標題: [上樓骨] USB Jordan 阿賢 [打印本頁]

作者: chantoto    時間: 2008-10-22 17:19     標題: USB Jordan 阿賢

Has any one try this USB in Jordan Wah FungBldg?
She looks nice sexy body and good figure.

http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=25345&region=10&building=14&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=
作者: ongalgal    時間: 2008-10-22 18:01

comment: fake ball
services: average
作者: bangle    時間: 2008-10-22 18:04

作者: peninsula    時間: 2008-10-22 20:54

引用:
原帖由 chantoto 於 2008-10-22 17:19 發表
Has any one try this USB in Jordan Wah FungBldg?-1&age=-1&bsize=-1&height=-1& ...
Hate that building!
作者: Im99917    時間: 2008-10-22 21:09

引用:
原帖由 ongalgal 於 2008-10-22 10:01 發表
師兄, 阿賢在我待試命單內, 想知道:

1, 靚唔靚女?
2, 態度得唔得?
3, 骨技好唔好?
作者: sony    時間: 2008-10-23 03:38

假波.......樣唔差,骨技好,part 2 可以,係個波唔可以
作者: 井底蛙    時間: 2008-10-23 09:06

引用:
原帖由 sony 於 2008-10-23 03:38 發表
假波.......樣唔差,骨技好,part 2 可以,係個波唔可以
打假波要接受聆訊架....................!
作者: Im99917    時間: 2008-10-23 09:17

樣靚, 骨技好就得了, 假波好閒!
我覺得造假都係為了取悅人客, 同特首一樣, 想打好呢份工!應該體會囡囡苦心,又不係摻三聚氰姲.
假波同化妝一樣, 大多數女人化妝前後都判若兩人, 接受唔到假波照計都接受不到化妝.
講下自己見解,師兄指教!
作者: bangle    時間: 2008-10-23 09:34

作者: vanet    時間: 2008-10-23 16:14

我都試過同意各位師兄所講, 骨技同樣貌都可以, 但對波真係假到好難接受, 本人一望就覺得好假, 我都以為自己接受到, 但一渣落去的時候, 真係..........好硬.....係成個都係咁硬.........真係第一次見咁假嘅波, 我真係好想問佢點解要整, 不過問唔出口, 因為知道佢都唔想, 我寧願佢係平囉, 其他野真係冇問題的。
作者: Im99917    時間: 2008-10-23 17:39

咁誇張? 我都係要試下, 橫掂我都係做d + h, 唔做bm, 摸下感覺唔好就唔摸囉!

睇來要造假都係要造得好先得.
作者: 阿寬    時間: 2008-10-23 19:12

Im99917 C兄!細佬絕對同意Sony C兄講法,條女百份百人做加工騎樓,不過手骨真係好掂,我覺得不在Yuki姐之下,由其rpp真係好舒服,佢話佢師承天天桑拿,至於年紀應該細過Yuki姐,不過樣貌我就覺得Yuki姐索D,鍾意Dup可以試吓!
作者: peninsula    時間: 2008-10-23 21:17

引用:
原帖由 ongalgal 於 2008-10-22 18:01 發表
So why bother!
作者: Im99917    時間: 2008-10-23 21:21

引用:
原帖由 阿寬 於 2008-10-23 11:12 發表
Im99917 C兄!細佬絕對同意Sony C兄講法,條女百份百人做加工騎樓,不過手骨真係好掂,我覺得不在Yuki姐之下,由其rpp真係好舒服,佢話佢師承天天桑拿,至於年紀應該細過Yuki姐,不過樣貌我就覺得Yuki姐索D,鍾意 ...
有寬兄背書, 我信!
骨技好, 再加上rpp得, 咪得啦!
假波可以假成點呢? 我真好奇.
條女我試過約, 佢都已經有兩個booking係手, 我費事等.
睇來都幾旺鐘,假波都無影響佢生意.
有食力就得啦!
作者: vanet    時間: 2008-10-24 18:15

其實我覺得佢個樣有D謝安琪FEEL, 唔知有冇師兄都覺得呢?
作者: sony    時間: 2008-10-25 02:41

接受到假波都可以一試.....個樣真係唔差...咁既價錢算值..起碼唔會因為假波而覺得趺錢
作者: ongalgal    時間: 2008-10-27 12:13

1, 靚唔靚女? 樣OK, 順眼. (身材很fit, 除了是fake ball, 外型幾好.)
2, 態度得唔得? 不錯.
3, 骨技好唔好? 一般, 有水準.
作者: madinhj    時間: 2008-10-27 16:17

阿賢樣後生兼唔錯(不過不是小弟的至愛那種,各花入各眼啦 )
身材唔錯,腳也修長,波就硬左D
態度友善好傾,骨技好,落力有心機
RPP一般啦,HJ就唔錯
作者: chantoto    時間: 2008-10-27 16:52

Thanks for C hing replies.
Will try and report.
作者: jimsi    時間: 2008-10-27 19:19

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-10-22 20:54 發表

Hate that building!
why hate?!
作者: Im99917    時間: 2008-10-27 19:28

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-10-27 08:17 發表
阿賢樣後生兼唔錯(不過不是小弟的至愛那種,各花入各眼啦 )
身材唔錯,腳也修長,波就硬左D
態度友善好傾,骨技好,落力有心機
RPP一般啦,HJ就唔錯
樣樣都幾好, 只是波硬, 很值得幫襯啊!
作者: 無淚    時間: 2008-10-28 12:12

阿賢係果度係link冇左  , 唔知係咪無做呢 ??
作者: Im99917    時間: 2008-10-28 12:28

D囡囡未必日日出廣告, 隔幾日可能又出番啦!
作者: johnnychan2008    時間: 2008-10-28 15:47

has anyone tried 彤彤 before ?
作者: Im99917    時間: 2008-10-28 19:18

好多彤彤, 你指邊個?
作者: yuyuau    時間: 2008-10-29 17:45

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-28 12:28 發表
Still have no AD, Please advise which room of Wah Fung Bldg ??
作者: Kid263    時間: 2008-10-29 18:37

引用:
原帖由 yuyuau 於 2008-10-29 17:45 發表

Still have no AD, Please advise which room of Wah Fung Bldg ??
i think is 13K.. http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=212081&highlight=%E9%98%BF%E8%B3%A2
作者: johnnychan2008    時間: 2008-10-30 16:49

彤彤-以前7樓,長髮的..................................有冇人試過?
作者: 無淚    時間: 2008-10-30 19:06

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-28 12:28 發表
真係又出番啦 , 多謝提點
作者: Im99917    時間: 2008-10-30 20:59

咪好似股票咁, 跌完會升!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0