標題: [建議] 大家覺5覺1張相都5show出黎但要回覆先好有問題? [打印本頁]

作者: apprentice2006    時間: 2008-8-3 11:18     標題: 大家覺5覺1張相都5show出黎但要回覆先好有問題?

至少都要show1張圖片出黎先∼之後個d杷先整回覆就公道同冇偏差好多∼

因為你相都未睇就回覆∼實際同灌水冇咩分別∼

如果個d相係好作品∼show1張出黎∼d人自自然然會reply想睇多d架啦∼

大家覺得如何呢?
作者: high_heel_shoes    時間: 2008-8-3 11:33

agree with you
作者: bmw7532003    時間: 2008-8-3 11:53

support

verygood:
作者: rayyy    時間: 2008-8-3 12:37

thanks for sharing
作者: iveco    時間: 2008-8-3 16:56

agree
作者: chrislo77    時間: 2008-8-3 19:18

十分贊同你的說法,買嘢要看準先買!希望板主多加留這些不良分子!
作者: blackfit    時間: 2008-8-3 19:35

Sure.
作者: vkhlgod    時間: 2008-8-3 20:19

最多都係得句thx for sharing
作者: ExplorerHK    時間: 2008-8-3 22:29

d人都online 架, 點解野野都要回, 攪到呢到亂晒, 以前都唔係咁

如果人地有心回就回左啦, 迫人回, 個個都回D垃圾俾你, 你都無引啦
作者: YOMJL895    時間: 2008-8-3 22:30

好同意,有時都唔知回唔回好..
作者: apprentice2006    時間: 2008-8-3 23:21

回左但5符合自己標準既 又會好5 鋸~
作者: 愛heeljob的男人    時間: 2008-8-4 00:30

問題相當嚴重呢..........
作者: ghost    時間: 2008-8-4 01:45

u are right~~it is reasonable
作者: dickylam_0106    時間: 2008-8-5 15:51

作者: leekwokwingklc    時間: 2008-8-10 01:01

strongly agree. don't show them la
作者: jinant    時間: 2008-8-10 01:25

strongly agree
問題很嚴重
作者: ykevin    時間: 2008-8-10 01:39

作者: helloyin    時間: 2008-8-10 01:56

挑~好野洗驚無人回?? 大把人爭住回啦~~~好野實有人支持架喎~~

最簡單 "回應" , 未睇又點回?? 可以比咩反應你~??~  一九二個咪 cc sin~~ Thx for sharing~

係咪都要人回左先~攪到成個新 free lunch 區咁~?  九十幾年前既post都比d人回一回頂番上黎

攪到新舊帖炒埋一碟~~~ 令到出新帖既都好易比人推左落第二第三版~~~

唔該d人唔好再攪無謂野啦~~ 下下都堅決要先回覆既~~不如唔好貼
作者: j06k    時間: 2008-8-10 02:28     標題: Agree!!

Good point!! Support..........

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0