,俾我出嘢,佢一脚伸我,我含著佢美麗的腳指公,好似吞鳩咁,而自己打飛機,龜頭梗係向住小甜另一隻腳,當我出精時,將所有精液都流在小甜的腳甲上。好爽吖,多謝妳呀小甜,妳賜給我無上的肉體上的滿足!
作者: peninsula    時間: 2008-11-2 21:58

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-1 02:27 發表
...
How to find her?
作者: sm3000    時間: 2008-11-3 01:29

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-2 21:58 發表

How to find her?
小甜
地址 :佐敦 彌敦道240-252號立信大廈 12字樓F2室
(可從德興街荷花賓館上3樓 | MTR B1 出口)
電話 :9683 9617 (需有來電顯示)

Siu Tim
Addr :Flat F2, 12/F, National Court, 240-252 Nathan Road, Jordan
(MTR B1 exit)
Tel :9683 9617 (Plx Show Caller ID)

作者: peninsula    時間: 2008-11-3 20:56

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-3 01:29 發表
小甜 地址 ...
I don't like that building.
作者: sm3000    時間: 2008-11-4 00:18

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-3 20:56 發表

I don't like that building.
立信D看更,欺善怕惡,你斯文D佢地會烚你。
不過,尤其你光明正大話去12樓F2揾小甜,佢地就會頭dup dup,好鬼過痋C
不過要讚下佢地大厦D看更巡樓都幾勤力,我試過俾小甜拖著狗帶,易服行走廊都成日見倒佢D看更既。話時話,小甜D女王裝好鬼sexy架,又唔怪得佢地巡得咁密架!我都想E下野啦。
作者: peninsula    時間: 2008-11-4 21:09

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-4 00:18 發表
立信D看更,欺善怕惡,你斯文D佢地會烚你。 ...
That buidling has too many 141s.
作者: 女王之奴    時間: 2008-11-8 21:29

作者: hk_mboy    時間: 2008-11-8 22:51

作者: sm3000    時間: 2008-11-12 18:56

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-11-8 22:51 發表

咁樣玩要幾錢?
咁樣玩要幾錢?
600大洋/hr
作者: 小雞雞    時間: 2008-11-12 19:12

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-12 18:56 發表

咁樣玩要幾錢?
600大洋/hr
其實小雞雞都好想知~
$600/hr大洋係包一次吖?定係任出?
作者: peninsula    時間: 2008-11-12 22:09

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-11-12 19:12 發表
其實小雞雞都好想知~
You can many times?
作者: 小雞雞    時間: 2008-11-13 00:59

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-12 22:09 發表

You can many times?
如果玩龜頭責備(出左一次,之後不停刺激龜頭),
出一次嘅話咪滿足唔到o羅~
作者: sm3000    時間: 2008-11-13 16:10

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-11-12 19:12 發表

其實小雞雞都好想知~
按鐘計梗係任出,不過你出咗再出玩玩下過左鐘,咪又加鐘囉,所以玩sm玩玩下多數要玩2粒鐘至夠味。
作者: ck363    時間: 2008-11-14 01:12     標題: 回復 43# 的帖子

二粒鐘內可否足夠時間玩扮狗又扮女人.
作者: sm3000    時間: 2008-11-18 00:46

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-14 01:12 發表
二粒鐘內可否足夠時間玩扮狗又扮女人.
二粒鐘梗夠玩,反正扮母狗咪係扮女人,又扮狗咪得囉
作者: ck363    時間: 2008-11-18 15:27     標題: 回復 45# 的帖子

昨晚在沙咀同骨女做的時都想像她是小甜,真的是時候要會一會她了.
作者: sm3000    時間: 2008-11-18 21:28

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-18 15:27 發表
昨晚在沙咀同骨女做的時都想像她是小甜,真的是時候要會一會她了.
話時話,小甜以前做過骨女,佢D邪骨,勁掂呀,最爽佢有一招係腳指卒春袋,同時美指R pet pet,加埋掃背,掃腋下,掃jj,都唔好話唔殺死人,你唔扯到行,就返尼揾我。
作者: nano    時間: 2008-11-19 11:55

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-1 02:27 發表

我試過同小甜玩美甲崇拜,佢坐係沙化上,我跪在地上扮狗狗,用脷甜小甜的腳甲,由腳指公鍚到腳指尾,佢用腳板底伸去我塊面度,佢一把一把星我,問我佢D腳甲係咪好性感,我話係,佢問我鍚佢腳指點解重唔扯旗 ...
I like it where to find?
作者: sm3000    時間: 2008-11-21 18:54

引用:
原帖由 nano 於 2008-11-19 11:55 發表
I like it where to find?
http://www.smqueen.co.cc

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0