標題: [上樓骨] 華X大廈 6H3 報告 [打印本頁]

作者: magicbright    時間: 2008-10-29 15:10     標題: 華X大廈 6H3 報告

原本想試7H3,點知有人,之後就落左去6h3,開門見到中女一名三十到尾四十左右,樣就2/5,波大3/5但睇落就麻麻地,小弟本身吾好全套,所以就只選DuP+HJ,地方麻麻2/5,吾算好Clean,因為好多什物,但都可接受,涼自己沖,Dup方面都Ok4/5,有問邊到特別要Dup多D,Dup時有傾有講態道ok3/5,提一提佢Dup方法同出面有D吾同,佢話因為之前學個中醫穴位,佢手骨都幾大力下,如果吾受得力就吾好去,有rpp但吾係好得1/5,HJ手勢麻麻1/5,會吾會再去,應該吾會,但係如果Dup受得力既師兄都可以去試試.

作者: Im99917    時間: 2008-10-29 21:22

呢篇點解冇人回應? 寫得唔錯啊!
評分同愛田由兄和Bangle兄有好大出入, 我仲以為係替工添!
但睇落應係同一人, 可能師兄打分嚴D, 由兄/bangle兄就鬆動D.
當然有觀點角度問題.
引起我興趣, 早日抽時間去造訪6H3!
作者: gowentgone    時間: 2008-10-29 23:59

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-29 21:22 發表
呢篇點解冇人回應? 寫得唔錯啊!
評分同愛田由兄和Bangle兄有好大出入, 我仲以為係替工添!
但睇落應係同一人, 可能師兄打分嚴D, 由兄/bangle兄就鬆動D.
當然有觀點角度問題.
引起我興趣, 早日抽時間去造訪6H3!
三十到尾四十左右
唔知講乜野好
作者: jimsi    時間: 2008-10-30 01:42

i've tried today
quite good wor.
she serve me when bathing

detailed report will be presented later.
作者: bangle    時間: 2008-10-30 08:55

作者: eddie    時間: 2008-10-30 09:12

你可以一試7H-1, 有踩背架, DUP骨力水適中.
作者: Im99917    時間: 2008-10-30 09:38

引用:
原帖由 eddie 於 2008-10-30 01:12 發表
你可以一試7H-1, 有踩背架, DUP骨力水適中.
7H1個樣同身材得唔得? 隨轠up, 有冇BM和其他?
作者: titslover    時間: 2008-10-30 10:56

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-30 09:38 發表

H1個樣同身材得唔得? 隨轠up, 有冇BM和其他?
Check this

http://www.jj161.com/gal.php?gid=11123
作者: 愛田由    時間: 2008-10-30 14:46

作者: Im99917    時間: 2008-10-30 21:29

這個彤彤是那個彤彤嗎?
我記得之前7H2的ADA(又叫ELAINE)搬去7H1, 而在此之彤彤就去向不明, 而且彤彤之前是不落電話的.
有師兄話過佢DUP骨好,山東姑娘.
這個廣告裡的彤彤給我的印象同那位大有出入,之前那位不會著的咁暴露.
有冇師兄話畀我知佢係佢嗎?
彤彤是在我待試名單之內的.
作者: titslover    時間: 2008-10-30 23:51

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-30 21:29 發表
這個彤彤是那個彤彤嗎?
我記得之前7H2的ADA(又叫ELAINE)搬去7H1, 而在此之彤彤就去向不明, 而且彤彤之前是不落電話的.
有師兄話過佢DUP骨好,山東姑娘.
這個廣告裡的彤彤給我的印象同那位大有出入,之前那位不會著的 ...
You means she is counterfeit 彤彤?

I visited Wah Fung few times just for Yuki and 7H3 but they are always engaged. I never push other door's bell in that building. Now I add 6H3 in my list. I hope I can success.
作者: jimsi    時間: 2008-10-31 02:11

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-30 23:51 發表

You means she is counterfeit 彤彤?

I visited Wah Fung few times just for Yuki and 7H3 but they are always engaged. I never push other door's bell in that building. Now I add 6H3 in my list. I  ...
ching why not make phone appointment????
作者: Im99917    時間: 2008-10-31 12:55

通過電話號碼查證, 而家在7H1的彤彤是由7H2搬過去的ADA(Elaine), 因為我以前有抄低Ada的電話.
作者: 阿寬    時間: 2008-10-31 18:19

Im99917兄!你D效率真係快,佩服!佩服!
作者: Im99917    時間: 2008-10-31 22:03

未算, 我剛剛去試"符碌"大廈紫茹, 報告構思中...
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2008-11-1 01:33

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-31 22:03 發表
未算, 我剛剛去試鰦"符碌"大廈紫茹, 報告構思中...
Waiting for your report!!! HEE~~~
作者: johnnychan2008    時間: 2008-11-1 16:52

no need to think too much, just write a quick summary first
作者: jimsi    時間: 2008-11-2 00:12

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2008-11-1 16:52 發表
no need to think too much, just write a quick summary first
agree.............
作者: Im99917    時間: 2008-11-2 12:42

紫茹報告已出, 請過去"我想造訪的USB"望望, 多多指教!
作者: wantmakelove    時間: 2008-11-28 01:51

CAN ANY CHING PM ME CONTACT NUMBER FOR 6H3? WANT HAVE A TRY.
作者: 愛田由    時間: 2008-11-28 13:45

作者: jimsi    時間: 2008-11-28 14:14     標題: 回復 20# 的帖子

done.
作者: yuyuau    時間: 2008-11-28 14:20

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-2 12:42 發表
紫茹報告已出, 請過去"我想造訪的USB"望望, 多多指教!
I unable to find it... Please advise which page ???
作者: 阿寬    時間: 2008-11-28 19:21

先謝過magicbright兄報告,小弟覺得6H3 CoCo姐雖然係中女一名,但係身材真係唔錯,皮膚又白,樣又夠風騷,個波又夠豐滿,BM應該一流,但唔知點解小弟心裡總係覺得佢係假骨,所以至今都無入閘,旣然magicbright兄講到佢手骨Ok,小弟揾日一定要見識吓!C兄可否PM預約電話給我,謝謝!
作者: jimsi    時間: 2008-11-28 19:24     標題: 回復 24# 的帖子

done.
作者: Im99917    時間: 2008-11-28 22:39

引用:
原帖由 yuyuau 於 2008-11-28 06:20 發表

I unable to find it... Please advise which page ???
師兄, 係第15頁:
http://forum.timway.com/f/thread-200433-15-1.html

但紫茹已好耐唔見有廣告, 唔知係咪仲係度做?
作者: wilsonwanhk    時間: 2008-12-1 02:39

Can any c-hing have the phone number of 7H3 & 6H3, I want to the appointment. Thanks.......
作者: jimsi    時間: 2008-12-2 23:58     標題: 回復 27# 的帖子

done

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0