標題: 深圳東方棕泉港式按摩有冇野玩? [打印本頁]

作者: sc1234    時間: 2008-8-31 16:24     標題: 深圳東方棕泉港式按摩有冇野玩?

作者: KMY89    時間: 2008-8-31 16:43

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-8-31 16:24 發表
昨日去了深圳東方棕泉, 發現有一款新的按摩叫"港式按摩" ($198.00 雙鐘), 問了PR也說不出跟普通香薰推油($168.00 雙鐘)有什麼分別, 為免上當所以無試, 請問各位師兄有無人試過呢? 感覺良好嗎?
那你會想像什麼呢?
作者: jimmy_lee    時間: 2008-8-31 17:06

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-8-31 16:24 發表
昨日去了深圳東方棕泉, 發現有一款新的按摩叫"港式按摩" ($198.00 雙鐘), 問了PR也說不出跟普通香薰推油($168.00 雙鐘)有什麼分別, 為免上當所以無試, 請問各位師兄有無人試過呢? 感覺良好嗎?
會唔會係隻油靚d呀?
作者: anakin    時間: 2008-8-31 22:33

引用:
感覺良好,但未必係你其望個D........
我相信個PR當時會咁諗,話比你知只係BB油同香薰油或者係推一個patpat同半個patpat既分別,會唔會令你失望?
去得個度,都係想揼個正骨,其他既,唔好其望太多。
作者: sc1234    時間: 2008-8-31 23:47

作者: anakin    時間: 2008-8-31 23:54

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-8-31 23:47 發表
我做普通香薰推油都已經推一個PAT PAT 啦..... 只是有一段時間沒上去, 見有新按摩多問一句.... 因為現在多了很多似是"皇后式" 之服務.
通常一個正骨場夠生意做就唔會攪咁多花臣;
踩界既新服務骨場會用D特別D既名.......
作者: 骨精明    時間: 2008-9-1 00:48

作者: cowsan    時間: 2008-9-1 11:28

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-8-31 23:47 發表
我做普通香薰推油都已經推一個PAT PAT 啦..... 只是有一段時間沒上去, 見有新按摩多問一句.... 因為現在多了很多似是"皇后式" 之服務.
Ching, 你試下返黎report la...
where is the location?
作者: sc1234    時間: 2008-9-1 12:50

作者: jimmy_lee    時間: 2008-9-1 19:39

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-9-1 12:50 發表

唔係呀.... 問下野都叫廣告?! 呢板d板規咁嚴架...... 都係番去香港桑拿版好過.....
兄台, 網上世界係咁架啦, 唔須要介懷.
作者: peninsula    時間: 2008-9-1 20:24

引用:
This is usually a vegi place.
作者: Bond007    時間: 2008-9-3 23:47

作者: Bond007    時間: 2008-9-4 00:18

作者: peninsula    時間: 2008-9-4 20:38

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-9-4 00:18 發表
福田皇后大道$168 足 120分仲底
福田皇后大道皇后式$168 足 120分仲底 又有驚喜服務
What's the difference?
作者: hkman713    時間: 2008-9-4 23:27

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-8-31 08:24 發表
唔好多諗勒,東棕的「港式」是一般按摩推油,「香薰」即推淋巴,重有樣什麼「養生」的是中草藥蒸薰加按摩,我去咁耐東棕都唔覺有野玩,無謂浪費時間!
作者: peninsula    時間: 2008-9-5 20:28

引用:
原帖由 hkman713 於 2008-9-4 23:27 發表
唔好多諗勒,東棕的「港式」是一般按摩推油,「香薰」即推淋巴,重有樣什麼「養生」的是中草藥蒸薰加按摩,我去咁耐東棕都唔覺有野玩,無謂浪費時間!
As I said, this one is a pure vegi place.
作者: Rubens    時間: 2008-9-8 18:25

I tried the Hong Kong style for a few times.

Pure vegi with special attention to the pressure points on your back and shoulder. It was relaxing, but nothing to do with your jj at all.
作者: Shing1112    時間: 2008-9-16 15:09

唔好多諗勒

作者: peninsula    時間: 2008-9-16 22:14

引用:
原帖由 Shing1112 於 2008-9-16 15:09 發表
唔好多諗勒
Just relax and enjoy?
作者: q00oman    時間: 2008-9-16 23:34

正骨到冇朋友
作者: WARPER    時間: 2008-10-11 16:03

not true about 無野玩 there,the other night a BG was between my legs and she sat so close she's slightly leaning on my bag, her bra keeps banging my gg. It was on one of those long-hours session so there are some intimate talking. She also gave me number to call her out for "fun"
作者: Treblefly三飛男    時間: 2008-10-12 23:44

每處都可尋芳草,看你有多本是。
作者: john    時間: 2008-10-13 00:11

but I think the chance for rat rat is very very low law....

using so many efforts...but the return...
作者: Treblefly三飛男    時間: 2008-10-13 00:45

不如去長安搞吧,又近,又合理,又多服務,又收費合理!
作者: kissho    時間: 2008-10-17 17:25

don't be silly! there's 100% no jj service.
作者: peninsula    時間: 2008-10-17 20:42

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2008-10-13 00:45 發表
不如去長安搞吧,又近,又合理,又多服務,又收費合理!
Different kettle of fish!
作者: white    時間: 2008-10-23 03:06

引用:
原帖由 Shing1112 於 2008-9-16 07:09 發表
唔好多諗勒
x2 same as said !  I also tried.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0