標題: [疑難] 打令1點去?? [打印本頁]

作者: oyama    時間: 2008-8-16 22:58     標題: 打令1點去??

想問各師兄去到澳門落船後要點行??
聽講話行10至15分鐘左右??
thx~~
作者: def_lo    時間: 2008-8-16 23:53

Just follow the footbridge linking the ferry terminal with the 回力!
作者: WillSmith    時間: 2008-8-17 02:21

條天橋封咗,唔知係唔係維修?要喺地下兜個圈先行到去回力(D1),兩三個字左右。
星期三晏晝偷跳過去,四點到,平時呢個時候好多囡,今日得番十件左右國貨,反而泰、越多咗啲坐喺樹,今次一心諗住過去搵國貨,於是問經理點解得咁少囡?佢話近奧運期間,大陸批啲囡簽証,全部短期,有啲仲得七日,啲囡一到期,又要出境兜個圈返嚟,全部自費,搞到好多囡搵埋都唔夠開支,索性都廢事落嚟,唉‥‥又係奧運,冇計‥‥

順帶一提,D1最近開始翻新啲房,果日小弟間係新嘅,非常企理,比之前啲馬欖房靚幾倍。
作者: morrist    時間: 2008-8-24 23:09

打令一還是打令二較佳?
作者: fis    時間: 2008-8-27 09:41

引用:
原帖由 morrist 於 2008-8-24 15:09 發表
打令一還是打令二較佳?
Of course, 打令一 較佳 but more expensive !!!
作者: sharpmd    時間: 2008-8-27 13:47

請問打令一咩收費,同埋有咩玩架,thanks
作者: Retav    時間: 2008-8-29 15:47

無咩玩... just have a drink, take a bath... then sleep on the bed for a while... then wake up and go home...

(but for all the activities above, there is one or many beauty around you)

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0