標題: [桑拿浴室] 龍濤閣愈來愈xx所謂 [打印本頁]

作者: eidos11    時間: 2008-8-24 00:40     標題: 龍濤閣愈來愈xx所謂

呢排都有幫襯開(因貪方便),但發覺少咗好多客,佢哋仲(每次)飛咗我二十分鐘,經理話因客多所以咁做,我見咁少人佢都照扣人時間,俾九十分鐘嘅錢變縮為七十分鐘,真係好似已前澳門賭場咁扣貼士,真係遲早做唔長,整衰自己,以前幾風光都係假.
我個friend仲慘,佢同我唔同時間去,佢聽經理介紹&(, 點知一肚氣,態度差,吋,唔俾掂,服務惡劣不得止,我friend好意俾意見佢,點知佢一句”我自己識,唔使你教!”車埋去,真係不知所謂,跟住又老作講話part2唔俾掛毛巾姐門口,話經理講,我friend知佢九噏,一怒之下入房十五分鐘就埋單$505走人.
經理都有例牌問乜事,佢一五一十講完,男經理笑笑口無話補飛,只係話唔好介意,最多下次再介紹d好d嘅bg俾佢啦!真係吹脹.
咁嘅公司制度,骨女態度,經理質素真係绝配,仲周圍寫話有得開大(vas),厠所”開大”就有份, 我本身都好少出post,因今次睇唔過眼.
最衰消委會不接受呢D投素,否則必入十大.我會撑我friend唔去,亦希望所有bro都知此事,幫唔幫襯自己諗,間場D客越來越少已係一個指標,有佢內在原因,唔聽照鍾個頭埋去嘅bro亦希望能留下少許報告,免得其他人撞牆,將心俾己,清者自清.可能佢肥老細都唔知點解少咗咁多客,唔知D客咁多怨氣,此風不可長,骨場百花齊放才是上策,只求賺一次錢的短見得很.
仲有小心佢哋隨時会突然加價,跟住下個星期又話取消,變相吖錢   , 試過.
作者: joe456    時間: 2008-8-24 03:35

Thanks for share..!!!
作者: who    時間: 2008-8-24 05:22

actually, i had one time the bg said the same thing about blocking the window....there seems to be several rooms that dont allow that.....i was angry like u and they move me the another room instead .....
作者: eidos11    時間: 2008-8-24 19:53

引用:
原帖由 who 於 2008-8-24 05:22 發表
actually, i had one time the bg said the same thing about blocking the window....there seems to be several rooms that dont allow that.....i was angry like u and they move me the another room instead . ...
friend間房係可以姐毛巾(我自己都用過),根本個bg講大話,博人哋唔清楚架部skip part2...佢一入房就攞起電話就叫起鐘(門都未閂),根本唔想換房,個friend直頭話轉bg條妹就扯開話題唔答佢,如果唔係佢唔會咁興....真係當佢第一次上骨場
作者: eidos11    時間: 2008-8-24 20:38

引用:
原帖由 joe456 於 2008-8-24 03:35 發表
Thanks for share..!!!
You are welcome...個人認為每行業都要有道德,又要掙錢又要揾人着數真係唔要得,遲早淘汰, 有Dbro可能慳慳埋埋去一次但掃興而歸(我亦試過),真係唔好受.自問要求唔高,同一個消費價錢,但同一服務質素就真係間間有唔同.
作者: looooomi    時間: 2008-8-24 23:16

我都覺時間短,夜晚特別係每個骨鐘少10分鐘
作者: rainelau    時間: 2008-8-25 08:23

我都好耐無去, 一向我只book 到lulu才上去. 亦無mud試其他女
感覺上d經理態度一般, locker 佬無野識, r 貼士最勤力.
作者: chanloong2008    時間: 2008-8-25 13:18

tried this sz. long time ago, the mgr.  gave me poor service, blacklist
作者: skipper99    時間: 2008-8-25 13:32     標題: 回復 1# 的帖子

To be fair - A couple of weeks earlier  two bgs were busted (of course during their act), that was why for a number of days they did not allow to block the windows.  
The management really have skipped at lease 10-15 mins for each session

for  "VAS" i don't know why now has been changed to a must.....just take it easy and let the BG decides to perform it or now as we always has the choice to "re-mark" that bg or not
作者: lelly    時間: 2008-8-25 17:59

這種場不去也吧, 抵制它!
作者: 骨場王子    時間: 2008-8-25 21:41

引用:
原帖由 rainelau 於 2008-8-25 08:23 發表
我都好耐無去, 一向我只book 到lulu才上去. 亦無mud試其他女
感覺上d經理態度一般, locker 佬無野識, r 貼士最勤力.
最慘還R了部N95呢!
作者: eidos11    時間: 2008-8-25 22:31

引用:
原帖由 skipper99 於 2008-8-25 13:32 發表
To be fair - A couple of weeks earlier  two bgs were busted (of course during their act), that was why for a number of days they did not allow to block the windows.  
The management really have skipp ...
不過都要睇下間場肯唔肯配合做好,如bg係"個別"事件,公司有交待及改善咁就最好.如果唔係,負面消息多多,仲諗住點樣左扣右扣d客嘅時間,vas 更加唔會天真到當係一個must(喺咁嘅環境下),就有點那個,我都好想豁達d幫襯多幾次
不過好奇怪,剎時間又諗唔起一d正面嘢...遊說到再去
作者: eidos11    時間: 2008-8-25 22:43

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-8-25 21:41 發表
最慘還R了部N95呢!
王子,怎R?
作者: LK    時間: 2008-8-25 23:21

我部diamond呀。
作者: eidos11    時間: 2008-8-25 23:51

引用:
原帖由 LK 於 2008-8-25 23:21 發表
我部diamond呀。
你又俾人r咗部diamond?怎r?咁犀利嘅佢?
作者: 2008xoman    時間: 2008-8-26 00:31

果個locker佬雖然次次都r 貼士,但佢都叫有做野,跌左$20比佢,不過太行貨喇。
相反個水池佬我每次走都特登換完衫返入去比廿皮佢,佢服務值7分島,
但尼7分係用心嚟做,我自己亦真心醒佢。
locker果廿皮只係(外)於情面,實則真係唔想比!
請各桑拿老細唸唸你d伙記(包括经理)有冇用心嚟招呼客人????
作者: Borntorun    時間: 2008-8-26 02:36

全港有幾十間場揀,澳門有過百間,珠三角有過千間,祖國有。。。邊駛咁勞氣?
王子咪小氣啦!Lulu隻手指都夠傷啦!
作者: wandlt    時間: 2008-8-26 12:09

dont get angry. find a better place.
作者: skipper99    時間: 2008-8-26 18:35     標題: 回復 12# 的帖子

seriously you can presume that the fat boss care less as he already much too much money in the past three years.
from what i heard they will even stop to serve "new customers" because of the risk.
作者: quickslipper    時間: 2008-8-26 22:17

作者: 骨場王子    時間: 2008-8-26 22:52

引用:
原帖由 Borntorun 於 2008-8-26 02:36 發表
全港有幾十間場揀,澳門有過百間,珠三角有過千間,祖國有。。。邊駛咁勞氣?
王子咪小氣啦!Lulu隻手指都夠傷啦!
我個荷包重傷!
作者: johnnychan2008    時間: 2008-8-27 00:34     標題: true

it is getting worst and worst
作者: johnnychan2008    時間: 2008-8-27 00:37     標題: true

it is getting worst and worst
作者: surewinsoso    時間: 2008-8-27 08:07

作者: rainelau    時間: 2008-8-27 08:08

我無比貼士locker 佬好耐, 初初有d唔好意思, 但諗諗下佢真係無服務, 唔係老馮, 故最近幾次 (都好幾個月前), 換完衫, 自己攪下個頭, 轉身走, 唔 q 洗理佢.
作者: littlehorse    時間: 2008-8-27 13:46

呢個場我已經backlist左... 好耐唔上去! 雖知之前真係常客!!
服務有幾差? 我都係度post過了!!
貼士? 俾條毛就有!!
作者: mikepig    時間: 2008-8-27 23:14

我雖然未去過,但係睇完各位鼣孎i後,更加唔會去,去骨場玩最衰就係撞到D態度唔好黻岸k,事後想投訴,又撞到D愛理不理,不了了知鴾眶騤g理,投訴無門,最多以後唔去。
作者: 海豚仔    時間: 2008-9-3 17:17

Too bad, black list la......
作者: S-Machine    時間: 2008-9-4 02:01

係呀!  間野成日都唔足鐘......

作者: johnnychan2008    時間: 2008-9-5 15:39

Always one hour only ?
作者: citaded    時間: 2008-9-17 03:26

thx bros!
作者: raychu    時間: 2008-9-17 21:37

セ龍記八月中過蛇咩? 小弟都有半年冇幫襯啦。
作者: rainelau    時間: 2008-9-19 08:30

得罪講句, 各ching or99再中上去, 自己攞黎衰.
女唔得, 經理唔得, 環境舊................各位, 我已向新野出發, 完事後出report!
作者: solidgearsolid    時間: 2008-9-20 15:52

作者: johnnychan2008    時間: 2008-9-22 01:19

it seems that there are some improvements recently
作者: littlehorse    時間: 2008-9-22 03:55

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2008-9-22 01:19 發表
it seems that there are some improvements recently
佢地可以有改善咩??
囡囡呢樣可遇不可求...
人人口味唔同我唔講!!!
但D主任 / locker仔 服務態度同招呼就真係喊三聲!!
我要特別指明係夜晚果件死靚妹主任仔!!
未以為自己係主任大L曬!! 我地上得去才是老闆!!
服務行業有佢呢D"咁好"同"親疏有別"既招呼...
HAAA!!

舊客的我都可以BAD LIST佢!! 自己羅黎衰!!
作者: raychu    時間: 2008-9-24 22:48

阿B同平哥態度都ok嘅,不過推介D囡囡水準就參次D。
作者: wilsonwanhk    時間: 2008-9-26 01:19     標題: 回復 35# 的帖子

成日飛鐘, 比人當水魚, 以後唔去.........
作者: johnnychan2008    時間: 2008-9-26 01:29

but are some bg who is quite pretty
作者: looooomi    時間: 2008-9-28 00:48

好似休業兩個月,大家唔使去
作者: rabbit2000    時間: 2008-9-28 09:05

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-9-28 00:48 發表
好似休業兩個月,大家唔使去
Any details? When?
作者: BigY    時間: 2008-9-28 12:06

因為中蛇,所以停賽兩月, 十二月才開
作者: BigY    時間: 2008-9-28 12:08

十月一日開始停業
作者: kk99321    時間: 2008-9-28 12:51

作者: raychu    時間: 2008-9-28 23:54

聽聞有兩位囡囡中咗蛇,請問有冇消息零通巴打知係セnumber?
作者: 湖水男    時間: 2008-9-29 09:44

引用:
原帖由 raychu 於 2008-9-28 23:54 發表
聽聞有兩位囡囡中咗蛇,請問有冇消息零通巴打知係セnumber?
& 同埋 !)#
共兩個
作者: raychu    時間: 2008-9-29 22:21

引用:
原帖由 湖水男 於 2008-9-29 01:44 發表

& 同埋 !)#
共兩個
謝謝湖水男兄的消息,!)#都算係舊相好,希望佢冇事啦 (應該罰款就ok!? )
作者: 王志淫    時間: 2008-9-29 22:22     標題: 回復 42# 的帖子

堅架?

作者: rabbit2000    時間: 2008-9-29 22:29

引用:
原帖由 湖水男 於 2008-9-29 09:44 發表

& 同埋 !)#
共兩個
what a pity! I've done & twice.  Hope they will be OK.
作者: johnnychan2008    時間: 2008-9-30 18:42

are no. & and !)# good looking ?
作者: BigY    時間: 2008-10-2 14:51

龍濤閣高妹大波 &)  已轉到旺角帝x, 剛剛上班,夜更叫亞靚,
作者: raychu    時間: 2008-10-4 10:43

原來&) 已轉到旺角x豪,有冇brother知佢果邊個number?

小弟仲想問問有冇brother知 #*嘅消息?
作者: LK    時間: 2008-10-4 11:05

有冇@*, #@, !!* 同*#嘅消息呢,佢哋去咗邊,有冇兄弟知?
作者: BigY    時間: 2008-10-4 14:28     標題: 回復 52# 的帖子

帝X , BG 是不叫 NO. 是叫名字, 70 名 在帝X 叫亞靚,
作者: raychu    時間: 2008-10-9 20:28

剛才響 '人一碌x' 網頁見倒帝x #281亞靚D相喎, 高度真係好似龍記70 !
作者: agogock2118    時間: 2008-10-9 22:20

今日經過, 見到落大閘, 開大奄門, 毛巾兩大包放系地下冇人理

平時門口個知客, 咀藐藐, 咪好囉休息兩個月, 反醒下啦
作者: gowentgone    時間: 2008-10-9 23:53

引用:
原帖由 agogock2118 於 2008-10-9 22:20 發表
今日經過, 見到落大閘, 開大奄門, 毛巾兩大包放系地下冇人理

平時門口個知客, 咀藐藐, 咪好囉休息兩個月, 反醒下啦
唔係摺啩
作者: cerberus    時間: 2008-10-10 00:49

摺咪摺囉!! 我都無去成半年有多......等肥佬返醒吓都好吖!! 越做越差,唔摺都拍烏蠅啦!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0