標題: [原創] 集安-哈囉喂 Party [打印本頁]

作者: 7-siu    時間: 2008-9-22 16:38     標題: 集安-哈囉喂 Party

集安-哈囉喂 Party 19/9/2008

近來不知什麼原因,囡囡的質素越來越差。以前,我的主場還可以在有服務的大前題下,媽咪的幫忙下,找到合眼緣的囡囡。但近來,這些服務都已經差了很多。於是,便有衝動去找新的場子了!

本來星期五是想去甘自磚的,但雙飛男說集安新裝修了新樓,想想,也有兩年多沒有去過集安了,便約了雙飛男,大海,和大海的朋友(Mr. S) 和我,四個人去了。

Mr. S 有一個飯合在沙頭上班的,在星期五吃晚飯時,她說介紹一個女朋友給大海。在我們剛到集安不久,這個囡囡就到了,一看就知大海流口水了,人靚,波大,皮膚白滑,22-23歲。最重要一點是,她很像大海已前一起七年的飯合。她來前說她當天是不方便的,但後來就見到她和大海車來車往,還說可以跟大海回酒店過夜了!原來,不方便只是一個 Exit Plan!如果,她看大海不順眼,便可以打退堂鼓了!

第一批囡囡入來,十個左右,我以為自己去了小人國,全部不超過五尺欠一寸!給她們吹都不用 Kneel down 不彈更待何時!第二批,又是十個,但是三尖八角,獸面獠牙!叫媽咪帶些高點的來。第三批,又來了五個,媽咪真的做到野,真的是高了很多,但我就以為我們提早了一個月去海洋公園的哈囉喂 party”

之前一批叫做三尖八角,獸面獠牙!這一批,我都不知怎去形容!拿去曙光整容醫院做化言人,一定其門如市!

雙飛男隨便找一件人形動物,坐下來,但最後都有一劑快餐!大海在她的新女朋友鼓勵下,也都找了一個算是這班鬼怪當中,免強修成人形的一個坐下,但就苦了雙飛男,大海在和他的新女友車來車往之間,雙飛男就去幫這件人形鬼按肩!是他幫女鬼按,不是女鬼幫他按!還是,在他雙眼閉目養神時按的!可能他也覺得看了要洗眼,所以不看!

我就向媽咪說,你不如等有好看點的囡囡下台了,再帶入來。暫時不用帶了!之後,她還是遏而不捨地帶幾件鬼怪入來。我就一一彈之!最後,連兩百小費也省掉,沒有坐女!
作者: DrTea    時間: 2008-9-22 16:57

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 16:38 發表

近來不知什麼原因,囡囡的質素越來越差。以前,我的主場還可以在有服務的大前題下,媽咪的幫忙下,找到合眼緣的囡囡。但近來,這些服務都已經差了很多。於是,便有衝動去找新的場子 ...
Bro 7-siu, I went there around CNY and found there's B.C. Zoo.  Mami Min Min said they supply this stuff around CNY only.
作者: 7-siu    時間: 2008-9-22 17:06     標題: 回復 2# 的帖子

我看不祇是在農歷新年期間,而是恆常慣貨了!這星期又要再找新場去了!
作者: 井底蛙    時間: 2008-9-22 17:15

Sorry to hear your experience in the Haloween party held in the Jurassic Park!
作者: def_lo    時間: 2008-9-22 17:26

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 17:06 發表
我看不祇是在農歷新年期間,而是恆常慣貨了!這星期又要再找新場去了!
七少兄,真的有點...無奈! 諗深一層,好在細佬搭不成橋,否則...,第一次就此... !!

祝下次嫖運當頭!
作者: 7-siu    時間: 2008-9-22 17:31     標題: 回復 5# 的帖子

def lo 兄,我幫你做掃雷兵!
作者: def_lo    時間: 2008-9-22 17:34

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 17:31 發表
def lo 兄,我幫你做掃雷兵!
先謝過七少兄仗義幫忙,細佬又可以少一個選擇操心,七少大恩大德,他日定必感恩圖報!
作者: jjchan218    時間: 2008-9-22 18:07

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 17:31 發表
def lo 兄,我幫你做掃雷兵!h:" /> h:" />
估唔到7-siu精於沙場,今次也冇運行!
Anyway, 謝謝你的英勇掃雷行動
作者: simonkok    時間: 2008-9-22 19:04

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 16:38 發表

近來不知什麼原因,囡囡的質素越來越差。以前,我的主場還可以在有服務的大前題下,媽咪的幫忙下,找到合眼緣的囡囡。但近來,這些服務都已經差了很多。於是,便有衝動去找新的場子 ...
你甘講法。。。咪主場都仲好D。。。起碼有幾個似人。。。唔係甘多A級S級妖獸。。。

唉。。甘樣都唔知去邊度先可以搵到D好番少少0既囡囡。。。
作者: 7-siu    時間: 2008-9-22 19:11     標題: 回復 9# 的帖子

請看下回分解!只是今天沒拿 card reader/cable cord ,不能把星期六的相片連在下一報告!那裡是個施文場,但可食用率就高很多!
作者: Mr.big    時間: 2008-9-22 19:20

引用:

Haha! You're so sarcastic, but very funny.
作者: Haidada    時間: 2008-9-22 23:52

哈哈。。那裡真是動物園。。很多大姐開HALLOWEEN都不用化裝。。七少就無運行了。。

MR。S 飯盒早就說要給我介紹MM。。她知道我口味。。說我一定會喜歡那個女孩。。在CA 酒店上班的。。是斯文場。。因為不喜歡到那些顛場上班。。果然是好野。。四川白淨。中波(不是大波)。皮膚滑滑。。身形苗條。。正。。不過最正的是她非常喜歡我。。可以說她喜歡我多于我喜歡她。。

在K裡已跟我車來車去。。本來說大姨媽。。我說沒關係。。大家一起就好。。就跟我走了。。最後當然是。。哈哈。。第二天也在一起。(第二天就真是大姨媽。但也執多劑)。。發展神速。。MM已表明不當我是客人。。馬上就會是LB NO。3 了。。。。。

第二天的情況就等七少繼續吧。。。
作者: jetspermman    時間: 2008-9-22 23:53

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 19:11 發表
請看下回分解!只是今天沒拿 card reader/cable cord ,不能把星期六的相片連在下一報告!那裡是個施文場,但可食用率就高很多!
斯文場.... 我估係 tdwh ........ !

7 少... 岩唔岩 ?
作者: simonkok    時間: 2008-9-23 00:53

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-9-22 23:52 發表
哈哈。。那裡真是動物園。。很多大姐開HALLOWEEN都不用化裝。。七少就無運行了。。

MR。S 飯盒早就說要給我介紹MM。。她知道我口味。。說我一定會喜歡那個女孩。。在CA 酒店上班的。。是斯文場。。因為不喜歡到那 ...
嘩真係好正喎。。。紅燈都唔停車。。
你可唔可以PM我。。係邊一間斯文場啊?
作者: jzhang5595134    時間: 2008-9-23 01:28

that bad ha??  1.5 billion Chiness, and all you can find in KTV and "ghosts"?
作者: par3    時間: 2008-9-23 10:06

if u r planning unlimited this weekend, then i need to try my best to find out mm's #, because of some reasons lately, i have deleted a lot of numbers in my mobile.

just wish typhoon won't play me on thursday or ruin this weekend.
作者: Haidada    時間: 2008-9-23 10:48

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-9-23 00:53 發表

嘩真係好正喎。。。紅燈都唔停車。。
你可唔可以PM我。。係邊一間斯文場啊?
第二天中午飯後又回酒店。。搞完才發現有一點了。。
晚上就沒搞了。。。
作者: denny2000    時間: 2008-9-23 11:50

引用:
aiya, i do not know you are back!  I was there by mself last week, wanting to have a party!

Sad to hear that you got some bad luck.    I almost went to DM but no room was available. Have you tried the new place “金像奖”? The manger of TD told me that he is going to this new place (not that new, opened in Jul) and says it will not be a "high" place anymore.. Not sure how true it is..
作者: 7-siu    時間: 2008-9-23 12:55     標題: 回復 13# 的帖子

比TDWH 更施文的場!我的 接受variance 都很大的!無論是顛場和施文場我都可以因應不同情況去作不同表現的!我可以給囡囡說是很施文的一個客的!
作者: hongkonger    時間: 2008-9-23 13:18

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-23 12:55 發表
比TDWH 更施文的場!我的 接受variance 都很大的!無論是顛場和施文場我都可以因應不同情況去作不同表現的!我可以給囡囡說是很施文的一個客的!
定好去那裡沒有呀?
作者: doubleOO    時間: 2008-9-23 13:24

Daihai, You Luck dog. I just envy your luck!! another lunch box.
Brother 7Sui, so the factory is passe w only poor service dingbats left. I agree with the assessment from my last exprience at the club. Next time when we meet, please bring me to your new found paradise. I want to find a nice girl as Bro Daihai found. I don't want to visit zoo. Wild cats are OK but ugly beast gives you nightmare.
作者: Haidada    時間: 2008-9-23 15:02

Rather lucky really....will sure keep this MM for a while...
作者: simonkok    時間: 2008-9-23 15:41

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-9-23 15:02 發表
Rather lucky really....will sure keep this MM for a while...
你哩D唔係叫好彩。。係你平時對囡囡好。。積福積德。 。。
所以咪轉化成'女票'運囉。。。
不過上次去唔到睇唔你點化件囡囡。。有D可惜。
作者: Haidada    時間: 2008-9-23 15:55

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-9-23 15:41 發表

你哩D唔係叫好彩。。係你平時對囡囡好。。積福積德。 。。
所以咪轉化成'女票'運囉。。。
不過上次去唔到睇唔你點化件囡囡。。有D可惜。
覺得是人夾人。。可能我就是女女喜歡的那類型罷。。她也沒男友在這邊(告訴了我在家裡有)。。我也喜歡她。。就一拍即合了。。我另叫的MM在旁邊一直看著我們從剛相識一下就那麼熟也覺得奇怪。。說我們發展得那麼快。。

第一個印象最重要。。阿嬌的情況也差不多。。也是第一天認識我就很喜歡我的。。LB 2 號也是的。。
作者: mac_don_lo    時間: 2008-9-23 17:11

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-9-23 15:55 發表

覺得是人夾人。。可能我就是女女喜歡的那類型罷。。她也沒男友在這邊(告訴了我在家裡有)。。我也喜歡她。。就一拍即合了。。我另叫的MM在旁邊一直看著我們從剛相識一下就那麼熟也覺得奇怪。。說我們發展得那麼快 ...
真係羨慕死人啦前輩. 真係要跟你地學下野先得.
作者: pakpakseng    時間: 2008-9-23 17:58

My god, this Sat we plan to go there....
作者: Haidada    時間: 2008-9-24 00:05

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-23 17:11 發表

真係羨慕死人啦前輩. 真係要跟你地學下野先得.
也是緣份吧。。可遇不可求。。
作者: ayufan    時間: 2008-9-24 01:10

七少大佬,有個不錯的介紹給你好不好

作者: ayufan    時間: 2008-9-24 01:13

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-9-22 23:52 發表

MR。S 飯盒早就說要給我介紹MM。。她知道我口味。。說我一定會喜歡那個女孩。。在CA 酒店上班的。。是斯文場。。因為不喜歡到那 ...
海哥,還是有好的,要先找一個還可以的妹仔,然後要她去幫你找,這樣會有效率一點。
作者: simonkok    時間: 2008-9-24 01:40

引用:
原帖由 ayufan 於 2008-9-24 01:10 發表
七少大佬,有個不錯的介紹給你好不好
C兄。。你果處係咩野地方?
作者: Haidada    時間: 2008-9-24 08:10

引用:
原帖由 ayufan 於 2008-9-24 01:13 發表
海哥,還是有好的,要先找一個還可以的妹仔,然後要她去幫你找,這樣會有效率一點。
有相熟MM介紹絕對是一個重要成功因素了。。
作者: 7-siu    時間: 2008-9-24 11:29     標題: 回復 28# 的帖子

你有好介紹就當然好喇!等你!
作者: 7-siu    時間: 2008-9-25 11:42     標題: 以下的是下集

以下是這帖子的下集

http://forum.timway.com/f/thread-217683-1-1.html
作者: ayufan    時間: 2008-9-25 22:22

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-24 11:29 發表
你有好介紹就當然好喇!等你!
大佬阿,我看了下集只有,太正了,我現在都不知道如何介紹妹妹給你了
作者: K場之狼    時間: 2008-9-25 23:55

呢個標題幫到手,謝謝
作者: BB鬥士    時間: 2008-9-26 18:13

謝謝報告 .. 請問有冇聽過 星之星 ?? 個場得唔得
作者: doublefly雙飛男    時間: 2008-9-30 03:55

作者: DrTea    時間: 2008-9-30 05:34

引用:
原帖由 doublefly雙飛男 於 2008-9-30 03:55 發表
真教人失望,條女走時還要屈打的錢。金融海沸波翻,生意不景氣,歡場都全走下坡 h:" />
Bro Doublefly, nice to meet you !!!
作者: 7-siu    時間: 2008-9-30 14:14     標題: 回復 38# 的帖子

Because of this  "金融海沸波翻", hee has time to log on this forum.
作者: simonkok    時間: 2008-9-30 14:38

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-30 14:14 發表
Because of this  "金融海沸波翻", hee has time to log on this forum.
你地今日plan成點。。。
唉。。我又無得去。。又見唔到你推介0既囡囡。。
正一係吃不到的葡萄。。。
作者: doublefly雙飛男    時間: 2008-10-2 09:45

作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 10:49     標題: 回復 41# 的帖子

The plan would not be a successful one without your support !!
作者: Retav    時間: 2008-10-2 11:07

Wah... Doublefly... long long time no see... how are you?

Still undress those MM inside the K room? hehe..
作者: KMY89    時間: 2008-10-2 11:20

某夜,Kmy 在廣西某小鎮有同一遭遇;

媽咪做到身水身汗 ...

最後Kmy笑了 ,她竟帶給我一個駝背的。
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 11:53     標題: 回復 44# 的帖子

Probably she already done her best to get you the best under her contreol !!!
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 12:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 11:53 發表
Probably she already done her best to get you the best under her contreol !!!
七少。。幾時有之前行動報告(簡短都好)。。。
無得去。。都想睇下report望梅止渇。。。
作者: Haidada    時間: 2008-10-2 12:45

點解禁止雙飛男發言呀。。
作者: anakin    時間: 2008-10-2 14:02

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 12:45 發表
點解禁止雙飛男發言呀。。
雙飛男今朝兩度張貼與本區無關既主題另加一則舊新聞,亦無理會由系統所發的通知,配合管理,為免情況惡化,祇好禁止其發言。
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 14:48

引用:

我都有去呀
我個安徽囡囡好 pink, 又好緊
好好玩
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 15:13

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 14:02 發表

雙飛男今朝兩度張貼與本區無關既主題另加一則舊新聞,亦無理會由系統所發的通知,配合管理,為免情況惡化,祇好禁止其發言。
與本區無關既主題 <--- 經常有人出題啦, 有無關又係好主觀的哦
舊新聞  <--- 如果有參考價值, 新舊又有物野所謂啦

唔俾發言, 有無需要咁嚴呀?
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-10-2 15:23     標題: 回復 1# 的帖子

真難為了七少 !
報以深深的同情!
小人物和兩年的囡囡分開了!現也在發掘新場
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 15:46

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 14:48 發表

我都有去呀
我個安徽囡囡好 pink, 又好緊
好好玩
你講你係頒獎禮個囡囡嗎?定係另外一個?
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 15:57

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 15:46 發表

你講你係頒獎禮個囡囡嗎?定係另外一個?
頒獎禮 gal
7少幫我留下的
給Dr. Tea搞走o左
但又給我選回來
條女第二日上班, 有點傻頭傻腦
天使臉孔、魔鬼身材、10歲 IQ
我臨入門, 扮野話 "無套! 點算好"
佢先醒起話要戴套
然後我問佢以先點
佢話交過兩個男友, 都要小心的, 沒懷孕
哈哈

但結果我都依足性交禮儀
戴帽上陣

作者: anakin    時間: 2008-10-2 16:08

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 15:13 發表

與本區無關既主題  
一篇係"投資銀行",講投資銀行;
一篇係"活塞男",講陽具卡在鐵板上的"活塞男";
另一篇"深掃蕩「三沙一水」,講三沙一水既舊新聞。
第一次,我當佢貼錯區,
第二次,我當佢手文之誤,
每次都有PM通知佢,
到第三次,難道我仲要搵個理由說服自己呢個人唔係灌水?
作者: denny2000    時間: 2008-10-2 16:18     標題: 回復 53# 的帖子

i like it.   Wa, I need to go to this place  頒獎禮 soon!!
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 16:34

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 15:57 發表

頒獎禮 gal
7少幫我留下的
給Dr. Tea搞走o左
但又給我選回來
我臨入門, 扮野話 "無套! 點算好"
佢先醒起話要戴套
然後我問佢以先點
佢話交過 ...
唉。。我又錯過左D好野。。。。睇黎都係你D囡運強D。。。。
你攪番掂TT未啊?
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 16:36     標題: 回復 55# 的帖子

We have been to this place twice, the 1st time is not a complete success one, but turn out with good comment !
The 2nd time has a very good response !
The Lesson leant is give the mamasan a pre-call, so that she can keep some really good stuff for you. otherwise, there are still some dinosaurs.

Sorry, all brothers, I am too busy in office and have no time to write any report, please have those Chings who had attent the 2 parties give their reports.
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 17:00

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 16:36 發表
We have been to this place twice, the 1st time is not a complete success one, but turn out with good comment !
The 2nd time has a very good response !
The Lesson leant is give the mamasan a pre-call ...
無用, 根本要講嫖運
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 17:12     標題: 回復 58# 的帖子

你的嫖運就好得不得了喇!

昨晚和大海有幸見到"婷婷",她的身材真的無得頂!又白,個波又大得來又合比例!我坐在她對面,常常要把面擰向一邊,不敢望向她!因為我細佬怕頂穿"肥仔大排檔"的台面!
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 17:14

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:12 發表

昨晚和大海有幸見到"婷婷",她的身材真的無得頂!又白,個波又大得來又合比例!我坐在她對面,常常要把面擰向一邊,不敢望向她!因為我細佬怕頂穿"肥仔大排檔"的台面!
唔係甘誇張吖嘛。。。如果東北D囡件件都甘正的話。。。
甘臨死前都真係要去見識下。。。
作者: Haidada    時間: 2008-10-2 17:25

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:12 發表

我就側側望下。。果然是嬌人身材。。
下次都要指定要個安徽的才行。。
以前都有兩個安徽的玩過。。有點MISSING。。
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 17:27

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:25 發表

我就側側望下。。果然是嬌人身材。。
下次都要指定要個安徽的才行。。
以前都有兩個安徽的玩過。。有點MISSING。。
TT好似唔係安徽。。。係東北喎。。。
作者: Haidada    時間: 2008-10-2 17:37

頒獎禮 我個MM很年青。。問她說是十八。。有點懷疑。。
PINK LIN中波﹐少毛一線。。很緊有水。。但不懂服務。。可說是不動什麼。。
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。菊舊氣就執多劑。。MM還先去沖沖身才給我來。。
再睡到六點多又給吵醒。。MM還說想走。。我就所昨天經理跟媽咪都說好不准早走的嗎。。她又陪我睡到九點多。。都醒了。。又說要走。。我說好的。。再搞一下你就走罷。。她又去沖一下身。。
MM也是ON99的。。就是夠YOUNG。。夠FRESH。。
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 17:39     標題: 回復 62# 的帖子

Her ancester is from 安徽! 她露了北半球,見到的是大突又白 !看見他們打情罵俏,我好想我的老四呵!
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 17:41

祖籍安徽
的確係好白
對波D級, 真貨, 不過開下有小小下垂

作者: Haidada    時間: 2008-10-2 17:51

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 17:27 發表

TT好似唔係安徽。。。係東北喎。。。
種屬安徽。。在東北定居而已呢。。
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 17:53

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:39 發表
Her ancester is from 安徽! 她露了北半球,見到的是大突又白 !看見他們打情罵俏,我好想我的老四呵!
我地十二月去到, 玩朝鮮、蒙古、滿洲妹, 個個都好白又好大波 (不過多數有小小車軑)
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 18:02

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5365491&ptid=217306][/url]

嘩你好誇張
引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:39 發表
婷婷好喜歡玩具
咁你有無同你阿四玩下玩具呀
試下這個 http://auction1.paipai.com/search/0/C0526E1B000000000040370B03646DCF-775C.html
有十段變速, 防水, 仲係無線搖控, 可以一邊行街、一邊玩

作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 18:07

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 17:14 發表

唔係甘誇張吖嘛。。。如果東北D囡件件都甘正的話。。。
甘臨死前都真係要去見識下。。。
上次個 DJ 仲好正
佢今日同我講DJ換了性感裝
下次一定要叫佢來
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 18:10

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:37 發表
PINK LIN中波﹐少毛一線。。很緊有水。。但不懂服務。。可說是不動什麼。。
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。 ...
班女的確young
但好唔識做人
我叫每人一個吻
雙飛人條女話唔俾就唔俾, 仲用筷子叉我, 好吋o下
我當時真係好想叫雙飛人讓比我, 等我用細佬教導一下囡囡點去做一個女人
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 18:11

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 17:53 發表

我地十二月去到, 玩朝鮮、蒙古、滿洲妹, 個個都好白又好大波 (不過多數有小小車軑)
如果要去甘遠。。真係都唔知要撘幾耐棚先至得。。。
作者: hongkonger    時間: 2008-10-2 18:13

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 18:11 發表

如果要去甘遠。。真係都唔知要撘幾耐棚先至得。。。
同日本一樣 3hrs
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 18:17

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:37 發表
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。 ...
D狼狗真係PK。。。不過都係因為有佢地先推D囡囡出黎返工。。。。
不過你都執三野。。金鎗人果然名不虚傳。。。
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 18:20

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:13 發表

同日本一樣 3hrs
我意恩係。。。計劃定搵借口。。。。
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 18:56     標題: 回復 73# 的帖子

何止!星期日下午又去了常平,和LB 2 又汁一劑!17個小時4劑!
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 18:59

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:07 發表

上次個 DJ 仲好正
佢今日同我講DJ換了性感裝
下次一定要叫佢來
我同你果次個DJ嗎?
作者: simonkok    時間: 2008-10-2 19:01

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 18:56 發表
何止!星期日下午又去了常平,和LB 2 又汁一劑!17個小時4劑!
太利害。。小弟自愧不如。。。。。。真係要縮埋一邊。。
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 19:57     標題: 回復 68# 的帖子

我和老二老四一起時就要玩玩具的了!我怕她們吃不飽!嘻嘻!
作者: par3    時間: 2008-10-2 20:31

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 16:08 發表

一篇係"投資銀行",講投資銀行;
一篇係"活塞男",講陽具卡在鐵板上的"活塞男";
另一篇"深掃蕩「三沙一水」,講三沙一水既舊新聞。
第一次,我當佢貼錯區,
第二次,我當佢手文之誤,
每次都有PM通知佢,
...
可唔可以求情呀.話晒佢唔係寫手,係成日一齊出來嘅圍內兄弟,我都係過咗一排先知有pm呢個function咋.你知啦.如果再開多個名加多少少字喺後面,親切感就冇咁大咯.當然我有我講,版主自有執法準則.
作者: Haidada    時間: 2008-10-2 20:34

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 17:53 發表

幾星期前去大連一個滿族的就主動要第二此。。是第一次半小時後。。還是第一次遇到這樣大食MM。。
十二月的行程主要是K﹐ 還是 S N呢。。﹖﹖
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 20:36     標題: 回復 79# 的帖子

算喇!受一點少少教訓他就會永遠記得!(鬼叫佢係我老友,重唔踩多腳?哈哈!)

無什麼大不了的,禁言也只是幾日吧了!
作者: par3    時間: 2008-10-2 20:38

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:13 發表

同日本一樣 3hrs
搭棚唔同搭飛機呀
要搭一個穩陣嘅棚.可能之前要好花心思至得
作者: par3    時間: 2008-10-2 20:43

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 19:01 發表

太利害。。小弟自愧不如。。。。。。真係要縮埋一邊。。
縮埋都冇用 因為大根實在太明顯遮都遮唔住
作者: Haidada    時間: 2008-10-2 21:01

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 18:17 發表

D狼狗真係PK。。。不過都係因為有佢地先推D囡囡出黎返工。。。。
不過你都執三野。。金鎗人果然名不虚傳。。。
見拒甘有誠意獻身。。特登叫醒我。。吾執對吾住拒。。。
作者: Haidada    時間: 2008-10-2 21:11

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 14:02 發表

只是不習慣這邊發言吧。。絕對不是灌水。。
雙飛男是我們的偶像。。每次都雙飛三飛。最多是四飛的(五飛﹖﹖)。。禮拜六就坐三個帶兩個。。很希望他能分享寶貴經驗。。
作者: anakin    時間: 2008-10-2 21:49

引用:
原帖由 par3 於 2008-10-2 20:31 發表

可唔可以求情呀.話晒佢唔係寫手,係成日一齊出來嘅圍內兄弟,我都係過咗一排先知有pm呢個function咋.你知啦.如果再開多個名加多少少字喺後面,親切感就冇咁大咯.當然我有我講,版主自有執法準則.
禁言七日,10-10-2008解禁。
下不為例!

作者: par3    時間: 2008-10-2 22:49

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 21:49 發表

禁言七日,10-10-2008解禁。
下不為例!
多謝版主版規之外的人情
自認係friend又踩人一腳嘅七少可否向雙飛兄轉告一下解禁期呢
作者: 7-siu    時間: 2008-10-2 22:52     標題: 回復 87# 的帖子

This is only a little penalty for not having diner with me !!! Ha ! Ha! I shall tell him tomorrow la.
作者: 麥格理    時間: 2008-10-3 00:57

多謝動物園報告!
作者: SMUmbrella    時間: 2008-10-3 01:16

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 22:52 發表
This is only a little penalty for not having diner with me !!! Ha ! Ha! I shall tell him tomorrow la.
唔同你食晚飯就要罰,同你爭囡咪 ..... ,咁我就每日都要跟住你,食足三幾餐喇,不過就你俾錢
作者: ayufan    時間: 2008-10-3 03:07

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 18:56 發表
大佬,你去常平是不是去我說的那家阿
作者: denny2000    時間: 2008-10-3 08:56

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 21:01 發表

見拒甘有誠意獻身。。特登叫醒我。。吾執對吾住拒。。。
Oh, how come I never met a girl who I could get 3 dosages???
作者: 7-siu    時間: 2008-10-3 09:49     標題: 回復 92# 的帖子

Dai Hoi can get 3 dosages everytime. It is him which matters. Might be the same girl to me can I only get 1 or 2 shots. It is because I am not "the man with the golden gun !!!"
作者: def_lo    時間: 2008-10-3 10:01

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-3 08:56 發表

Oh, how come I never met a girl who I could get 3 dosages???
May be because you are not sick enough to have 3 consecutive doses!!
作者: hongkonger    時間: 2008-10-3 10:03

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-3 09:49 發表
Dai Hoi can get 3 dosages everytime. It is him which matters. Might be the same girl to me can I only get 1 or 2 shots. It is because I am not "the man with the golden gun !!!"
俗語有話:

唔插唔 high, 唔扑唔乖
赤手空拳, 摷極唔完
作者: hongkonger    時間: 2008-10-3 10:06

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 18:59 發表

我同你果次個DJ嗎?
你無來那次
湖北妹, 有3分似陳慧珊, 7分似伏明霞
高頭大碼、長腿中波
作者: hongkonger    時間: 2008-10-3 10:09

引用:
俾你吃3次, 條女都算係咁啦
作者: Haidada    時間: 2008-10-3 10:21

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-3 08:56 發表

I usually do twice and only because I was waken up by the vibration ....and of course the MM was quite fresh...
作者: Haidada    時間: 2008-10-3 10:26

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-3 10:09 發表
俾你吃3次, 條女都算係咁啦
的確是任勞任怨。。半夜我要她還主動去沖一下身。。。
今早兩點多還給我信息。。
作者: simonkok    時間: 2008-10-3 11:34

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-3 10:26 發表

的確是任勞任怨。。半夜我要她還主動去沖一下身。。。
今早兩點多還給我信息。。
宜家有D甘肯聽指示。。。0既囡囡己經唔錯喇。。。
起碼唔會。。。嫌三嫌四。。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0