標題: [深圳] 前晚奧運閉幕期間成個深仔水靜河飛 [打印本頁]

作者: peter_gcru    時間: 2008-8-26 01:35     標題: 前晚奧運閉幕期間成個深仔水靜河飛

前晚8點前由鹽田坐車返皇崗!平時呢段時間實塞餐懵!但果晚竟然好似 零晨三四點咁水靜河飛!直行直過!㊣㊣㊣ 簡直人生難得一遇呀 ;) 如果偷跳時路路暢通咁就正到加零一囉

http://hk.youtube.com/watch?v=H3cC2CvIoIU

作者: 7-siu    時間: 2008-8-26 15:36     標題: 回復 1# 的帖子

校長,你駛唔駛偷跳啊!你那張是"女皇密令"黎嫁?通行無左的嗎?
作者: DrTea    時間: 2008-8-26 17:09

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-8-26 15:36 發表
校長,你駛唔駛偷跳啊!你那張是"女皇密令"黎嫁?通行無左的嗎?
However, Bro Peter is the slave of his Queen by now !!!
作者: 7-siu    時間: 2008-8-27 00:59     標題: 回復 3# 的帖子

He has a queen now ? Oh, congratulation! or should we save him from Titanic?
作者: peter_gcru    時間: 2008-8-27 01:48

七少~
我仲係stand alone啊!
同阿Bigstud情況一樣呀
自由真可貴!
七少你就好啦!
山高皇帝遠無人管!
可以玩到反轉再反轉再再再反轉都得!
羨慕In ....
作者: ben7    時間: 2008-8-27 21:20

校長,有長期飯盒咪好囉,人地對得你好,吃你去按摸呀

好過我地單身既,好多時餐有得食,餐無得食XDDDD
作者: DrTea    時間: 2008-8-27 21:23

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-8-27 01:48 發表
七少~ 我仲係stand alone啊!同阿Bigstud情況一樣呀 自由真可貴!
七少你就好啦!山高皇帝遠無人管!可以玩到反轉再反轉再再再反轉都得!羨慕In ....
Bro Peter, don't BULL SHIT while you're opening both Eyes !!!
作者: peninsula    時間: 2008-8-29 22:19

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-8-26 01:35 發表
前晚8點前由鹽田坐車返皇崗!平時呢段時間實塞餐懵!但果晚竟然好似 零晨三四點咁水靜河飛!直行直cC ...
Just 1 night la!
作者: eddiech    時間: 2008-8-31 02:25

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-8-25 17:35 發表
前晚8點前由鹽田坐車返皇崗!平時呢段時間實塞餐懵!但果晚竟然好似 零晨三四點咁水靜河飛!直行直過!㊣㊣㊣ 簡直人生難得一遇呀 ;) 如果偷跳時路路暢通咁就正到加零一囉

http://hk.youtube.com/watch?v=H3cC ...
嗰晚我响蛇口, 全部酒吧, 餐廳 都係睇奧運閉幕, 不過人就唔多啦.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0